Byggevarepriser.dk

Diamantskive

Festool Diamantskive DIA STONE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D150
3.165 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA HARD-D130-ST
880 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA THERMO-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D80
1.480 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA HARD-D150
3.165 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA HARD-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA PAINT-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA THERMO-D150
4.220 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130-ST
880 kr.
Se produkt
Festool Diamantskive DIA HARD-D80
1.480 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende byggemarkedets regler.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For nogle er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en webshop, som giver hjælp til valg af diamantskive.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden bare diamantskive.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige diamantskive fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler produkter fra diverse nichebutikker, så du kan handle fra et bredt sortiment af diamantskive online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har folk valget om at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at blive fri for fragten, samt endda have varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du forvente ekstra nyttig sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis diamantskive.
Forskellige niche netbutikker er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille diamantskive online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

diamantskive bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

diamantskive jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

diamantskive silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

diamantskive harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omkring 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde det store projekt.
2Du må aldrig glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. hjelm og sko der sikrer dig overfor hændelige risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
3Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at projektet påvirker naturen.
4Der kommer ofte overraskende udfordringer i tilfælde med store projekter, og herved er det af stor betydning at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
5Forberedelse er metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at lave en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du laver tidsplanen.
6Før du optager byggeprojektet må det være ubeskriveligt centralt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig ved omfangsrige ombygninger. Enkelte byggeprojekter behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
8Måske kan det blive betydningsfuldt at have de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du kan med fordel forfatte en overskuelig liste som indeholder det du har brug for, og som det næste tjekke oversigten, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
9Du bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit vil det være afgørende at du har grejet klar til brug idet du begynder på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
10Du bør overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Når du skal have professionel hjælp kan du spare penge ved at at notere tilbud fra forskellige virksomheder.
11Du finder stribevis af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv oplysning, især ifald du benytter den engelske version.
12Det er afgørende at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge billige priser på dem enkeltvis.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er hamrende flot. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Adskillige online varehuse foreslår heldigvis mange forskellige billige leveringsløsninger til diamantskive. Den mest benyttede er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo virkelig fleksibel, samt ofte desuden den billigste fragtform.

Du kan på samme måde beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig sædvanligvis en anelse mere bekostelig, men samtidig ret så let med diamantskive online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på diamantskive er vældig vital forudsat du behøver varerne straks, så i det øjemed er det komplet afgørende at du dobbelttjekker leveringstiden ved diamantskive. Størstedelen af online forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på mange varer online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen placeres forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken fikset før lagermedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet forhandlere tilbyder gebyrfri levering på diamantskive online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man udvælge den prisbilligste leveringsløsning, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En del webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig diamantskive hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Harald Nyborg. De frembyder fx click-and-collect på diamantskive i disse områder:

Virum, Frederiksberg, Lyngby, Herlev, Ballerup, Nakskov, Svendborg, Dragør, Herning, Helsingør, Ikast, Tårnby, Birkerød, Charlottenlund, Frederikssund, Ishøj, Nykøbing Falster, Rudersdal, Holbæk, Hobro, Brønshøj, Haslev, Haderslev, Slagelse, Skanderborg, Frederikshavn, Kokkedal, Vallensbæk, Nærum, Sønderborg, Esbjerg, Tilst, Glostrup, Aalborg, Randers, Køge, Struer, Gladsaxe, Allerød, Hillerød, Rønne, Taastrup, Hedensted, Gentofte, Holstebro, Greve, Vanløse, Jyllinge, Vordingborg, Solrød Strand, Farum, Viborg, Risskov, Aarhus, Thisted, Nørresundby, Kolding, Roskilde, Lystrup, Korsør, Åbyhøj, Søborg, Lillerød, Rødovre, Horsens, Brøndby, Odder, Aabenraa, Vejle, Ringsted, Fredericia, Ølstykke, Hvidovre, Hørsholm, Varde, Silkeborg, Højbjerg, Skive, Frederiksværk, Middelfart, Stenløse, Kalundborg, Næstved, Hedehusene, Grenaa, København, Værløse, Nyborg, Hjørring, Albertslund, Valby, Brønderslev, Brabrand, og Odense, .

