Byggevarepriser.dk

Diamantskærer

Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus-FS
3.385 kr.
Se produkt
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.690 kr.
Se produkt
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.115 kr.
Se produkt
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 FH Plus
2.595 kr.
Se produkt
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.730 kr.
Se produkt
Festool Akku Diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.195 kr.
Se produkt
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Se produkt
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Se produkt
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.110 kr.
Se produkt
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.995 kr.
Se produkt
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.685 kr.
Se produkt
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus-FS
3.373 kr.
Se produkt
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de store byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du får hjælp til valg af diamantskærer.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot diamantskærer.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisen på billige diamantskærer fra netbutik til netbutik. Enkelte giver billige priser, imens andre giver en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra mange nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af diamantskærer online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og som følge af det har du tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derfor kan man undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Alverdens små butikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du opleve super god service fra folk med ekspertviden i lige præcis diamantskærer.
De fleste webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller diamantskærer online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
diamantskærer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

diamantskærer silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

diamantskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

diamantskærer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din plan.
2Måske kan det blive fundamentalt at du har de påkrævede materialer handlet ind forud for at du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig huskeliste som samler de materialer du har brug for, og derefter granske hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
3Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive yderst centralt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
4Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du søger assistance fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at søge priser fra flere selskaber.
5Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko der sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige problematikker i forbindelse med store opgaver, og ergo er det afgørende at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, således at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
7Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver med andre ord at projektet påvirker naturen.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have et regnskab for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være rationelt at gennemgå hver eneste udgift, og bagefter indsamle ens købspris for dem slavisk.
9Der findes utrolig mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af ekstremt meget konstruktiv information, særligt forudsat at du leder på engelsk.
10Ved udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du ofte tage et kig på vejrberetningerne lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i det store projekt.
11Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ift. krævende byggeprocesser. Krævende opgaver gør krav på flere folk. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Man må ikke undvære udstyr. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at du har det tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for omkostningerne hertil i økonomien.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En hel del internet virksomheder foreslår på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til diamantskærer. En yndling er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ultra smertefri, og desuden også den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne endvidere overveje at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne er gennemsnitligt en tak dyrere, men ligeledes usædvanlig let gængelig for diamantskærer online. Den mest billige leveringsmulighed vil dog altid være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du bor lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på diamantskærer kan være rigtig udslagsgivende ifald man mangler din pakke straks, så af den grund er det helt centralt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved diamantskærer. Adskillige e-forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, som trods alt tager udgangspunkt i at ordren placeres forud for et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produkterne skippet afsted før medarbejderne har fri.

Flere internet foretagender frembyder gratis fragt på diamantskærer online, men typisk påkræves det at man shopper for en fastsat sum. I øvrigt burde du overveje den billigste fragtform, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En del byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig diamantskærer online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan og 10-4. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af diamantskærer i disse områder:

Skive, Virum, Hvidovre, Risskov, Vallensbæk, Jyllinge, Frederikshavn, Vordingborg, Brøndby, Odense, Stenløse, Ikast, Haslev, Næstved, Charlottenlund, Horsens, Vanløse, Aabenraa, Søborg, Køge, Lystrup, Randers, Ølstykke, Nyborg, Nørresundby, Frederiksværk, Holstebro, Brabrand, Kokkedal, Sønderborg, Skanderborg, Ballerup, Tilst, Korsør, Åbyhøj, Struer, Lillerød, Gentofte, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Helsingør, Greve, Aarhus, Lyngby, Fredericia, Herlev, Kolding, Ishøj, Holbæk, Odder, Nakskov, Esbjerg, Nærum, Højbjerg, Brønshøj, Rudersdal, Silkeborg, Dragør, Valby, Slagelse, Frederiksberg, Brønderslev, Hørsholm, Middelfart, Frederikssund, Albertslund, Vejle, Svendborg, Værløse, Hedensted, Taastrup, Varde, Hedehusene, Glostrup, Hobro, Birkerød, Haderslev, Hillerød, Rødovre, København, Rønne, Thisted, Aalborg, Farum, Tårnby, Herning, Hjørring, Gladsaxe, Allerød, Grenaa, Viborg, Ringsted, Kalundborg, og Roskilde, .

