Byggevarepriser.dk

Elhøvl til gulv

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du vælge et andet.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige elhøvl til gulv fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på billige priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende forretningens regler.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare elhøvl til gulv.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved en webshop, som kan tilbyde gode råd til valg af elhøvl til gulv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre findes overalt i landet, og i kraft af det har du mulighed for at købe online og transportere produkterne personligt. Som følge af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt sågar have produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre samler produkter fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af elhøvl til gulv online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe elhøvl til gulv online på deres side.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er eksperter i deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig kan du modtage endnu mere begavet sparring fra personale som er eksperter i netop elhøvl til gulv.
Mange nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

elhøvl til gulv harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elhøvl til gulv jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

elhøvl til gulv silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

elhøvl til gulv bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprojektet, specielt såfremt det er væsentlige byggerier. Omfattende ting bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
2Typisk vil det være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kan undersøge mulige tilbud på dem en ad gangen.
3Du finder endeløse vejledninger og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver vældig meget anvendelig viden, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
4Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en effektiv køreplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
5Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det gives hvis byggeriet hjælper miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
6Du må aldrig negligere din sikkerhed, så husk beklædning herunder hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en fagmand.
7Der viser sig ofte utidige hovedpiner i forbindelse med større opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på dit vigtige projekt.
9Inden du indleder byggeprocessen kan det være ultra vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp kan det være optimalt at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
11Du bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have udstyret klar til brug akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medregne de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
12Muligvis vil det vise sig væsentligt at du har alle materialer klar forud for at du indleder din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig huskeliste med de materialer der skal bruges, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du sikrer dig at du har styr på det.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En række internet forretninger frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmåder til elhøvl til gulv. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din bestilling når der er tid til det. Metoden er altså ualmindeligt let, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du bør på samme måde foretrække at få produkterne leveret til din lejlighed eller til dit arbejde. Metoden er som regel en anelse mere bekostelig, men desuden meget let for elhøvl til gulv online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du er lige ved e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på elhøvl til gulv kan være temmelig vital når vi absolut skal bruge pakken lige om lidt, så herved er det tydeligvis essentielt at vi undersøger den forventede leveringsdato ved elhøvl til gulv. Masser af forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at der bestilles inden et konkret klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren sendt afsted forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

En række forretninger på nettet præsterer fri fragt på elhøvl til gulv online, men i mange tilfælde forudsætter det at man handler for en præcis sum. Derudover skal man tage den mest prisbevidste leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

De store webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig elhøvl til gulv på nettet og afhenter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på elhøvl til gulv i disse områder:

Gladsaxe, Charlottenlund, Stenløse, Brønderslev, Rødovre, Dragør, Hobro, Farum, Svendborg, Kokkedal, Køge, Roskilde, Hvidovre, Jyllinge, Haderslev, Ringsted, Herning, Ishøj, Brøndby, Nørresundby, Tårnby, Randers, Skanderborg, Vejle, Middelfart, Hedehusene, Albertslund, Nærum, Korsør, Ikast, Greve, Frederikshavn, Skive, Virum, Hørsholm, Odder, Struer, Glostrup, Næstved, København, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Horsens, Viborg, Herlev, Slagelse, Ballerup, Kolding, Rudersdal, Sønderborg, Vallensbæk, Grenaa, Brabrand, Esbjerg, Lillerød, Højbjerg, Vordingborg, Frederiksberg, Silkeborg, Allerød, Vanløse, Risskov, Hjørring, Aalborg, Fredericia, Værløse, Tilst, Brønshøj, Åbyhøj, Ølstykke, Lyngby, Aabenraa, Hillerød, Varde, Rønne, Valby, Nyborg, Helsingør, Solrød Strand, Hedensted, Lystrup, Odense, Taastrup, Frederikssund, Thisted, Birkerød, Holbæk, Holstebro, Nakskov, Haslev, Gentofte, Kalundborg, Aarhus, og Søborg, .

Afhentning ift. elhøvl til gulv er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx elhøvl til gulv online og køb elhøvl til gulv. Foruden dette ser man mange gange netshoppere efterspørge blandt andet elhøvl til gulv tilbud, elhøvl til gulv priser samt billig elhøvl til gulv, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Gode tilbud på elhøvl til gulv

Det er jo efterhånden ualmindeligt enkelt for folk at finde frem til tilbud på billige elhøvl til gulv online fra forskellige internet virksomheder, og så har mange online shops været tvunget til at nedbringe prisen på elhøvl til gulv helt i bund, og derudover love fragt uden betaling.