Afhentning for diamantskive er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på søgedata står det klart, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel diamantskive priser og diamantskive online. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge blandt andet billig diamantskive, køb diamantskive samt diamantskive tilbud, plus de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Priser på diamantskive

Det har vist sig at være særdeles uproblematisk for folk at søge sig frem til priser på billige diamantskive online på diverse webbutikker, og så har en lang række internet shops ikke kunne slippe for at reducere priserne på diamantskive markant, og i øvrigt love gebyrfri levering.

Trods dette kan det alligevel være lukrativt at granske flere internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på diamantskive online forinden du gennemfører din handel, så du er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online shop tilbyder billige diamantskive online for en pris der anses for umådelig attraktiv, så er det mange gange være et tegn på en bedragerisk webbutik. Betalinger med kort er heldigvis omfavnet af et lovbud, der begunstiger dig overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen af diamantskive af flere omgange. Det fås normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ved indkig i data fremstår det markant, at internet shoppere typisk søger fx køb diamantskive og diamantskive tilbud. Derudover oplever vi som regel mennesker efterspørge bl.a. diamantskive online, billig diamantskive samt diamantskive priser.

Tjek tidligere køberes meninger

Trustpilot fører til relativt fremragende løsninger til at beskue adskillige nuværende køberes domme og derfor kan det være til hjælp, at du tjekker internet shoppens omtaler forud for at du køber billige diamantskive online.

Facebook genererer tillige aldeles troværdige løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Tilmed er der nogle online outlets hvor kunder kan udfærdige en vurdering af ordreforløbet, som også må udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige diamantskive online i en internet butik burde de altid studere webshoppens forretningsaftale, men det er undertiden ikke super spændende, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Alternativet er at se hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en indikation om at e-butikken føjer de officielle regler, og at internet shoppen en gang i mellem revurderes af fagfolk som har meget erfaring med reglerne på området.

Det giver dig genvej til hjælpende service, ifald du møder udfordringer med din shopping med diamantskive. For øvrigt er det at foretrække at du er opmærksom på de elementære retningslinjer der har betydning for bestillingen af diamantskive online, for eksempel den returpolitik netshoppen bruger.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man altid opbevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af diamantskive, uanset om man har bestilt ved Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller 10-4.

Michael Petersen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Inge Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Peter Hansen gav 5 stjerner

SUPER

Jens Jensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til internetshopping
1Mange internet shops frembyder i dag et stort udvalg af billige leveringsmåder til diamantskive. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, samt desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.
2Trustpilot frembyder ultra tiltalende løsninger til at finde ud af flere andre køberes oplevelser og herved foreslåes det, at du vurderer internet shoppens ratings før du bestiller billige diamantskive online. Facebook bringer dig ydermere fuldt ud gavnlige metoder til at få et kig ind i internet forretningens popularitet.
3Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, der bistår dig imod uærlige netshops. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale betalingen ude i fremtiden.
4Forud for at nogen handler billige diamantskive i en forhandler på nettet burde man de facto overveje e-shoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Ydermere går vi ind for at du er hensynstagende til de mest aktuelle forhold der influerer på shopping af billige diamantskive online, som fx den byttepolitik online shoppen kører med.
5Fragtperioden er naturligvis virkelig essentiel forudsat du behøver produkterne fluks, så af den grund er det utvivlsomt aktuelt at vi undersøger den forventede leveringsdato for diamantskive. De fleste online butikker giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, hvilket stiller krav om at bestillingen realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
6Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du har bopæl i kort afstand af internet butikkens hjemsted. Den leveringsløsning kan være yderst central når du skal bruge diamantskive med det samme. Alternativt så præsterer visse internet firmaer gebyrfri levering, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en præcis sum.
7Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, som er et bevis på at webshoppen efterlever gældende dansk lovgivning, samt at online firmaet hyppigt overværes af specialister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige diamantskive hos en butik på nettet burde de i reglen tage stilling til virksomhedens vilkår.
8En række internet firmaer præsterer fragt uden beregning på diamantskive, men typisk er det så præmissen at man aftager for en bestemt pris. Som alternativ kan man snuppe den mest prisbevidste type af levering, der oftest vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtformen viser sig undertiden ligeledes ret så smertefri. Den mest billige løsning er utvivlsomt selv at hente pakken.
9Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige diamantskive på diverse e-forhandlere, og herved præsterer de fleste internet varehuse gebyrfri levering. Det kan dog immervæk være udbytterigt at granske et par webbutikker efter tilbud og udsalg inden du bestiller, så man er skråsikker på at modtage den laveste pris.