Klik-og-hent af diamantskærer er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere som regel leder efter fx billig diamantskærer og diamantskærer tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge eksempelvis diamantskærer online, diamantskærer priser og køb diamantskærer, plus de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Spar penge på diamantskærer

Det er i dag i høj grad let gængeligt for købere at finde frem til tilbud på billige diamantskærer online i blandt flere shops på nettet, og med det motiv har adskillige internet butikker været presset til at at trykke prisen på diamantskærer betydeligt, og derudover yde fragtfri levering.

Men det kan immervæk vise sig profitabelt at efterse et par internet webshops efter udsalg og tilbud på diamantskærer online inden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at få den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Du bør alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en netbutik afsætter billige diamantskærer online for en pris som er ekstraordinært god, er det ofte være et faresignal om en snydagtig internet shop. Handler med kort er heldigvis indbefattet af et regelsæt, hvilket begunstiger kunden overfor uægte internet butikker.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil afdrage omkostningerne til diamantskærer over tid. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere ofte kigger efter blandt andet køb diamantskærer og diamantskærer online. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis billig diamantskærer, diamantskærer priser samt diamantskærer tilbud.

Kig på andre menneskers erfaringer

Trustpilot fremskaffer helt fremragende chancer for at iagttage mange nuværende brugeres vurderinger og herved anbefaler vi, at du betragter internet selskabets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige diamantskærer online.

Facebook fremskaffer tilsvarende forholdsvis troværdige muligheder for at få indsigt i internet shoppens kundefokus. Derudover ses faktisk internet virksomheder hvor det er muligt at skrive en omtale af virksomhedens service, som også må benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige diamantskærer online på en webbutik kan de egentlig skimme dens vilkår, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Et nemt alternativ er at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, eftersom det kan være en garanti for at internet forretningen efterfølger de danske retningslinjer, og at forretningen lejlighedsvis overvåges af specialister der har ekspertise inden for reglementet på området.

Dette er en god lejlighed til at få hjælp, ifald du skulle få udfordringer i processen med dit køb af diamantskærer. Yderligere stiller vi forslag om at kunden er vidende om de grundlæggende forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af diamantskærer online, som fx den bytteret internet firmaet tilbyder.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bevidne købet af diamantskærer, uanset om man shopper ved XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller Stark.

Tina gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Anne Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Søren gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til køb på nettet
1Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det burde være en forsikring om at e-shoppen accepterer de danske love, foruden at webbutikken rutinemæssigt kontrolleres af jurister som er indført i de gældende regler. Inden nogen handler billige diamantskærer på en shop kan de utvivlsomt læse virksomhedens regler.
2Det er virkelig nemt for os alle at tjekke tilbud online på billige diamantskærer fra diverse netbutikker, og følgelig præsterer mange e-forhandlere fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at analysere indtil flere firmaer på nettet efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
3Inden folk shopper billige diamantskærer hos en forhandler på nettet behøver de uden tvivl skimme shoppens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig morsomt. Tilsvarende kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest vitale regler der er gældende for bestillingen af billige diamantskærer online, som for eksempel den byttepolitik online forretningen tilbyder.
4De fleste internet shops udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til diamantskærer. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine varer når du har tid. Fragtformen er nemlig super fremkommelig, samt i mange tilfælde ydermere den billigste fragtløsning.
5Trustpilot resulterer i fuldkommen fantastiske løsninger til at tyde adskillige eksisterende brugeres ratings og herved rekommanderer vi, at du eksaminerer netbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige diamantskærer online. Facebook medfører på samme måde faktisk fordelagtige muligheder for at få kendskab til netshoppens troværdighed.
6Flere e-forretninger i Danmark præsterer fragtfri levering på diamantskærer, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt skulle du udvælge den mest billige leveringsmetode, som mange gange vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver desværre lige så vel rigtig uproblematisk. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv.
7Leveringstiden er naturligvis ultra betydningsfuld når man har behov for ordren lige om lidt, så i det øjemed er det i sandhed essentielt at vi finder leveringstidspunktet ved diamantskærer. Størstedelen af webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, hvilket dog regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et konkret klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en orden, som dækker dig imod uoprigtige firmaer på nettet. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale beløbet ude i fremtiden.
9Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du befinder dig tæt på online forhandlerens bopæl. Den fragtmetode kan vise sig at være temmelig afgørende i tilfælde af at man behøver diamantskærer straks. Alternativt så sikrer nogle internet virksomheder billig levering, men ofte er det så nødvendigt at du handler for en konkret pris.