Byggevarepriser.dk

Dobbeltlåge

Plus Country Dobbelt Havelåge 300x98 cm grundmalet sort 13435-15
1.799 kr.
Se produkt
Plus Vinesse Dobbeltlåge 300x98 cm HVID
2.199 kr.
Se produkt
Plus Vinesse Dobbelt havelåge 300x98 cm grundmalet Sort 13415-15
1.799 kr.
Se produkt
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13762-13
1.829 kr.
Se produkt
Plus Country Dobbeltlåge 300x96 cm HVID
2.199 kr.
Se produkt
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13662-13
1.829 kr.
Se produkt
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13742-13
1.229 kr.
Se produkt
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13642-13
1.229 kr.
Se produkt
Plus Ligno Dobbeltlåge 300x88/118cm - Tryk Impr.
1.599 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige dobbeltlåge hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed i de store byggecentre.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot dobbeltlåge.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse webshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du finde et andet.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring dobbeltlåge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. På grund af det kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne straks.
De store byggecentre tilbyder produkter fra flere specialbutikker, så du kan handle fra et bredt sortiment af dobbeltlåge online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette kan du forvente ekstra indsigtsfuld hjælp fra nogle med specialistviden i netop dobbeltlåge.
Diverse niche webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Hovedparten af nichebutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe dobbeltlåge online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

dobbeltlåge bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

dobbeltlåge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

dobbeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

dobbeltlåge silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund kan du løbende kigge på udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned bedst som du vil påbegynde det komplekse projekt.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed når det kommer til større byggeopgaver. Flere byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det være bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Måske det viser sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har fordel af at udarbejde en simpel indkøbsliste som indeholder alt det du har brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
5Der kommer næsten altid overraskende bump på vejen når det gælder krævende byggeprojekter, og af den grund er det af stor betydning at man afsætter god tid i køreplanen, så man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
6Husk at regne på om du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
7I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
8Du bør under ingen omstændigheder undvære udstyr. Jævnligt kan det være klogt at have værktøjet tilgængeligt forinden du går løs med byggeriet. Husk også at tillægge de medfølgende udgifter i dit budget.
9Det er fornuftigt at lave et regnskab for renoveringen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være en fordel at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kan tjekke den billigste pris på dem alle sammen.
10Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
11Forud for at du starter byggeriet kan det blive ekstremt vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig info, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
De bedst vurderede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut overlegent. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

En lang række e-forhandlere udlover nu om stunder diverse forskellige billige fragtmuligheder til dobbeltlåge. En favorit iblandt mange er nu til dags levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Metoden er altså ret problemfri, og typisk desuden den billigste leveringsmetode.

Du kan alternativt tænke over at få varerne bragt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig uheldigvis en tand mere bekostelig, men på den anden side ultra enkel ift. dobbeltlåge online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre kræver at du lever nær internet firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på dobbeltlåge kan være særdeles bestemmende såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her, så af den grund er det tydeligvis passende at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for dobbeltlåge. Temmelig mange internet webshops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som trods alt er afhængig af at ordren placeres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted før de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte outlets på nettet frembyder levering uden betaling på dobbeltlåge online, men typisk kun når man handler for et konkret beløb. Derudover kunne du tage den mest billige leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig dobbeltlåge på nettet og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på dobbeltlåge i disse byer:

Nørresundby, Gladsaxe, Slagelse, Aabenraa, Haderslev, Brabrand, Hillerød, Vanløse, København, Søborg, Sønderborg, Herlev, Holstebro, Vallensbæk, Brønshøj, Holbæk, Kolding, Dragør, Roskilde, Frederikssund, Middelfart, Højbjerg, Ikast, Risskov, Nykøbing Falster, Thisted, Herning, Gentofte, Nyborg, Hørsholm, Kalundborg, Allerød, Odense, Viborg, Lystrup, Vordingborg, Kokkedal, Hjørring, Rudersdal, Hedehusene, Aalborg, Frederiksberg, Svendborg, Taastrup, Randers, Silkeborg, Fredericia, Åbyhøj, Skanderborg, Virum, Frederikshavn, Farum, Struer, Nakskov, Brøndby, Solrød Strand, Birkerød, Rønne, Valby, Jyllinge, Hvidovre, Ølstykke, Varde, Ringsted, Haslev, Køge, Odder, Greve, Aarhus, Korsør, Glostrup, Skive, Grenaa, Rødovre, Hobro, Lillerød, Charlottenlund, Nærum, Ishøj, Tilst, Horsens, Vejle, Ballerup, Stenløse, Tårnby, Brønderslev, Albertslund, Hedensted, Værløse, Helsingør, Frederiksværk, Esbjerg, Lyngby, og Næstved, .

