Byggevarepriser.dk

Flamingoskærer

Flamingoskærer PROFIX 200
2.350 kr.
Se produkt
Flamingoskærer SPC 3013
8.820 kr.
Se produkt
Flamingoskærer Polyshark - Bøjleløs
17.650 kr.
Se produkt
EDMA Flamingoskærer 200mm
1.695 kr.
Se produkt
SYDVESTA flamingoskærer SPC 3013
8.748 kr.
Se produkt
EDMA Flamingoskærer 1320mm
4.998 kr.
Se produkt
SYDVESTA flamingoskærer TOPLEX 500
9.898 kr.
Se produkt
SYDVESTA flamingoskærer Profix 250 air
2.998 kr.
Se produkt
ROTHENBERGER Flamingoskærer 190W
1.995 kr.
Se produkt
SYDVESTA flamingoskærer Profix 400
8.795 kr.
Se produkt
EDMA Flamingoskærer 230V Leveres i plast transport kuffert
9.100 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige flamingoskærer fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på lave priser, imens nogle har fokus på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en webshop, som giver gode råd til valg af flamingoskærer.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare flamingoskærer.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel køre varerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre har butikker i hele landet, og dermed har mange mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det er det muligt at undgå leveringsgebyret, og tilmed have produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra adskillige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af flamingoskærer online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler flamingoskærer online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
Flertallet af niche webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette vil du modtage mere erfaren hjælp fra ansatte med specialistviden i lige præcis flamingoskærer.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

flamingoskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

flamingoskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

flamingoskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

flamingoskærer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er væsentlige byggeprojekter. Flere byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke skaffer professionel assistance.
3Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er formidler af ret så meget brugbar info, ikke mindst hvis du benytter den engelske version.
4Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Således kan du ofte tage et kig på prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du lige er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
5Det bør overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe eksperthjælp til opstarten af det. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind før du påbegynder din byggeproces. Du kan lave en overskuelig note hvorpå der noteres alt det du får brug for, og bagefter efterse materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket alt.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du må nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Vær realistisk når du laver arbejdsplanen.
8Der viser sig utvivlsomt uventede vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og følgelig vurderes det værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at komme i mål.
9I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige samtlige udgifter, og bagefter undersøge den billigste pris på dem hver især.
10Længe før du går i gang med byggeriet kan det være yderst værdifuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det kan man få når ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet påvirker klimaet.
12Man må under ingen omstændigheder gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig meningsfuldt at have grejet til disposition når du begynder på byggeprocessen. Husk også at medregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ekstremt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

En lang række internet selskaber udlover heldigvis en række forskellige billige leveringsudgaver til flamingoskærer. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer dig. Metoden er altså ultra bekvem, samt tit tilmed den prisbilligste slags levering.

Du bør ligeledes foretrække at få pakken sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Den bliver en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men lige så vel særligt let gængelig for flamingoskærer online. Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl selv at hente ordren, som jo forudsætter at du bor nærved online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på flamingoskærer er selvfølgelig rigtig aktuel hvis du behøver din ordre inden for få dage, så herved er det tydeligvis væsentligt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på flamingoskærer. En række netbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen laves forud for et fast klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produktet på posthuset inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En række online outlets frembyder gebyrfri levering på flamingoskærer online, men ofte afkræver det at man handler for et bestemt beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte metode til levering, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

En stor portion webshops udlover afhentning hvor du køber billig flamingoskærer online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på flamingoskærer i følgende byer:

Ølstykke, Holstebro, Slagelse, Jyllinge, Søborg, Hvidovre, Varde, Rødovre, Thisted, Brabrand, Vanløse, Haderslev, Herning, Tårnby, Kolding, Ishøj, Nærum, Rønne, Nakskov, Solrød Strand, Charlottenlund, Hjørring, Risskov, Ringsted, Rudersdal, Struer, Lystrup, Haslev, Nykøbing Falster, Hedehusene, Odense, Glostrup, Nyborg, Tilst, Greve, Horsens, Roskilde, Virum, Aalborg, Viborg, Vejle, Køge, Randers, Nørresundby, Helsingør, Esbjerg, Hørsholm, Brøndby, Hobro, Aarhus, Odder, Skanderborg, Gladsaxe, Værløse, Sønderborg, Frederikshavn, Valby, Frederikssund, Aabenraa, Næstved, Kokkedal, Lillerød, Korsør, Gentofte, Lyngby, Kalundborg, Holbæk, Hillerød, Taastrup, Ballerup, Vordingborg, Skive, Frederiksværk, Middelfart, Herlev, Farum, Fredericia, Hedensted, Dragør, Vallensbæk, København, Allerød, Albertslund, Birkerød, Silkeborg, Frederiksberg, Grenaa, Brønderslev, Åbyhøj, Stenløse, Svendborg, Ikast, Højbjerg, og Brønshøj, .

