Byggevarepriser.dk

Fibergips pristjek

Er du på udkig efter fibergips? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 6.239 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk fibergips inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.239 kr.Køb
7.294 kr.Køb
7.550 kr.Køb
7.595 kr.Køb
8.044 kr.Køb
8.572 kr.Køb
10.692 kr.Køb
10.992 kr.Køb
11.010 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til gulv til lydisolering til badeværelse til vådrum

Varianter: indendørs med spartelkant udendørs lydisolerende vandtæt retkantet farmacell akustisk

Størrelser: 13 mm 12 mm 9 mm 18 mm 20 mm 15 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige fibergips hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du må beslutte hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor skal man kende virksomhedens regningslinjer.
Ifald du vil have varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de store byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring fibergips.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot fibergips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og derved har de fleste chancen for at handle online og transportere produkterne selv. Dermed er det muligt at blive fri for fragten, samt endda have varerne straks.
De kendte byggekæder sælger produkter fra adskillige producenter, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af fibergips online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler fibergips online hos dem.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er specialister i deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund vil du opleve ekstremt kompetent service fra medarbejdere som er specialister i netop fibergips.
Danmarks største byggemarkeder
fibergips jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fibergips silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fibergips bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

fibergips harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger mange vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er formidler af utrolig meget brugbar information, særligt når man bruger engelske søgeord.
2Inden du optager byggeriet kan det være meget fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Du kunne overveje om du selv vil klare det hele, eller du skal købe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du køber hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
4Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprojektet, navnlig ift. større byggeprojekter. Enkelte ting kræver flere personer. Derudover vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
5Man vil på ingen måde fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har udstyret til rådighed når du indleder dit byggeprojekt. Du bør huske at medregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
6Du må for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse som arbejdssko som beskyttelse imod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
7Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at projektet forbedrer naturen.
8Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør forfatte en strømlinet agenda, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver planen.
9Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger når det handler om krævende byggeprojekter, og herved er det værdifuldt at der afsættes en god portion plads i arbejdsplanen, således at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10For opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således bør du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det ellers velplanlagte projekt.
11Ofte vil det være af stor betydning at lave et regnskab for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være rationelt at notere alle poster, og efterfølgende søge sig frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Det bliver vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar før du går til værks med eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en simpel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og bagefter tjekke oversigten, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er yderst flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

En hel del forhandlere på nettet giver nu til dags alverdens billige leveringstyper til fibergips. En sikker vinder er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye produkter når der er mulighed for det. Metoden er altså usædvanlig fremkommelig, samt desuden endda den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde alternativt overveje at vælge levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Muligheden er oftest et hak mere pebret, men derudover yderst nem ift. fibergips online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du opholder dig tæt på e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på fibergips er naturligvis rigtig essentiel når du har brug for pakken inden for kort tid, og i det øjemed er det helt afgørende at vi checker den anslåede leveringsdato på fibergips. En del firmaer på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men det er regnet ud fra at orden realiseres inden et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne ordnet forud for at personalet holder fyraften.

Flere netbutikker lover fragt uden beregning på fibergips online, men for det meste kun når man indkøber for en fastsat sum. Ellers kunne man tage den mest billige fragtform, som gerne vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre foreslår click-and-collect hvor du handler billig fibergips på nettet og selv henter i butikken. Fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på fibergips i disse områder:

Lystrup, Skanderborg, Aarhus, Herlev, København, Risskov, Holstebro, Rudersdal, Ballerup, Herning, Hedehusene, Nykøbing Falster, Silkeborg, Slagelse, Esbjerg, Grenaa, Skive, Søborg, Hvidovre, Helsingør, Albertslund, Varde, Korsør, Valby, Frederikssund, Greve, Brabrand, Rødovre, Solrød Strand, Kalundborg, Roskilde, Næstved, Ringsted, Højbjerg, Allerød, Aabenraa, Farum, Taastrup, Nørresundby, Åbyhøj, Hørsholm, Ishøj, Glostrup, Charlottenlund, Brøndby, Tårnby, Vejle, Brønshøj, Vordingborg, Odense, Brønderslev, Ølstykke, Nyborg, Aalborg, Frederiksberg, Stenløse, Birkerød, Holbæk, Rønne, Jyllinge, Odder, Kolding, Haslev, Nakskov, Hillerød, Randers, Lyngby, Frederiksværk, Svendborg, Fredericia, Dragør, Nærum, Ikast, Gladsaxe, Hjørring, Vallensbæk, Tilst, Middelfart, Virum, Køge, Sønderborg, Haderslev, Gentofte, Hobro, Struer, Hedensted, Horsens, Kokkedal, Frederikshavn, Vanløse, Viborg, Lillerød, Værløse, og Thisted, .

