Byggevarepriser.dk

Entreprenørpumpe

Entreprenørpumpe SPX 370 W - 230 LTR/MIN
2.790 kr.
Se produkt
Entreprenørpumpe SPX750RW - 350 LTR/MIN
3.375 kr.
Se produkt
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500
1.560 kr.
Se produkt
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500F m/bundsug
1.906 kr.
Se produkt
Tsurumi LB-480 entreprenørpumpe 2" inkl. slange og koblinger
4.370 kr.
Se produkt
STARING Entreprenørpumpe STP2-500 2" med 15 meter slange og koblinger
2.495 kr.
Se produkt
STARING Entreprenørpumpe STP2-450 2" med 15 meter slange og koblinger
2.250 kr.
Se produkt
Tsurumi HS2.4S entreprenørpumpe 2"
2.675 kr.
Se produkt
Staring entreprenørpumpe 3" STP3-750
2.900 kr.
Se produkt
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-500A m/afbryder
1.906 kr.
Se produkt
Staring entreprenørpumpe 2" STP2-450
1.398 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot entreprenørpumpe.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige entreprenørpumpe hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver de bedste tilbud, og andre satser på faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
For en del er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du købe fra et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af entreprenørpumpe.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af entreprenørpumpe online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og hermed har folk tilbuddet om at bestille online og transportere varerne personligt. Herigennem har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at købe entreprenørpumpe online hos dem.
Størsteparten af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså vil du modtage super kyndig vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis entreprenørpumpe.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

entreprenørpumpe harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

entreprenørpumpe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

entreprenørpumpe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

entreprenørpumpe bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at søge assistance til byggearbejdet, navnlig når det er store byggeopgaver. Større opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2For projekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Derfor må du hyppigt se udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned bedst som du er midt i det vigtige projekt.
3Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at liste en velovervejet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din dagsorden.
4Nogle gange kan man søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
5Du må for alt i verden ikke fattes grej. Jævnligt kan det være fornuftigt at have det til rådighed når du starter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
6Det er væsentligt at du har de fornødne byggematerialer disponible forinden du går i krig med dit arbejde. Du kan udfærdige en hurtig note hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og derefter efterse oversigten, så du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
7Husk at reflektere over om byggeriet kan klares alene, eller du må købe assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du ønsker eksperthjælp er det en god idé at få tilbud fra diverse leverandører.
8Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk beklædning bl.a. sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, især såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
9Længe før du starter byggeprocessen må det være vildt meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Der viser sig ofte uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med store projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at man afsætter en god portion plads i tidsplanen, så man er sikker på at komme i mål.
11Det er fundamentalt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det bør blive sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende notere beløbet for dem hver især.
12Der er en hel række artikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til enorme mængder udbytterig info, især såfremt du bruger engelske søgeord.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere webbutikker i Danmark giver i vore dage flere billige leveringsmidler til entreprenørpumpe. En af dem der er mest anvendt er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når du har lyst. Fragtløsningen er altså særligt problemfri, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste form for levering.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få det leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig gerne et hak mere pebret, men ligeledes yderst hensigtsmæssig ift. entreprenørpumpe online. Den mest billige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du er lige ved online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på entreprenørpumpe er selvfølgelig super central ifald man har behov for din ordre omgående, og derfor er det rimelig klogt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved entreprenørpumpe. En del firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et fastslået klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt klargjort forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet præsterer levering uden omkostninger på entreprenørpumpe online, men for det meste kun når der handles for en bestemt sum. Som alternativ kan du udvælge den mest prisbevidste leveringstype, der mange gange er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

De største netshops giver click-and-collect hvor du handler billig entreprenørpumpe online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene yder for eksempel click-and-collect på entreprenørpumpe i følgende områder:

Odder, Brønderslev, Valby, Lystrup, Helsingør, Hvidovre, Frederiksværk, Struer, Aalborg, Ishøj, Svendborg, Vallensbæk, Stenløse, Tilst, Allerød, Esbjerg, Frederiksberg, Holstebro, Taastrup, Varde, Gladsaxe, Køge, København, Kokkedal, Odense, Skive, Risskov, Højbjerg, Middelfart, Hobro, Tårnby, Ballerup, Nørresundby, Vordingborg, Vanløse, Hjørring, Hørsholm, Rudersdal, Hedensted, Korsør, Greve, Hedehusene, Haderslev, Randers, Rønne, Kalundborg, Solrød Strand, Ølstykke, Brønshøj, Nærum, Jyllinge, Kolding, Charlottenlund, Brøndby, Herning, Brabrand, Ringsted, Holbæk, Aarhus, Lyngby, Nakskov, Nyborg, Søborg, Vejle, Hillerød, Slagelse, Glostrup, Skanderborg, Farum, Frederikssund, Ikast, Lillerød, Åbyhøj, Rødovre, Silkeborg, Værløse, Grenaa, Birkerød, Horsens, Nykøbing Falster, Aabenraa, Sønderborg, Virum, Fredericia, Viborg, Roskilde, Albertslund, Haslev, Herlev, Thisted, Frederikshavn, Gentofte, Næstved, og Dragør, .

