Byggevarepriser.dk

Farvesprøjte

Wagner Farvesprøjte - W950/2361555
1.449 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte W590 Flexio
1.299 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte - W690/2361543
1.599 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte - W890/2361551
1.689 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte W890 Flexio
1.699 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte W100
700 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte - W590/2361538
1.269 kr.
Se produkt
Wagner Farvesprøjte W200
800 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige farvesprøjte fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode tilbud, og øvrige vil have kompetent sparring. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du med fordel bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af farvesprøjte.
Såfremt du skal have varerne med det samme eller bare vil slippe for fragten, så kan du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de kendte byggecentre.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du kende firmaets regler.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare farvesprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og takket være dette har folk valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor kan man undgå leveringsgebyret, samt tilmed have varerne med det samme.
De gængse byggecentre sælger produkter fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af farvesprøjte online.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online får du lavere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du køber farvesprøjte online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du få super begavet vejledning fra personale som er specialister i lige præcis farvesprøjte.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

farvesprøjte jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

farvesprøjte silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

farvesprøjte bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

farvesprøjte harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Længe før du går i gang med byggeriet er det ufatteligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer klar i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og bagefter tjekke punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver vældig meget almennyttig viden, specielt når man kigger i hele verden.
4Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer når det gælder større projekter, og pga. dette vurderes det af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
5Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret klar når du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at inkludere de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
6Det bør overvejes at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig ved væsentlige ombygninger. Flere byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil bliver det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et budget for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det må være forstandigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kan tjekke online tilbud på dem en ad gangen.
8Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på miljøet.
9Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Når du indhenter assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at notere en pris fra diverse entreprenører.
10Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11For udendørs byggeprojekter kan vejret få en vigtig rolle. Således bør du tit tage notits af prognosen for vejret i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Forberedelse bliver nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må have en klar tidsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din handlingsplan.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er meget flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Adskillige e-firmaer foreslår til alt held et hav af forskellige billige muligheder for levering til farvesprøjte. Det mest populære er nu til dags levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig ultra ligetil, samt mange gange desuden den prisbilligste fragttype.

Du burde også afveje for og imod at bestille varerne til levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er af og til en lille smule mindre billig, men også yderst fleksibel ift. farvesprøjte online. Den mest billige løsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du er tæt på internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på farvesprøjte kan vise sig at være ultra essentiel når du behøver din pakke nu og her, så af den grund er det rimelig afgørende at vi efterser den estimerede leveringstid ved farvesprøjte. Adskillige internet foretagender – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, hvilket dog er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar forinden de pakkeansatte tager hjem.

Nogle få webbutikker yder levering uden beregning på farvesprøjte online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du snuppe den mest betalelige form for fragt, hvilket typisk vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Mange byggecentre giver click-and-collect hvor man køber billig farvesprøjte på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på farvesprøjte i disse byer:

Skive, Middelfart, Rødovre, Køge, Svendborg, Brønderslev, Aarhus, Silkeborg, Haslev, Gentofte, Herning, Aabenraa, Allerød, Næstved, Ballerup, Ringsted, Jyllinge, Frederiksværk, Randers, Brønshøj, Hjørring, Odense, Fredericia, Brabrand, Lyngby, Ølstykke, Nakskov, Tilst, Esbjerg, Horsens, Vordingborg, Ishøj, Ikast, Frederiksberg, Solrød Strand, Nyborg, Hvidovre, Farum, Birkerød, Hørsholm, Kokkedal, Haderslev, Struer, København, Stenløse, Brøndby, Greve, Lillerød, Helsingør, Holstebro, Thisted, Korsør, Hedehusene, Valby, Nærum, Charlottenlund, Kalundborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Sønderborg, Taastrup, Tårnby, Nørresundby, Gladsaxe, Lystrup, Glostrup, Rudersdal, Risskov, Åbyhøj, Vallensbæk, Grenaa, Frederikshavn, Dragør, Varde, Vanløse, Værløse, Holbæk, Hobro, Vejle, Frederikssund, Kolding, Viborg, Slagelse, Skanderborg, Rønne, Virum, Odder, Hedensted, Herlev, Hillerød, Aalborg, Roskilde, Albertslund, og Søborg, .

