Byggevarepriser.dk

Einhell Dekupørsav

Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Se produkt
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Se produkt
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Se produkt
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Se produkt
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Se produkt
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Se produkt
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Se produkt
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Se produkt
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Se produkt
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige Einhell dekupørsav hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens nogle satser på en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot Einhell dekupørsav.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring Einhell dekupørsav.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af Einhell dekupørsav online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har man mulighed for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Derved er der mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstra indsigtsfuld rådgivning fra personale der er specialister i netop Einhell dekupørsav.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, som tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe Einhell dekupørsav online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Einhell dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Einhell dekupørsav silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Einhell dekupørsav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Einhell dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du lige står midt i dit svære byggeprojekt.
2Det kan være en god idé at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed ift. krævende byggeopgaver. Nogle ombygninger kræver flere personer. Dertil bør det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
3Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er formidler af ret så meget nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
4Det viser sig betydningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer til disposition på forhånd inden du begynder håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel note hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og så eftergå punkterne, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
5Du bør overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Ifald du søger hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
6Det er afgørende at have et budget for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en fordel at gennemgå alle poster, og bagefter kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
7Du skal ikke forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
8Det er muligt at spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
9Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer når det handler om omfattende opgaver, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
10Planlægning viser sig som metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør have en klar strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være skarp når du laver din tidsplan.
11Inden du igangsætter arbejdet er det ubeskriveligt afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du skal aldrig undvære grej. Tit kan det være fordelagtigt at du har værktøjet til disposition forinden du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
De bedst vurderede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En stor portion internet webshops tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringstyper til Einhell dekupørsav. En af de mest benyttede er p.t. pakkeshoppen, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså ultra nem, og oftest tillige den mest billige fragtløsning.

Du kunne ydermere beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Løsningen er uheldigvis en kende mere bekostelig, men lige så vel usædvanlig smertefri ift. Einhell dekupørsav online. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, som dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på Einhell dekupørsav kan vise sig at være ret så relevant såfremt vi mangler din pakke om kort tid, så i det øjemed er det tydeligvis passende at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved Einhell dekupørsav. En stor portion e-handler – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags fragt på flere varenumre online, som imidlertid forudsætter at bestillingen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer fikset forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En hel del internet varehuse yder fragt uden betaling på Einhell dekupørsav online, men ofte kun ifald man shopper for en præcis sum. Derudover kan man foretrække den mest prisbevidste leveringsmåde, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Masser af kæder yder afhentning hvor du handler billig Einhell dekupørsav derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på Einhell dekupørsav i disse områder:

Fredericia, Hvidovre, Thisted, Valby, Køge, Nørresundby, Kokkedal, Herlev, Hedensted, Rudersdal, Skive, Hjørring, Birkerød, Hobro, Rønne, Svendborg, Roskilde, Frederiksværk, Åbyhøj, Varde, Haderslev, Ikast, Lillerød, Aabenraa, Nærum, Vanløse, Tårnby, Korsør, København, Skanderborg, Virum, Gentofte, Brøndby, Værløse, Kolding, Rødovre, Brønderslev, Vejle, Nykøbing Falster, Ballerup, Højbjerg, Aalborg, Kalundborg, Viborg, Odense, Søborg, Farum, Glostrup, Hørsholm, Vallensbæk, Slagelse, Vordingborg, Grenaa, Næstved, Solrød Strand, Haslev, Nakskov, Silkeborg, Herning, Greve, Lystrup, Ølstykke, Holstebro, Brabrand, Lyngby, Jyllinge, Dragør, Brønshøj, Frederikssund, Helsingør, Charlottenlund, Frederiksberg, Middelfart, Nyborg, Holbæk, Allerød, Frederikshavn, Stenløse, Ringsted, Randers, Horsens, Sønderborg, Odder, Albertslund, Hedehusene, Risskov, Ishøj, Esbjerg, Tilst, Struer, Hillerød, Gladsaxe, Aarhus, og Taastrup, .

Click-and-collect ift. Einhell dekupørsav er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Amager, Østsjælland).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. køb Einhell dekupørsav og Einhell dekupørsav priser. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter blandt andet Einhell dekupørsav online, billig Einhell dekupørsav samt Einhell dekupørsav tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode priser på Einhell dekupørsav

Det er særdeles fleksibelt for internetbrugere at sammenligne priser på billige Einhell dekupørsav online på diverse internet forretninger, og af den grund har utallige online selskaber været nødt til at mindske priserne på Einhell dekupørsav voldsomt, og ovenikøbet garantere fri fragt.

