Byggevarepriser.dk

Fastkarmvindue

Fastkarms vindue, 013348R
650 kr.
Se produkt
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012418
2.000 kr.
Se produkt
Fastkarms Parti Vindue, Træ/alu, 012465
1.275 kr.
Se produkt
Fastkarms vinduesparti, Træ/alu, 012459
1.600 kr.
Se produkt
Fastkarmsvindue, 013110
1.000 kr.
Se produkt
Fastkarms- / tophængt vindue, 013003
350 kr.
Se produkt
Fastkarms vindue, 013333
1.900 kr.
Se produkt
Fastkarms vindue, 013335
1.050 kr.
Se produkt
Fastkarmsvindue, 013102
900 kr.
Se produkt
Fastkarmsvindue, 012973
350 kr.
Se produkt
Fastkarmvindue med 3 glasfelter, 012855
500 kr.
Se produkt
Fastkarmsvindue, 014284
2.000 kr.
Se produkt
Fastkarmvindue med 3 glasfelt, 012853
500 kr.
Se produkt
Fastkarms vinduesparti m. Top-vende Vindue, Træ/alu, 012297
2.200 kr.
Se produkt
Fastkarms vindue, 013349
1.000 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du får sparring omkring fastkarmvindue.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot fastkarmvindue.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de store byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige fastkarmvindue fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og pga. det har mange adgang til at handle online og køre materialerne på egen hånd. Derved kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra flere specialbutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af fastkarmvindue online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du modtage ekstra erfaren hjælp fra ansatte der er eksperter i netop fastkarmvindue.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at bestille fastkarmvindue online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du bedre priser.
De 10 største byggemarkeder
fastkarmvindue jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

fastkarmvindue bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

fastkarmvindue silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

fastkarmvindue harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er væsentligt at du har alle materialer parat på forhånd inden du starter byggeriet. Du har god gavn af at notere en hurtig oversigt indeholdende alt hvad du får brug for, og så eftergå listen, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en god idé at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og så finde frem til udgiften ved dem én og én.
3Du kan finde alverdens instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig information, særligt når man kigger på engelsk.
4Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som skåner dig mod eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
5Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ganske fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du må nødig undvære grej. Tit vil det være betydningsfuldt at du har værktøjet parat inden du går løs med arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medtage de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
7Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
8Der præsenterer sig jævnligt utidige problematikker ved avancerede projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
9For projekter udenfor har vejret meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt tjekke prognosen for vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned når du lige er ved at færdiggøre det krævende projekt.
10Planlægning vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en klar agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din plan.
11Det kan overvejes at søge hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere vil det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
12Du bør tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde få hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Masser af e-butikker tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringstyper til fastkarmvindue. En af favoritterne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo virkelig problemfri, og ofte derudover den mindst kostelige slags levering.

Du burde endvidere forsøge at få produkterne bragt til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver undertiden en tand dyrere, men ydermere super bekvem for fastkarmvindue online. Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på fastkarmvindue er naturligvis super væsentlig når du skal bruge varerne om kort tid, så af den grund er det utvivlsomt passende at man dobbelttjekker den forventede leveringstid for fastkarmvindue. En række firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet før lagerpersonalet får fri.

Flere internet foretagender lover fragt uden gebyr på fastkarmvindue online, men for det meste kun hvis du køber for et fastslået beløb. Ellers kunne man udse dig den billigste leveringsversion, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

De største webshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig fastkarmvindue hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Davidsen. De udlover eksempelvis afhentning af fastkarmvindue i disse byer:

Hillerød, Kalundborg, Dragør, Rødovre, Nakskov, Risskov, Hjørring, Nærum, Middelfart, København, Aabenraa, Brøndby, Randers, Vanløse, Gentofte, Farum, Hedehusene, Kokkedal, Grenaa, Struer, Albertslund, Hedensted, Vejle, Ringsted, Rønne, Haslev, Svendborg, Horsens, Skanderborg, Holstebro, Lyngby, Frederikssund, Højbjerg, Frederiksværk, Glostrup, Ikast, Lystrup, Aarhus, Lillerød, Helsingør, Søborg, Viborg, Hørsholm, Ølstykke, Holbæk, Nyborg, Allerød, Nørresundby, Esbjerg, Vordingborg, Solrød Strand, Tilst, Køge, Tårnby, Silkeborg, Taastrup, Birkerød, Varde, Herning, Ishøj, Næstved, Jyllinge, Valby, Virum, Stenløse, Odder, Charlottenlund, Værløse, Brønderslev, Haderslev, Frederiksberg, Thisted, Gladsaxe, Kolding, Aalborg, Fredericia, Åbyhøj, Slagelse, Odense, Skive, Sønderborg, Herlev, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Korsør, Greve, Brønshøj, Ballerup, Rudersdal, Roskilde, Brabrand, Frederikshavn, Hobro, og Hvidovre, .

