Byggevarepriser.dk

Einhell Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er især en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved kan du købe fra en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af Einhell elhøvl.
Der kan være forskel på prisen på billige Einhell elhøvl fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige vil have service. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare Einhell elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nicheshops, så du kan bestille fra et stort udvalg af Einhell elhøvl online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og takket være dette har de fleste chancen for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at spare leveringsgebyret, og samtidig have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler Einhell elhøvl online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Altså bør du forvente endnu mere indsigtsfuld sparring fra personale der er specialister i lige præcis Einhell elhøvl.
Hovedparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Einhell elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Einhell elhøvl jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Einhell elhøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Einhell elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man må aldrig nogensinde undvære udstyr. Tit vil det være erstatteligt at have værktøjet ved hånden inden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indkalkulere de her udgifter i det økonomiske overblik.
2I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at ombygningen forbedrer klimaet.
3Godt forarbejde bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver tidsplanen.
4Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor må du jævnligt kigge på vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig starter med at piske ned bedst som du er startet på det omfattende byggeprojekt.
5Husk at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at få assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige leverandører.
6Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer disponible forinden du starter din byggeproces. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt med alle de ting du har brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Der præsenterer sig ofte uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og følgelig er det essentielt at man har afsat god nok plads i kalenderen, med formålet om at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
8I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det vil blive en god idé at notere hver eneste udgift, hvorefter man kunne tjekke beløbet for dem en ad gangen.
9Du finder utallige artikler og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til en masse anvendelig information, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
10Du bør aldrig negligere sikkerheden, så glem ikke beklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig mod hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
11Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det er krævende byggeprojekter. Enkelte ting stiller krav om mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12Forinden du indleder byggeprojektet må det være ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De mest populære byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En del forhandlere på nettet tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for fragt til Einhell elhøvl. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Fragtformen er jo vældig overkommelig, og i mange tilfælde derudover den mest billige leveringstype.

Du bør lige så vel overveje at få leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragttypen er desværre en lille smule mere omkostningsfuld, men endda ekstremt nem for Einhell elhøvl online. Den billigste løsning vil dog altid være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du har bopæl nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Einhell elhøvl kan være ekstremt vital hvis du har brug for din pakke øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl meningsfuldt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for Einhell elhøvl. En masse internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen placeres forud for et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet ud af døren forinden personalet har fyraften.

Flere e-firmaer frembyder fri fragt på Einhell elhøvl online, men typisk kræver det at man indkøber for en præcis sum. Ellers skal du overveje den mest billige leveringstype, som typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig Einhell elhøvl online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på Einhell elhøvl i disse områder:

Rødovre, Nakskov, Skanderborg, Nykøbing Falster, Hobro, Gentofte, Frederiksberg, Taastrup, Nyborg, Ikast, Roskilde, Glostrup, Vallensbæk, Kalundborg, Haslev, Vanløse, Herning, Vordingborg, Greve, Hørsholm, Holstebro, Frederikshavn, Hedensted, Lyngby, Tårnby, Grenaa, Kokkedal, Odense, Sønderborg, Hvidovre, Aalborg, Gladsaxe, Thisted, Brønderslev, Stenløse, Slagelse, Korsør, Charlottenlund, Viborg, Hedehusene, Brabrand, Brøndby, Ringsted, Kolding, Holbæk, Tilst, Ballerup, Søborg, Varde, Middelfart, Højbjerg, Aabenraa, Lillerød, Værløse, Rønne, Farum, Albertslund, Dragør, Horsens, Ishøj, Vejle, Nærum, Virum, Rudersdal, Køge, København, Risskov, Struer, Skive, Allerød, Frederikssund, Nørresundby, Haderslev, Brønshøj, Herlev, Hjørring, Aarhus, Valby, Silkeborg, Esbjerg, Odder, Lystrup, Fredericia, Ølstykke, Helsingør, Næstved, Randers, Solrød Strand, Jyllinge, Åbyhøj, Hillerød, Svendborg, Birkerød, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent af Einhell elhøvl er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ses der på data bliver det klart, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. køb Einhell elhøvl og Einhell elhøvl online. Vi ser desuden som regel folk søge bl.a. Einhell elhøvl priser, billig Einhell elhøvl samt Einhell elhøvl tilbud, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på Einhell elhøvl