Trods dette kan det imidlertid være nyttigt at udforske enkelte e-handler efter tilbud og udsalg på Einhell dekupørsav online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør dog være obs på, at ifald en e-handler frembyder billige Einhell dekupørsav online til en tilbudspris som kan ses som uhørt overkommelig, så burde det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig butik. Kortkøb er på den anden side omsluttet af et reglement, hvilket garanterer os overfor falske internet outlets.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage pengene til Einhell dekupørsav i flere bidder. Dette tilbydes som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. Einhell dekupørsav online og billig Einhell dekupørsav. Derudover ser vi ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis Einhell dekupørsav tilbud, køb Einhell dekupørsav samt Einhell dekupørsav priser.

Gennemsøg tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot byder på relativt anstændige genveje til at tolke en række nuværende køberes tanker og af den grund stiller vi forslag om, at du betragter webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige Einhell dekupørsav online.

Facebook bringer dig lige så vel de facto strålende muligheder for at få kendskab til online shoppens popularitet. Her ses en række forhandlere på nettet som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af ordreforløbet, som tilmed burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige Einhell dekupørsav online på en e-forhandler behøver man utvivlsomt sætte sig ind i shoppens regler, men det er i reglen en tidskrævende opgave, særligt med de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ er at undersøge om e-forretningen er e-mærket, siden det er en erklæring om at internet virksomheden følger de officielle regler, samt at e-handlen tit kontrolleres af specialister som forstår retningslinjerne.

Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes problemer som følge af din bestilling af Einhell dekupørsav. I øvrigt anbefales det at køber er på vagt for de mest essentielle retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af Einhell dekupørsav online, som for eksempel hvilken byttepolitik forretningen bruger.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man altid bibeholder sin ordrekvittering, så man altid kan bekræfte købet af Einhell dekupørsav, hvad end man køber fra Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Thomas Kristensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anne J gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mads Olsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Poul gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til når du køber online
1Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en foranstaltning, der redder dig som kunde imod snydagtige firmaer på nettet. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at betale beløbet over en periode.
2Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige Einhell dekupørsav hos forskellige e-forretninger, og på grund af dette tilbyder en hel del shops på nettet portofri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå flere internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du shopper, således at man er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
3Adskillige online shops udlover nu om stunder alverdens billige leveringsmåder til Einhell dekupørsav. Førstevalget hos mange er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din pakke på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo i høj grad simpel, og i mange tilfælde ligeledes den billigste fragtform.
4Den billigste fragtmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens adresse. Den leveringsmetode er jo virkelig udslagsgivende om vi absolut skal bruge Einhell dekupørsav øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte forhandlere på nettet gratis levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du køber for en bestemt pris.
5Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en erklæring om at internet webshoppen anerkender de danske regler, tillige med at internet webshoppen af og til ses til af fagmænd som har indsigt i vilkårene. Inden nogen køber billige Einhell dekupørsav på en internet forhandler burde man utvivlsomt gennemse virksomhedens vilkår.
6Trustpilot bringer dig ret så fordelagtige løsninger til at udforske en stor portion nuværende konsumenters tanker og af den grund støtter vi, at du gennemgår internet virksomhedens kritik forud for at du shopper billige Einhell dekupørsav online. Facebook genererer tilsvarende temmelig udmærkede løsninger til at få indsigt i e-shoppens popularitet.
7Før nogen bestiller billige Einhell dekupørsav på en butik på nettet kan de helt sikkert bese e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt. Tillige støtter vi at køberen er klar over de mest centrale vedtægter der har indflydelse på købet af billige Einhell dekupørsav online, som eksempelvis den returpolitik e-handlen tilbyder.
8Leveringsdygtigheden er naturligvis ualmindeligt bestemmende hvis du har brug for dine nye varer om få sekunder, så herved er det jo passende at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved Einhell dekupørsav. En række internet virksomheder udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, hvilket påkræver at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt.
9Flere internet shops byder på fragtfri levering på Einhell dekupørsav, men for det meste er det forudsat at du aftager for en konkret sum. Som alternativ burde man tage den prisbilligste type af levering, hvilket oftest er at få bragt ordren til en pakkeshop. Den er ofte tillige meget praktisk. Den mindst kostelige form for fragt er dog selv at hente varerne.