Byggevarepriser.dk

Falddæmper

Falddæmper FS 502KEV 2m dobbel
2.664 kr.
Se produkt
Falddæmper 2 m CSG tie back
2.660 kr.
Se produkt
Falddæmper FS 504TB 2m single
2.305 kr.
Se produkt
Falddæmper Skylotec til HSG
731 kr.
Se produkt
Falddæmper Antec webbing 2m
1.821 kr.
Se produkt
Falddæmper 2 m CSG
2.510 kr.
Se produkt
Falddæmper CSG AE529E/3
1.696 kr.
Se produkt
Falddæmper FS 505TB 2m dobbel
3.638 kr.
Se produkt
Falddæmper FS521R-CB single
2.733 kr.
Se produkt
Falddæmper Skylotec Pro Flex Y
4.296 kr.
Se produkt
Falddæmper Sala Global F2 WE
5.274 kr.
Se produkt
Falddæmper FS522R-CB dobbel
3.120 kr.
Se produkt
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.660 kr.
Se produkt
Falddæmper FS 516 1,5 m dobbel
1.243 kr.
Se produkt
Falddæmper 2 m CSG
5.154 kr.
Se produkt
Falddæmper 1,8 m CSG AE532/3
2.369 kr.
Se produkt
Falddæmper fast 2m CSG AE522/5
1.695 kr.
Se produkt
Falddæmper CSG Force2 Shockwav
5.120 kr.
Se produkt
Falddæmper FS 510 1,5 m single
1.151 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens regler.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Der er variationer i priserne på billige falddæmper hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare falddæmper.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af falddæmper.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i hele landet, og som følge af det har mange chancen for at bestille online og hente varerne personligt. I kraft af det har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.
De kendte byggecentre samler varer fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af falddæmper online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Mange nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber falddæmper online på deres webshop.
Diverse webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du få ekstra erfaren rådgivning fra mennesker der er eksperter i netop falddæmper.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

falddæmper jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

falddæmper silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

falddæmper harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

falddæmper bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig typisk pludselige problemer når det gælder avancerede opgaver, og ergo vil det vise sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Du har adgang til vældig mange guides og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver en masse almennyttig viden, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
3Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
4Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Store byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
5Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette kan du løbende tage notits af meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du vil i gang med det omfattende projekt.
6Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din agenda.
7Du skal ikke glemme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Måske kan det blive af stor betydning at have samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du tager fat på projektet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9Inden du påbegynder arbejdet må det være ret centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du henter eksperthjælp er det en god idé at få uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
11Du skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har det ved hånden idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse omkostninger i din økonomi.
12Ofte vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det er en god idé at notere hver enkelt omkostning, og bagefter finde frem til den billigste pris på dem hver især.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En hel del internet varehuse udlover nu om stunder alverdens billige metoder til levering til falddæmper. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringstypen er nemlig ret smart, og desuden ydermere den mindst kostelige form for levering.

Du kan på samme måde planlægge at bestille pakken til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver jævnligt en lille smule dyrere, men endda ultra gnidningsløs ift. falddæmper online. Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente ordren, men dette betinges af at du er nærved e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på falddæmper er naturligvis ekstremt aktuel i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det skam essentielt at man undersøger den forventede leveringstid ved falddæmper. Masser af e-shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, som alligevel forudsætter at bestillingen realiseres forinden et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne distribueret forud for at logistikpersonalet får fri.

Flere internet varehuse yder fri fragt på falddæmper online, men oftest er det betinget af at der handles for et præcist beløb. Desuden skulle du gribe den billigste leveringsudgave, som tit er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En del byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig falddæmper derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på falddæmper i følgende områder:

Frederiksværk, Haderslev, Ballerup, Middelfart, Viborg, Gladsaxe, Brøndby, Tilst, Charlottenlund, Lyngby, Køge, Skive, Kokkedal, Greve, Hobro, Jyllinge, Aarhus, Struer, Nakskov, Næstved, Albertslund, Frederikshavn, Brønshøj, Roskilde, Værløse, Virum, Slagelse, Allerød, Gentofte, Taastrup, Rønne, Esbjerg, Lillerød, Kalundborg, Hedehusene, Nørresundby, Korsør, Vejle, Aalborg, Thisted, Svendborg, Valby, Ikast, Hvidovre, Ringsted, Vallensbæk, Birkerød, Helsingør, Hedensted, Brabrand, Holbæk, Holstebro, Lystrup, Kolding, Nærum, Åbyhøj, Stenløse, Odense, Solrød Strand, Ølstykke, København, Risskov, Dragør, Hørsholm, Randers, Højbjerg, Tårnby, Ishøj, Nyborg, Silkeborg, Farum, Glostrup, Vanløse, Sønderborg, Nykøbing Falster, Grenaa, Rødovre, Hillerød, Rudersdal, Hjørring, Søborg, Brønderslev, Horsens, Varde, Herning, Haslev, Aabenraa, Herlev, Frederikssund, Fredericia, Vordingborg, Odder, Skanderborg, og Frederiksberg, .

