Byggevarepriser.dk

Fladfilter

Festool Fladfilter NANO HF-SRM 45-LHS 225
495 kr.
Se produkt
Festool fladfilter HF-CT MINI/MIDI-2
165 kr.
Se produkt
Festool fladfilter HF-CT-MINI/MIDI 456790
180 kr.
Se produkt
Festool fladfilter HF-CT SYS 500558
160 kr.
Se produkt
Festool Fladfilter HF-CT 26/36/48 HP
465 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare fladfilter.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige fladfilter fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring fladfilter.
Du skal kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af fladfilter online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derfor har du adgang til at købe online og fragte varerne selv. Dermed har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du få en høj grad af brugbar vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis fladfilter.
De fleste webshops i små nicher er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få gode tilbud.
Mange niche webshops er små firmaer, som typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller fladfilter online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fladfilter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fladfilter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

fladfilter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fladfilter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man vil aldrig gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at have det parat akkurat som du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere disse udgifter i dit budget.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om store byggeopgaver. Nogle projekter kræver mere end en person. Derudover er det bedre og mere minderigt at være flere om det.
3Måske det viser sig væsentligt at du har de relevante materialer klar til brug inden du påbegynder byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig note med det du skal bruge, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
4Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives hvis byggeriet er godt for miljøet. Støtten er altså betinget af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
5Måske det burdes overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må investere i assistance fra en professionel til noget af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at notere tilbud fra flere foretagender.
6Forinden du går i gang med byggeriet kan det være ufatteligt vigtigt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive fordelagtigt at nedskrive alle udgifter, og efterfølgende nedskrive eventuelle tilbud på dem én og én.
8Du har adgang til vældig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget almennyttig viden, specielt såfremt du bruger engelske søgeord.
9Der kommer uden tvivl uforudsigelige problemer når det gælder omfattende projekter, og på grund af det viser det sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
10Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning såsom hjelm og sko der skåner dig mod potentielle risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
11Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter din strategi.
12For udendørs projekter kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette bør du hyppigt kigge på femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop står midt i det ellers velplanlagte projekt.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er yderst betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Temmelig mange internet webshops tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til fladfilter. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig uproblematisk, og ofte ligeledes den prisbilligste fragtløsning.

Du bør omvendt planlægge at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er tit en smule mere pebret, men endda vældig ligetil for fladfilter online. Den billigste slags levering er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på fladfilter kan være ultra essentiel i tilfælde af at vi har brug for dine nye varer om kort tid, så derfor er det ret afgørende at man undersøger den estimerede leveringstid på fladfilter. De fleste internet webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men som imidlertid stiller krav om at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren ordnet forud for at medarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet webshops garanterer gratis levering på fladfilter online, men undertiden er det under forudsætning af at der handles for en fastsat sum. Derudover bør man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få leveret ordren til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig fladfilter online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår bl.a. click-and-collect på fladfilter i følgende byer:

Tårnby, Ringsted, Frederikssund, Haderslev, Herning, Nærum, Holbæk, Hedehusene, Hedensted, Rødovre, Ishøj, Skanderborg, Køge, Åbyhøj, Valby, Nørresundby, Hørsholm, Allerød, Aarhus, Nykøbing Falster, Esbjerg, Brøndby, Stenløse, Virum, Rønne, Randers, Haslev, Jyllinge, Solrød Strand, Frederiksværk, Hobro, Herlev, Gentofte, Hjørring, København, Nakskov, Skive, Viborg, Kolding, Lystrup, Sønderborg, Aalborg, Charlottenlund, Lillerød, Dragør, Frederikshavn, Tilst, Søborg, Frederiksberg, Kalundborg, Ølstykke, Ballerup, Gladsaxe, Fredericia, Vejle, Taastrup, Albertslund, Kokkedal, Birkerød, Odder, Grenaa, Thisted, Varde, Værløse, Hvidovre, Horsens, Slagelse, Helsingør, Ikast, Roskilde, Nyborg, Næstved, Middelfart, Svendborg, Vordingborg, Struer, Vallensbæk, Hillerød, Risskov, Korsør, Aabenraa, Brønderslev, Odense, Højbjerg, Vanløse, Glostrup, Brabrand, Silkeborg, Holstebro, Greve, Rudersdal, Brønshøj, Lyngby, og Farum, .

