Byggevarepriser.dk

Flisebor

Fliseborsæt med fireskærs hårdmetalspids
308 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot flisebor.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
Du vil finde variationer i priserne på billige flisebor hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige vil have en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du kigge andetsteds.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring flisebor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har du valget om at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det har du chancen for at undgå fragten, samt sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og kendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af flisebor online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får ekstra begavet hjælp fra mennesker som er specialister i netop flisebor.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
Forskellige nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle flisebor online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
flisebor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

flisebor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

flisebor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

flisebor jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du starter byggeriet kan det vise sig meget fundamentalt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til projektet, navnlig hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning som arbejdssko der skåner dig imod mulige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Der kommer utvivlsomt uforudsete bump på vejen i tilfælde med større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det essentielt at man har afsat god plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
5Du kan finde ekstremt mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er kilde til enorme mængder anvendelig information, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
6Man vil aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være vigtigt at have grejet til disposition når du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne disse udgifter i din økonomiske plan.
7Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du iværksætter byggeprocessen. Du bør sammensætte en hurtig huskeliste som samler det der er nødvendige, og bagefter gennemgå punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
8For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag skal du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i det krævende byggeprojekt.
9Ofte vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at dokumentere samtlige udgifter, og så finde frem til online tilbud på hver eneste af dem.
10Man kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at byggeprojektet har betydning for klimaet.
11Husk at gennemtænke om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Når du får hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at få tilbud fra diverse entreprenører.
12Planlægning vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du må liste en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så flot. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En stor portion internet selskaber tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmodeller til flisebor. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo temmelig smertefri, samt ofte også den billigste leveringsmåde.

Du burde tillige prøve at få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver gennemsnitligt en tand mindre billig, men samtidig ret smertefri med flisebor online. Den billigste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på flisebor er ret aktuel såfremt du mangler varerne nu og her, og med det formål er det nemlig væsentligt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato på flisebor. En hel del netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen anbringes forinden et fastslået tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar inden lagermedarbejderne tager hjem.

Enkelte online virksomheder tilbyder levering uden betaling på flisebor online, men tit kun hvis du aftager for en konkret sum. Ellers skal man snuppe den prisbilligste slags levering, der tit vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig flisebor online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af flisebor i disse byer:

Risskov, Ikast, Lystrup, Birkerød, Rønne, Vordingborg, Tårnby, Holbæk, Rudersdal, Solrød Strand, Højbjerg, Virum, Ringsted, Ølstykke, Sønderborg, Jyllinge, Aalborg, Vanløse, Valby, Brabrand, Hedehusene, Brøndby, Farum, Odder, Horsens, Albertslund, Gladsaxe, Lyngby, Struer, Åbyhøj, Skive, Hillerød, Brønderslev, Kokkedal, Nyborg, Skanderborg, Stenløse, Hobro, Haderslev, Herning, Kalundborg, Charlottenlund, Vejle, Korsør, Frederikssund, Hørsholm, Haslev, Nærum, Hvidovre, Glostrup, Grenaa, Thisted, Tilst, Brønshøj, Lillerød, Nykøbing Falster, Esbjerg, Køge, Nakskov, Helsingør, Fredericia, Frederiksværk, Gentofte, Hedensted, Holstebro, Svendborg, Næstved, Rødovre, Aabenraa, Dragør, Frederiksberg, Frederikshavn, Vallensbæk, Viborg, Kolding, Allerød, Nørresundby, Værløse, Søborg, Greve, Odense, Middelfart, Roskilde, Hjørring, Randers, Taastrup, Ishøj, Silkeborg, Herlev, København, Slagelse, Ballerup, Varde, og Aarhus, .

