Byggevarepriser.dk

Formatrundsav

Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 6
58.995 kr.
Se produkt
Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 9
67.495 kr.
Se produkt
Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 8
66.295 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-1600
36.874 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-2600
39.249 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann TS 315VF-2600
30.998 kr.
Se produkt
STS 1600 Eco Formatsav Bernardo
18.500 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann FKS 315VFN-3200
46.799 kr.
Se produkt
TS315 F1500 Formatrundsav Holzmann
19.899 kr.
Se produkt
Formatrundsav TS250F-1600 w-alubord Holzmann
18.124 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann FKS 400VF-3200 XL
53.498 kr.
Se produkt
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-3200
41.248 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de store byggekæder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige formatrundsav hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste priser, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare formatrundsav.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af formatrundsav.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du undersøge webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har folk valget om at købe online og køre produkterne personligt. I kraft af det kan du vælge at spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne nu og her.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af formatrundsav online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra nogle som er eksperter i netop formatrundsav.
Forskellige nicheforretninger på nettet er små firmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler formatrundsav online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
formatrundsav bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

formatrundsav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

formatrundsav silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

formatrundsav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du hyppigt lægge mærke til vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det uventet går i gang med at regne nøjagtig som du er gået i gang med dit komplekse projekt.
2Du bør regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde købe assistance fra en fagperson til afslutningen af det. Når du indhenter professionel assistance kunne det være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
3Du finder en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv viden, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
4Det kan være en god idé at få hjælp til projektet, især når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Krævende opgaver stiller krav om flere personer. Derudover viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en effektiv agenda, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
6Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
7Måske det viser sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer disponible inden du begynder dit byggeprojekt. Du kan forfatte en punktforms liste med alt der bliver brug for, og så granske hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
8Inden du iværksætter byggeprojektet må det være ganske betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der viser sig jævnligt uforudsete problemer når det kommer til store projekter, og herved er det væsentligt at der er afsat en god portion tid i agendaen, således at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
10Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk kan det være en fordel at du har værktøjet til rådighed forinden du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at medregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
11Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at have et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en god idé at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke ens købspris for dem slavisk.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Temmelig mange internet virksomheder udlover nu om stunder diverse billige fragtløsninger til formatrundsav. En favorit er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo ualmindeligt simpel, og oftest tilmed den prisbilligste form for levering.

Du kunne tillige forsøge at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig af og til en smule mere bekostelig, men samtidig ret ligetil ved køb af formatrundsav online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på formatrundsav kan i nogle tilfælde være meget væsentlig i tilfælde af at vi har brug for ordren fluks, så af den grund er det bestemt relevant at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for formatrundsav. Masser af byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer online, men glem ikke at det betinges af at bestillingen laves før et givent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted forinden pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte online virksomheder sikrer levering uden omkostninger på formatrundsav online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du aftager for en bestemt sum. Alternativt skal man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig formatrundsav online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen. Byggecentrene tilbyder eksempelvis afhentning af formatrundsav i disse byer:

Nærum, Svendborg, Vallensbæk, Tårnby, Frederiksværk, Højbjerg, Vanløse, Roskilde, Hobro, Ølstykke, Skanderborg, Odder, Brabrand, Aabenraa, Nykøbing Falster, Holbæk, Aarhus, Viborg, Kokkedal, Stenløse, Ikast, Horsens, Haslev, Slagelse, Glostrup, Haderslev, Hjørring, Køge, Hedensted, Struer, Ballerup, Lystrup, Grenaa, Fredericia, Ishøj, Hørsholm, Helsingør, Hvidovre, Herlev, Lyngby, Birkerød, Greve, Skive, Esbjerg, Dragør, Vejle, Valby, Randers, Søborg, Middelfart, Sønderborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Frederikshavn, Hedehusene, Holstebro, Rudersdal, Taastrup, Værløse, Hillerød, Thisted, Brønshøj, Vordingborg, Aalborg, Nørresundby, Farum, Åbyhøj, Albertslund, Nakskov, Gentofte, København, Solrød Strand, Jyllinge, Lillerød, Varde, Korsør, Allerød, Silkeborg, Tilst, Kalundborg, Brønderslev, Virum, Næstved, Frederikssund, Ringsted, Nyborg, Herning, Gladsaxe, Rødovre, Rønne, Kolding, Odense, Risskov, og Brøndby, .

