Byggevarepriser.dk

Dørtvinge

Dørtvinge med I-profil BS-TAN150
1.880 kr.
Se produkt
Dørtvinge med I-profil BS-TAN250
2.465 kr.
Se produkt
BESSEY Dørtvinge, let 90 cm
580 kr.
Se produkt
BESSEY Dørtvinge TU
790 kr.
Se produkt
BESSEY Dørtvinge, let 120 cm
695 kr.
Se produkt
Dørtvinge med I-profil BS-TAN210
2.180 kr.
Se produkt
BESSEY Dørtvinge 80 cm
1.675 kr.
Se produkt
Dørtvinge med I-profil BS-TAN120
1.770 kr.
Se produkt
BESSEY Dørtvinge, let 180 cm
930 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du får sparring omkring dørtvinge.
Der er forskel på prisen på billige dørtvinge alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, imens andre vil have en høj grad af service. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot dørtvinge.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke firmaets betingelser.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og derfor har folk valget om at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Som følge af det er der mulighed for at undvære fragten, og samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre forhandler varer fra alle mulige producenter, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af dørtvinge online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online får du bedre priser.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du handler dørtvinge online på deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher har en stor passion for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig forventes det at du får endnu mere kompetent vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis dørtvinge.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
dørtvinge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

dørtvinge silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

dørtvinge harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

dørtvinge jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag skal du løbende tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned netop som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
2Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have grejet tilgængeligt forinden du påbegynder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det kan være nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige projekter. Nogle projekter gør krav på flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
4Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du bør liste en effektiv strategi, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret idet du udarbejder køreplanen.
5Der kommer stort set altid utidige bump på vejen når det gælder svære opgaver, og som følge heraf vurderes det essentielt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Det er muligt at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når ombygningen hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at ombygningen forbedrer klimaet.
7Det bør overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Ifald du benytter professionel assistance kan det være fornuftigt at modtage priser fra forskellige leverandører.
8Du skal for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko der hjælper dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt hvis du ikke får assistance fra en professionel.
9Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være en god idé at nedfærdige alle poster, og så tjekke ens omkostning ved dem enkeltvis.
10Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt afgørende med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar til brug før du igangsætter din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en overskuelig indkøbsliste som samler alt du får brug for, og så gennemgå materialerne, med øje for at du er overbevist om at du har det hele.
12Der er et bredt udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget nyttig viden, navnligt såfremt man benytter den engelske version.
De mest vellidte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er ekstremt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Adskillige firmaer på nettet udlover nu diverse forskellige billige leveringsformer til dørtvinge. Førstevalget hos mange er i vore dage udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig vældig smart, og typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsform.

Du burde endvidere foretrække at få ordren leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig godt nok en anelse mere pebret, men samtidig særdeles smart ift. dørtvinge online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig nær online firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på dørtvinge er selvfølgelig temmelig central når man behøver din pakke om få sekunder, så herved er det uden tvivl relevant at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på dørtvinge. En lang række internet outlets – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag fragt på en lang række varer online, der dog forudsætter at ordren lægges før et aftalt klokkeslæt, således at de kan nå at få ordren klar inden medarbejderne drager hjemad.

En hel del forhandlere på nettet lover fragt uden omkostninger på dørtvinge online, men i reglen er det kun gældende hvis der indkøbes for et fastslået beløb. Alternativt skulle du vælge den mest prisbevidste form for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

Store webshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig dørtvinge derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af dørtvinge i følgende områder:

Nyborg, Ballerup, Værløse, Brøndby, Struer, Silkeborg, Risskov, Skive, Brønderslev, Hørsholm, Odense, Jyllinge, Fredericia, Aalborg, Frederikssund, Nærum, Randers, Korsør, Roskilde, Holstebro, Nørresundby, Lystrup, Lillerød, Dragør, Ikast, Nakskov, Søborg, Charlottenlund, Virum, Hvidovre, Køge, Hjørring, Middelfart, Aabenraa, Ølstykke, Ringsted, Frederikshavn, Helsingør, Gladsaxe, Kalundborg, Ishøj, Vanløse, Taastrup, Frederiksberg, Tilst, Glostrup, Rødovre, Hedensted, København, Albertslund, Brabrand, Lyngby, Viborg, Valby, Farum, Herlev, Thisted, Vejle, Grenaa, Stenløse, Herning, Allerød, Solrød Strand, Haderslev, Varde, Slagelse, Sønderborg, Åbyhøj, Holbæk, Frederiksværk, Hedehusene, Haslev, Tårnby, Skanderborg, Nykøbing Falster, Svendborg, Horsens, Vallensbæk, Vordingborg, Hillerød, Rudersdal, Kokkedal, Birkerød, Odder, Kolding, Næstved, Hobro, Gentofte, Rønne, Aarhus, Højbjerg, Brønshøj, Esbjerg, og Greve, .