Click-and-collect for entreprenørpumpe er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet entreprenørpumpe priser og entreprenørpumpe online. Derudover oplever man ofte online shoppere efterspørge for eksempel entreprenørpumpe tilbud, køb entreprenørpumpe og billig entreprenørpumpe, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Gode priser på entreprenørpumpe

Det er jo efterhånden meget ukompliceret for internetbrugere at tjekke tilbud på billige entreprenørpumpe online fra diverse internet webshops, og følgelig har flere internet foretagender set sig nødsaget til at reducere priserne på entreprenørpumpe eftertrykkeligt, og ydermere garantere fri fragt.

Det kan dog immervæk vise sig indbringende at undersøge nogle e-firmaer efter tilbud og rabatter på entreprenørpumpe online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at hvis en shop på nettet markedsfører billige entreprenørpumpe online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som usædvanlig gunstig, burde det undertiden være et faresignal om en snydagtig e-butik. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i Indsigelsesordningen, der assisterer kunden imod bedrageriske butikker på nettet.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afdrage regningen på entreprenørpumpe over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel entreprenørpumpe priser og billig entreprenørpumpe. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter eksempelvis entreprenørpumpe tilbud, entreprenørpumpe online og køb entreprenørpumpe.

Læs folks synspunkter

Trustpilot genererer stort set ønskværdige chancer for at se nøjere på en hel del forhenværende kunders synspunkter og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet virksomhedens bedømmelser før du handler billige entreprenørpumpe online.

Facebook bringer dig tilsvarende regulære gode løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk internet forhandlere hvor man kan nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige entreprenørpumpe online i en netshop bør man altid have øje for netshoppens regler, dog er det for det meste ikke særlig sjovt, især hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

En anden mulighed kunne være at kigge hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, da det generelt er et signal om at webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, samt at internet forretningen jævnligt føres tilsyn med af eksperter som behersker lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for dilemmaer med din ordre på entreprenørpumpe. I øvrigt er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af entreprenørpumpe online, som eksempelvis den bytteret hjemmesiden kører med.

Her er det ydermere relevant, at man altid beholder sin kvittering, således man når som helst kan bevise bestillingen af entreprenørpumpe, ligegyldig om man handler fra XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller 10-4.

Jette Hansen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Hanne Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

Louise gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Michael Hansen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til online indkøb
1Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens adresse. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være yderst vital såfremt man behøver entreprenørpumpe om få sekunder. Alternativt så præsterer indtil flere online butikker levering uden betaling, men i reglen kun ifald man shopper for en fastsat sum.
2En række e-handler i Danmark yder fragt uden gebyr på entreprenørpumpe, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man shopper for et fastslået beløb. Alternativt kunne man overveje den mest billige type af levering, som tit er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig gerne også rigtig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
3Forinden nogen bestiller billige entreprenørpumpe på en e-shop kunne de på en vis måde have øje for webbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. I øvrigt rekommanderer vi at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der kan influere på købet af billige entreprenørpumpe online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet forretningen tilsikrer.
4En række online selskaber yder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til entreprenørpumpe. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer præcis når det passer dig. Den er altså særligt let, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragtmulighed.
5Det er jo virkelig fremkommeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige entreprenørpumpe hos flere internet varehuse, og derfor præsterer utallige e-handler fri fragt. Trods dette kan det alligevel blive smart at eftergå et par internet outlets efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at opnå den skarpeste pris.
6Fragttiden er naturligvis ret væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det selvfølgelig essentielt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på entreprenørpumpe. En masse internet forretninger stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, men som trods alt stiller krav om at du når at bestille forinden et fastslået klokkeslæt.
7Trustpilot forærer dig stort set solide muligheder for at evaluere en hel del eksisterende kunders erfaringer og af den grund er det prisværdigt, at du tolker internet virksomhedens kritik før du køber billige entreprenørpumpe online. Facebook fremskaffer lige så vel regulære strålende chancer for at få en idé om webshoppens pålidelighed.
8Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en ordning, hvilket forsvarer køberen overfor snydagtige e-butikker. Alternativt kan du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale omkostningerne over flere uger.
9Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været et sympol på at internet butikken opretholder de danske retningslinjer, samt at internet butikken jævnligt føres tilsyn med af eksperter der kender de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige entreprenørpumpe hos en internet webshop burde man til hver en tid granske butikkens regler.