Afhentning for farvesprøjte er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i tallene er det markant, at mennesker tit leder efter for eksempel køb farvesprøjte og farvesprøjte online. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge fx farvesprøjte priser, farvesprøjte tilbud og billig farvesprøjte, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Priser på farvesprøjte

Det har vist sig at være særligt uproblematisk for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige farvesprøjte online på tværs af internet outlets, og derved har flertallet af butikker på nettet ikke kunne slippe for at mindske priserne på farvesprøjte betydeligt, og derudover love fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel være tiden værd at se nærmere på flere e-handler efter tilbud på farvesprøjte online inden du shopper, således at man er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Du skal dog være årvågen med, at når en netshop afsætter billige farvesprøjte online til salg for en tilbudspris der kan virke enormt billig, så er det undertiden være et symbol på en fup e-forhandler. Shopping med kort er på den anden side omfavnet af en ordning, som forsvarer dig som køber imod fup online forretninger.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at finansiere omkostningerne til farvesprøjte i flere bidder. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere ofte kigger efter eksempelvis farvesprøjte online og farvesprøjte priser. Derudover oplever man tit internet shoppere lede efter blandt andet køb farvesprøjte, farvesprøjte tilbud og billig farvesprøjte.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder super gunstige muligheder for at tyde en række øvrige kunders reflektioner og herved er det prisværdigt, at du verificerer e-butikkens anmeldelser inden du shopper billige farvesprøjte online.

Facebook genererer derudover visse belejlige løsninger til at få indtryk af e-shoppens pålidelighed. Herinde ser vi mange online firmaer som gør det muligt at aflevere en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige farvesprøjte online på en internet handler kunne de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, men det er tit ikke specielt ophidsende, specielt ved de store byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Alternativet er at undersøge hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er et signal om at netbutikken efterkommer de danske regler, samt at internet shoppen af og til besøges af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende regler.

Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du skulle få problemer i processen med din shopping med farvesprøjte. I øvrigt er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af farvesprøjte online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online shoppen bruger.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevise sin bestilling af farvesprøjte, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen eller Stark.

Niels Jensen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Charlotte Pedersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Camilla S gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inge T gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online indkøb
1Enkelte e-forhandlere præsterer levering uden beregning på farvesprøjte, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et fastsat beløb. Ellers kan man beslutte sig for den billigste type af levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig tit lige så vel temmelig let. Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
2Trustpilot frembringer temmelig værdifulde genveje til at verificere diverse øvrige køberes kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du kigger nærmere på online webshoppens ratings forud for at du bestiller billige farvesprøjte online. Facebook leverer endvidere temmelig fremragende løsninger til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed.
3Inden nogen køber billige farvesprøjte i en e-handler kan man de facto studere dens handelsaftale, men det er oftest en tidskrævende opgave. Herudover er det smart at man er vaks omkring de mest vedkommende regler der indvirker på købet af billige farvesprøjte online, som fx hvilken ombytningspolitik webbutikken garanterer.
4Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et reglement, som hjælper køber overfor uærlige internet shops. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre pengene over tid.
5Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det er en forsikring om at online forhandleren forsvarer de danske love, og at internet forhandleren af og til vurderes af jurister som er indført i lovene på området. Forinden nogen bestiller billige farvesprøjte på en internet webshop kan man uden tvivl sætte sig ind i deres regler.
6Den prisbilligste løsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som jo er betinget af at du har bopæl lige ved online forhandlerens lager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende forudsat vi har brug for farvesprøjte øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte webshops fragt uden beregning, men oftest kun hvis man indkøber for en bestemt pris.
7Størstedelen af internet varehuse tildeler heldigvis flere billige muligheder for fragt til farvesprøjte. Den mest moderne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo usædvanlig nem, samt endda tilmed den mest betalelige fragtløsning.
8Det er jo yderst let gængeligt for købere at vurdere tilbud online på billige farvesprøjte hos forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette frembyder flere firmaer på nettet billig levering. Dog kan det til hver en tid vise sig rentabelt at efterprøve en række netshops efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
9Leveringshastigheden er vældig aktuel såfremt man skal bruge din pakke om få sekunder, og af den grund er det ret afgørende at du gransker den forventede leveringsdato ved farvesprøjte. En lang række internet forretninger reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren aflægges før et angivent tidspunkt.