Klik-og-hent ift. dørtvinge er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit kigger efter blandt andet billig dørtvinge og dørtvinge online. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere lede efter blandt andet dørtvinge priser, køb dørtvinge samt dørtvinge tilbud, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Tilbud på dørtvinge

Det har vist sig at være i høj grad uproblematisk for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige dørtvinge online hos forskellige online outlets, og altså har en hel del e-forretninger været presset til at at mindske priserne på dørtvinge voldsomt, og endda garantere levering uden gebyr.

Til gengæld kan det immervæk vise sig tiden værd at efterprøve en række internet webshops efter udsalg og tilbud på dørtvinge online forinden du placerer ordren, så du er sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du må dog være så påpasselig, at hvis en internet handler annoncerer billige dørtvinge online til en tilbudspris som anses for enormt billig, burde det mange gange være et signal om en uoprigtig internet butik. Handler med kort er trods alt dækket ind under en orden, som assisterer dig som kunde overfor uærlige internet shops.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere betalingen af dørtvinge over flere uger. Det fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis billig dørtvinge og dørtvinge tilbud. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter bl.a. dørtvinge priser, dørtvinge online samt køb dørtvinge.

Tjek folks evalueringer

Trustpilot frembringer evigt fantastiske genveje til at vurdere forskellige aktuelle brugeres ratings og derved er det at foretrække, at du tjekker netshoppens ratings forinden du bestiller billige dørtvinge online.

Facebook bringer dig endvidere fuldkommen sikre chancer for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Desuden er der endda online virksomheder som giver folk mulighed for at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere må bruges til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige dørtvinge online hos en internet butik kunne man i virkeligheden kigge på webbutikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, især på de udbredte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Et andet forslag kunne måske være at bemærke hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, da det generelt er et tegn på at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at online butikken af og til overværes af fagfolk der kender til retningslinjerne.

Desuden får du anledning til assistance, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din shopping med dørtvinge. Tilsvarende anbefales det at køberen er vaks omkring de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af dørtvinge online, f.eks. hvilken ombytningsret internet shoppen kører med.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling af dørtvinge, hvad end man handler hos Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Lone V gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Morten K gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hans gav 5 stjerner

Helt i orden.

Jesper Olsen gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til internetshopping
1Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig lige ved e-shoppens hjemsted. Den leveringsløsning er jo super udslagsgivende i tilfælde af at vi står og skal bruge dørtvinge om kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere internet varehuse levering uden beregning, men oftest afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb.
2Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en sikkerhed for at internet firmaet retter sig efter de officielle danske regler, samt at internet webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd der kender til de gældende regler. Forud for at folk shopper billige dørtvinge i en internet virksomhed behøver de uden tvivl studere e-shoppens forretningsvilkår.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt vital såfremt vi har behov for ordren øjeblikkeligt, så herved er det altså afgørende at du tjekker den forventede leveringsdato ved dørtvinge. Flere internet virksomheder stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen anbringes forinden et besluttet klokkeslæt.
4Det er rigtig smart for almindelige mennesker at analysere priser online på billige dørtvinge fra forskellige internet foretagender, og af den grund frembyder utallige e-forretninger fragtfri levering. Trods dette kan det imidlertid vise sig nyttigt at besigtige forskellige e-forretninger efter rabat og tilbud forinden du køber, således at man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
5En stor portion internet shops yder nu om stunder mange forskellige billige muligheder for fragt til dørtvinge. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når det passer dig. Muligheden er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt mange gange ydermere den billigste leveringstype.
6Nogle internet selskaber byder på billig fragt på dørtvinge, men oftest kræves det at man shopper for en fastsat pris. Derudover kunne man tage den mest betalelige form for fragt, hvilket ofte vil blive at få kørt ordren til et afhentningssted. Denne bliver somme tider på den anden side særligt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren.
7Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en bestemmelse, hvilket hjælper dig imod falske online forretninger. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale pengene ude i fremtiden.
8Før folk køber billige dørtvinge hos en online forretning behøver de når alt kommer til alt gennemlæse webshoppens forretningsaftale, det er dog oftest ikke specielt ophidsende. Ligeledes er det at foretrække at køber er vidende om de vigtigste regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige dørtvinge online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online shoppen lover.
9Trustpilot resulterer i en række fantastiske muligheder for at sondere en hel del øvrige køberes synspunkter og derfor er det at foretrække, at du betragter netbutikkens omtaler før du bestiller billige dørtvinge online. Facebook bringer dig på samme måde en række hæderlige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.