Afhentning ift. formatrundsav er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at mennesker ofte efterspørger for eksempel formatrundsav priser og køb formatrundsav. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge efter bl.a. formatrundsav tilbud, billig formatrundsav samt formatrundsav online, plus de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Gode priser på formatrundsav

Det er jo ret så simpelt for købere at finde de laveste priser på billige formatrundsav online fra diverse online outlets, og så har masser af online forhandlere ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på formatrundsav voldsomt, og derudover tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk vise sig lønsomt at granske indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på formatrundsav online før du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at antage den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Du må dog være obs på, at hvis en webshop afsætter billige formatrundsav online for en pris som kan ses som himmelråbende fordelagtig, så er det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig internet handler. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, som garanterer køberen overfor uærlige internet butikker.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre beløbet til formatrundsav af flere omgange. Det tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på data står det klart, at online shoppere ofte søger efter fx billig formatrundsav og køb formatrundsav. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter for eksempel formatrundsav tilbud, formatrundsav online samt formatrundsav priser.

Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer fuldkommen fine genveje til at gøre dig bekendt med flere forhenværende konsumenters kritik og derfor slår vi et slag for, at du vurderer online virksomhedens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige formatrundsav online.

Facebook resulterer i desuden nogenlunde fortræffelige løsninger til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Tilmed ser vi en del e-forhandlere hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige må bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige formatrundsav online på en internet webshop behøver man reelt gennemse butikkens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke super spændende, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at se hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en antydning af at internet webshoppen adlyder de opstillede regler, udover at internet shoppen ofte føres tilsyn med af fagfolk der har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du anledning til at få bistand, ifald du oplever problemstillinger med din shopping med formatrundsav. I øvrigt går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af formatrundsav online, som fx hvilken ombytningsret online virksomheden tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man til enhver tid bevarer sin faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af formatrundsav, uagtet om man har købt ved Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Marianne G gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Poul M gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Maria gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hanne Rasmussen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til online indkøb
1Den prisbilligste fragtløsning er dog selv at hente ordren, men det kræver at du er nær internet shoppens lager. Den leveringsmodel er meget betydningsfuld om man behøver formatrundsav om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere e-forretninger i Danmark levering uden betaling, men typisk kun ifald der handles for en præcis sum.
2Inden nogen bestiller billige formatrundsav hos en e-forhandler bør man ideelt set tage stilling til dens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig spændende. Tilsvarende anbefaler vi at køberen er vidende om de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige formatrundsav online, fx hvilken byttepolitik e-butikken anvender.
3De fleste forhandlere på nettet udlover nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til formatrundsav. En af favoritterne er nu om stunder udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig ukompliceret, samt oftest ydermere den billigste slags levering.
4Vi går generelt ind for at finde ud af om online forhandleren er godkendt af e-mærket, som kan være en påvisning af at internet virksomheden forsvarer de opstillede regler, og at internet forretningen en gang i mellem besigtiges af fagfolk der behersker de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige formatrundsav i en online forretning bør man ideelt set gennemgå virksomhedens forretningsaftale.
5Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er inkluderet i en lov, som begunstiger en overfor bedrageriske internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere prisen over et længere tidsrum.
6Enkelte internet firmaer sikrer billig fragt på formatrundsav, men i de fleste tilfælde kun ifald man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kunne du tage den billigste løsning til levering, der mange gange vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop. Fragtformen er uheldigvis endvidere usædvanlig let. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid være at hente produkterne selv.
7Det er jo ultra problemfrit for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige formatrundsav hos flere netshops, og derfor garanterer masser af online forhandlere fragt uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid blive gavnligt at studere et par online webshops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
8Fragtperioden er naturligvis ultra central når man har behov for dine nye produkter nu og her, og derfor er det i sandhed meningsfuldt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved formatrundsav. En række online forretninger lover billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, som antager at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt.
9Trustpilot bringer dig immervæk fornemme genveje til at kortlægge diverse eksisterende køberes oplevelser og herved kan det anbefales, at du gransker internet firmaets vurderinger forinden du handler billige formatrundsav online. Facebook fremskaffer tillige evigt belejlige chancer for at få indtryk af e-forhandlerens popularitet.