Byggevarepriser.dk

Diamantskæreskive

Bosch Diamantskæreskive til keramik 125x22,23mm
233 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive XL BEST Universal 115x22,33mm
360 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive til keramik 180 x 25,4mm
588 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive 125x6mm til fugefræsning
575 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive universal 230x22,23mm
566 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive 230x22.23x2.6x7
184 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive Universal 230mm
712 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive XL STD Universal 115x22,23mm
228 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive 125x22,23mm
277 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive universal 125mm
345 kr.
Se produkt
Bosch Diamantskæreskive til keramik 200x25,4mm
603 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige diamantskæreskive hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du skal kende de regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende webshoppens regler.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare diamantskæreskive.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage information omkring diamantskæreskive.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af diamantskæreskive online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og hermed har folk mulighed for at handle online og fragte materialerne personligt. Derfor har du valget om at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få bedre priser.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve ekstra gavnlig vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis diamantskæreskive.
Størsteparten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber diamantskæreskive online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

diamantskæreskive bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

diamantskæreskive harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

diamantskæreskive jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

diamantskæreskive silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af over 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du optager byggeprojektet må det være yderst fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2For opgaver udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund kan du jævnligt undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned bedst som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som sikring imod mulige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får eksperthjælp.
4Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især såfremt det er væsentlige arbejdsopgaver. Større opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
5Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det fås ifald byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
6Planlægning viser sig som vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at nedskrive en struktureret køreplan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din dagsorden.
7Der viser sig typisk ubelejlige problematikker når det kommer til krævende opgaver, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
8Man bør ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have udstyret parat inden du starter arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
9Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive samtlige omkostninger, og herefter tjekke billige priser på dem enkeltvis.
10Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde have eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente en pris fra diverse entreprenører.
11Det kan vise sig afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition forud for at du begynder håndværket. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsliste som indeholder det du får brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
12Du har adgang til utallige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig oplysning, især forudsat at du kigger på engelsk.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En lang række webshops i Danmark foreslår til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til diamantskæreskive. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når du har tid. Den er nemlig i høj grad smertefri, og tit tillige den billigste fragtmetode.

Du kan også overveje at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Metoden viser sig undertiden en tand dyrere, men lige så vel særligt uproblematisk ved køb af diamantskæreskive online. Den mest billige fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du befinder dig nær online forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på diamantskæreskive er selvfølgelig særligt bestemmende om vi behøver varen lige om lidt, så i det øjemed er det sandelig afgørende at du gransker den forventede leveringstid ved diamantskæreskive. En del webbutikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, men glem ikke at det stiller krav om at orden realiseres før et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ekspederet før de lageransatte har fri.

Flere webshops byder på gebyrfri levering på diamantskæreskive online, men tit er det betinget af at der indkøbes for et konkret beløb. Derudover kunne man snuppe den mest letkøbte leveringsudgave, der typisk vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Masser af byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig diamantskæreskive på nettet og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på diamantskæreskive i følgende områder:

Slagelse, Herning, Esbjerg, Værløse, Frederiksberg, Brøndby, Odense, Randers, Vordingborg, Viborg, Brønshøj, Nyborg, Skanderborg, Charlottenlund, Fredericia, Farum, Valby, Brabrand, Aabenraa, Hvidovre, Middelfart, Albertslund, Jyllinge, Solrød Strand, Dragør, Herlev, Holbæk, Frederiksværk, Odder, Hillerød, Varde, Tilst, Taastrup, Rudersdal, Greve, Hjørring, Vejle, Ballerup, Ishøj, Haderslev, Sønderborg, Kalundborg, Holstebro, Nørresundby, Birkerød, Horsens, Gladsaxe, Struer, Brønderslev, Frederikssund, Lystrup, Lillerød, Kolding, Aalborg, Hørsholm, Nærum, Skive, Søborg, Hedehusene, Aarhus, Helsingør, Vanløse, Nykøbing Falster, Næstved, Ølstykke, Hobro, Allerød, Glostrup, Ikast, Stenløse, Kokkedal, Ringsted, Haslev, Svendborg, København, Lyngby, Nakskov, Grenaa, Rønne, Køge, Vallensbæk, Korsør, Virum, Hedensted, Roskilde, Åbyhøj, Thisted, Risskov, Frederikshavn, Rødovre, Gentofte, Tårnby, Silkeborg, og Højbjerg, .

Afhentning for diamantskæreskive er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland).

