Byggevarepriser.dk

Føringsskinne

Festool Føringsskinne FS 2700/2
2.250 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne med huller FS 1400/ 2-LR 32
970 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 1900/2
1.350 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 2400/2
1.935 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 3000/2
2.420 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne GC 2000
2.140 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne GC 3000
2.965 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 5000/2
3.980 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 1080/2
665 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 800/2
530 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 1400/2
790 kr.
Se produkt
Festool Føringsskinne FS 2424/2-LR32
2.350 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder sælger et stort produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare føringsskinne.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som giver rådgivning og sparring omkring føringsskinne.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisen på billige føringsskinne fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har kunderne chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Dermed har man valget om at spare fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder køber produkter fra flere nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af føringsskinne online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Størstedelen af niche webshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller føringsskinne online hos dem.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du forvente ekstremt indsigtsfuld vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis føringsskinne.
De 10 største byggemarkeder
føringsskinne bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

føringsskinne jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

føringsskinne silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

føringsskinne harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at liste en effektiv arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din plan.
2Du kan finde en verden af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med enorme mængder nyttig info, især når du bruger engelske søgeord.
3Der viser sig altid ubelejlige hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og derfor kan det være meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at man når det til siden.
4Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen er klimavenligt. Støtten beroer altså på at projektet har positiv betydning for klimaet.
5Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Ifald du tager imod assistance fra en fagmand er det lukrativt at notere tilbud fra forskellige firmaer.
6Forud for at du opstarter byggeriet kan det vise sig vanvittigt fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet et budget for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fordelagtigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man bør indsamle den billigste pris på dem én og én.
8Man må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig strategisk at du har grejet klar inden du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne de her udgifter i din økonomi.
9Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har samtlige materialer indkøbt forud for at du går i krig med din byggeproces. Du kan udarbejde en punktforms indkøbsseddel indeholdende alt det du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, så du er tryg ved at du har styr på det.
10For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en vigtig rolle. På grund af dette skal du ofte kigge på udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne bedst som du står midt i det vigtige byggeprojekt.
11Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst ved væsentlige ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig bør det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx arbejdssko som beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er essentielt at du husker sikkerheden i arbejdet, specielt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En række outlets på nettet yder til alt held et stort udvalg af billige former for levering til føringsskinne. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså usædvanlig ligetil, og typisk endvidere den billigste leveringsmåde.

Du kunne tillige overveje at få produkterne sendt til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver oftest lidt mindre billig, men desuden temmelig overkommelig ift. føringsskinne online. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på føringsskinne er jo meget betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for ordren lige om lidt, og herved er det temmelig klogt at du ser nærmere på leveringstidspunktet ved føringsskinne. Masser af byggecentre – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, men det betinges af at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsted forud for at lagerpersonalet får fri.

En række internet outlets lover fragt uden omkostninger på føringsskinne online, men ofte er det forbeholdt når der købes for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig føringsskinne online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne foreslår for eksempel afhentning af føringsskinne i disse byer:

Rudersdal, Hillerød, Hedehusene, Gladsaxe, Roskilde, Hørsholm, Skanderborg, Kolding, Aalborg, Værløse, Frederikssund, Lystrup, Gentofte, Vanløse, Vejle, Herning, Ikast, Randers, Nykøbing Falster, Nyborg, Viborg, Frederiksberg, Aabenraa, Odense, Sønderborg, Solrød Strand, Rødovre, Virum, Herlev, Birkerød, Hobro, Lillerød, Nørresundby, Allerød, Haderslev, Esbjerg, Tilst, Stenløse, Aarhus, Ringsted, Horsens, Charlottenlund, Farum, Nærum, Brønshøj, Kalundborg, Holstebro, Svendborg, Silkeborg, Varde, Hedensted, Hvidovre, Frederikshavn, Brøndby, Greve, Tårnby, Helsingør, Skive, Søborg, Ølstykke, Højbjerg, Fredericia, Taastrup, Jyllinge, Køge, Albertslund, Odder, Rønne, Grenaa, Valby, Ishøj, Frederiksværk, Hjørring, København, Risskov, Åbyhøj, Slagelse, Ballerup, Dragør, Vallensbæk, Brabrand, Kokkedal, Vordingborg, Brønderslev, Korsør, Haslev, Struer, Lyngby, Holbæk, Glostrup, Næstved, Middelfart, Nakskov, og Thisted, .