Afhentning ift. falddæmper er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at netshoppere jævnligt søger efter fx falddæmper online og falddæmper priser. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter bl.a. køb falddæmper, falddæmper tilbud samt billig falddæmper, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Få rabat på falddæmper

Det er jo efterhånden super praktisk for alle og enhver at søge information om priser på billige falddæmper online i blandt flere internet varehuse, og på grund af dette har masser af forhandlere på nettet været presset til at at tvinge salgspriserne på falddæmper betydeligt, og derudover love fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt være profitabelt at eftergå et par forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud på falddæmper online inden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Man må imidlertid være så påvagt, at såfremt en online webshop udbyder billige falddæmper online til salg for en pris som virker grænseløst gunstig, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk online virksomhed. Kortkøb er imidlertid omfavnet af en vedtægt, der hjælper køber imod uærlige online forretninger.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere pengene til falddæmper over en længere periode. Dette fås som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere tit søger bl.a. køb falddæmper og billig falddæmper. Derudover oplever vi ofte folk søge fx falddæmper priser, falddæmper tilbud og falddæmper online.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig nogle udmærkede chancer for at dechifrere en lang række tidligere konsumenters evalueringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer e-firmaets ratings før du shopper billige falddæmper online.

Facebook medfører tilsvarende visse passende genveje til at få kendskab til internet shoppens kundefokus. Foruden det ses en række online forhandlere som tilbyder folk at formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige falddæmper online i en webshop behøver man utvivlsomt betragte deres regler, men det er bare en omfattende opgave, især hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Et andet forslag er at se nærmere på om internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en forsikring om at e-butikken lever op til gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden fra tid til anden besigtiges af fagmænd som mestrer vilkårene.

Derudover tilbydes du anledning til support, såfremt du får besvær i processen med din shopping med falddæmper. For øvrigt tilrådes det at kunden er vaks omkring de væsentligste reglementer der influerer på bestillingen af falddæmper online, som for eksempel den ombytningspolitik netshoppen garanterer.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, således man når som helst vil kunne påvise sit køb af falddæmper, uafhængig af om man shopper hos Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Bente Andersen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Lars gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Anne K gav 5 stjerner

Nemt køb

Anders Poulsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Forud for at folk handler billige falddæmper på en butik kunne de principielt overveje e-shoppens betingelser, det er dog for det meste ikke videre spændende. Endvidere går vi ind for at køber er hensynstagende til de elementære regler der har indflydelse på handlen med billige falddæmper online, for eksempel hvilken bytteret e-forhandleren har.
2Det er efterhånden rigtig smart for internetbrugere at sammenligne priser online på billige falddæmper på flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund garanterer utallige e-forhandlere levering uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid blive tiden værd at studere nogle forskellige webshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at antage den laveste pris.
3Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af et regulativ, der hjælper dig imod uoprigtige online outlets. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at finansiere betalingen af flere omgange.
4Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den løsning nødvendiggør at du er med kort afstand til e-butikkens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være yderst væsentlig i tilfælde af at du mangler falddæmper inden for få dage. Alternativt så garanterer en række firmaer på nettet fragt uden betaling, men i mange tilfælde kun ifald der shoppes for en præcis sum.
5Flere internet forretninger byder på fri fragt på falddæmper, men for det meste er det under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Ellers burde man udse dig den prisbilligste leveringsmetode, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Denne bliver ofte tillige virkelig fleksibel. Den mest billige leveringsmåde er unægtelig selv at hente produkterne.
6Trustpilot leverer nogle relevante chancer for at kigge på flere forhenværende forbrugeres meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du betragter online shoppens ratings før du shopper billige falddæmper online. Facebook forærer dig ydermere immervæk fine metoder til at få indblik i online firmaets popularitet.
7Leveringshastigheden er super bestemmende forudsat vi står og skal bruge produktet fluks, og af den grund er det utvivlsomt meningsfuldt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt for falddæmper. En masse e-handler stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, hvilket dog står og falder med at bestillingen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt.
8Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, hvilket generelt er et sympol på at internet firmaet anerkender de opstillede regler, og at online butikken hyppigt besigtiges af jurister der kender til lovene på området. Forud for at folk bestiller billige falddæmper i en e-shop burde man i princippet gennemse virksomhedens forretningsvilkår.
9En række netshops tildeler nu om dage mange forskellige billige leveringstyper til falddæmper. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når det passer dig. Fragtformen er altså super ukompliceret, og desuden tilmed den mindst kostelige løsning til levering.