Afhentning af dobbeltlåge er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet dobbeltlåge priser og billig dobbeltlåge. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere søge efter eksempelvis dobbeltlåge tilbud, køb dobbeltlåge og dobbeltlåge online, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Find den bedste pris på dobbeltlåge

Det er jo efterhånden yderst let for alle at søge sig frem til priser på billige dobbeltlåge online i blandt forskellige internet shops, og for det har de fleste e-shops fundet det nødvendigt at formindske prisen på dobbeltlåge betragteligt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Det kan trods alt være lukrativt at analysere nogle shops på nettet efter tilbud og rabatter på dobbeltlåge online før du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Du skal imidlertid være obs på, at såfremt en internet butik frembyder billige dobbeltlåge online til en tilbudspris som kan ses som besynderligt beskeden, så er det ofte være et faresignal om en svindel online virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af et regelsæt, som beskytter køberen imod snydagtige internet butikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre pengene til dobbeltlåge senere. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger bl.a. billig dobbeltlåge og dobbeltlåge online. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis dobbeltlåge priser, køb dobbeltlåge og dobbeltlåge tilbud.

Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer rigtig habile muligheder for at vurdere en række øvrige konsumenters vurderinger og på grund af dette foreslår vi, at du kigger på webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige dobbeltlåge online.

Facebook tilbyder dig desuden i højeste grad belejlige genveje til at få en idé om internet firmaets troværdighed. Tilmed ser vi nogle e-firmaer som gør det muligt at nedfælde en anmeldelse af deres køb, som tilmed burde udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige dobbeltlåge online i en netshop kunne de faktisk sætte sig ind i dens regler, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, specielt med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det er et billede på at internet butikken accepterer dansk lovgivning, udover at online forretningen lejlighedsvis ses til af jurister der behersker bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, ifald du oplever vanskeligheder i processen med din shopping med dobbeltlåge. Yderligere er det fornuftigt at køber er klar over de mest betydningsfulde regler der kan have betydning for købet af dobbeltlåge online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online virksomheden garanterer.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadigvæk opbevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af dobbeltlåge, uafhængig af om man shopper hos Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

Susanne Christiansen gav 5 stjerner

Nemt køb

Inger gav 4 stjerner

I gør det super godt

Erik gav 5 stjerner

Det var godt !

Tina K gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til når du køber online
1En række internet outlets frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til dobbeltlåge. En der er meget anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtløsningen er jo ultra ligetil, og mange gange desuden den mest betalelige mulighed for fragt.
2Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af et lovbud, som begunstiger folk overfor uoprigtige internet foretagender. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at klare pengene over flere uger.
3Inden folk køber billige dobbeltlåge på en shop på nettet bør de for at være sikker gennemlæse shoppens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. Tilsvarende er det smart at man er hensynstagende til de væsentligste regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige dobbeltlåge online, eksempelvis den bytteret internet selskabet lover.
4Trustpilot medfører immervæk fine chancer for at finde ud af ret mange andre kunders opfattelser og herved kan det anbefales, at du ser nærmere på e-forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige dobbeltlåge online. Facebook byder på derudover fuldstændig gode muligheder for at få en idé om internet selskabets kundefokus.
5Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er et kendetegn for at online shoppen efterkommer de officielle danske regler, samt at internet virksomheden af og til undersøges af sagkyndige der forstår reglerne. Forinden folk køber billige dobbeltlåge på en e-forretning kan man i virkeligheden have øje for e-shoppens betingelser.
6Det er jo temmelig fleksibelt for købere at søge sig frem til priser online på billige dobbeltlåge fra forskellige e-handler, og følgelig præsterer langt de fleste e-butikker gratis levering. Det kan dog trods alt vise sig gunstigt at undersøge et par forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
7Den billigste fragttype vil til enhver tid være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du er lige ved online firmaets tilholdssted. Den leveringsmåde kan være særdeles bestemmende ifald du behøver dobbeltlåge om få sekunder. Alternativt så præsterer flere online outlets fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun hvis du bestiller for en bestemt sum.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge varen om et øjeblik, og herved er det komplet passende at man undersøger leveringstiden ved dobbeltlåge. En hel del netshops i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på mange produkter, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
9Visse internet webshops garanterer gebyrfri levering på dobbeltlåge, men oftest kun såfremt du aftager for et konkret beløb. Derudover skulle du vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted. Den viser sig gennemsnitligt ydermere usædvanlig problemfri. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.