Byggevarepriser.dk

Fasfræser

Festool Falsfræser HW med vendeplatter, skaft 8 mm HW S8 D38/12
775 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW D33,54/15° ss S12
655 kr.
Se produkt
CMT 45° Fasfræser
1.905 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D55/20/45°
690 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D44/30/30°
620 kr.
Se produkt
Festool fasfræser HW, skaft 8 mm 491133
500 kr.
Se produkt
Festool Falsfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/NL 12,7
385 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D36/45°
400 kr.
Se produkt
Festool fasfræser S8 HW 45° D26-KL OFK 499799
435 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D25,7/25,7/15°
425 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW 45°-OFK 500
435 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW HW 60°-OFK 500
435 kr.
Se produkt
Festool Fas-/kantfræser, skaft 8 mm HW S8 D24/0° +45°
315 kr.
Se produkt
Festool fasfræser S8 HW 15° D18-KL OFK 499801
400 kr.
Se produkt
Festool fasfræser HW, skaft 12 mm 492703
740 kr.
Se produkt
Festool fasfræser S8 HW 30° D25-KL OFK 499800
405 kr.
Se produkt
Festool Fasfræser HW 30°-OFK 500 490091
435 kr.
Se produkt
CMT Fasfræser HM 45x18 45° K8
429 kr.
Se produkt
CMT Fasfræser HM 31,7x11 45° K8
340 kr.
Se produkt
Fasfræser 45 grader Kreator KRT060135
193 kr.
Se produkt
Fasfræser 35,5 mm KwB 7565-20
240 kr.
Se produkt
Fasfræser 11,7 mm KwB 7552-20
209 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige fasfræser hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode priser, og nogle giver kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre har et stort udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover blot fasfræser.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returret. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
For en del er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, som kan give hjælp og vejledning omkring fasfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i det meste af landet, og herigennem har de fleste valget om at købe online og fragte produkterne personligt. Hermed har du chancen for at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af fasfræser online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage en høj grad af begavet hjælp fra folk der er eksperter i netop fasfræser.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle fasfræser online på deres side.
Alverdens niche webshops er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fasfræser silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

fasfræser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fasfræser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

fasfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson er det en god idé at hente tilbud fra diverse entreprenører.
2Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
3Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk når du laver arbejdsplanen.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være sundt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og herefter søge sig frem til udgiften ved dem hver især.
5Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når byggeriet er klimavenligt. Det betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Det kan blive aktuelt at du har de presserende byggematerialer til rådighed i god tid før du igangsætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel liste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
7Du bør på ingen måde mangle grej. Det er klogt at du har det klar til brug når du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at indregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
8Der kommer ofte ubelejlige problemer i tilfælde med krævende projekter, og herved kan det være essentielt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, så man kan være afslappet omkring at nå i mål.
9I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig vanvittigt vigtigt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
10Du finder alverdens instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget anvendelig viden, især hvis man benytter den engelske version.
11Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er store byggeprojekter. Krævende byggerier bør udføres af flere personer. Ydermere bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
12Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på udsigten ift. vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned netop som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En lang række online webshops foreslår nu om dage et hav af forskellige billige former for levering til fasfræser. En af dem der er mest populær er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo temmelig hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde tillige den billigste mulighed for levering.

Du kan omvendt planlægge at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig som oftest en lille smule mere bekostelig, men ydermere ekstremt let gængelig ved køb af fasfræser online. Den mest letkøbte fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men det kræver at du bor tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på fasfræser kan vise sig at være ekstremt aktuel ifald du står og skal bruge produkterne om et øjeblik, så derfor er det nemlig på sin plads at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved fasfræser. Mange butikker på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på adskillige produkter online, men som ikke desto mindre afhænger af at ordren lægges tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet afsendt før lagermedarbejderne får fri.

Flere internet outlets præsterer gebyrfri levering på fasfræser online, men i mange tilfælde stiller det krav om at man shopper for et fastsat beløb. Ellers bør man tage den prisbilligste leveringstype, som tit vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted.

Mange webbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig fasfræser online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af fasfræser i disse byer:

Kokkedal, Sønderborg, Næstved, Nykøbing Falster, Farum, Åbyhøj, Randers, Ølstykke, Herlev, Ishøj, Helsingør, Hillerød, Albertslund, Kolding, Horsens, Søborg, Kalundborg, Rødovre, Hvidovre, Herning, Vordingborg, Frederikshavn, Haderslev, Hedehusene, Odder, Gladsaxe, Aarhus, Lystrup, Vejle, Nyborg, Viborg, Valby, Køge, Svendborg, Risskov, Jyllinge, Hobro, Esbjerg, Nakskov, Roskilde, Aabenraa, Glostrup, Frederiksberg, Frederiksværk, Virum, Holbæk, Ikast, Hedensted, Ringsted, Højbjerg, Nærum, Lillerød, Hjørring, Gentofte, Hørsholm, Odense, Frederikssund, Rudersdal, Taastrup, Middelfart, Brabrand, Stenløse, Lyngby, Struer, Silkeborg, Skive, Tilst, Aalborg, Thisted, Rønne, Greve, Birkerød, Allerød, Fredericia, Skanderborg, Solrød Strand, København, Brønderslev, Nørresundby, Slagelse, Tårnby, Ballerup, Dragør, Haslev, Vanløse, Korsør, Brønshøj, Grenaa, Brøndby, Varde, Holstebro, Værløse, Vallensbæk, og Charlottenlund, .

