Byggevarepriser.dk

Facadehegn

Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm Sort
799 kr.
Se produkt
Plus Ligno Facadeelement 150x73cm - Tryk Impr.
299 kr.
Se produkt
Plus Decora facadehegn - 17625-13 Hvid
999 kr.
Se produkt
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Teak
1.099 kr.
Se produkt
Plus Rondo Facadehegn 180x104/112cm - Anthrazit grå
1.099 kr.
Se produkt
Plus Vinesse Facadeelement 150x96 cm HVID
899 kr.
Se produkt
Plus Classic facadehegn - 17645-13 Hvid
599 kr.
Se produkt
Plus Nostalgi facadehegn - 17605-13 Hvid
999 kr.
Se produkt
Plus Country Facadehegn 150x96 cm grundmalet sort 13425-15
799 kr.
Se produkt
Plus Country Facadehegn 149x96 cm HVID
899 kr.
Se produkt
Plus Slot Facadeelement 180x75 cm - Trykimprægneret
499 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring facadehegn.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot facadehegn.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige facadehegn fra webshop til webshop. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige giver service. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og derfor har de fleste adgang til at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt endda hente produkterne straks.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra mange leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af facadehegn online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
En masse nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du modtage mere indsigtsfuld hjælp fra folk med ekspertviden i netop facadehegn.
Alverdens webshops i små nicher er små familievirksomheder, der oftest er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber facadehegn online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

facadehegn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

facadehegn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

facadehegn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

facadehegn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør være rationelt at nedskrive samtlige omkostninger, og efterfølgende gennemgå ens købspris for dem alle sammen.
2Længe før du går i gang med arbejdet kan det vise sig rimeligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Du bør aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring overfor mulige skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
4Man må nødig stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være strategisk at have grejet tilgængeligt før du starter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i økonomien.
5Måske det viser sig værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du starter byggeriet. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
6Der viser sig som regel uforudsigelige udfordringer når det gælder omfattende projekter, og altså viser det sig af stor betydning at der afsættes en del tid i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
7I nogle tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
8Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet strategi, som fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
9Det bør overvejes at søge assistance til byggearbejdet, især såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Flere ting behøver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere socialt når man er flere om det.
10Der findes mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube giver meget anvendelig viden, ikke mindst såfremt du benytter den engelske version.
11Du kunne overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til dele af projektet. Såfremt du søger professionel assistance er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En række internet virksomheder tildeler i vore dage diverse forskellige billige fragtformer til facadehegn. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv henter dine produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså meget let, og tit derudover den mindst kostelige metode til levering.

Du kan på samme måde afveje for og imod at få varerne sendt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver undertiden lidt dyrere, men ligeledes i høj grad let med facadehegn online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du er nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på facadehegn kan vise sig at være ret så vigtig om man absolut skal bruge pakken om kort tid, og herved er det i sandhed meningsfuldt at vi ser den forventede leveringstid på facadehegn. En masse internet shops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags levering på adskillige varenumre online, som imidlertid påkræver at ordren køres igennem inden et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset før de lageransatte får fri.

En række byggecentre yder portofri levering på facadehegn online, men i reglen kun såfremt man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt må man snuppe den mest betalelige leveringsmanér, der mange gange vil blive at få kørt varerne til et afhentningssted.

De store byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig facadehegn på nettet og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på facadehegn i disse byer:

Middelfart, Grenaa, Randers, Virum, Jyllinge, Rødovre, Brønshøj, Svendborg, Næstved, Tårnby, Nykøbing Falster, Hvidovre, Herlev, Nørresundby, Gladsaxe, Frederikssund, Korsør, Struer, Varde, Charlottenlund, Haslev, Greve, Hillerød, Herning, Fredericia, Ballerup, Albertslund, Ikast, Hørsholm, Brabrand, Brøndby, Søborg, Frederikshavn, Holbæk, Roskilde, Viborg, Taastrup, Vordingborg, Birkerød, Silkeborg, Risskov, Vallensbæk, Ringsted, Åbyhøj, Hedehusene, Værløse, Ølstykke, Brønderslev, Glostrup, Allerød, Ishøj, Skanderborg, Hjørring, Rudersdal, Farum, Sønderborg, Aabenraa, Aalborg, Esbjerg, Køge, Stenløse, Tilst, Dragør, Frederiksværk, Haderslev, Højbjerg, Kolding, Lillerød, Helsingør, Nakskov, København, Holstebro, Nyborg, Kokkedal, Nærum, Aarhus, Frederiksberg, Vanløse, Slagelse, Solrød Strand, Kalundborg, Rønne, Hobro, Gentofte, Odense, Horsens, Hedensted, Thisted, Odder, Lystrup, Lyngby, Skive, Vejle, og Valby, .

