Byggevarepriser.dk

Festool Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens regler.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Der findes forskelle i priserne på billige Festool elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring Festool elhøvl.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot Festool elhøvl.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i store dele af landet, og hermed har folk mulighed for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af Festool elhøvl online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe Festool elhøvl online på deres side.
Forskellige webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du få ekstra kompetent rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis Festool elhøvl.
Mange specialiserede netshops er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Festool elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Festool elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Festool elhøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Festool elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at vurdere hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du indhenter assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at tage imod tilbud fra forskellige håndværkere.
2Der findes en overflod af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver temmelig meget nyttig viden, specielt ifald du søger på engelsk.
3Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det må være fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for dem enkeltvis.
4Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har grejet ved hånden inden du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at medtage de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Glem ikke at du kan indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at ombygningen påvirker naturen.
6Det er at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer parat før du tager fat på eksekveringen. Du kunne sammenfatte en simpel oversigt som indeholder det du skal bruge, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
7I god tid inden at du optager byggeprojektet kan det blive ganske meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og herved vil det vise sig væsentligt at der afsættes god plads i handlingsplanen, så man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
10Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du laver tidsplanen.
11For opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig starter med at regne i samme sekund som du står midt i dit krævende projekt.
12Du skal nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm der hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er meget flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En lang række internet firmaer yder nu om dage en lang række forskellige billige løsninger til levering til Festool elhøvl. Et hit er nu til dags udleveringssteder, som gør at du kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså yderst enkel, samt typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kunne alternativt foretrække at vælge udbringning til din bopæl eller til når du er på job. Løsningen er sædvanligvis en tak mindre billig, men lige så vel særligt problemfri ift. Festool elhøvl online. Den billigste form for levering er dog selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du har bopæl tæt på e-handlens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Festool elhøvl er selvfølgelig særdeles væsentlig om du mangler dine nye produkter nu og her, og i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for Festool elhøvl. Temmelig mange online varehuse – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på en hel del varer online, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsendt inden de pakkeansatte får fri.

En hel del e-forhandlere tilbyder fragt uden gebyr på Festool elhøvl online, men for det meste kun ifald der indkøbes for en bestemt sum. Som alternativ skal man foretrække den prisbilligste metode til levering, der typisk er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre yder afhentning hvor du køber billig Festool elhøvl online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på Festool elhøvl i følgende områder:

Frederiksværk, Vanløse, Skive, Helsingør, Greve, Højbjerg, Herning, Hedensted, Tilst, Slagelse, Haslev, Nærum, Glostrup, Nakskov, Aalborg, Frederiksberg, Jyllinge, Brabrand, Gladsaxe, Nyborg, Hedehusene, Søborg, Struer, Svendborg, Brønshøj, Valby, Silkeborg, Esbjerg, Rudersdal, Randers, Næstved, Køge, Brønderslev, Ishøj, Hjørring, Kalundborg, Frederikssund, Roskilde, Aabenraa, Kolding, Kokkedal, Odense, Charlottenlund, Gentofte, Vallensbæk, Skanderborg, Taastrup, Lillerød, Stenløse, Åbyhøj, Virum, Tårnby, Risskov, Holbæk, Korsør, Aarhus, Ballerup, Værløse, Ringsted, Hvidovre, Horsens, København, Solrød Strand, Birkerød, Nørresundby, Brøndby, Sønderborg, Rødovre, Farum, Lyngby, Allerød, Grenaa, Varde, Viborg, Haderslev, Ikast, Thisted, Hørsholm, Hillerød, Middelfart, Fredericia, Rønne, Holstebro, Albertslund, Herlev, Lystrup, Dragør, Nykøbing Falster, Vordingborg, Frederikshavn, Vejle, Ølstykke, Odder, og Hobro, .

Afhentning af Festool elhøvl er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når der ses på data er det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx Festool elhøvl online og Festool elhøvl priser. Man ser desuden jævnligt folk lede efter for eksempel Festool elhøvl tilbud, billig Festool elhøvl samt køb Festool elhøvl, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på Festool elhøvl

Det er efterhånden ultra let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige Festool elhøvl online på forskellige outlets på nettet, og på grund af dette har de fleste e-forretninger fundet det uundgåeligt at presse prisen på Festool elhøvl enormt, og ovenikøbet sikre fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at prøve et par shops på nettet efter rabatter og tilbud på Festool elhøvl online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma.