Afhentning ift. flamingoskærer er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager).

Når vi ser på data bliver det markant, at netshoppere ofte leder efter for eksempel flamingoskærer online og flamingoskærer tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk lede efter eksempelvis flamingoskærer priser, billig flamingoskærer og køb flamingoskærer, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Find den bedste pris på flamingoskærer

Det er meget bekvemt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige flamingoskærer online fra flere webbutikker, og til gengæld har adskillige online firmaer fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på flamingoskærer betydeligt, og endda tilbyde fragtfri levering.

Men det kan trods alt vise sig rentabelt at prøve diverse internet selskaber efter tilbud og udsalg på flamingoskærer online forud for at du køber, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 og Stark.

Man må trods alt være omhyggelig med, at hvis en butik på nettet afsætter billige flamingoskærer online på tilbud til en pris der virker overordentlig billig, bør det tit være en indikator for en bedragerisk netshop. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på dig overfor uoprigtige shops på nettet.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at honorere omkostningerne til flamingoskærer over en periode. Det fås typisk ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx køb flamingoskærer og flamingoskærer tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere søge eksempelvis flamingoskærer priser, flamingoskærer online samt billig flamingoskærer.

Undersøg folks ratings

Trustpilot resulterer i en del pålidelige genveje til at fortolke diverse øvrige kunders kritik og derved er det klogt, at du efterforsker netshoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige flamingoskærer online.

Facebook præsterer tilsvarende relativt passende løsninger til at få en idé om online firmaets pålidelighed. Foruden det møder vi endda e-forhandlere som tilbyder folk at meddele en kritik af ordreforløbet, som tillige bør drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige flamingoskærer online på en webbutik behøver man faktisk løbe igennem shoppens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke videre interessant, især hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være et signal om at internet shoppen føjer de danske retningslinjer, samt at webshoppen nu og da efterses af sagkyndige der forstår reglementet på området.

Dette er en god anledning til bistand, når du skulle få problemstillinger i processen med din ordre på flamingoskærer. Desuden er det at foretrække at køber er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af flamingoskærer online, f.eks. den returret butikken lover.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af flamingoskærer, ligegyldig om man bestiller fra Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg eller Silvan.

Else gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Lene Christiansen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Marianne gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Mads Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til din online shopping
1Leveringshastigheden er selvfølgelig temmelig vital når man skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det rigtig fornuftigt at man kontrollerer leveringstiden på flamingoskærer. De fleste online forretninger garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær opmærksom på at det er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
2Det er i dag ualmindeligt fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige flamingoskærer fra diverse internet foretagender, og følgelig garanterer masser af e-butikker fri fragt. Det kan dog imidlertid blive lukrativt at sammenligne nogle enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
3Trustpilot fremskaffer stort set belejlige løsninger til at iagttage en stor portion andre konsumenters meninger og af den grund tilråder vi, at du beser netbutikkens anmeldelser inden du køber billige flamingoskærer online. Facebook fører til lignende stort set fordelagtige metoder til at få kendskab til internet shoppens troværdighed.
4Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men dette står og falder med at du befinder dig lige ved online virksomhedens lager. Den leveringsmetode kan være temmelig bestemmende i tilfælde af at vi har brug for flamingoskærer øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder en hel del forhandlere på nettet portofri fragt, men typisk kun hvis man aftager for en fastsat pris.
5En del online selskaber udlover nu et hav af forskellige billige fragtløsninger til flamingoskærer. Den mest moderne er lige nu afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter ordren når du har lyst. Metoden er altså ekstremt ukompliceret, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsmetode.
6Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en tryghed om at online webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at e-butikken lejlighedsvis tilses af sagkyndige der behersker bestemmelserne på området. Forinden folk handler billige flamingoskærer hos en e-forretning bør de for at være sikker betragte deres regler.
7Nogle enkelte internet selskaber sikrer portofri fragt på flamingoskærer, men tit kun hvis man indkøber for en fastsat sum. Derudover burde man overveje den mest prisbevidste leveringsform, der tit vil blive at få kørt ordren til et udleveringssted. Muligheden bliver undertiden på den anden side særdeles enkel. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
8Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket garanterer dig som køber overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt kan du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du agter at afdrage prisen over en periode.
9Forud for at folk handler billige flamingoskærer i en internet butik bør man utvivlsomt skimme netbutikkens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig morsomt. Herudover er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest vitale reglementer der kan have betydning for shopping af billige flamingoskærer online, som for eksempel den byttepolitik e-handlen lover.