Click-and-collect af flisebor er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere tit søger efter bl.a. flisebor priser og billig flisebor. Man ser desuden tit online shoppere lede efter bl.a. flisebor online, flisebor tilbud og køb flisebor, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Priser på flisebor

Det har vist sig at være yderst hensigtsmæssigt for internetbrugere at analysere tilbud på billige flisebor online fra forskellige firmaer på nettet, og af den grund har masser af internet firmaer ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på flisebor voldsomt, og ydermere tilbyde levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være tiden værd at kigge forbi et par internet forhandlere efter tilbud og rabatter på flisebor online forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at når en internet virksomhed annoncerer billige flisebor online på tilbud til en pris som virker overordentlig billig, så burde det tit være et signal om en bedragerisk netbutik. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af et regelsæt, hvilket sikrer dig som kunde imod uægte online butikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil betale beløbet til flisebor over flere uger. Dette foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i data fremstår det klart, at folk mange gange leder efter for eksempel flisebor tilbud og flisebor online. Derudover ser vi typisk folk søge efter eksempelvis køb flisebor, billig flisebor samt flisebor priser.

Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot leverer visse ærlige chancer for at se nærmere på flere eksisterende forbrugeres meninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer internet shoppens omtaler forinden du handler billige flisebor online.

Facebook fører til også absolut fortræffelige genveje til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed. Derudover møder vi mange online firmaer hvor man kan offentliggøre en vurdering af deres køb, som ligeledes må drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige flisebor online på en e-shop kan man uden tvivl granske shoppens vilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, især på de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

En nemmere løsning kan derfor være at se om netbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en erklæring om at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at forretningen nu og da vurderes af jurister der har megen viden om de gældende vilkår.

Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, ifald du oplever problemer ved din ordre på flisebor. Ligeledes går vi ind for at køberen er klar over de mest basale betingelser i forbindelse med bestillingen af flisebor online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet selskabet bruger.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man når som helst beholder ens ordremail, så man altid vil kunne eftervise sin bestilling af flisebor, uafhængig af om man har købt ved Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Maria Poulsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Morten Møller gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Morten Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Else gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til når du køber online
1Fragttiden kan være særdeles aktuel såfremt vi absolut skal bruge produktet om få sekunder, og af den grund er det ret så fornuftigt at vi checker det forventede leveringstidspunkt ved flisebor. Mange online forhandlere stiller garanti om billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, men husk at det nødvendiggør at bestillingen anbringes før et besluttet tidspunkt.
2En hel del internet virksomheder frembyder nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til flisebor. En favorit iblandt mange er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv kan afhente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt desuden tilmed den mest betalelige fragtmetode.
3Generelt foreslår vi at finde ud af om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at e-handlen adlyder de opstillede regler, foruden at internet firmaet regelmæssigt kontrolleres af specialister der har megen viden om reglementet på området. Forinden folk bestiller billige flisebor hos en butik på nettet bør man til hver en tid tyde e-shoppens forretningsaftale.
4En række online forretninger sikrer fragt uden beregning på flisebor, men ofte kun når man køber for et bestemt beløb. Derudover kan du udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Den viser sig tit tillige vældig let gængelig. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter ordren.
5Den billigste leveringsmetode vil altid være at du selv henter ordren, men dette beroer på at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens arbejdslager. Den leveringsform er jo særdeles aktuel i tilfælde af at du skal bruge flisebor om kort tid. Alternativt så frembyder visse online varehuse portofri levering, men for det meste kræves det at man indkøber for en konkret sum.
6Det har vist sig at være rigtig nemt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige flisebor i blandt diverse firmaer på nettet, og altså garanterer mange internet selskaber i Danmark portofri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at studere nogle forskellige internet firmaer efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, så man er sikret at opnå den mest betalelige pris.
7Inden folk handler billige flisebor på en internet webshop kan de reelt have øje for butikkens vilkår, men det er normalt ikke særlig morsomt. Yderligere rekommanderer vi at du er vaks omkring de mest aktuelle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige flisebor online, til eksempel den returret internet shoppen tilsikrer.
8Trustpilot frembyder uden sammenligning hensigtsmæssige chancer for at efterforske en række eksisterende konsumenters domme og af den grund er det at foretrække, at du tager et kig på online forretningens ratings inden du køber billige flisebor online. Facebook forærer dig lige så vel fuldkommen værdifulde chancer for at få en idé om internet firmaets pålidelighed.
9Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, hvilket støtter køberen imod svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale beløbet i flere bidder.