Byggevarepriser.dk

Fugespartel

ESSVE fugespartel i silicone - Lille
42 kr.
Se produkt
ESSVE fugespartel i silicone - Lille
42 kr.
Se produkt
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
125 kr.
Se produkt
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
99 kr.
Se produkt
FUGENBOY Fugespartel M/RUND PROFIL
119 kr.
Se produkt
SILIFIX Fugespartel til glitning af fuge
39 kr.
Se produkt
FENSTERFIX Fugespartel til glitning af vinduesfuge
39 kr.
Se produkt
FUGENBOY Fugespartel M/LIGE PROFIL
119 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige fugespartel hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode priser, hvorimod andre tilbyder service. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller blot vil spare fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt hos de kendte byggekæder.
Det er helt klart super afgørende at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare fugespartel.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af fugespartel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder samler varer fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af fugespartel online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har folk mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Dermed kan du overveje at spare fragten, og samtidig skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du forvente ekstremt nyttig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis fugespartel.
Diverse små butikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du bestiller fugespartel online på deres hjemmeside.
Diverse niche netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fugespartel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fugespartel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

fugespartel silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fugespartel bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør nedskrive en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder oversigten.
2Du finder vældig mange vejledninger og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube tilbyder dig vældig meget udbytterig viden, specielt hvis du kigger i hele verden.
3I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
4Du vil for alt i verden ikke mangle grej. Tit vil det være uundværligt at du har grejet parat akkurat som du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
5Der præsenterer sig som regel overraskende problemer når det kommer til krævende byggeprojekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at der er afsat god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
6Du bør vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal skaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Når du søger assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
7Det kan være til god gavn at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til større byggeprocesser. Større ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
8For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor kan du tit tjekke vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er midt i dit vigtige projekt.
9Det kan blive afgørende at have de fornødne byggematerialer handlet ind inden du begynder arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsseddel indeholdende alle de ting du får brug for, og så granske oversigten, således at du er tryg ved at du har styr på det.
10I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et budget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er behjælpeligt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende finde frem til omkostningen ved dem en ad gangen.
11I god tid inden at du starter dit byggeprojekt må det være temmelig afgørende med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som sikring mod mulige risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online shops yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til fugespartel. En yndling er efterhånden pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når du har lyst. Denne er nemlig ret hensigtsmæssig, og typisk derudover den prisbilligste leveringstype.

Du kunne alternativt afveje for og imod at få ordren bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Denne bliver sædvanligvis en lille smule mindre billig, men tillige meget ukompliceret med fugespartel online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du befinder dig nær e-shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på fugespartel er jo temmelig afgørende forudsat du har brug for dine nye varer om få sekunder, så derfor er det tydeligvis vigtigt at du ser den estimerede leveringsdato på fugespartel. Flere butikker på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter online, men vær opmærksom på at det kræver at du bestiller før et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted før pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet foretagender frembyder fragt uden omkostninger på fugespartel online, men oftest forudsætter det at man aftager for en fastsat pris. Desuden skulle man gribe den mest letkøbte løsning til levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En hel del netshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig fugespartel derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen. De giver bl.a. click-and-collect på fugespartel i følgende områder:

Haderslev, Allerød, Lystrup, Aabenraa, Korsør, Nakskov, Gentofte, Hedensted, Slagelse, Haslev, Vejle, Randers, Skive, Åbyhøj, Solrød Strand, Ringsted, Hørsholm, Fredericia, Køge, Hillerød, Struer, Lillerød, Middelfart, Nørresundby, Tårnby, Hvidovre, Charlottenlund, Vordingborg, Albertslund, Brøndby, Stenløse, Varde, Vanløse, Glostrup, Virum, Frederikssund, Viborg, Farum, Herlev, Risskov, Herning, Sønderborg, København, Skanderborg, Kokkedal, Aarhus, Silkeborg, Helsingør, Ølstykke, Nyborg, Frederiksberg, Kalundborg, Horsens, Brabrand, Gladsaxe, Holstebro, Rødovre, Nykøbing Falster, Esbjerg, Frederiksværk, Ballerup, Ikast, Svendborg, Roskilde, Jyllinge, Brønderslev, Taastrup, Værløse, Holbæk, Tilst, Brønshøj, Hedehusene, Aalborg, Lyngby, Vallensbæk, Odder, Grenaa, Thisted, Dragør, Næstved, Kolding, Rønne, Frederikshavn, Birkerød, Ishøj, Rudersdal, Hobro, Søborg, Nærum, Hjørring, Valby, Højbjerg, Greve, og Odense, .