Når man ser på søgedata står det klart, at mennesker mange gange leder efter blandt andet diamantskæreskive online og billig diamantskæreskive. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis diamantskæreskive tilbud, diamantskæreskive priser og køb diamantskæreskive, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Tilbud på diamantskæreskive

Det er efterhånden ualmindeligt ukompliceret for alle at analysere tilbud på billige diamantskæreskive online hos flere outlets på nettet, og altså har masser af webshops været tvunget til at formindske prisniveauet på diamantskæreskive helt i bund, og derudover sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønsomt at udforske visse internet forhandlere efter rabatter og tilbud på diamantskæreskive online inden du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være obs på, at hvis en forhandler på nettet afhænder billige diamantskæreskive online til en pris som virker overordentlig billig, burde det mange gange være et bevis på en snydagtig netshop. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer en imod svindlende online forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere betalingen af diamantskæreskive over flere uger. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at online shoppere som regel søger fx diamantskæreskive tilbud og køb diamantskæreskive. Vi ser derudover mange gange mennesker søge eksempelvis diamantskæreskive online, diamantskæreskive priser og billig diamantskæreskive.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot medfører regulære udmærkede muligheder for at gennemsøge en hel del forhenværende konsumenters betragtninger og herved anbefales det, at du beser internet firmaets omtaler forud for at du handler billige diamantskæreskive online.

Facebook resulterer i endvidere fuldt ud hæderlige genveje til at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed. Desuden ser vi en del internet webshops hvor man kan formulere en kritik af deres køb, som lige så vel bør tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige diamantskæreskive online i en internet forhandler bør de reelt granske forhandlerens handelsbetingelser, dog er det bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ er at finde ud af om e-firmaet er e-mærke godkendt, som ofte er en indikation om at internet firmaet adlyder de danske retningslinjer, samt at butikken nu og da kigges til af sagkyndige der har indsigt i de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for støtte, når du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af diamantskæreskive. Dertil støtter vi at du er påpasselig med de mest basale reglementer der kan have betydning for bestillingen af diamantskæreskive online, fx den returpolitik e-forhandleren lover.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering, således man til enhver tid kan bevise købet af diamantskæreskive, uanset om man har handlet fra Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen eller Stark.

Poul gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Inger Petersen gav 4 stjerner

Bestilte online

Jan Sørensen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Mette Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til online indkøb
1Generelt foreslår vi at tjekke om online firmaet er medlem af e-mærket, da det ofte er et billede på at online forhandleren efterkommer dansk lovgivning, udover at internet forhandleren fra tid til anden evalueres af eksperter der er meget bekendte med vilkårene på området. Forud for at folk køber billige diamantskæreskive på en shop på nettet kunne de til hver en tid kigge på netbutikkens vilkår.
2Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette står og falder med at du har bopæl nær netbutikkens adresse. Den leveringsform er selvfølgelig rigtig relevant når man absolut skal bruge diamantskæreskive omgående. Alternativt så lover nogle enkelte online virksomheder gratis fragt, men tit er det påkrævet at der købes for en fastsat pris.
3Det er ultra simpelt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige diamantskæreskive på tværs af shops på nettet, og med det motiv frembyder utallige forhandlere på nettet levering uden beregning. Det kan dog alligevel være lønnende at analysere nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af et reglement, hvilket værner køber imod uoprigtige e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre prisen over en længere periode.
5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig relevant forudsat du har brug for varerne med det samme, så i det øjemed er det ret vigtigt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved diamantskæreskive. En lang række online virksomheder yder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, hvilket nødvendiggør at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6En række internet virksomheder frembyder i dag flere billige leveringsmodeller til diamantskæreskive. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshops, hvor du kan afhente dine produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo usædvanlig nem, samt endda ydermere den mest letkøbte fragtmetode.
7Nogle få e-shops i Danmark frembyder levering uden omkostninger på diamantskæreskive, men ofte kun såfremt der erhverves for et fastslået beløb. Alternativt må man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er undertiden på den anden side rigtig gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
8Før nogen bestiller billige diamantskæreskive på en butik på nettet bør de til hver en tid løbe igennem forhandlerens forretningsaftale, det er dog ofte ikke særlig spændende. Udover dette kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der har indflydelse på handlen med billige diamantskæreskive online, for eksempel den ombytningspolitik internet selskabet garanterer.
9Trustpilot resulterer i uden sammenligning belejlige chancer for at bese ret mange nuværende køberes kritik og herved foreslåes det, at du gennemsøger online forretningens omtaler inden du handler billige diamantskæreskive online. Facebook yder ydermere nogenlunde gunstige løsninger til at få kendskab til internet forretningens troværdighed.