Byggevarepriser.dk

Dyknagle

Dyknagle Stanley
71 kr.
Se produkt
Dyknagle sats 1,5/2,5/3,0
91 kr.
Se produkt
Dyknaglesæt 3 dele - 0,8-1,6-2,4 mm
79 kr.
Se produkt
Dyknagler i sæt Rennsteig R424
125 kr.
Se produkt
Dyknagle 0,8 x 125 mm
29 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Dermed bør du vælge et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring dyknagle.
Der findes forskelle i priserne på billige dyknagle fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot dyknagle.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er tilgængelige i hele landet, og af den grund har mange adgang til at bestille online og køre byggematerialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af dyknagle online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber dyknagle online på deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Altså kan du forvente en høj grad af brugbar assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis dyknagle.
Diverse specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

dyknagle bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dyknagle jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

dyknagle silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

dyknagle harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver arbejdsplanen.
2For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor kan du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
3Det bliver at have noget at sige at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du går i krig med eksekveringen. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår det du får brug for, og derefter granske hver eneste ting, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
4Der præsenterer sig uden tvivl uventede vanskeligheder når det handler om svære opgaver, og herved vurderes det af stor betydning at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
5Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være forstandigt at gennemgå alle poster, hvorefter man kan søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
6Du må for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning såsom arbejdshjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
7Man skal under ingen omstændigheder undvære udstyr. Ofte vil det være fundamentalt at have grejet klar til brug forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at påregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
8Måske du burde vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Såfremt du anskaffer eksperthjælp er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
9Du finder stribevis af instruktioner og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig enorme mængder udbytterig information, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
10Det er muligt at søge offentlig støtte til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
11Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig hvis det er væsentlige byggerier. Store ting behøver flere folk. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det blive ufatteligt centralt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En række e-forhandlere tilbyder i øjeblikket flere billige leveringsmetoder til dyknagle. En der er meget almindelig er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din ordre når du har mulighed for det. Fragtformen er jo super uproblematisk, og tit endvidere den mest letkøbte leveringsløsning.

Du burde også overveje at få pakken sendt hjem til dig eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver jævnligt en kende mere omkostningsfuld, men endda særdeles praktisk for dyknagle online. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på dyknagle kan være yderst udslagsgivende hvis du står og skal bruge varerne omgående, og derfor er det naturligvis meningsfuldt at man ser nærmere på leveringstiden ved dyknagle. Masser af e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, som imidlertid kræver at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne klar før de logistikansatte har fyraften.

En hel del online firmaer frembyder portofri fragt på dyknagle online, men for det meste er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest billige løsning til levering, der tit er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

En masse netshops tilbyder afhentning hvor man køber billig dyknagle online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggekæderne foreslår bl.a. click-and-collect på dyknagle i disse byer:

Ballerup, Randers, Tårnby, Værløse, Gentofte, Frederikssund, Frederikshavn, Thisted, Middelfart, Holstebro, Brøndby, Åbyhøj, København, Tilst, Svendborg, Rødovre, Horsens, Ishøj, Vordingborg, Hedehusene, Nærum, Hedensted, Køge, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Haderslev, Stenløse, Kolding, Højbjerg, Rudersdal, Nørresundby, Birkerød, Lyngby, Charlottenlund, Silkeborg, Glostrup, Hjørring, Hvidovre, Fredericia, Skive, Allerød, Solrød Strand, Rønne, Lillerød, Virum, Valby, Grenaa, Hørsholm, Hobro, Lystrup, Brønderslev, Farum, Vejle, Gladsaxe, Kalundborg, Næstved, Ringsted, Haslev, Ølstykke, Brønshøj, Greve, Frederiksberg, Albertslund, Søborg, Ikast, Holbæk, Herlev, Esbjerg, Helsingør, Korsør, Herning, Sønderborg, Varde, Skanderborg, Dragør, Struer, Nyborg, Frederiksværk, Risskov, Vanløse, Odense, Jyllinge, Aalborg, Brabrand, Nakskov, Slagelse, Kokkedal, Odder, Taastrup, Aarhus, Hillerød, Viborg, Aabenraa, og Roskilde, .

