Byggevarepriser.dk

Diamantklinge

Festool Diamantklinge MJ-D125 Premium - Fuger
845 kr.
Se produkt
Festool Diamantklinge TL-D125 Premium - Fliser
420 kr.
Se produkt
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Standard - Allround
195 kr.
Se produkt
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Premium - Allround
630 kr.
Se produkt
Festool Diamantklinge C-D 125 Premium - Beton
740 kr.
Se produkt
Festool diamantklinge C-D 230 Premium 769159 - Beton
1.375 kr.
Se produkt
Festool Diamantklinge ALL-D 230 Premium - Allround
1.160 kr.
Se produkt
Festool diamantklinge C-D 125 Standard - Beton
550 kr.
Se produkt
Diamantklinger til sten 125 mm - 3 stk Kreator
199 kr.
Se produkt
Diamantklinge Ø 178 mm - sten HERO 3208-178
159 kr.
Se produkt
Diamantklinger 230 mm - beton med stål KwB 7228-40
658 kr.
Se produkt
Diamantklinger Laser 230 mm - granit KwB 7238-40
569 kr.
Se produkt
Diamantklinge til fuge fræsning, 125mm Bosch Expert
935 kr.
Se produkt
Diamantklinger 230 mm - fliser KwB 7258-40
399 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring omkring diamantklinge.
Flere byggekæder fremviser et stort produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare diamantklinge.
Du vil finde forskelle i prisen på billige diamantklinge alt efter hvor du handler online. Nogle satser på gode tilbud, imens andre giver kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af diamantklinge online.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og hermed har du mulighed for at købe online og transportere produkterne personligt. Dermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af online nichebutikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille diamantklinge online hos dem.
De fleste nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor formår de at yde ekstremt begavet assistance fra personale som er eksperter i lige præcis diamantklinge.
Danmarks største byggekæder
diamantklinge jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

diamantklinge silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

diamantklinge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

diamantklinge harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
2Der kommer ofte uventede hovedpiner ved omfattende projekter, og herved kan det være væsentligt at der er afsat god nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3Det kan overvejes at få hjælp til byggearbejdet, specielt såfremt det er store projekter. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere personer. Desuden vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
4Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedfærdige hver eneste udgift, og dernæst kortlægge billige priser på hver enkelt.
5Du bør på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som sikrer dig overfor mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
6Ved opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
7Måske det viser sig væsentligt at have samtlige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
8I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive yderst vigtigt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Man må for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk kan det være afgørende at have grejet klar akkurat som du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende udgifter i budgettet.
10Man kan hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at byggeriet forbedrer miljøet.
11Du bør tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe eksperthjælp til dele af arbejdet. Når du søger hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at lede efter prisoverslag fra diverse entreprenører.
12Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget udbytterig oplysning, i særlig grad når du bruger den engelske version.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er fantastisk overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En del butikker på nettet tilbyder til alt held et hav af forskellige billige løsninger til levering til diamantklinge. En af favoritterne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når du har tid. Leveringsmetoden er altså særligt let, og desuden desuden den billigste leveringsversion.

Du bør omvendt foretrække at få produkterne leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er uheldigvis en anelse mere bekostelig, men ydermere usædvanlig overkommelig for diamantklinge online. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du lever lige ved e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på diamantklinge er ret relevant ifald man har behov for produkterne nu og her, så i det øjemed er det selvsagt aktuelt at du besigtiger den estimerede leveringsdato ved diamantklinge. Flere internet forretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men vær obs på at det er forudsat at ordren lægges forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at de lageransatte får fri.

Enkelte internet varehuse byder på portofri fragt på diamantklinge online, men oftest kun ifald man bestiller for et fastslået beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest prisbevidste fragtform, som typisk er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig diamantklinge hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af diamantklinge i følgende områder:

Rødovre, Aalborg, Helsingør, Værløse, Charlottenlund, Vordingborg, Herning, København, Frederiksberg, Hjørring, Ishøj, Ølstykke, Greve, Gladsaxe, Fredericia, Birkerød, Vallensbæk, Lyngby, Solrød Strand, Svendborg, Rønne, Herlev, Vejle, Holstebro, Varde, Kalundborg, Odense, Tilst, Højbjerg, Horsens, Brøndby, Lystrup, Frederiksværk, Middelfart, Kolding, Frederikshavn, Jyllinge, Hedensted, Aarhus, Næstved, Struer, Hillerød, Nørresundby, Odder, Skive, Søborg, Brabrand, Haderslev, Grenaa, Viborg, Slagelse, Hørsholm, Risskov, Frederikssund, Esbjerg, Stenløse, Hvidovre, Glostrup, Taastrup, Tårnby, Haslev, Åbyhøj, Hedehusene, Valby, Køge, Virum, Farum, Gentofte, Albertslund, Korsør, Nakskov, Allerød, Rudersdal, Ringsted, Nærum, Nykøbing Falster, Skanderborg, Sønderborg, Ikast, Ballerup, Hobro, Brønderslev, Nyborg, Vanløse, Aabenraa, Kokkedal, Roskilde, Holbæk, Silkeborg, Brønshøj, Thisted, Dragør, Randers, og Lillerød, .

