Byggevarepriser.dk

Elu Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan give tips og tricks til valg af Elu elhøvl.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Elu elhøvl.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse byggeshoppens regler.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige Elu elhøvl hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, imens andre satser på service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i hele landet, og hermed har man mulighed for at købe online og hente varerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne lige nu.
De udbredte byggecentre samler produkter fra adskillige nicheshops, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af Elu elhøvl online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

De fleste små butikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Således forventes det at du får en høj grad af nyttig assistance fra ansatte som er specialister i netop Elu elhøvl.
Diverse online nichebutikker producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem støtter du ved at handle Elu elhøvl online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Elu elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Elu elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Elu elhøvl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Elu elhøvl bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette kan du tit tage et kig på prognosen for vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige står midt i dit komplekse byggeprojekt.
2Det er oplagt at indhente assistance til byggeprocessen, specielt ift. væsentlige byggeprocesser. Større ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt ombygningen er positivt for miljøet. Støtten beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Du kunne tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør få assistance fra en fagmand til dele af det. Ifald du tager imod professionel assistance er det fornuftigt at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
5Du bør aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som hjelm og sko som hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
6Der kommer typisk uventede bump på vejen når det handler om store byggeprojekter, og følgelig vurderes det essentielt at man har afsat passende plads i planen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at komme i mål.
7Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig betydelige mængder anvendelig oplysning, særligt hvis du kigger på engelsk.
8Planlægning bliver metoden til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du laver agendaen.
9Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være klogt at have udstyret klar før du begynder på byggeprojektet. Husk også at indregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
10Potentielt kan det blive værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt forud for at du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og så granske hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det vil være en god idé at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man kan nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
12Før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes favorit byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

De fleste internet varehuse foreslår nu et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til Elu elhøvl. Det mest populære er p.t. levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså usædvanlig enkel, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste form for fragt.

Du kan på samme måde vælge at vælge at få sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Denne er beklageligvis en smule mere bekostelig, men til gengæld ret så nem med Elu elhøvl online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, som dog beroer på at du har bopæl med kort afstand til online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på Elu elhøvl er super aktuel forudsat vi står og skal bruge varen omgående, og af den grund er det særdeles væsentligt at man ser den estimerede leveringstid for Elu elhøvl. En række internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men husk at det kræver at orden realiseres inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken klar inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle få online outlets garanterer portofri fragt på Elu elhøvl online, men ofte er det så nødvendigt at du køber for en fastsat pris. Alternativt kunne du gribe den mindst kostelige leveringsform, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Mange webshops tildeler afhentning hvor man køber billig Elu elhøvl hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på Elu elhøvl i følgende byer:

Vanløse, Haderslev, Dragør, Ishøj, Risskov, Hedehusene, Esbjerg, Korsør, Holstebro, Brabrand, Vallensbæk, Kalundborg, Randers, Nakskov, Herlev, Frederikssund, Hedensted, Ballerup, Skive, Næstved, Brøndby, Åbyhøj, Hjørring, Greve, Farum, Sønderborg, Odense, Rudersdal, Middelfart, Vordingborg, Tilst, Aarhus, Frederiksberg, Slagelse, Gentofte, Ølstykke, Rødovre, Frederiksværk, Horsens, Valby, Nyborg, Hillerød, Rønne, Grenaa, Køge, Søborg, Tårnby, Odder, Allerød, Holbæk, Fredericia, Gladsaxe, Jyllinge, Taastrup, København, Roskilde, Struer, Vejle, Hobro, Birkerød, Ringsted, Lillerød, Brønshøj, Aabenraa, Helsingør, Hvidovre, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Kolding, Albertslund, Hørsholm, Lystrup, Herning, Aalborg, Viborg, Svendborg, Charlottenlund, Nørresundby, Virum, Brønderslev, Thisted, Frederikshavn, Silkeborg, Skanderborg, Lyngby, Glostrup, Højbjerg, Ikast, Haslev, Stenløse, Værløse, Varde, Nærum, og Kokkedal, .

Afhentning for Elu elhøvl er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland).

Ved indkig i tallene står det markant, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis Elu elhøvl tilbud og billig Elu elhøvl. Vi ser derudover mange gange mennesker efterspørge blandt andet køb Elu elhøvl, Elu elhøvl online og Elu elhøvl priser, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Få den bedste pris på Elu elhøvl

Det er i dag ualmindeligt bekvemt for os alle at kigge efter tilbud på billige Elu elhøvl online i blandt forskellige e-forhandlere, og altså har flere webbutikker været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på Elu elhøvl voldsomt, og derudover frembyde fragt uden beregning.

Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at checke nogle forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på Elu elhøvl online før du gennemfører dit køb, således at man er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Man må bare være omhyggelig med, at ifald en e-forhandler afhænder billige Elu elhøvl online på tilbud til en pris der virker utrolig favorabel, så kunne det mange gange være en indikation på en uægte e-shop. Kortbestillinger er i hvert fald en del af en bestemmelse, som begunstiger en overfor svindlende online butikker.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at klare pengene til Elu elhøvl over et længere tidsrum. Det fås ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Ved kig i data bliver det markant, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis billig Elu elhøvl og Elu elhøvl priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker kigge efter eksempelvis Elu elhøvl tilbud, køb Elu elhøvl og Elu elhøvl online.

Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot leverer immervæk udmærkede løsninger til at eftergå ganske mange forhenværende konsumenters ratings og herved er det prisværdigt, at du gransker online forretningens ratings før du placerer din ordre på billige Elu elhøvl online.

Facebook indebærer lignende en del fantastiske løsninger til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Herinde ser vi en del internet varehuse hvor det er muligt at meddele en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige Elu elhøvl online i en internet butik behøver de egentlig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens vilkår, det er dog bare ikke videre interessant, især med de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

En anden valgmulighed kunne være at efterse om online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at e-shoppen følger gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen løbende besigtiges af fagmænd der er meget fortrolige lovene på området.

Desuden får du lejlighed til bistand, ifald du får dilemmaer ved din ordre på Elu elhøvl. For øvrigt stiller vi forslag om at du er obs på de mest aktuelle betingelser der kan influere på bestillingen af Elu elhøvl online, f.eks. den ombytningsret internet butikken benytter.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man altid beholder sin faktura e-mail, således man altid vil kunne eftervise købet af Elu elhøvl, ligegyldig om man har købt hos 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jan Thomsen gav 5 stjerner

SUPER

Mads E gav 4 stjerner

Hurtig levering

Anna gav 5 stjerner

Virkelig god service

Christian Rasmussen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til når du køber online
1Forud for at folk køber billige Elu elhøvl i en online butik kunne de altid sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, dog er det ofte et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale vedtægter der har indvirkning på købet af billige Elu elhøvl online, fx hvilken returret internet butikken anvender.
2Trustpilot indebærer adskillige belejlige genveje til at besigtige en længere række forhenværende konsumenters bedømmelser og derved stiller vi forslag om, at du kigger på internet webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige Elu elhøvl online. Facebook bringer dig endvidere relativt tiltalende løsninger til at få indblik i online webshoppens troværdighed.
3Den mest betalelige type af levering er dog at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du lever med kort afstand til webbutikkens lager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig om vi har brug for Elu elhøvl med det samme. Alternativt så præsterer nogle få online firmaer levering uden betaling, men ofte kun såfremt der shoppes for en konkret sum.
4En række online outlets yder fragt uden gebyr på Elu elhøvl, men oftest er det så nødvendigt at du shopper for en præcis sum. Som alternativ kan man tage den billigste leveringsmåde, der oftest er at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er mange gange ydermere ekstremt fleksibel. Den mest prisbevidste fragtmetode er dog at hente varerne selv.
5Vi tilråder at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, som længe har været en sikkerhed for at e-forhandleren opfylder dansk lovgivning, samt at forretningen fra tid til anden revideres af fagfolk der kender de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige Elu elhøvl på en netbutik kan de de facto bese webbutikkens betingelser.
6Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, som hjælper dig overfor uægte outlets på nettet. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere beløbet af flere omgange.
7Temmelig mange internet shops tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til Elu elhøvl. Den mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling præcis når det passer dig. Denne er jo i høj grad problemfri, og i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste fragttype.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig bestemmende hvis man har brug for varen nu og her, så af den grund er det ret så fornuftigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt for Elu elhøvl. Temmelig mange forretninger på nettet giver løfte om billig 1 dags levering på en masse produkter, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt.
9Det er efterhånden temmelig ukompliceret for alle og enhver at finde tilbud online på billige Elu elhøvl på tværs af forretninger på nettet, og derved tilbyder en lang række internet webshops levering uden beregning. Dog kan det alligevel være rentabelt at undersøge nogle internet foretagender efter tilbud og rabat forinden du shopper, så du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.