Man bør blot ikke overse, at i tilfælde af at en internet handler forhandler billige Festool elhøvl online til en udsalgspris som er uendeligt fordelagtig, så bør det tit være en varsel om en fup internet webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af et reglement, hvilket forsvarer køber overfor uægte e-handler.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at dække prisen på Festool elhøvl over en periode. Det fås typisk i online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Når man kigger i data står det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis billig Festool elhøvl og Festool elhøvl online. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet Festool elhøvl priser, Festool elhøvl tilbud samt køb Festool elhøvl.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot yder faktisk belejlige chancer for at undersøge en hel del tidligere konsumenters omtaler og derved er det at foretrække, at du betragter online butikkens bedømmelser før du køber billige Festool elhøvl online.

Facebook frembyder ydermere fuldt ud gode løsninger til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Her ser vi faktisk internet firmaer hvor det er muligt at udforme en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden må anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige Festool elhøvl online hos en netshop burde de i reglen overveje shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke super interessant, særligt hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og Bygma.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke om internet virksomheden er e-mærke godkendt, da det bør være en garanti for at e-forhandleren efterlever de gældende danske regler, tillige med at internet selskabet løbende føres tilsyn med af jurister som er meget fortrolige reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, såfremt du møder besvær i forbindelse med din bestilling af Festool elhøvl. Herudover er det fornuftigt at du er vaks omkring de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen af Festool elhøvl online, til eksempel den byttepolitik internet shoppen garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af Festool elhøvl, uafhængig af om man bestiller fra Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Mette Rasmussen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Per J gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Kim Rasmussen gav 5 stjerner

Alt ok

Kim Olsen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til din online shopping
1En stor portion online virksomheder frembyder nu alverdens billige leveringsmidler til Festool elhøvl. En favorit iblandt mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare varerne når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig rigtig bekvem, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsløsning.
2Antal dages levering kan vise sig at være rigtig betydningsfuld ifald vi har behov for varerne omgående, og herved er det komplet relevant at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for Festool elhøvl. Adskillige outlets på nettet annoncerer billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen anbringes forud for et aftalt klokkeslæt.
3Inden folk shopper billige Festool elhøvl hos en shop på nettet burde man helt sikkert løbe igennem shoppens handelsvilkår, men det er ofte en tidskrævende opgave. Desuden rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest essentielle bestemmelser der gælder for købet af billige Festool elhøvl online, fx hvilken returret butikken benytter.
4Trustpilot frembyder flere pålidelige genveje til at beskue en længere række tidligere brugeres ratings og på grund af dette slår vi et slag for, at du ser nærmere på internet firmaets ratings forinden du bestiller billige Festool elhøvl online. Facebook resulterer i også egentlig gunstige chancer for at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
5Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en foranstaltning, som støtter folk imod uægte e-forretninger. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at honorere prisen over en periode.
6Det er jo virkelig overkommeligt for enhver at finde de laveste priser online på billige Festool elhøvl fra diverse online firmaer, og til tak lover adskillige netbutikker levering uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk blive rentabelt at undersøge forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
7Nogle enkelte online virksomheder tilbyder levering uden gebyr på Festool elhøvl, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for en fastsat sum. Ellers kunne du tage den prisbilligste fragttype, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig desværre ligeledes vældig nem. Den mest betalelige fragtmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv.
8Den billigste slags levering er dog selv at hente pakken, men dette afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-butikkens hjemsted. Den løsning til levering er naturligvis ret så betydningsfuld forudsat du mangler Festool elhøvl inden for kort tid. Alternativt så præsterer en række e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men oftest påkræves det at du bestiller for en konkret pris.
9Vi anbefaler at efterse om e-forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en sikkerhed for at internet shoppen føjer de gældende danske regler, foruden at internet selskabet tit revideres af eksperter der er inde i vilkårene på området. Inden folk shopper billige Festool elhøvl i en online shop kunne man for at være sikker studere netshoppens handelsbetingelser.