Det har vist sig at være yderst smart for forbrugerne at tjekke tilbud på billige Einhell elhøvl online på diverse e-firmaer, og herved har de fleste online outlets ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på Einhell elhøvl markant, og ovenikøbet sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt være gavnligt at prøve et par forhandlere på nettet efter billige priser på Einhell elhøvl online forud for at du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Du bør lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige Einhell elhøvl online på tilbud til en tilbudspris der virker helt ekstremt letkøbt, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig online shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, der passer på køber imod snydagtige online webshops.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere omkostningerne til Einhell elhøvl senere. Det tilbydes ofte i online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Når der ses på søgedata er det markant, at mennesker tit søger fx Einhell elhøvl priser og køb Einhell elhøvl. Foruden dette ser man typisk folk lede efter bl.a. billig Einhell elhøvl, Einhell elhøvl tilbud samt Einhell elhøvl online.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot fører til fuldt ud stabile chancer for at se nøjere på en stor portion andre køberes kritik og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på e-butikkens ratings forud for at du køber billige Einhell elhøvl online.

Facebook tilbyder dig lige så vel adskillige hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i online forretningens pålidelighed. Her ser vi mange internet handler hvor kunder kan give en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige Einhell elhøvl online i en webbutik kunne de altid gennemse netshoppens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke særlig interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at granske om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er et signal om at e-handlen opretholder de danske regler, og at internet webshoppen hyppigt besøges af sagkyndige der er inde i bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til at få hjælp, når du møder problemstillinger i processen med dit køb af Einhell elhøvl. For øvrigt foreslår vi at køberen er sat ind i de vigtigste regler der influerer på bestillingen af Einhell elhøvl online, for eksempel hvilken byttepolitik internet webshoppen tilbyder.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, så man altid vil kunne eftervise købet af Einhell elhøvl, uafhængig af om man køber ved Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus eller XL-Byg.

Niels Rasmussen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jens T gav 4 stjerner

Hurtig levering

Else P gav 5 stjerner

Hurtig levering

Anna R gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til din online shopping
1Vi tilråder generelt at finde ud af om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er et sympol på at e-handlen accepterer de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden løbende ses til af eksperter som kender retningslinjerne. Forinden folk køber billige Einhell elhøvl i en e-shop burde man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens vilkår.
2En masse internet webshops giver i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til Einhell elhøvl. Den mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo super ligetil, samt tit endvidere den prisbilligste metode til levering.
3Leveringsdygtigheden er jo usædvanlig relevant ifald man behøver produktet om kort tid, og af den grund er det bestemt relevant at vi ser det anslåede leveringstidspunkt for Einhell elhøvl. En lang række internet virksomheder byder på billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men vær obs på at det er forudsat at ordren placeres inden et fast klokkeslæt.
4Det er jo super enkelt for alle at sammenholde priser online på billige Einhell elhøvl fra diverse netshops, og med det motiv lover masser af online outlets portofri levering. Det kan dog immervæk vise sig gunstigt at checke forskellige internet handler efter tilbud og udsalg inden du bestiller, så man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
5Den mindst kostelige slags levering vil altid være at hente varerne selv, som desværre stiller krav om at du befinder dig nærved online virksomhedens adresse. Den leveringsversion er naturligvis vældig vital forudsat du står og skal bruge Einhell elhøvl om et øjeblik. Alternativt så lover nogle enkelte e-handler i Danmark fragtfri levering, men i reglen kræver det at der købes for en konkret pris.
6Trustpilot bringer dig flere nyttige muligheder for at tolke ret mange forhenværende konsumenters observationer og derfor er det godt, at du sonderer internet firmaets anmeldelser før du køber billige Einhell elhøvl online. Facebook tilbyder desuden ultra solide genveje til at få indblik i netshoppens pålidelighed.
7Før folk shopper billige Einhell elhøvl i en internet webshop kunne de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig spændende. I øvrigt er det klogt at du er på vagt for de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige Einhell elhøvl online, f.eks. den byttepolitik online butikken kører med.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, som støtter dig overfor uægte internet selskaber. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre prisen over en længere periode.
9Visse online webshops garanterer fragt uden beregning på Einhell elhøvl, men i de fleste tilfælde kræves det at der aftages for et bestemt beløb. Alternativt skulle man gribe den mest prisbevidste leveringsmanér, som tit er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Løsningen er jævnligt også særligt let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.