Byggevarepriser.dk

Endefræser

Bernardo Endefræser EMG 14
8.513 kr.
Se produkt
Bernardo Endefræser EMG 14 Pro
18.647 kr.
Se produkt
Bernardo Endefræser EMG 30
15.685 kr.
Se produkt
Bernardo Endefræser EMG 30 Pro
25.247 kr.
Se produkt
Endefræsere tin belagt 6-20 mm sæt á 12 stk & PVC-holder
1.331 kr.
Se produkt
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø30mm
799 kr.
Se produkt
Endefræser med platter 16 mm, MK2
709 kr.
Se produkt
Endefræser Gühring 2-skær 1,5mm
171 kr.
Se produkt
Endefræser med vendeplatter 30 mm, MK 3
844 kr.
Se produkt
Endefræser Sieg Hårdmetalsplatter ø50mm
724 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige endefræser fra netbutik til netbutik. Enkelte har billige priser, og nogle giver faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot endefræser.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver hjælp til valg af endefræser.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Dette er navnligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler varer fra alverdens nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af endefræser online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og på grund af det har folk chancen for at bestille online og køre produkterne selv. Herigennem kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle endefræser online fra deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops er specialister i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du få ekstremt erfaren assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis endefræser.
Mange specialiserede webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

endefræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

endefræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

endefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

endefræser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til projektet, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Store projekter stiller krav om flere folk. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
2Forinden du påbegynder byggeprojektet er det yderst betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod potentielle risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
4Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter din tidsplan.
5Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeriet har betydning for miljøet.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det kan være fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så undersøge prisen på dem slavisk.
7Man bør nødig gå ned på værktøj. Ofte kan det være meningsfuldt at have udstyret ved hånden akkurat som du starter arbejdet. Glem ikke at inkludere udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
8For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du ofte holde øje med prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned når du lige er startet på dit avancerede byggeprojekt.
9Det er betydningsfuldt at have de presserende materialer parat forud for at du går i gang med byggeriet. Du bør udfærdige en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå listen, med øje for at du føler dig sikker på at du har styr på det.
10Det kan overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du skal have assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du henter hjælp fra en fagmand anbefales det at modtage tilbud fra flere virksomheder.
11Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med meget nyttig oplysning, navnligt såfremt du benytter den engelske version.
12Der viser sig ofte overraskende vanskeligheder når det handler om store projekter, og på grund af det er det af stor betydning at der er afsat en del tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Størstedelen af byggeforretninger tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringsløsninger til endefræser. En af de mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ret så ukompliceret, samt desuden tillige den mest prisbevidste slags levering.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få pakken sendt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er oftest en lille smule mere bekostelig, men lige så vel vældig let for endefræser online. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du er i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på endefræser kan være rigtig vital når man har brug for din pakke om kort tid, og med det formål er det særdeles afgørende at man ser nærmere på leveringstidspunktet for endefræser. En masse online outlets – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på utallige varer online, men som trods alt afhænger af at transaktionen realiseres inden et fastslået klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at personalet holder fyraften.

Nogle internet forretninger byder på fragt uden gebyr på endefræser online, men typisk kun såfremt der aftages for en bestemt sum. Alternativt må man udvælge den billigste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig endefræser online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af endefræser i disse områder:

Ringsted, Herning, Odense, Jyllinge, Virum, Åbyhøj, Lystrup, Aabenraa, Charlottenlund, Rønne, Hedehusene, Aalborg, Kalundborg, Værløse, Gladsaxe, Brønshøj, Hørsholm, Skive, Slagelse, Silkeborg, Herlev, Horsens, Tårnby, Albertslund, Nyborg, Thisted, Farum, Valby, Hjørring, Rudersdal, Sønderborg, Haderslev, Viborg, Greve, Stenløse, Vanløse, Næstved, Frederiksberg, Allerød, Vallensbæk, Køge, Hvidovre, Frederikssund, Rødovre, Taastrup, Hobro, Ishøj, Nykøbing Falster, Nørresundby, Holbæk, Korsør, Nærum, Kokkedal, Brønderslev, Roskilde, Frederiksværk, Helsingør, Svendborg, Birkerød, Haslev, Ikast, Vejle, Aarhus, Søborg, Tilst, Glostrup, Struer, Vordingborg, Gentofte, Kolding, Skanderborg, Odder, Solrød Strand, Hedensted, Randers, Varde, Brabrand, Nakskov, Middelfart, Esbjerg, Højbjerg, Risskov, Fredericia, Ølstykke, Dragør, Hillerød, Frederikshavn, Lyngby, Holstebro, København, Brøndby, Ballerup, Grenaa, og Lillerød, .

