Byggevarepriser.dk

Føringsleje

Festool Føringsleje D21-15,88 (2x)
380 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D16 (2x)
190 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D12,7
145 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D19 (2x)
155 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D18 (2x)
250 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D9,5/12,7/16/19/22
440 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D23,1/30° (2x)
290 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D22/11°
210 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D16
185 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje KLS-D 15,8-OFK
155 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D17,5/15° (2x)
280 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D28 (2x)
205 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D22-15,88 (2x)
400 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D19
185 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D18-12,7 (2x)
400 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D28
240 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D31,4/45° (2x)
310 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje KLS-D22-OFK
170 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D28-15,88 (2x)
400 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D19 (2x)
165 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D12,7x4,97x4,76 (2x) 491383
115 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D18,5/15°
205 kr.
Se produkt
Festool Føringsleje D 9,53 (2x)
195 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
For mange er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som giver tips og tricks til valg af føringsleje.
Du vil finde ulighed i prisen på billige føringsleje hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver de bedste tilbud, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot føringsleje.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre køber produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af føringsleje online.
De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og som følge af det har folk adgang til at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Herigennem har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
En masse specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller føringsleje online hos dem.
De fleste webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Af den grund bør du modtage super brugbar sparring fra ansatte som er eksperter i netop føringsleje.
De 10 største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

føringsleje jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

føringsleje harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

føringsleje bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

føringsleje silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette må du hyppigt tjekke vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
2Der findes mange forskellige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube bringer dig meget anvendelig information, i særlig grad når du benytter engelske ord i din søgning.
3Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du bør sikre dig professionel assistance til delelementer af det. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse selskaber.
4Man må aldrig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være afgørende at du har værktøjet ved hånden forinden du indleder byggeprocessen. Glem ikke at medregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle ens omkostning ved hver enkelt.
6Du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
7Du skal for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
8Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggeprojekter. Enkelte projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med projektet. Du bør sammensætte en struktureret plan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver din tidsplan.
10Muligvis kan det blive væsentligt at du har de relevante materialer tilgængelige forinden du går i gang med eksekveringen. Du kunne forfatte en punktforms huskeliste med alt hvad du skal bruge, og dernæst efterse hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
11Der kommer jævnligt ubelejlige problematikker ved krævende opgaver, og følgelig viser det sig værdifuldt at man afsætter god nok plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
12Før du starter arbejdet kan det være vildt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er smartest?

Adskillige webshops i Danmark udlover til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til føringsleje. Et hit er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når du har lyst. Fragttypen er altså virkelig enkel, samt ofte derudover den mest betalelige leveringsmåde.

Du burde tillige påtænke at få ordren leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig jævnligt en kende mindre billig, men endda meget enkel med føringsleje online. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl at hente produkterne selv, men den løsning betinges af at du befinder dig tæt på internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på føringsleje er naturligvis rigtig udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge varen med det samme, så derfor er det virkelig passende at man checker tidshorisonten for levering ved føringsleje. Temmelig mange webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på en hel del varer online, men vær vagtsom da det stiller krav om at ordren laves inden et konkret tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet klargjort før logistikmedarbejderne har fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet tilbyder portofri fragt på føringsleje online, men ofte kun ifald man køber for et bestemt beløb. Alternativt skulle du udse dig den mest billige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

En hel del webbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig føringsleje online men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på føringsleje i følgende områder:

Frederiksværk, Frederiksberg, Svendborg, Nærum, Haslev, Hjørring, Roskilde, Odense, Tårnby, Kokkedal, Stenløse, Vordingborg, Hillerød, Birkerød, Ishøj, Charlottenlund, Hedehusene, Ringsted, Nyborg, Brønderslev, Lyngby, Næstved, Holstebro, Hedensted, Albertslund, Odder, Skive, Vejle, Rønne, Valby, Aalborg, Greve, Esbjerg, Ballerup, Farum, København, Nakskov, Gladsaxe, Køge, Helsingør, Brøndby, Nørresundby, Aabenraa, Ikast, Herlev, Vallensbæk, Dragør, Risskov, Slagelse, Lystrup, Brønshøj, Korsør, Grenaa, Varde, Aarhus, Glostrup, Middelfart, Rudersdal, Kalundborg, Skanderborg, Jyllinge, Allerød, Sønderborg, Gentofte, Ølstykke, Tilst, Taastrup, Frederikssund, Hørsholm, Rødovre, Randers, Virum, Fredericia, Åbyhøj, Søborg, Haderslev, Struer, Kolding, Viborg, Vanløse, Holbæk, Lillerød, Nykøbing Falster, Brabrand, Højbjerg, Thisted, Hobro, Horsens, Værløse, Frederikshavn, Hvidovre, Silkeborg, Solrød Strand, og Herning, .

