Byggevarepriser.dk

Dybdemåler

Dybdemål Käfer
2.094 kr.
Se produkt
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler
523 kr.
Se produkt
Dybdemålingsmikrometer 0-150 mm
1.109 kr.
Se produkt
Dybdemål 2645-200
462 kr.
Se produkt
0-200 mm x 0,02 Dybdemåler med aftagelig hage
486 kr.
Se produkt
Dybdemål m.dubbla hakar 200mm
773 kr.
Se produkt
Dybdemål 300mm hake
753 kr.
Se produkt
Dybdemål 2643-150
408 kr.
Se produkt
Dybdemålsfod for dybdemålere
786 kr.
Se produkt
Dybdemålsfod for skydelærer L=75 mm, B=6 mm
208 kr.
Se produkt
Dybdemålsanslag 7312
274 kr.
Se produkt
Digital dybdemål 0-150x0,01 mm IP67 DIN862 m/bluetooth
1.119 kr.
Se produkt
Digital dybdemål 0-150X0,01 MM IP54 DIN862 Mini-USB
656 kr.
Se produkt
Digital Dybdemål 0-500 mm x 0,01 mm, bro lgd. 120 mm
1.438 kr.
Se produkt
Mikrometerdybdemål 0-100mm
1.389 kr.
Se produkt
Dybdemål 0- 80 mm x 0,05 m. målestift, bro lgd. 50 mm
221 kr.
Se produkt
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler med dobbelt hage
685 kr.
Se produkt
DIGITAL DYBDEMÅL 0-200X0,01 MM IP67 DIN862 m/bluetooth
1.406 kr.
Se produkt
Dybdemålsfod for måleur sæt med 9 stk. forlængere
729 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige dybdemåler fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder billige priser, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af dybdemåler.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund bør man kende virksomhedens betingelser.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggekæder har et bredt vareudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare dybdemåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder varer fra flere leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af dybdemåler online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og hermed har folk adgang til at købe online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det kan du spare leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
En masse specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller dybdemåler online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Således får du formentlig super gavnlig service fra personale med ekspertviden i netop dybdemåler.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

dybdemåler bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

dybdemåler harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

dybdemåler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

dybdemåler silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problemstillinger når det gælder krævende projekter, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i tidsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
2Man vil ikke undvære udstyr. Typisk vil det være uundværligt at du har grejet tilgængeligt inden du iværksætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at inkludere disse omkostninger i din økonomiske plan.
3Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en klar dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du laver oversigten.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til dele af projektet, især i tilfælde af store byggeopgaver. Flere ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
5Der kan findes stribevis af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er formidler af betydelige mængder udbytterig oplysning, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
6Det kan blive fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du kaster dig over dit arbejde. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og så eftergå punkterne, hvormed du er sikker på at du har det hele.
7Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det er økonomisk at nedfærdige hver eneste udgift, og dernæst gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
8For udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. På grund af dette kan du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel starter med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
9Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det være yderst fornuftigt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Du må aldrig se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm der sikrer dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke har assistance fra en fagperson.
11Husk at du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når projektet er godt for miljøet. Af få støtte betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
12Du bør regne på om byggeriet kan klares alene, eller du bør købe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at modtage prisoverslag fra diverse virksomheder.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er bedst?

De fleste e-forretninger giver nu et hav af forskellige billige leveringsformer til dybdemåler. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså ret så ukompliceret, samt ofte desuden den billigste leveringstype.

Du bør på samme måde afveje for og imod at få varerne sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig beklageligvis en tak mere bekostelig, men også ret fleksibel for dybdemåler online. Den mest billige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du er lige ved e-handlens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på dybdemåler er jo yderst essentiel forudsat vi har brug for dine nye varer omgående, og derfor er det selvsagt relevant at du tjekker den forventede leveringstid på dybdemåler. Flere netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne på posthuset forinden medarbejderne holder fyraften.

En række e-forretninger i Danmark frembyder fragtfri levering på dybdemåler online, men ofte er det betinget af at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt burde man foretrække den mest betalelige form for fragt, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

De fleste webshops giver click-and-collect hvor man handler billig dybdemåler online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af dybdemåler i disse områder:

Dragør, Gentofte, Ishøj, Værløse, Hjørring, Viborg, Hedensted, Haderslev, Køge, Glostrup, Jyllinge, Nørresundby, Hillerød, Brabrand, Vordingborg, Ballerup, Søborg, Vanløse, Albertslund, Åbyhøj, Birkerød, Herlev, Lillerød, Grenaa, Virum, Slagelse, Rudersdal, Haslev, Frederiksværk, Holstebro, Aabenraa, Valby, Hvidovre, Brønshøj, Nykøbing Falster, Skanderborg, Tårnby, Kokkedal, Horsens, Vejle, Roskilde, Allerød, Gladsaxe, Ikast, Solrød Strand, Tilst, Rødovre, Hørsholm, Helsingør, Farum, Struer, Lyngby, Charlottenlund, Odense, Randers, Aarhus, København, Nærum, Frederiksberg, Svendborg, Hedehusene, Aalborg, Hobro, Frederikssund, Vallensbæk, Greve, Odder, Rønne, Frederikshavn, Varde, Lystrup, Stenløse, Korsør, Holbæk, Kalundborg, Skive, Sønderborg, Ølstykke, Brøndby, Næstved, Middelfart, Risskov, Taastrup, Esbjerg, Nakskov, Silkeborg, Ringsted, Fredericia, Nyborg, Højbjerg, Thisted, Kolding, Brønderslev, og Herning, .