Click-and-collect for fastkarmvindue er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. køb fastkarmvindue og fastkarmvindue online. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter for eksempel fastkarmvindue tilbud, billig fastkarmvindue og fastkarmvindue priser, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Rabat på fastkarmvindue

Det har vist sig at være ualmindeligt ukompliceret for folk at finde frem til de bedste priser på billige fastkarmvindue online på diverse internet varehuse, og med det motiv har de fleste internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at presse priserne på fastkarmvindue betydeligt, og ydermere præstere billig levering.

Det kan immervæk blive tiden værd at sammenholde en række internet foretagender efter rabatter og tilbud på fastkarmvindue online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at antage den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en internet webshop tilbyder billige fastkarmvindue online for en salgspris der anses for mystisk lav, bør det for det meste være et signal om en uoprigtig webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en bestemmelse, der støtter kunden overfor svindlende butikker på nettet.

Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale omkostningerne til fastkarmvindue over en periode. Det tilbydes som regel i nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Når man kigger i søgedata er det markant, at folk typisk søger efter blandt andet billig fastkarmvindue og køb fastkarmvindue. Derudover oplever man typisk online shoppere søge for eksempel fastkarmvindue online, fastkarmvindue tilbud samt fastkarmvindue priser.

Analyser andre menneskers anmeldelser

Trustpilot leverer aldeles ærlige muligheder for at kontrollere mange eksisterende brugeres betragtninger og derved kan det anbefales, at du sonderer netbutikkens kritik forud for at du bestiller billige fastkarmvindue online.

Facebook yder lige så vel altid fine muligheder for at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Tilmed møder vi en række online outlets som giver folk mulighed for at forfatte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige fastkarmvindue online hos en webshop burde de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår, men det er i reglen et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

En nem løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det ofte er en sikkerhed for at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at e-forhandleren tit besigtiges af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Det giver dig anledning til at få hjælp, såfremt du udsættes for dilemmaer med din bestilling af fastkarmvindue. Yderligere kan det anbefales at man er opmærksom på de fundamentale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af fastkarmvindue online, som eksempelvis den byttepolitik online virksomheden tilbyder.

I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid bevarer ens ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne købet af fastkarmvindue, uanset om man har handlet ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Else H gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Ole I gav 4 stjerner

Alt var i orden

Lars L gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Poul Larsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til når du køber online
1Det er i dag usædvanlig hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne tilbud online på billige fastkarmvindue fra diverse e-forhandlere, og med det motiv lover de fleste e-butikker billig fragt. Derfor kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at udforske forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
2Flere forretninger på nettet sikrer levering uden betaling på fastkarmvindue, men oftest kræver det at der indkøbes for en konkret pris. Desuden kan man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få kørt pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden er uheldigvis desuden meget ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
3Masser af internet webshops udlover nu om dage en række forskellige billige fragtmuligheder til fastkarmvindue. Det mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne den dag der passer dig. Leveringsformen er altså ekstremt smertefri, samt ofte endda den billigste form for fragt.
4Trustpilot tilbyder altid troværdige løsninger til at gøre dig bekendt med en længere række aktuelle kunders kritik og af den grund er det smart, at du eftersøger online forhandlerens anmeldelser forud for at du bestiller billige fastkarmvindue online. Facebook fremskaffer lignende evigt fine chancer for at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed.
5Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet selskabet er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være en påvisning af at online firmaet følger gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken rutinemæssigt besigtiges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden folk handler billige fastkarmvindue i en online butik bør man i og for sig gennemlæse webshoppens handelsbetingelser.
6Den mest prisbevidste mulighed for levering er dog at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig nærved internet butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig hvis vi står og skal bruge fastkarmvindue lige om lidt. Alternativt så sikrer visse online varehuse gratis fragt, men typisk påkræves det at du indkøber for et fastslået beløb.
7Inden folk shopper billige fastkarmvindue på en online forretning kan de i og for sig have øje for shoppens betingelser, dog er det naturligvis ikke super spændende. Tilsvarende stiller vi forslag om at man er obs på de mest betydningsfulde forhold der kan have indflydelse på købet af billige fastkarmvindue online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilbyder.
8Fragtperioden er jo ualmindeligt bestemmende ifald du står og skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så af den grund er det temmelig passende at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på fastkarmvindue. En række butikker på nettet giver billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, men som imidlertid er forudsat at ordren laves forinden et fast tidspunkt.
9Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et reglement, der skærmer en imod falske internet forretninger. Som en alternativ mulighed kan du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at finansiere pengene over tid.