Byggevarepriser.dk

Dørgreb

Jasa Dørgreb L-form 19mm - 10017
100 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. B-rustfri
60 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Coupe 16mm - 10061
95 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. U-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 16 mm. U-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 19mm - skarp hj. bue op - 10018
100 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. V-rustfri
60 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 16 mm. L-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 16mm m. skarp hjørne - 10067
95 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 16mm - 10004
95 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 19mm med bue - 10040
100 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Coupe 19mm - 10062
100 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. U-rustfri
60 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. L-rustfri
60 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. L-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb U-form 19mm - 10003
100 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 19 mm. B-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Se produkt
Home-it Dørgreb 16 mm. B-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Mars rustfri - 10025
350 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 19mm Sirius NOIR - 10059
219 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb U-form 16mm - 10002
95 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 16mm med bue - 10060
95 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Saturn NOIR - 10056
339 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Coupe 19mm NOIR - 10058
129 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 19mm m. skarp hjørne - 10068
100 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb L-form 16mm - skarp hj. bue op - 10005
95 kr.
Se produkt
Jasa Dørgreb Saturn rustfri - 10024
350 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring dørgreb.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot dørgreb.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende virksomhedens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige dørgreb hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder de bedste priser, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra talrige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af dørgreb online.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og hermed har flertallet adgang til at bestille online og hente varerne selv. Dermed har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Således bør du forvente endnu mere begavet assistance fra personale der er eksperter i lige præcis dørgreb.
De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille dørgreb online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
dørgreb harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

dørgreb bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dørgreb jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

dørgreb silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer disponible på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kan notere en enkel oversigt hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og dernæst tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
2Måske det burdes overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige foretagender.
3Forud for at du påbegynder byggeprocessen må det være ultra essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4For udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
5Forberedelse bliver nøglen til at lykkes med projektet. Du skal have en strømlinet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver tidsplanen.
6Der viser sig som regel pludselige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at man har afsat betragtelig tid i planen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Man skal under ingen omstændigheder fattes udstyr. Tit vil det vise sig fornuftigt at have udstyret parat når du indleder byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her omkostninger i budgettet.
8Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke får professionel hjælp.
9Der ligger en hel del vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig information, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
10Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. omfattende byggeprocesser. Krævende ting behøver mere end en person. Endvidere er det bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Bidraget kræver dermed at byggeprojektet påvirker planeten.
12Det er meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive forstandigt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan undersøge den billigste pris på hver enkelt.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En stor portion online butikker yder nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til dørgreb. En sikker vinder er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren når du har tid. Leveringstypen er jo rigtig smertefri, samt ofte ydermere den billigste mulighed for fragt.

Du kunne omvendt tænke over at vælge at få leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Den er en gang i mellem en smule mindre billig, men endvidere super praktisk ved køb af dørgreb online. Den mest prisbevidste løsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du er med kort afstand til netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på dørgreb kan vise sig at være meget væsentlig ifald du har behov for din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det altså aktuelt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for dørgreb. En række internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men som imidlertid betinges af at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden beregning på dørgreb online, men typisk er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum. Ellers kan du snuppe den mest billige leveringsmodel, som mange gange er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Flere netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man køber billig dørgreb online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på dørgreb i følgende områder:

Vejle, Viborg, Frederiksværk, Risskov, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Birkerød, Helsingør, Værløse, Odder, Ishøj, Roskilde, Albertslund, Brøndby, Holstebro, Randers, Struer, Fredericia, Gentofte, Haslev, Stenløse, Aabenraa, Lillerød, Ølstykke, Taastrup, Vanløse, Hillerød, Korsør, Hedensted, Hørsholm, Skive, Solrød Strand, Virum, Aalborg, Nakskov, Rudersdal, Glostrup, Kokkedal, Tilst, Frederikshavn, Silkeborg, Ringsted, Nørresundby, Charlottenlund, Ballerup, Ikast, Brønderslev, Farum, Lyngby, Dragør, Åbyhøj, Horsens, Valby, Hjørring, Esbjerg, Rønne, Grenaa, Vordingborg, Svendborg, Søborg, Sønderborg, Brabrand, Lystrup, Nyborg, Skanderborg, Slagelse, Aarhus, Hvidovre, Højbjerg, Gladsaxe, Frederikssund, Kalundborg, Rødovre, Kolding, Odense, Thisted, Tårnby, Køge, Holbæk, Varde, Brønshøj, Hobro, Hedehusene, Greve, Frederiksberg, København, Jyllinge, Herlev, Middelfart, Allerød, Næstved, Herning, Haderslev, og Nærum, .