Click-and-collect ift. fasfræser er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet fasfræser priser og køb fasfræser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel fasfræser tilbud, fasfræser online samt billig fasfræser, plus de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode priser på fasfræser

Det er efterhånden særligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige fasfræser online hos forskellige online outlets, og til tak har mange forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på fasfræser kolossalt, og ydermere tilbyde gratis fragt.

Det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at prøve flere internet forhandlere efter billige priser på fasfræser online før du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark.

Du bør alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed reklamerer billige fasfræser online til en udsalgspris som anses for overordentlig billig, kunne det tit være en indikator for en uægte internet webshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af en lov, hvilket garanterer køberen imod uoprigtige internet forhandlere.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne til fasfræser over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når man ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere typisk efterspørger blandt andet billig fasfræser og fasfræser tilbud. Derudover ser vi som regel mennesker søge efter eksempelvis fasfræser priser, køb fasfræser og fasfræser online.

Tjek tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot forærer dig egentlig gunstige chancer for at se nærmere på en stor portion øvrige køberes iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår internet selskabets ratings forud for at du handler billige fasfræser online.

Facebook fremskaffer lignende en del gunstige muligheder for at få indsigt i online forretningens pålidelighed. Tilmed ses faktisk online shops i Danmark som tilbyder folk at notere en vurdering af ordreforløbet, som også kan tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige fasfræser online på en netshop behøver man når alt kommer til alt få overblik over forhandlerens betingelser, det er dog typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden løsning kan være at undersøge om internet butikken er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at online shoppen retter sig efter de danske love, og at internet selskabet hyppigt kontrolleres af fagfolk der er inde i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, hvis du forvoldes problemstillinger som følge af dit køb af fasfræser. Ligeså er det prisværdigt at køberen er på vagt for de mest centrale forhold der influerer på købet af fasfræser online, f.eks. hvilken returpolitik internet forretningen lover.

Her er det ydermere relevant, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan bevidne købet af fasfræser, uagtet om man køber ved Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

Jens S gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mads gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Maria Poulsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Martin I gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering er særligt udslagsgivende ifald du absolut skal bruge ordren inden for få dage, og i det øjemed er det virkelig afgørende at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for fasfræser. En stor portion internet forretninger byder på billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, hvilket dog antager at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
2En række e-handler tildeler i dag diverse billige leveringsudgaver til fasfræser. En af de mest almindelige er i dag pakkeshoppen, hvor du selv afhenter dine varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig super let, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte løsning til levering.
3Generelt anbefaler vi at se om online forhandleren er verificeret af e-mærket, som længe har været en tryghed om at online firmaet tilslutter sig de gældende danske regler, og at virksomheden tit besøges af specialister som har meget erfaring med lovene på området. Før nogen bestiller billige fasfræser hos en netshop kunne man i virkeligheden overveje e-butikkens forretningsaftale.
4Forinden nogen handler billige fasfræser hos en shop burde de egentlig løbe igennem netbutikkens handelsvilkår, det er dog typisk ikke specielt ophidsende. Foruden dette er det fornuftigt at du er på vagt for de mest centrale bestemmelser der er gældende for bestillingen af billige fasfræser online, som eksempelvis den ombytningsret online shoppen lover.
5Den mindst kostelige metode til levering er dog at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig nærved e-handlens bopæl. Den leveringsversion kan være rigtig aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge fasfræser omgående. Alternativt så lover flere online varehuse fri fragt, men undertiden kræver det at der bestilles for en præcis sum.
6Det er efterhånden særdeles let gængeligt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige fasfræser i blandt flere internet virksomheder, og så yder mange forhandlere på nettet fragt uden beregning. Men det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at kigge forbi indtil flere internet handler efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at antage den mest betalelige pris.
7Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, som beskytter os imod svindlende online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale beløbet over en længere periode.
8Trustpilot fremskaffer helt pæne chancer for at sondere adskillige andre køberes iagttagelser og herved kan det være til hjælp, at du gennemgår e-butikkens ratings inden du bestiller billige fasfræser online. Facebook medfører desuden sådan set passelige genveje til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed.
9Flere webshops byder på gratis levering på fasfræser, men oftest kun ifald man indkøber for et konkret beløb. Alternativt kan man foretrække den mest letkøbte leveringsform, der gerne vil være at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Leveringsmetoden er mange gange samtidig virkelig uproblematisk. Den mest billige fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.