Klik-og-hent for føringsskinne er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved indkig i søgedata er det klart, at mennesker mange gange søger efter eksempelvis billig føringsskinne og føringsskinne priser. Vi ser desuden ofte netshoppere kigge efter blandt andet køb føringsskinne, føringsskinne online og føringsskinne tilbud, foruden de store byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Den bedste pris på føringsskinne

Det har vist sig at være ret så overkommeligt for folk at finde frem til tilbud på billige føringsskinne online hos forskellige shops på nettet, og af den grund har en lang række forretninger på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på føringsskinne betydeligt, og derudover yde fri fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig fordelagtigt at undersøge indtil flere internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på føringsskinne online forud for at du shopper, så man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Man må alligevel huske på, at såfremt en butik afsætter billige føringsskinne online på tilbud til en pris der kan virke ekstraordinært billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk online virksomhed. Handler med kort er dog indbefattet af en bestemmelse, hvilket bistår dig som køber overfor uærlige online forretninger.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage pengene til føringsskinne over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne står det klart, at folk jævnligt søger blandt andet føringsskinne priser og føringsskinne tilbud. Derudover ser vi som regel folk lede efter for eksempel billig føringsskinne, køb føringsskinne og føringsskinne online.

Tjek folks oplevelser

Trustpilot genererer faktisk hensigtsmæssige genveje til at gennemsøge en længere række øvrige forbrugeres kritik og af den grund kan det være til hjælp, at du læser online webshoppens omtaler forud for at du handler billige føringsskinne online.

Facebook yder tilsvarende altid pålidelige genveje til at få kendskab til e-handlens pålidelighed. Herinde ses faktisk internet webshops hvor man kan aflevere en vurdering af virksomhedens service, som desuden bør tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige føringsskinne online hos en internet webshop behøver man i og for sig betragte deres forretningsaftale, dog er det for det meste ikke super spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

En nemmere løsning kan derfor være at efterse om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en tryghed om at online shoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren løbende besøges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, når du får problemstillinger som følge af dit køb af føringsskinne. Tillige er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der har indvirkning på købet af føringsskinne online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-butikken tilbyder.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man senere kan bekræfte sin bestilling af føringsskinne, hvad end man har bestilt ved Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Kim Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig

Ole gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Birthe Larsen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Bente A gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste mulighed for fragt vil til enhver tid være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du er lige ved internet shoppens lager. Den type af levering kan være ualmindeligt bestemmende såfremt vi mangler føringsskinne om kort tid. Alternativt så frembyder flere netshops fragt uden omkostninger, men i reglen kun ifald du aftager for et bestemt beløb.
2Vi anbefaler at kontrollere om internet butikken er e-mærke tilsluttet, siden det er en forsikring om at e-shoppen efterlever de opstillede regler, samt at netshoppen løbende ses til af specialister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige føringsskinne hos en butik burde man når alt kommer til alt betragte virksomhedens forretningsbetingelser.
3Det er i dag temmelig fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige føringsskinne hos diverse internet shops, og altså frembyder langt de fleste e-forhandlere fragt uden betaling. Dog kan det immervæk vise sig lønnende at efterprøve nogle internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få den laveste pris.
4En masse e-forretninger yder i vore dage diverse billige leveringsmodeller til føringsskinne. Den mest benyttede er efterhånden udleveringssteder, som gør det muligt at hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså super simpel, og endda tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.
5Trustpilot tilbyder dig aldeles fortræffelige chancer for at dechifrere en lang række andre forbrugeres oplevelser og derved er det klogt, at du ser nærmere på internet forretningens kritik forud for at du bestiller billige føringsskinne online. Facebook forærer dig tillige fuldt ud relevante muligheder for at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed.
6Indtil flere firmaer på nettet præsterer fri fragt på føringsskinne, men ofte påkræves det at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt skulle du vælge den mest prisbevidste mulighed for levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Den er som regel ydermere ret så smart. Den mest billige fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
7Forud for at nogen køber billige føringsskinne hos en internet webshop burde de til hver en tid se på netshoppens regler, men det er i reglen ikke særlig interessant. Ligeledes tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde forhold der gælder for shopping af billige føringsskinne online, eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen har.
8Fragttiden kan vise sig at være virkelig essentiel når vi behøver varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ret passende at du dobbelttjekker leveringstiden på føringsskinne. Temmelig mange online webshops tilbyder billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et aftalt klokkeslæt.
9Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en anordning, som passer på kunden overfor fup internet forretninger. Alternativt kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil dække prisen over flere uger.