Byggevarepriser.dk

Falsfræser

CMT Fasfræser HM 24x12 30° K8
250 kr.
Se produkt
CMT Fasfræser VP 29x12 45° Z2 K8
675 kr.
Se produkt
CMT Falsfræser HM 31,7x12,7 K8
380 kr.
Se produkt
CMT Fasfræser HM 27x9,0 45° K8
250 kr.
Se produkt
CMT Fasfræser HM 31,7x11 45° K8
350 kr.
Se produkt
CMT Falsfræser VP 100x50x30 Z2+V2+2
1.550 kr.
Se produkt
CMT fasfræser HM 31,7x11 45° K6
350 kr.
Se produkt
Falsefræser 31,7 mm KwB 7562-20
206 kr.
Se produkt
Falsefræser Kreator KRT060160
175 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af falsfræser.
Nogle byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare falsfræser.
Der er variationer i prisniveauet på billige falsfræser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på service. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke forretningens betingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har kunderne adgang til at handle online og køre materialerne selv. På grund af det kan du overveje at spare fragtgebyret, og tilmed have varerne nu og her.
De gængse byggemarkeder køber varer fra talrige producenter, så du kan shoppe fra et stort sortiment af falsfræser online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at bestille falsfræser online fra deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Diverse specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Herved kan du modtage ekstremt erfaren rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop falsfræser.
De største byggemarkeder i Danmark
falsfræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

falsfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

falsfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

falsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du starter byggeprocessen er det ekstremt essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør have en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
3Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
4Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Således skal du hyppigt se vejrmeldingerne lige før byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i dit komplicerede projekt.
5Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en fagmand til dele af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at få prisoverslag fra diverse foretagender.
6Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat inden du starter håndværket. Du har fordel af at forfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå listen, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
7Der viser sig uden tvivl pludselige problemstillinger i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og altså vurderes det af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man er overbevist om at nå i mål.
8Du har adgang til alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig oplysning, særligt såfremt man bruger engelske søgeord.
9Det er fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive økonomisk at notere hver eneste udgift, hvorefter man bør indsamle billige priser på dem alle sammen.
10Det er oplagt at indhente assistance til projektet, specielt når det er vigtige byggeprocesser. Nogle ombygninger kræver flere folk. Dertil viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Du vil nødig gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig en fordel at du har det ved hånden idet du iværksætter byggeprocessen. Husk også at medtage de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
12Du skal aldrig forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Mange e-forhandlere tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmetoder til falsfræser. Den mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt fleksibel, og desuden tilmed den mest billige type af levering.

Du kunne derudover påtænke at få pakken leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er mange gange en anelse mere omkostningsfuld, men endda ekstremt nem ift. falsfræser online. Den mindst kostelige fragtform er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du bor lige ved webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på falsfræser er jo ekstremt aktuel såfremt man står og skal bruge produktet om et øjeblik, så herved er det nemlig aktuelt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for falsfræser. Adskillige webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varenumre online, men det er påkrævet at bestillingen placeres inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen pakket inden logistikmedarbejderne har fri.

En hel del shops på nettet sikrer levering uden omkostninger på falsfræser online, men undertiden forudsætter det at man bestiller for en konkret sum. Alternativt bør du gribe den mest billige leveringsversion, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

Adskillige byggecentre udlover click-and-collect hvor du handler billig falsfræser derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan og Davidsen. De giver blandt andet afhentning af falsfræser i disse områder:

Hedensted, Ikast, Hillerød, Greve, Frederiksværk, Birkerød, Slagelse, Rudersdal, Lystrup, Hvidovre, Svendborg, Viborg, Hedehusene, Brønshøj, Frederikshavn, Horsens, Nykøbing Falster, Gentofte, Glostrup, Sønderborg, Hørsholm, Brønderslev, København, Frederiksberg, Odder, Haslev, Valby, Odense, Randers, Rønne, Albertslund, Stenløse, Nørresundby, Fredericia, Aarhus, Skive, Varde, Kokkedal, Solrød Strand, Farum, Holbæk, Nakskov, Værløse, Taastrup, Roskilde, Ringsted, Rødovre, Jyllinge, Aabenraa, Middelfart, Søborg, Hjørring, Nærum, Charlottenlund, Silkeborg, Herlev, Brøndby, Ballerup, Kalundborg, Køge, Lillerød, Tilst, Grenaa, Vordingborg, Skanderborg, Aalborg, Esbjerg, Herning, Struer, Dragør, Vanløse, Åbyhøj, Brabrand, Næstved, Nyborg, Vejle, Frederikssund, Gladsaxe, Ishøj, Holstebro, Korsør, Haderslev, Helsingør, Vallensbæk, Lyngby, Kolding, Thisted, Ølstykke, Risskov, Virum, Tårnby, Hobro, Højbjerg, og Allerød, .