Klik-og-hent for diamantklinge er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter blandt andet billig diamantklinge og diamantklinge online. Vi ser desuden mange gange folk søge efter blandt andet køb diamantklinge, diamantklinge tilbud samt diamantklinge priser, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen og Silvan.

Gode tilbud på diamantklinge

Det er i dag særdeles praktisk for folk at vurdere prisniveauet på billige diamantklinge online i blandt diverse internet selskaber, og til tak har utallige internet virksomheder ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på diamantklinge en hel del, og ydermere byde på portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid være lukrativt at sammenholde enkelte butikker på nettet efter billige priser på diamantklinge online forinden du køber, så man er velinformeret til at antage den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en internet virksomhed udlover billige diamantklinge online på tilbud til en udsalgspris der anses for uendeligt beskeden, kunne det mange gange være en varsel om en snydagtig netbutik. Betalinger med kort er i hvert fald en del af et regulativ, der skærmer dig som køber overfor uærlige internet webshops.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at afdrage betalingen af diamantklinge ude i fremtiden. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet køb diamantklinge og diamantklinge tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge efter for eksempel billig diamantklinge, diamantklinge priser samt diamantklinge online.

Tjek folks meninger

Trustpilot resulterer i en række fantastiske løsninger til at gennemsøge en stor portion eksisterende forbrugeres meninger og derfor går vi ind for, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger inden du shopper billige diamantklinge online.

Facebook frembyder tillige ganske nyttige genveje til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Desuden ser vi en del online varehuse i Danmark som tilbyder folk at notere en omtale af købsoplevelsen, hvilket også bør tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige diamantklinge online hos en shop behøver de for at være sikker løbe igennem forhandlerens handelsvilkår, men det er i reglen ikke specielt ophidsende, særligt med de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, grundet at det burde være en indikation om at e-forhandleren opretholder de danske regler, tillige med at online virksomheden fra tid til anden kontrolleres af jurister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, hvis du bliver udsat for dilemmaer med din handel med diamantklinge. Tilmed er det godt at køberen er sat ind i de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af diamantklinge online, til eksempel hvilken returpolitik online forretningen tilbyder.

I den relation er det også afgørende, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af diamantklinge, hvad end man shopper ved Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Karen Jensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Camilla gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Jørgen H gav 5 stjerner

Nemt køb

Kirsten O gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er et sympol på at webshoppen opretholder den officielle danske lovgivning, udover at forretningen løbende evalueres af sagkyndige der har megen viden om reglerne på området. Inden folk handler billige diamantklinge i en online virksomhed burde de faktisk tage stilling til webshoppens regler.
2Det er efterhånden vældig enkelt for os alle at tjekke tilbud online på billige diamantklinge fra forskellige internet selskaber, og med det motiv lover massevis af internet forhandlere gratis levering. Derfor kan det stadigvæk være tiden værd at eftergå en række online shops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Trustpilot frembringer adskillige fremragende muligheder for at efterforske en lang række nuværende køberes kritik og herved er det at foretrække, at du besigtiger internet selskabets anmeldelser før du shopper billige diamantklinge online. Facebook præsterer tilsvarende forholdsvis nyttige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
4Nogle få internet selskaber frembyder levering uden gebyr på diamantklinge, men i reglen er det så nødvendigt at man aftager for en konkret pris. Alternativt kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver oftest desuden meget ligetil. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
5Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, der hjælper dig som køber overfor bedrageriske firmaer på nettet. Som en anden løsning bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale pengene over en længere periode.
6Temmelig mange e-butikker giver i vore dage mange forskellige billige leveringsformer til diamantklinge. En favorit iblandt mange er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør at du kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig vældig smart, samt endda desuden den mest prisbevidste mulighed for fragt.
7Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online shoppens hjemsted. Den form for levering kan vise sig at være usædvanlig afgørende om du har behov for diamantklinge øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere internet varehuse portofri levering, men i mange tilfælde påkræves det at man handler for et bestemt beløb.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig relevant forudsat du behøver varerne inden for få dage, og med det formål er det rigtig centralt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved diamantklinge. Størstedelen af netbutikker garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, hvilket dog antager at orden realiseres forud for et konkret tidspunkt.
9Forinden nogen køber billige diamantklinge på en butik bør de på en vis måde gennemse webshoppens vilkår, men det er ofte ikke super interessant. Tillige støtter vi at køberen er sat ind i de grundlæggende regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige diamantklinge online, som for eksempel den ombytningsrettighed webbutikken tilsikrer.