Byggevarepriser.dk

Faldstop

Faldstop FS933 sharp edge
5.816 kr.
Se produkt
Faldstop CSG sealed RSQ og
82.816 kr.
Se produkt
Faldstop CSG sealed RSQ
59.045 kr.
Se produkt
Faldstop Antec R3 Reflex 3 m
3.853 kr.
Se produkt
Faldstop m nødspil CSG Sealed
48.909 kr.
Se produkt
Faldstop m nødspil CSG Sealed
50.081 kr.
Se produkt
Faldstop CSG sealed RSQ og
70.684 kr.
Se produkt
Faldstoptalje Skylotec 4m
4.050 kr.
Se produkt
Faldstop 9 m CSG sealed
26.003 kr.
Se produkt
Faldstop 15 m CSG Sealed
33.459 kr.
Se produkt
FS faldstop FS960 m/nødhejs
21.980 kr.
Se produkt
Faldstoptalje Skylotec 20m
8.486 kr.
Se produkt
Faldstop CSG Rebel 6 m
10.768 kr.
Se produkt
Faldstop CSG Rebel 12 m
11.134 kr.
Se produkt
Faldstop CSG sealed RSQ
38.553 kr.
Se produkt
Faldstop CSG Ultra Lok 9m
19.133 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af faldstop.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige faldstop hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode priser, imens øvrige har service. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens regler.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Når du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare faldstop.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af faldstop online.
De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og i kraft af det har folk adgang til at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at spare fragten, og tilmed få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Alverdens nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du få endnu mere nyttig rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis faldstop.
De fleste nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du handler faldstop online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
faldstop silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

faldstop harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

faldstop jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

faldstop bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ift. krævende byggeprocesser. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Derudover vil det vise sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Ved projekter udendørs har vejret en essentiel rolle. Derfor skal du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er midt i dit store projekt.
3Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beklædning som arbejdssko som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Potentielt kan det blive meningsgivende at have de relevante materialer til disposition inden du går til værks med eksekveringen. Du kunne forfatte en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt det der er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
5Du skal aldrig mangle værktøj. Jævnligt kan det være meningsfuldt at have udstyret ved hånden idet du starter byggeriet. Det er desuden godt at inkludere de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
6Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Forudsat at du henter eksperthjælp er det fordelagtigt at søge tilbud fra flere selskaber.
7Inden du starter dit byggeprojekt er det højst værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
9Der præsenterer sig jævnligt pludselige problemstillinger når det gælder svære byggeprojekter, og ergo vurderes det væsentligt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at have tid nok til det.
10Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er en god idé at nedskrive samtlige poster, og dernæst søge sig frem til billige priser på dem alle sammen.
12Du har adgang til en hel del guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder overvældende meget almennyttig oplysning, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del byggemarkeder yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmåder til faldstop. Et hit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, som gør at du kan hente din pakke præcis når det passer dig. Denne er altså yderst ligetil, samt mange gange endvidere den billigste slags levering.

Du burde alternativt foretrække at få pakken leveret hjem til dig eller til hvor du arbejder. Den er uheldigvis en anelse mere pebret, men til gengæld ualmindeligt smart ved køb af faldstop online. Den mest betalelige fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du lever med kort afstand til online shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på faldstop kan i nogle tilfælde være yderst essentiel i tilfælde af at man har brug for produktet omgående, og herved er det selvsagt aktuelt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for faldstop. Størstedelen af online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men glem ikke at det antager at ordren køres igennem før et givent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer fikset inden medarbejderne får fri.

Flere forretninger på nettet byder på fragt uden omkostninger på faldstop online, men ofte stiller det krav om at du køber for en fastsat sum. Derudover burde man vælge den mindst kostelige leveringsmodel, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En hel del netshops udlover afhentning hvor man bestiller billig faldstop online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på faldstop i disse byer:

Struer, Virum, Køge, Brøndby, Albertslund, Frederikshavn, Horsens, Helsingør, Nykøbing Falster, Tilst, Nyborg, Brønshøj, Greve, Aarhus, Vejle, Hedensted, Fredericia, Kalundborg, Valby, Slagelse, Skive, Ballerup, Gentofte, Aalborg, Hedehusene, Aabenraa, Lystrup, Hjørring, Ikast, Kolding, Brabrand, Odder, Esbjerg, Rødovre, Svendborg, Haderslev, Thisted, Holstebro, Frederikssund, Charlottenlund, Varde, Rønne, Hillerød, Odense, København, Silkeborg, Holbæk, Gladsaxe, Farum, Nærum, Værløse, Højbjerg, Nørresundby, Sønderborg, Åbyhøj, Solrød Strand, Frederiksværk, Taastrup, Brønderslev, Skanderborg, Kokkedal, Vordingborg, Randers, Hørsholm, Lillerød, Glostrup, Haslev, Næstved, Allerød, Dragør, Viborg, Korsør, Middelfart, Stenløse, Ringsted, Birkerød, Rudersdal, Herning, Frederiksberg, Nakskov, Herlev, Vanløse, Ølstykke, Vallensbæk, Tårnby, Lyngby, Ishøj, Roskilde, Jyllinge, Søborg, Risskov, Grenaa, Hobro, og Hvidovre, .