Afhentning ift. fladfilter er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel leder efter eksempelvis køb fladfilter og fladfilter priser. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. fladfilter tilbud, billig fladfilter samt fladfilter online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Gode priser på fladfilter

Det har vist sig at være særligt praktisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige fladfilter online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og af den grund har mange webshops set sig nødsaget til at trykke priserne på fladfilter betydeligt, og derudover sikre fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre være lønsomt at tjekke visse outlets på nettet efter tilbud og udsalg på fladfilter online før du køber, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man skal blot ikke overse, at såfremt en e-forretning tilbyder billige fladfilter online til en tilbudspris der er overordentlig attraktiv, burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig e-butik. Kortkøb er i hvert fald en del af en lov, hvilket støtter kunden overfor falske e-forhandlere.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere prisen på fladfilter over et længere tidsrum. Det fås normalt ved nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis fladfilter tilbud og fladfilter online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere lede efter blandt andet billig fladfilter, fladfilter priser og køb fladfilter.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i nogenlunde gavnlige chancer for at tyde diverse andre forbrugeres meninger og på grund af dette rekommanderer vi, at du bliver klogere på webshoppens vurderinger forud for at du handler billige fladfilter online.

Facebook byder på tillige ret så uafhængige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle e-butikker som giver kunderne mulighed for at udforme en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel burde bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige fladfilter online i en butik burde man sådan set tyde netbutikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden en tidskrævende opgave, specielt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at granske om internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en indikation om at online forhandleren imødekommer de danske regler, samt at butikken undertiden kigges til af eksperter som har ekspertise inden for lovene på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes besvær i processen med dit køb af fladfilter. Dertil foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af fladfilter online, eksempelvis den returrettighed online virksomheden anvender.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man permanent beholder sin faktura e-mail, således man altid vil kunne dokumentere bestillingen af fladfilter, hvad end man har købt ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Ole gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jesper Jensen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Per G gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Lars Thomsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Visse online forhandlere byder på fragt uden beregning på fladfilter, men tit er det forbeholdt når du handler for et fastsat beløb. Alternativt burde du overveje den billigste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted. Metoden viser sig oftest også særdeles let. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
2Trustpilot fører til super ærlige muligheder for at undersøge diverse tidligere brugeres meninger og herved anbefaler vi, at du udforsker online butikkens kritik forinden du handler billige fladfilter online. Facebook yder lignende adskillige ærlige genveje til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
3Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en vedtægt, som sikrer en imod uægte internet outlets. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre omkostningerne over flere uger.
4Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for os alle at finde de laveste priser online på billige fladfilter hos diverse online shops, og altså tilbyder massevis af e-firmaer portofri levering. Det kan dog imidlertid være udbytterigt at besigtige flere internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.
5Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været en tryghed om at online webshoppen tilslutter sig de officielle regler, samt at internet virksomheden en gang i mellem vurderes af eksperter som kender til reglementet på området. Før folk køber billige fladfilter i en butik kan man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår.
6Inden nogen køber billige fladfilter på en netshop behøver de sådan set kigge på shoppens betingelser, dog er det normalt ikke super interessant. Ligeså er det prisværdigt at kunden er sat ind i de vigtigste forhold der influerer på handlen med billige fladfilter online, som eksempelvis hvilken returrettighed online butikken garanterer.
7Den prisbilligste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du bor tæt på e-handlens lager. Den form for levering er temmelig væsentlig om man behøver fladfilter inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte internet butikker portofri fragt, men i reglen forudsætter det at der købes for en bestemt sum.
8Antal dages levering er selvfølgelig særligt væsentlig hvis vi absolut skal bruge pakken om få sekunder, og i det øjemed er det utvivlsomt centralt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved fladfilter. En lang række internet butikker giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, som dog kræver at du bestiller tidligere end et besluttet tidspunkt.
9Temmelig mange internet butikker udlover til alt held flere billige leveringsmidler til fladfilter. En der er meget populær er i øjeblikket udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Denne er nemlig vældig fleksibel, samt ofte også den mest letkøbte mulighed for levering.