Klik-og-hent ift. fibergips er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter fx fibergips priser og billig fibergips. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter blandt andet fibergips online, fibergips tilbud og køb fibergips, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Find den bedste pris på fibergips

Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige fibergips online fra diverse forhandlere på nettet, og til tak har flertallet af online shops været tvunget til at tvinge priserne på fibergips voldsomt, og ovenikøbet love fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig lukrativt at sammenligne visse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på fibergips online før du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en online forretning tilbyder billige fibergips online til salg for en udsalgspris som er umådelig lav, så kunne det ofte være en varsel om en snydagtig e-forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af en anordning, som dækker dig som kunde overfor uægte online outlets.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere betalingen af fibergips over tid. Det fås ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i data fremstår det markant, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet billig fibergips og fibergips priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge efter bl.a. fibergips online, køb fibergips og fibergips tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg fibergips er 5867 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til gulv til badeværelse til loft til lydisolering til vådrum

Varianter: indendørs retkantet lydisolerende udendørs farmacell vandtæt akustisk med spartelkant

Størrelser: 15 mm 9 mm 10 mm 18 mm 13 mm 20 mm 12 mm

Undersøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot leverer altid udmærkede muligheder for at dechifrere mange aktuelle brugeres erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger online forhandlerens kritik før du placerer din ordre på billige fibergips online.

Facebook leverer tillige tilpas fine løsninger til at få kendskab til internet firmaets kundefokus. I øvrigt er der mange online selskaber i Danmark hvor man kan forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, som også må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige fibergips online på en e-handler burde man i og for sig gennemløbe butikkens regler, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at se om internet forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en erklæring om at internet firmaet lever op til gældende dansk lovgivning, og at forretningen ofte gennemses af specialister der har nøje kendskab til vilkårene.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, såfremt du møder problemstillinger som følge af din ordre på fibergips. Tilsvarende er det at foretrække at køber er vidende om de primære regler der spiller ind i forbindelse med købet af fibergips online, eksempelvis hvilken bytteret online butikken tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan eftervise sit køb af fibergips, uafhængig af om man handler fra 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Jan gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Ole V gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Per gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Kirsten gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til køb på nettet
1Indtil flere firmaer på nettet lover fragt uden betaling på fibergips, men i de fleste tilfælde kræver det at man handler for et præcist beløb. Ellers burde du foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, som i mange tilfælde vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig almindeligvis desuden meget problemfri. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv.
2En masse online outlets frembyder i øjeblikket en række forskellige billige former for fragt til fibergips. En sikker vinder er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså særdeles ligetil, og endda endvidere den mest betalelige leveringsmetode.
3Den billigste leveringsløsning er dog selv at hente pakken, men det er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets hjemsted. Den form for levering kan vise sig at være virkelig essentiel hvis vi står og skal bruge fibergips om et øjeblik. Alternativt så lover nogle få e-butikker levering uden betaling, men tit er det under forudsætning af at du indkøber for et præcist beløb.
4Leveringshastigheden er naturligvis meget relevant om du står og skal bruge varen inden for kort tid, så herved er det relativt passende at man ser den estimerede leveringstid ved fibergips. En stor portion e-shops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Det er jo super ligetil for alle og enhver at sammenligne priser online på billige fibergips i blandt forskellige internet varehuse, og ergo yder langt de fleste e-forhandlere levering uden omkostninger. Det kan dog alligevel blive indbringende at besigtige nogle forskellige forhandlere på nettet efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at antage den billigste pris.
6Trustpilot frembringer stort set gode chancer for at verificere en længere række nuværende forbrugeres omtaler og herved kan det anbefales, at du læser internet forhandlerens omtaler forinden du handler billige fibergips online. Facebook indebærer tilsvarende absolut relevante metoder til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
7Forud for at folk køber billige fibergips hos en e-shop behøver man til hver en tid betragte forhandlerens betingelser, men det er tit ikke særlig morsomt. Udover dette støtter vi at kunden er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer i forbindelse med handlen med billige fibergips online, som eksempelvis den ombytningspolitik netbutikken anvender.
8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket dækker køberen overfor falske internet forretninger. Som et alternativ bør du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere regningen over flere uger.
9Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en erklæring om at webshoppen forstår de danske retningslinjer, samt at e-forretningen en gang i mellem tilses af eksperter der har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at folk handler billige fibergips i en online butik burde de til hver en tid gennemlæse netbutikkens handelsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk