Byggevarepriser.dk

Fladmejsel

Milwaukee Fladmejsel 30mm Hex 400x35
375 kr.
Se produkt
POW30580CF Fladmejsel 410 mm til pow30580
130 kr.
Se produkt
Fladmejsel 200 mm med håndbeskytter
55 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel 300x26mm
143 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 150x18mm
67 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
90 kr.
Se produkt
IRWIN Fladmejsel, sds-max 25x400mm
100 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x26mm
117 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 200x24mm
91 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel 150x18mm
73 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
96 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel,m.håndbeskytter 300x23mm
163 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 125x15mm
61 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel 200x24mm
97 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 200x26mm
76 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x29mm
112 kr.
Se produkt
IRWIN Fladmejsel, sds-plus 20x250mm
77 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 250x25mm
109 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 300x26mm
136 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel bukket 240x26mm
187 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Fladmejsel 250x25mm
114 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige fladmejsel hos de forskellige online byggecentre. Nogle har gode priser, og øvrige har kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed i de store byggecentre.
Nogle byggekæder sælger et enormt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot fladmejsel.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af fladmejsel.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af fladmejsel online.
De store byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har man tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne personligt. Dermed kan man slippe for fragten, og sågar hente varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens små butikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du modtage ekstremt brugbar sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis fladmejsel.
Mange specialiserede webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få lavere priser.
En masse nichebutikker på nettet er små firmaer, der tit drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe fladmejsel online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
fladmejsel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fladmejsel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fladmejsel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

fladmejsel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det viser sig fundamentalt at have de relevante materialer klar inden du tager fat på arbejdet. Du kunne nedskrive en overskuelig note hvoraf der fremgår det der skal bruges, og derefter gennemløbe materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
2Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ved vigtige byggeprocesser. Omfangsrige projekter gør krav på flere folk. Dertil bør det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
3Husk at du kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
4Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Der kan findes utrolig mange guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube kan hjælpe med store mængder anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
6Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at beskrive alle udgifter, og efterfølgende finde frem til beløbet for dem alle sammen.
7Inden du opstarter arbejdet er det yderst vigtigt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Der viser sig ofte utidige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og følgelig vil det være væsentligt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
9Godt forarbejde bliver metoden til succes med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en effektiv handlingsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter handlingsplanen.
10Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du får eksperthjælp er det fornuftigt at indhente priser fra flere håndværkere.
11Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fornuftigt at have udstyret til disposition når du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
12Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag kan du tit se femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit store projekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Temmelig mange netshops yder nu flere billige leveringsmidler til fladmejsel. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig rigtig fremkommelig, og oftest derudover den prisbilligste leveringsmodel.

Du kan ligeledes afveje for og imod at få produkterne sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Den bliver mange gange en sjat mere pebret, men også ultra overkommelig med fladmejsel online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du befinder dig tæt på e-forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på fladmejsel er naturligvis særdeles vital såfremt man har behov for produktet med det samme, og herved er det virkelig fornuftigt at man checker den estimerede leveringstid ved fladmejsel. En del e-shops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, men vær på vagt da det antager at bestillingen laves tidligere end et fast tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne klargjort forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte online outlets garanterer levering uden betaling på fladmejsel online, men i mange tilfælde er det påkrævet at du handler for en bestemt pris. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest prisbevidste form for levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En del kæder udlover afhentning hvor man handler billig fladmejsel online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tilbyder bl.a. afhentning af fladmejsel i disse byer:

Varde, Tilst, Taastrup, Højbjerg, Holstebro, Tårnby, Nørresundby, Gentofte, Aabenraa, Svendborg, Birkerød, Virum, Køge, Søborg, Ishøj, Herning, Vallensbæk, Vordingborg, Greve, Kalundborg, Odder, Åbyhøj, Middelfart, Hobro, Jyllinge, Nærum, Struer, Lillerød, København, Helsingør, Valby, Nakskov, Hvidovre, Slagelse, Odense, Haslev, Ringsted, Hørsholm, Charlottenlund, Thisted, Hillerød, Værløse, Hedensted, Risskov, Albertslund, Farum, Fredericia, Skive, Ikast, Nykøbing Falster, Roskilde, Lystrup, Solrød Strand, Brabrand, Rønne, Vejle, Brønderslev, Silkeborg, Lyngby, Aalborg, Aarhus, Sønderborg, Frederikssund, Randers, Holbæk, Dragør, Ballerup, Haderslev, Grenaa, Herlev, Brøndby, Hjørring, Frederiksberg, Frederikshavn, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Glostrup, Nyborg, Viborg, Korsør, Vanløse, Skanderborg, Horsens, Næstved, Kokkedal, Frederiksværk, Kolding, Rudersdal, Allerød, Esbjerg, Hedehusene, Ølstykke, og Stenløse, .