Click-and-collect for falsfræser er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når man ser på data står det tydeligt, at folk som regel efterspørger eksempelvis falsfræser priser og billig falsfræser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge efter for eksempel falsfræser tilbud, køb falsfræser og falsfræser online, plus de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Gode tilbud på falsfræser

Det er vældig simpelt for enhver at lave prissammenligning på billige falsfræser online hos forskellige e-firmaer, og herved har utallige e-shops fundet det nødvendigt at reducere priserne på falsfræser en hel del, og i øvrigt love billig levering.

Men det kan trods alt vise sig gavnligt at efterprøve nogle enkelte forhandlere på nettet efter billige priser på falsfræser online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og 10-4.

Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en shop tilbyder billige falsfræser online for en salgspris som virker helt ekstremt attraktiv, er det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk internet webshop. Handler med kort er på den anden side dækket ind under et regelsæt, hvilket assisterer en overfor snydagtige online selskaber.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne til falsfræser af flere omgange. Dette tilbydes normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i data står det markant, at netshoppere typisk søger efter fx falsfræser online og billig falsfræser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter fx køb falsfræser, falsfræser priser samt falsfræser tilbud.

Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder relativt fine løsninger til at undersøge en længere række aktuelle forbrugeres domme og herved foreslåes det, at du eftersøger online virksomhedens bedømmelser forinden du shopper billige falsfræser online.

Facebook indebærer på samme måde evigt belejlige chancer for at få kendskab til webshoppens kundefokus. Desuden ser vi nogle internet shops som gør det muligt at sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som desuden burde drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige falsfræser online i en shop kan de ideelt set granske shoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, specielt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om online forretningen er e-mærket medlem, som længe har været en forsikring om at internet shoppen opfylder de opstillede regler, tillige med at internet shoppen af og til evalueres af fagfolk der har megen viden om de gældende vilkår.

Derudover giver det dig lejlighed til støtte, ifald du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af falsfræser. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de grundlæggende regler i forbindelse med bestillingen af falsfræser online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadigvæk opbevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan eftervise sit køb af falsfræser, uanset om man køber ved Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Silvan.

Lars Mortensen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Niels Christiansen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Susanne Johansen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lene Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1En række internet virksomheder sikrer levering uden gebyr på falsfræser, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for et præcist beløb. Som alternativ bør man vælge den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver mange gange også usædvanlig problemfri. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl selv at hente produkterne.
2Før folk køber billige falsfræser i en internet webshop behøver de de facto se på butikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. For øvrigt er det at foretrække at man er vaks omkring de mest vedkommende betingelser i forbindelse med bestillingen af billige falsfræser online, fx hvilken byttepolitik internet shoppen garanterer.
3Trustpilot frembringer helt uafhængige muligheder for at udforske mange øvrige brugeres kritik og derfor er det at foretrække, at du evaluerer internet webshoppens vurderinger forud for at du køber billige falsfræser online. Facebook tilbyder endvidere forholdsvis fine løsninger til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed.
4Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af Indsigelsesordningen, som hjælper os imod uærlige webbutikker. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil betale pengene over tid.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være virkelig vital når vi har brug for din ordre nu og her, og herved er det aldeles vigtigt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på falsfræser. Temmelig mange online varehuse annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men det stiller krav om at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt.
6Den mest letkøbte metode til levering er uden tvivl at hente varerne selv, som jo kræver at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens lager. Den fragtform er jo ret så central når vi behøver falsfræser med det samme. Alternativt så garanterer nogle få internet webshops fri fragt, men undertiden er det så præmissen at der indkøbes for et fastsat beløb.
7En stor portion netshops foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmuligheder til falsfræser. Den mest moderne er p.t. afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne når du har mulighed for det. Den er nemlig rigtig enkel, samt oftest tilmed den prisbilligste løsning til levering.
8Det er jo efterhånden yderst ligetil for enhver at kigge efter tilbud online på billige falsfræser på tværs af internet forretninger, og altså lover de fleste internet forhandlere fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt blive tiden værd at sammenholde nogle få e-butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at modtage den laveste pris.
9Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er et signal om at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at forretningen tit overværes af jurister som er meget bekendte med reglerne på området. Forud for at nogen handler billige falsfræser hos en netbutik kunne de helt sikkert gennemlæse e-butikkens handelsvilkår.