Klik-og-hent for føringsleje er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland).

Når man kigger i data fremstår det markant, at mennesker som regel kigger efter fx køb føringsleje og føringsleje priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis billig føringsleje, føringsleje online samt føringsleje tilbud, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på føringsleje

Det har vist sig at være vældig let for alle og enhver at finde de bedste priser på billige føringsleje online i blandt diverse webshops, og herved har adskillige e-firmaer været presset til at at reducere udsalgspriserne på føringsleje enormt, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

Dog kan det trods alt vise sig smart at prøve en række internet firmaer efter rabatter og tilbud på føringsleje online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Du må trods alt ikke glemme, at ifald en forretning på nettet reklamerer billige føringsleje online til salg for en pris der anses for ekstraordinært billig, så er det tit være et fingerpeg om en falsk shop. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en regel, der dækker kunden overfor falske online forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en løsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere betalingen af føringsleje over en periode. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at folk som regel efterspørger for eksempel føringsleje online og føringsleje tilbud. Foruden dette ser vi tit internet shoppere lede efter fx føringsleje priser, køb føringsleje og billig føringsleje.

Tjek tidligere kunders evalueringer

Trustpilot leverer flere passelige løsninger til at tolke en stor gruppe eksisterende konsumenters vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du kigger nærmere på internet forretningens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige føringsleje online.

Facebook bringer dig endvidere ultra sikre løsninger til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Foruden det er der mange netshops som giver kunderne mulighed for at give en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes må tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige føringsleje online på en internet webshop kan man sådan set skimme webshoppens betingelser, men det er mange gange en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Et nemt alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikkerhed for at webbutikken lever op til dansk lovgivning, samt at forretningen løbende ses til af jurister der er meget fortrolige lovene på området.

Det er en rigtig god genvej til en håndsrækning, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med din shopping med føringsleje. Endvidere er det klogt at man er klar over de mest centrale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af føringsleje online, f.eks. hvilken byttepolitik online butikken anvender.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin faktura, så man altid kan bekræfte købet af føringsleje, uagtet om man har handlet hos Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan eller XL-Byg.

Pia gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Poul G gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Pia gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Martin Madsen gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til online indkøb
1Trustpilot fører til helt gode chancer for at vurdere ret mange forhenværende brugeres oplevelser og derved kan det anbefales, at du gennemsøger e-handlens bedømmelser før du bestiller billige føringsleje online. Facebook frembyder derudover adskillige sikre løsninger til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed.
2Den mest letkøbte slags levering vil altid være at hente pakken selv, men det betinges af at du er tæt på e-forhandlerens hjemsted. Den slags levering kan i nogle tilfælde være meget væsentlig hvis vi behøver føringsleje lige om lidt. Alternativt så yder indtil flere online firmaer levering uden betaling, men tit kun ifald man bestiller for en bestemt pris.
3Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en forordning, som beskytter køberen overfor fup e-forretninger. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil honorere prisen over flere uger.
4Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, hvilket er et kendetegn for at internet webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet nu og da monitoreres af eksperter som kender de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige føringsleje i en internet webshop kan man i reglen se på e-butikkens handelsbetingelser.
5En lang række internet firmaer frembyder i vore dage diverse billige fragtformer til føringsleje. Det mest almindelige er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså særligt overkommelig, samt oftest ligeledes den mindst kostelige form for fragt.
6Det er temmelig fremkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige føringsleje hos diverse outlets på nettet, og altså lover utallige e-forhandlere portofri levering. Dog kan det til hver en tid være rentabelt at sammenholde forskellige online butikker efter billige priser før du shopper, så man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
7Fragtperioden er selvfølgelig ultra aktuel om man behøver produkterne omgående, så af den grund er det uden tvivl på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for føringsleje. Masser af e-handler præsterer billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, der dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt tidspunkt.
8Inden folk handler billige føringsleje hos en internet shop kunne man i princippet løbe igennem webbutikkens betingelser, men det er uden tvivl et omfattende projekt. Herudover er det en hjælp at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde forhold der kan have indvirkning på købet af billige føringsleje online, som fx hvilken returpolitik webshoppen lover.
9Indtil flere internet foretagender lover billig levering på føringsleje, men for det meste kun såfremt man køber for en bestemt pris. I øvrigt burde du snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i regelen tillige ret smart. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.