Klik-og-hent ift. fladmejsel er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis køb fladmejsel og fladmejsel tilbud. Man ser desuden som regel folk kigge efter bl.a. fladmejsel priser, billig fladmejsel samt fladmejsel online, plus de kendte byggekæder som 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Spar penge på fladmejsel

Det er jo vældig nemt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige fladmejsel online på flere e-forretninger, og med det motiv har de fleste online firmaer ikke kunne lade være med at stampe prisen på fladmejsel en hel del, og ovenikøbet byde på billig levering.

Det kan dog immervæk vise sig profitabelt at efterprøve et par forskellige e-handler efter tilbud og udsalg på fladmejsel online før du gennemfører din handel, så man er sikret at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige fladmejsel online til salg for en tilbudspris der virker uhørt billig, så er det for det meste være et faresignal om en svindel webbutik. Kortbestillinger er trods alt indbefattet af en orden, hvilket bistår os imod svindlende e-forhandlere.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage prisen på fladmejsel i flere bidder. Dette fås normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis billig fladmejsel og fladmejsel priser. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge fx fladmejsel tilbud, køb fladmejsel samt fladmejsel online.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder dig temmelig sikre chancer for at studere en lang række tidligere brugeres anmeldelser og derved rekommanderer vi, at du undersøger online shoppens vurderinger før du lægger din bestilling på billige fladmejsel online.

Facebook tilbyder lignende ultra pæne muligheder for at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle webbutikker som giver kunderne mulighed for at afgive en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere burde tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige fladmejsel online i en e-handler kan man når alt kommer til alt bese deres forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

En anden løsning kan være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, da det er en forsikring om at e-firmaet forstår de opstillede regler, tillige med at online forretningen rutinemæssigt tilses af eksperter der er indført i reglerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, for så vidt du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af fladmejsel. I øvrigt er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest basale regler der gælder for købet af fladmejsel online, til eksempel den byttepolitik hjemmesiden har.

Her er det ydermere vigtigt, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af fladmejsel, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Louise Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Kirsten M gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Peter T gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Louise N gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente varerne selv, som jo står og falder med at du har bopæl nærved online firmaets arbejdslager. Den mulighed for fragt er ualmindeligt bestemmende ifald man behøver fladmejsel lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet forhandlere fragt uden betaling, men typisk kun når du indkøber for en præcis sum.
2Forinden folk shopper billige fladmejsel i en shop på nettet behøver de for at være på den sikre side studere dens regler, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Endvidere er det en hjælp at du er obs på de primære forhold der har betydning for handlen med billige fladmejsel online, fx den ombytningsret online forretningen har.
3Mange netshops giver i vore dage en lang række forskellige billige leveringstyper til fladmejsel. En der er meget almindelig er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig temmelig let gængelig, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige leveringsversion.
4Det er efterhånden ret let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige fladmejsel fra diverse internet virksomheder, og følgelig garanterer utallige firmaer på nettet levering uden betaling. Derfor kan det imidlertid være rentabelt at efterprøve diverse online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
5Flere e-butikker frembyder portofri fragt på fladmejsel, men i reglen er det påkrævet at man køber for en bestemt sum. Som alternativ kan man overveje den mest billige leveringsmanér, som typisk vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i regelen derudover ultra smertefri. Den mest billige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
6Leveringstiden er jo rigtig afgørende i tilfælde af at du behøver varerne lige om lidt, så herved er det selvfølgelig fornuftigt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved fladmejsel. En række internet outlets reklamerer med billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter, men vær obs på at det er påkrævet at ordren placeres forud for et fastslået tidspunkt.
7Vi anbefaler at granske hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en tilkendegivelse af at e-forretningen efterkommer gældende dansk lovgivning, og at internet webshoppen nu og da gennemses af jurister som er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige fladmejsel i en shop bør man sådan set studere netshoppens handelsvilkår.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en regel, som bistår køber imod svindlende internet varehuse. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at honorere beløbet over flere uger.
9Trustpilot fører til egentlig fornemme muligheder for at gennemstøve en lang række forhenværende forbrugeres omtaler og derfor foreslåes det, at du eftergår e-handlens ratings forud for at du køber billige fladmejsel online. Facebook bringer dig på samme måde fuldkommen fantastiske metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.