Afhentning for dybdemåler er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i tendenserne er det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. dybdemåler tilbud og køb dybdemåler. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge blandt andet dybdemåler priser, dybdemåler online samt billig dybdemåler, plus de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Spar penge på dybdemåler

Det har vist sig at være ekstremt uproblematisk for alle at søge information om priser på billige dybdemåler online på diverse online outlets, og herved har de fleste e-forhandlere været tvunget til at trykke udsalgspriserne på dybdemåler kolossalt, og ydermere frembyde gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre blive nyttigt at prøve flere forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på dybdemåler online forinden du handler, således at man er velinformeret til at få den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Man må alligevel ikke overse, at ifald en e-forhandler frembyder billige dybdemåler online til en pris som anses for usædvanlig favorabel, så kan det tit være et symbol på en uærlig shop. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, hvilket sikrer folk imod snydagtige online selskaber.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre regningen på dybdemåler over en længere periode. Dette tilbydes normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. køb dybdemåler og billig dybdemåler. Vi ser derudover som regel internet shoppere lede efter fx dybdemåler tilbud, dybdemåler priser og dybdemåler online.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig temmelig værdifulde genveje til at finde ud af en hel del tidligere forbrugeres opfattelser og derved rekommanderer vi, at du gransker e-forretningens ratings inden du køber billige dybdemåler online.

Facebook giver dig derudover immervæk belejlige chancer for at få en idé om e-shoppens pålidelighed. Her er der en del online virksomheder som giver kunderne mulighed for at meddele en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel burde udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige dybdemåler online på en internet shop burde man i reglen have øje for forhandlerens betingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt, særligt ved de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at finde ud af om webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at online webshoppen efterfølger de officielle danske regler, og at online firmaet løbende overværes af fagfolk der har nøje kendskab til de gældende love.

Derudover tilbydes du chance for at få assistance, hvis du bliver udsat for problemstillinger i processen med din shopping med dybdemåler. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste regler der har indvirkning på købet af dybdemåler online, som fx den ombytningsrettighed online forretningen tilbyder.

Derfor er det også essesentielt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af dybdemåler, ligegyldig om man bestiller hos Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Birthe gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anders gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lone gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Mette J gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden nogen shopper billige dybdemåler på en e-handler burde de når alt kommer til alt gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende. Tillige er det klogt at man er sat ind i de vigtigste vedtægter der kan influere på shopping af billige dybdemåler online, for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken tilbyder.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være super aktuel hvis vi står og skal bruge din pakke fluks, og af den grund er det tydeligvis væsentligt at man finder leveringstidspunktet for dybdemåler. En stor portion webshops lover billig 1 dags fragt på massevis af varer, men glem ikke at det regnes ud fra at handlen laves inden et fast tidspunkt.
3Det er temmelig praktisk for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige dybdemåler fra flere internet forretninger, og af den grund præsterer flertallet af internet handler i Danmark fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk blive profitabelt at studere diverse netshops efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris.
4Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en lov, som passer på dig imod falske online webshops. Som et alternativ burde du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre betalingen af flere omgange.
5En stor portion online shops udlover nu til dags et hav af forskellige billige fragttyper til dybdemåler. En favorit er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når det passer dig bedst. Løsningen er jo ualmindeligt ligetil, og oftest også den mindst kostelige fragtmetode.
6Trustpilot yder ganske fine genveje til at sondere mange andre brugeres ratings og derfor er det at foretrække, at du vurderer webbutikkens kritik inden du bestiller billige dybdemåler online. Facebook frembyder tillige fuldstændig fantastiske chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
7Flere online outlets tilbyder fri fragt på dybdemåler, men typisk afkræver det at der bestilles for et fastslået beløb. Alternativt kunne man tage den mindst kostelige løsning til levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver beklageligvis ligeledes ualmindeligt fleksibel. Den mest letkøbte mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken.
8Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, som bør være et billede på at internet webshoppen forstår de officielle regler, foruden at internet forhandleren en gang i mellem revurderes af fagmænd der er meget bekendte med reglerne. Forinden folk handler billige dybdemåler på en internet virksomhed bør man på en vis måde få overblik over netshoppens forretningsbetingelser.
9Den billigste leveringsmanér er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet forretningens bopæl. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være særdeles relevant om vi skal bruge dybdemåler om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere online webshops levering uden gebyr, men i reglen kun når man aftager for et præcist beløb.