Afhentning af facadehegn er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger for eksempel facadehegn tilbud og billig facadehegn. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge eksempelvis køb facadehegn, facadehegn online og facadehegn priser, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Få rabat på facadehegn

Det er jo efterhånden virkelig bekvemt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige facadehegn online på forskellige online outlets, og følgelig har massevis af online shops fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på facadehegn enormt, og ydermere love fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at sammenligne nogle få internet shops i Danmark efter tilbud på facadehegn online forud for at du køber, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Man må imidlertid være klar over, at hvis en forhandler på nettet reklamerer billige facadehegn online for en salgspris som kan ses som uendeligt letkøbt, burde det tit være en indikation på en snydagtig e-shop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en orden, hvilket begunstiger folk imod fup internet selskaber.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at betale omkostningerne til facadehegn over flere uger. Dette fås typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere typisk søger bl.a. køb facadehegn og facadehegn priser. Derudover ser vi tit internet shoppere søge blandt andet facadehegn online, billig facadehegn samt facadehegn tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot bringer dig aldeles solide muligheder for at iagttage adskillige andre konsumenters vurderinger og herved tilrådes det, at du bliver klogere på internet shoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige facadehegn online.

Facebook tilbyder dig endvidere stort set sikre genveje til at få indblik i e-forhandlerens popularitet. I øvrigt møder vi endda online forretninger hvor folk kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige facadehegn online i en internet webshop kan man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at kigge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en indikation om at online forhandleren overholder de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren hyppigt revideres af specialister som har megen viden om retningslinjerne.

Dette er en god lejlighed til en håndsrækning, når du får besvær som følge af din bestilling af facadehegn. Ligeledes foreslåes det at køberen er på vagt for de mest basale reglementer i forbindelse med købet af facadehegn online, til eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen bruger.

Derfor er det tilmed relevant, at man permanent bibeholder sin faktura e-mail, således man en anden gang kan påvise købet af facadehegn, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

Karen Rasmussen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Morten Jørgensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Maria E gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lene H gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du befinder dig med kort afstand til online firmaets arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis ret afgørende om man absolut skal bruge facadehegn øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse internet forhandlere fragt uden betaling, men i reglen er det under forudsætning af at der indkøbes for en konkret pris.
2Flere e-shops giver efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmetoder til facadehegn. En der er meget anvendt er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super ligetil, og ofte endda den prisbilligste leveringsmåde.
3Leveringstidspunktet er naturligvis vældig betydningsfuld om du mangler din pakke med det samme, og med det formål er det aldeles centralt at du efterser den anslåede leveringsdato for facadehegn. Adskillige online firmaer stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række produkter, men som imidlertid afhænger af at du bestiller forud for et fastslået tidspunkt.
4Inden folk køber billige facadehegn i en butik på nettet bør man faktisk løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig spændende. Endvidere foreslåes det at kunden er sat ind i de fundamentale vedtægter der er gældende for bestillingen af billige facadehegn online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen har.
5Generelt tilråder vi at kigge om online forretningen er e-mærket medlem, som kan være en sikring om at e-handlen lever op til de gældende danske regler, udover at e-firmaet løbende overværes af fagfolk der forstår vilkårene. Før folk køber billige facadehegn hos en internet webshop bør de de facto gennemløbe virksomhedens handelsbetingelser.
6Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af et lovbud, som værner dig som køber overfor bedrageriske internet outlets. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du ønsker at dække pengene over flere uger.
7Det er jo ultra let for alle at lave prissammenligning online på billige facadehegn i blandt flere netshops, og på grund af dette lover flertallet af webbutikker gebyrfri levering. Dog kan det alligevel vise sig tiden værd at checke forskellige butikker på nettet efter tilbud forinden du køber, så du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
8Enkelte netbutikker lover levering uden betaling på facadehegn, men ofte kræves det at der aftages for en konkret pris. Derudover burde du vælge den mest letkøbte leveringsudgave, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragttypen bliver mange gange lige så vel ret så fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmodel er dog at du selv henter ordren.
9Trustpilot forærer dig ret så ærlige løsninger til at sondere en række nuværende kunders omtaler og derved går vi ind for, at du tolker webshoppens bedømmelser inden du handler billige facadehegn online. Facebook byder på på samme måde fuldt ud fordelagtige genveje til at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.