Klik-og-hent ift. faldstop er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis billig faldstop og faldstop tilbud. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter fx faldstop priser, køb faldstop samt faldstop online, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Find den bedste pris på faldstop

Det er jo virkelig overkommeligt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige faldstop online i blandt flere e-forhandlere, og herved har de fleste netbutikker ikke kunne slippe for at sænke priserne på faldstop kolossalt, og derudover yde billig fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive nyttigt at udforske flere e-shops efter billige priser på faldstop online forud for at du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Man bør bare være årvågen med, at når en butik på nettet forhandler billige faldstop online på tilbud til en pris der anses for urealistisk billig, så er det undertiden være et fingerpeg om en falsk e-shop. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket passer på kunden imod bedrageriske butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre regningen på faldstop ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Ses der på søgedata står det markant, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. faldstop online og faldstop tilbud. Man ser derudover typisk online shoppere søge blandt andet faldstop priser, billig faldstop samt køb faldstop.

Kig på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot leverer sådan set fantastiske genveje til at gennemsøge en stor gruppe tidligere konsumenters ratings og på grund af dette støtter vi, at du ser nærmere på e-butikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige faldstop online.

Facebook resulterer i endvidere super nyttige chancer for at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed. Derudover er der endda netbutikker som tilbyder folk at tilkendegive en evaluering af deres købsoplevelse, som ligeledes kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige faldstop online på en netshop kunne man uden tvivl læse forhandlerens forretningsaftale, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, specielt ved de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se om internet shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en erklæring om at internet butikken opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet rutinemæssigt besøges af fagmænd som har meget erfaring med reglementet på området.

Derudover tilbydes du chance for support, hvis du får udfordringer i processen med din shopping med faldstop. Desuden er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de fundamentale betingelser der har indvirkning på købet af faldstop online, f.eks. den bytteret online webshoppen har.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid beholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af faldstop, ligegyldig om man har handlet fra Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Inge Knudsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Rasmus Jørgensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Lone Madsen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Niels P gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til når du køber online
1En masse netshops yder til alt held en række forskellige billige former for levering til faldstop. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså ret smart, og mange gange tillige den mindst kostelige leveringsløsning.
2En række online varehuse lover portofri fragt på faldstop, men undertiden afkræver det at der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ bør man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Metoden er oftest endvidere ekstremt nem. Den mest letkøbte fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
3Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den leveringsversion er naturligvis temmelig vital såfremt du har brug for faldstop inden for få dage. Alternativt så frembyder enkelte forretninger på nettet billig fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man aftager for et bestemt beløb.
4Det er usædvanlig let gængeligt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige faldstop på tværs af internet selskaber, og følgelig præsterer en hel del internet outlets levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at prøve flere online shops efter rabat og tilbud forinden du handler, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris.
5Trustpilot byder på relativt gunstige muligheder for at studere en lang række aktuelle køberes omtaler og på grund af dette er det godt, at du tjekker internet forhandlerens omtaler inden du køber billige faldstop online. Facebook frembyder lige så vel stort set fremragende chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
6Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en orden, hvilket værner en imod uægte butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage regningen over et længere tidsrum.
7Før folk handler billige faldstop i en online webshop behøver man for at være sikker tyde netshoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig interessant. Derudover anbefales det at køber er vidende om de vigtigste vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige faldstop online, som for eksempel den byttepolitik internet selskabet lover.
8Antal dages levering kan være meget vital såfremt man absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og herved er det ret essentielt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på faldstop. Adskillige internet handler stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på massevis af produkter, men husk at det er underforstået at transaktionen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
9Vi tilråder at efterse hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en indikation om at online forhandleren accepterer de gældende danske regler, udover at e-handlen tit evalueres af sagkyndige som mestrer reglementet på området. Forinden folk shopper billige faldstop i en e-shop kan man i og for sig se på e-shoppens forretningsbetingelser.