Click-and-collect af fugespartel er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland).

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter blandt andet køb fugespartel og fugespartel online. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter bl.a. fugespartel tilbud, fugespartel priser samt billig fugespartel, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Gode priser på fugespartel

Det er jo efterhånden ultra nemt for folk at søge sig frem til tilbud på billige fugespartel online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og derved har flere forhandlere på nettet set sig tvunget til at tvinge priserne på fugespartel markant, og derudover frembyde gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk være gavnligt at analysere diverse internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på fugespartel online inden du køber, sådan at du er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Du må lige meget hvad være klar over, at såfremt en butik forhandler billige fugespartel online på tilbud til en pris som virker urealistisk favorabel, kunne det ofte være et tegn på en uægte internet butik. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en orden, der dækker kunden imod svindlende internet butikker.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at dække betalingen af fugespartel i flere bidder. Det tilbydes normalt i online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter fx billig fugespartel og fugespartel priser. Derudover oplever man ofte online shoppere lede efter for eksempel køb fugespartel, fugespartel tilbud samt fugespartel online.

Tjek folks bedømmelser

Trustpilot indebærer sådan set passelige genveje til at betragte mange eksisterende brugeres reflektioner og herved anbefaler vi, at du tjekker online firmaets ratings forud for at du placerer din ordre på billige fugespartel online.

Facebook fører til lignende tilpas værdifulde chancer for at få kendskab til internet shoppens kundefokus. I øvrigt ses en række internet forretninger hvor folk kan forfatte en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde må anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige fugespartel online i en webshop behøver man de facto tyde deres handelsbetingelser, men det er mange gange et omfattende projekt, særligt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

Et andet forslag kan være at kigge hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet shoppen opfylder de danske love, og at internet selskabet rutinemæssigt monitoreres af eksperter der forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, såfremt du bliver udsat for problemer i forbindelse med dit indkøb af fugespartel. Tilsvarende er det at foretrække at kunden er vidende om de mest centrale reglementer der har betydning for købet af fugespartel online, fx den returneringsret internet virksomheden bruger.

Her er det også relevant, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan dokumentere købet af fugespartel, uanset om man shopper fra Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Jem og Fix.

Anders Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Anne L gav 4 stjerner

Det var godt !

Anne L gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Peter gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til indkøb via nettet
1Forinden nogen shopper billige fugespartel i en e-forretning burde man egentlig gennemlæse e-shoppens forretningsaftale, dog er det normalt et omfattende projekt. Ydermere foreslåes det at køberen er sat ind i de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige fugespartel online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forhandleren bruger.
2Det er i dag særdeles ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige fugespartel hos forskellige internet forretninger, og derfor garanterer mange forretninger på nettet fragt uden beregning. Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at efterprøve flere e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du køber, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
3Flere e-forretninger tilbyder nu om dage alverdens billige muligheder for levering til fugespartel. En af de mest moderne er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er altså i høj grad ligetil, og oftest derudover den mindst kostelige leveringsmodel.
4Leveringsdygtigheden er vældig vigtig om man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så derfor er det selvsagt centralt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt ved fugespartel. En hel del forretninger på nettet præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som trods alt beroer på at ordren aflægges inden et angivent klokkeslæt.
5Trustpilot yder uden sammenligning belejlige chancer for at fortolke mange eksisterende forbrugeres betragtninger og på grund af dette rekommanderer vi, at du eftergår online shoppens bedømmelser før du handler billige fugespartel online. Facebook medfører også rigtig hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
6Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du er i kort afstand af e-butikkens tilholdssted. Den fragtløsning kan vise sig at være særligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge fugespartel lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte internet firmaer fri fragt, men undertiden er det kun gældende hvis du handler for en konkret pris.
7Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en forordning, som værner dig overfor fup webshops. Som en anden løsning bør du vælge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere beløbet over flere uger.
8En række online webshops lover gebyrfri levering på fugespartel, men undertiden er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat pris. Desuden må du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsudgave, som tit er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig ofte også særligt praktisk. Den mest prisbevidste slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
9Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det længe har været en sikring om at netshoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet nu og da revurderes af fagfolk der er indført i de gældende regulativer. Før folk handler billige fugespartel i en internet forhandler burde de reelt gennemlæse virksomhedens handelsaftale.