Afhentning ift. dørgreb er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis dørgreb online og billig dørgreb. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter blandt andet dørgreb priser, køb dørgreb og dørgreb tilbud, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Få rabat på dørgreb

Det er meget bekvemt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige dørgreb online hos diverse forretninger på nettet, og for det har masser af webshops set sig tvunget til at trykke prisniveauet på dørgreb voldsomt, og ydermere garantere fragt uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at checke et par internet foretagender efter rabatter og tilbud på dørgreb online inden du handler, således at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Du skal dog være årvågen med, at ifald en internet webshop afsætter billige dørgreb online til salg for en salgspris som anses for ufattelig attraktiv, burde det for det meste være et signal om en snydagtig webbutik. Handler med kort er imidlertid en del af en bestemmelse, som garanterer kunden imod svindlende internet selskaber.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale pengene til dørgreb ude i fremtiden. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. billig dørgreb og dørgreb online. Vi ser desuden som regel mennesker kigge efter blandt andet dørgreb tilbud, dørgreb priser og køb dørgreb.

Gennemsøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot yder relativt hensigtsmæssige løsninger til at tyde ganske mange forhenværende konsumenters erfaringer og derved kan det anbefales, at du kigger på online virksomhedens bedømmelser inden du handler billige dørgreb online.

Facebook forærer dig lignende evigt fornemme chancer for at få indblik i internet butikkens troværdighed. Her møder vi mange online outlets hvor man kan publicere en omtale af deres køb, som ydermere burde bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige dørgreb online i en e-forhandler bør man altid kigge på netshoppens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt, især ved de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om online shoppen er medlem af e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at online forhandleren forstår de danske regler, og at online butikken jævnligt vurderes af fagmænd der kender vilkårene på området.

Dette er desuden din lejlighed til opbakning, når du bliver udsat for besvær som følge af dit indkøb af dørgreb. Tillige stiller vi forslag om at køberen er vidende om de mest betydningsfulde forhold der har betydning for bestillingen af dørgreb online, som for eksempel den returpolitik webshoppen har.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan dokumentere sit køb af dørgreb, ligegyldig om man køber hos Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan eller Jem og Fix.

Else Olsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Anne gav 4 stjerner

Hurtig levering

Hans gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inge Sørensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Temmelig mange internet varehuse frembyder nu om dage mange forskellige billige leveringsmetoder til dørgreb. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Leveringstypen er nemlig særligt hensigtsmæssig, og mange gange tilmed den billigste form for fragt.
2Flere online forretninger tilbyder levering uden beregning på dørgreb, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ burde man gribe den mest billige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig til tider ligeledes i høj grad smart. Den mest billige fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
3Inden folk køber billige dørgreb hos en e-shop kan man i princippet løbe igennem webbutikkens betingelser, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser der indvirker på købet af billige dørgreb online, fx den returneringsret internet firmaet benytter.
4Vi går generelt ind for at se om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være et bevis på at online shoppen anerkender de danske retningslinjer, udover at online butikken tit overvåges af fagmænd som kender til de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige dørgreb hos en butik behøver man i og for sig læse webshoppens forretningsbetingelser.
5Trustpilot resulterer i fuldt ud solide løsninger til at eksaminere ganske mange øvrige konsumenters ratings og derfor foreslår vi, at du eksaminerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige dørgreb online. Facebook genererer ligeledes temmelig pæne muligheder for at få en idé om online firmaets popularitet.
6Det er virkelig problemfrit for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige dørgreb på forskellige shops på nettet, og ergo garanterer massevis af internet outlets gratis levering. Derfor kan det imidlertid blive fordelagtigt at tjekke diverse internet foretagender efter tilbud og rabat før du shopper, så man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis super betydningsfuld når vi mangler produkterne inden for kort tid, og derfor er det tydeligvis essentielt at du kontrollerer den estimerede leveringstid på dørgreb. Masser af e-forretninger annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, som trods alt forudsætter at ordren lægges før et besluttet tidspunkt.
8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer dig imod fup online webshops. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere betalingen af flere omgange.
9Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du er nær online butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan være rigtig betydningsfuld forudsat du står og skal bruge dørgreb inden for få dage. Alternativt så tilbyder flere e-shops i Danmark fragt uden betaling, men typisk er det forbeholdt når man aftager for et bestemt beløb.