Klik-og-hent af endefræser er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at folk som regel søger efter fx endefræser online og billig endefræser. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter eksempelvis køb endefræser, endefræser priser og endefræser tilbud, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode priser på endefræser

Det har vist sig at være rigtig hensigtsmæssigt for alle at finde frem til de bedste priser på billige endefræser online på diverse internet foretagender, og derved har massevis af internet selskaber i Danmark været tvunget til at sænke udsalgspriserne på endefræser betragteligt, og ydermere love levering uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid blive gavnligt at efterprøve nogle forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på endefræser online forud for at du handler, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at når en forretning på nettet tilbyder billige endefræser online til en udsalgspris der kan ses som uforståeligt gunstig, burde det ofte være en indikation på en snydagtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er dog dækket ind under Indsigelsesordningen, som hjælper dig imod fup firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække prisen på endefræser over tid. Dette foreslåes som regel ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Når der ses på data står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger bl.a. endefræser tilbud og endefræser priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis køb endefræser, billig endefræser og endefræser online.

Se nærmere på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot præsterer ganske tiltalende genveje til at bese en længere række øvrige køberes kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du tager et kig på e-forhandlerens kritik inden du placerer din ordre på billige endefræser online.

Facebook forærer dig på samme måde stort set gunstige løsninger til at få indsigt i online butikkens troværdighed. Her ses en række internet handler som giver folk mulighed for at publicere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere burde drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige endefræser online i en e-butik kunne man de facto gennemgå shoppens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og 10-4.

En anden løsning kunne være at se om internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det skulle være en indikation om at e-shoppen efterfølger de officielle regler, foruden at online firmaet lejlighedsvis overvåges af jurister som er inde i lovene på området.

Desuden giver det dig mulighed for hjælpende service, ifald du får vanskeligheder med din bestilling af endefræser. Udover dette rekommanderer vi at køberen er vidende om de primære retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af endefræser online, som fx hvilken byttepolitik butikken bruger.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering på e-mail, så man altid kan dokumentere sit køb af endefræser, ligegyldig om man køber fra Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Marianne R gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kim gav 4 stjerner

Intet at klage over

Inge Sørensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Kim Madsen gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til din online shopping
1Inden folk køber billige endefræser på en shop burde de for at være sikker tage stilling til deres betingelser, men det er ofte en omfattende opgave. Derudover er det prisværdigt at køber er opmærksom på de vigtigste reglementer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige endefræser online, f.eks. den ombytningspolitik internet firmaet bruger.
2Det er i dag usædvanlig simpelt for enhver at sammenligne priser online på billige endefræser fra diverse firmaer på nettet, og for det præsterer utallige butikker på nettet fragt uden beregning. Trods dette kan det immervæk vise sig profitabelt at efterprøve nogle enkelte e-shops efter tilbud forinden du bestiller, således at du er garanteret at få den skarpeste pris.
3Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at internet shoppen forsvarer dansk lovgivning, og at online firmaet en gang i mellem revideres af fagfolk som forstår bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige endefræser på en online shop kan de når alt kommer til alt studere dens regler.
4Den billigste leveringsmetode er dog at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online butikkens lager. Den form for levering er naturligvis ret bestemmende ifald du skal bruge endefræser om få sekunder. Alternativt så yder flere online forhandlere levering uden betaling, men undertiden er det påkrævet at man køber for et præcist beløb.
5Leveringshastigheden er jo særligt bestemmende når vi har brug for din ordre nu og her, og derfor er det uden tvivl afgørende at man finder leveringstiden på endefræser. De fleste online shops garanterer billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, hvilket står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt.
6Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en retningslinje, der værner folk imod uægte online virksomheder. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage omkostningerne senere.
7Trustpilot præsterer fuldkommen hensigtsmæssige løsninger til at fortolke en hel del forhenværende forbrugeres meninger og herved foreslår vi, at du bliver klogere på e-forretningens vurderinger inden du handler billige endefræser online. Facebook genererer tilsvarende visse værdifulde metoder til at få kendskab til online forretningens pålidelighed.
8Masser af e-forretninger yder nu til dags alverdens billige fragtløsninger til endefræser. En af dem der er mest populær er lige nu afhentningssteder, og så afhenter du blot dine varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig super nem, samt ofte endda den billigste mulighed for levering.
9En række internet shops præsterer fragtfri levering på endefræser, men i reglen er det påkrævet at man aftager for en bestemt pris. Som alternativ skal du udse dig den mest billige leveringsmodel, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen er somme tider til gengæld ultra problemfri. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.