Klik-og-hent for dyknagle er muligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Bornholm).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter bl.a. dyknagle priser og køb dyknagle. Vi ser derudover ofte online shoppere søge fx dyknagle tilbud, billig dyknagle samt dyknagle online, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Spar penge på dyknagle

Det er efterhånden i høj grad nemt for folk at analysere priser på billige dyknagle online fra forskellige webbutikker, og herved har masser af internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på dyknagle enormt, og derudover frembyde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at tjekke et par forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på dyknagle online inden du gennemfører dit køb, så man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Man må imidlertid ikke undervurdere, at såfremt en internet virksomhed afsætter billige dyknagle online for en pris der virker uendeligt billig, burde det undertiden være et signal om en snydagtig internet butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en retningslinje, hvilket passer på dig overfor uoprigtige e-handler.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere omkostningerne til dyknagle over en længere periode. Det fås typisk ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel dyknagle tilbud og dyknagle online. Vi ser desuden mange gange netshoppere efterspørge bl.a. billig dyknagle, køb dyknagle og dyknagle priser.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot yder i højeste grad pålidelige chancer for at eftersøge forskellige andre kunders tanker og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger e-shoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige dyknagle online.

Facebook frembyder lige så vel tilpas belejlige løsninger til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle forretninger på nettet som tilbyder kunderne at nedfælde en evaluering af deres køb, hvilket også kan benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige dyknagle online hos en internet handler bør man egentlig gennemlæse e-butikkens handelsaftale, dog er det undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed ved de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan og Davidsen.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en garanti for at internet forretningen forstår de danske retningslinjer, og at online virksomheden løbende føres tilsyn med af fagfolk der kender reglementet på området.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, for så vidt du får besvær med dit indkøb af dyknagle. Derudover er det godt at man er påpasselig med de væsentligste forhold der har indvirkning på købet af dyknagle online, som for eksempel den returpolitik hjemmesiden kører med.

Her er det samtidig afgørende, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sit køb af dyknagle, uanset om man har bestilt hos Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan eller 10-4.

Mette D gav 5 stjerner

Udmærket

Louise gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Jens Mortensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Lene Pedersen gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til din online shopping
1Det er efterhånden ret fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige dyknagle på forskellige forhandlere på nettet, og derfor præsterer mange internet firmaer levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk blive gavnligt at efterse nogle få e-shops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at få den billigste pris.
2Antal dages levering er jo usædvanlig udslagsgivende når du absolut skal bruge din ordre om kort tid, så af den grund er det ret essentielt at du ser den anslåede leveringstid ved dyknagle. Adskillige internet foretagender lover billig 1 dags levering på mange af shoppens varer, hvilket dog er påkrævet at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot yder nogle sikre muligheder for at verificere ret mange aktuelle brugeres tanker og derfor stiller vi forslag om, at du tjekker netshoppens ratings inden du bestiller billige dyknagle online. Facebook tilbyder dig desuden egentlig tiltalende metoder til at få et kig ind i internet butikkens troværdighed.
4Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en lov, der begunstiger en imod snydagtige netbutikker. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække prisen over tid.
5Generelt går vi ind for at granske om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en antydning af at online shoppen forstår de danske retningslinjer, foruden at online forhandleren tit overværes af fagfolk som kender til de gældende regler. Før folk handler billige dyknagle i en netbutik burde man i og for sig løbe igennem butikkens regler.
6Indtil flere outlets på nettet yder portofri levering på dyknagle, men tit kræves det at der handles for et fastslået beløb. Desuden bør man vælge den mest billige leveringsmulighed, som gerne er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver godt nok desuden super smart. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
7Den billigste leveringsløsning vil altid være selv at hente pakken, som desværre er betinget af at du har bopæl nær e-butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret væsentlig ifald man har brug for dyknagle inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få internet forhandlere fragt uden gebyr, men typisk kræves det at du aftager for et konkret beløb.
8Masser af netbutikker i Danmark giver i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsformer til dyknagle. Den mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling den dag der passer dig. Fragttypen er jo ret bekvem, samt desuden også den mindst kostelige leveringsversion.
9Forinden folk bestiller billige dyknagle hos en shop behøver man reelt betragte e-butikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke videre spændende. Yderligere foreslår vi at du er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige dyknagle online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet butikken tilsikrer.