Men det kan til hver en tid vise sig indbringende at checke enkelte internet firmaer efter tilbud og rabatter på elhøvl til gulv online inden du køber, så du er sikker på at få den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en e-butik sælger billige elhøvl til gulv online til salg for en salgspris der kan ses som umådelig tiltalende, så kan det tit være et kendetegn på en uægte netbutik. Køb med kort er trods alt dækket ind under en forordning, hvilket skærmer dig som køber overfor uærlige internet shops.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække pengene til elhøvl til gulv over flere uger. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. billig elhøvl til gulv og køb elhøvl til gulv. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter blandt andet elhøvl til gulv priser, elhøvl til gulv online samt elhøvl til gulv tilbud.

Læs andre menneskers betragtninger

Trustpilot præsterer egentlig gode muligheder for at kortlægge en stor gruppe andre køberes kritik og på grund af dette stiller vi forslag om, at du verificerer internet forretningens ratings inden du bestiller billige elhøvl til gulv online.

Facebook bringer dig på samme måde altid relevante løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi en del online shops i Danmark som giver folk mulighed for at notere en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde må drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige elhøvl til gulv online på en internet butik kunne man når alt kommer til alt se på forhandlerens vilkår, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed er at efterse om internet shoppen er godkendt af e-mærket, som bør være en garanti for at webbutikken efterlever de officielle regler, samt at netshoppen en gang i mellem ses til af jurister som forstår retningslinjerne.

Det er en rigtig god chance for at blive hjulpet, hvis du oplever besvær i processen med din ordre på elhøvl til gulv. Endvidere støtter vi at køberen er klar over de væsentligste vilkår der har indflydelse på købet af elhøvl til gulv online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet butikken tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk bibeholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af elhøvl til gulv, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller 10-4.

Else Larsen gav 5 stjerner

Hurtig

Per Christiansen gav 4 stjerner

God til prisen

Kirsten Knudsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Helle S gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online shopping
1Flere internet forhandlere tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsudgaver til elhøvl til gulv. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente varerne når det passer dig bedst. Metoden er nemlig temmelig smertefri, samt ofte desuden den billigste leveringstype.
2Trustpilot frembringer de facto stabile genveje til at gennemrode forskellige forhenværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du besigtiger online shoppens omtaler forinden du bestiller billige elhøvl til gulv online. Facebook byder på endvidere super anstændige muligheder for at få et kig ind i online shoppens troværdighed.
3Den mest letkøbte fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det står og falder med at du lever i kort afstand af netshoppens bopæl. Den leveringsløsning kan være ultra central i tilfælde af at man har brug for elhøvl til gulv nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet selskaber levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræver det at man aftager for et fastsat beløb.
4Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som typisk er et tegn på at online forretningen understøtter de danske retningslinjer, foruden at webshoppen jævnligt monitoreres af jurister der har ekspertise inden for de gældende love. Før folk køber billige elhøvl til gulv hos en butik behøver man for at være på den sikre side løbe igennem dens forretningsbetingelser.
5Det er jo ekstremt uproblematisk for folk at søge sig frem til priser online på billige elhøvl til gulv hos forskellige online webshops, og så yder en lang række internet foretagender gebyrfri levering. Det kan dog stadigvæk være smart at efterse enkelte e-firmaer efter tilbud og rabat før du handler, således at man er sikret at antage den bedste pris.
6Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i et regelsæt, som sikrer en overfor uægte online shops. Som alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage betalingen over en længere periode.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særdeles bestemmende hvis du mangler pakken om kort tid, og i det øjemed er det selvsagt fornuftigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved elhøvl til gulv. Adskillige e-forhandlere giver løfte om billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, men vær påpasselig da det stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt.
8Før folk køber billige elhøvl til gulv hos en e-butik kan man til hver en tid have øje for butikkens regler, dog er det typisk et omfattende projekt. Udover dette anbefales det at man er vidende om de mest vitale reglementer der har betydning for shopping af billige elhøvl til gulv online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen bruger.
9Enkelte internet forhandlere tilbyder fragt uden betaling på elhøvl til gulv, men for det meste kun når der handles for en bestemt sum. Ellers må du vælge den mest billige fragtform, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt ordren til en pakkeshop. Den viser sig i regelen på den anden side super nem. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.