Byggevarepriser.dk

Diamantboremaskine

Milwaukee Diamantboremaskine DD3-152
8.775 kr.
Se produkt
Bosch DIAMANTBOREMASKINE GDB 180 WE
12.885 kr.
Se produkt
Milwaukee Diamantboremaskine DCM2-350 C
14.850 kr.
Se produkt
Makita Diamantboremaskine DBM130
6.295 kr.
Se produkt
Bosch DIAMANTBOREMASKINE GDB 350 WE
16.230 kr.
Se produkt
AEG Diamantboremaskine DB1500-2XE
4.970 kr.
Se produkt
Milwaukee Diamantboremaskine DD2-160 XE
5.850 kr.
Se produkt
HC 3W - 34501 Diamantboremaskine
27.160 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige diamantboremaskine hos de forskellige online byggemarkeder. En del har billige priser, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke butikkens handelsbetingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring diamantboremaskine.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot diamantboremaskine.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Det er absolut super relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af diamantboremaskine online.
De store byggekæder finder du i store dele af landet, og af den grund har mange valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Dermed har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller diamantboremaskine online på deres side.
Mange små butikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde ekstremt anvendelig vejledning fra personale som er eksperter i netop diamantboremaskine.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

diamantboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

diamantboremaskine bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

diamantboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

diamantboremaskine silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det være afgørende at du har det tilgængeligt når du indleder byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
2Det kan være en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig når der er tale om store byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere folk. Desuden må det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Forinden du starter byggeprojektet er det ret værdifuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at regne når du netop står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
5Planlægning vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en strømlinet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
6Du kan finde alverdens vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube er formidler af enorme mængder almennyttig info, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
7Husk at vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at anskaffe eksperthjælp til noget af det. Ifald du søger hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Måske det viser sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du starter byggeriet. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig liste som indeholder det du får brug for, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
9Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så husk beklædning herunder sko og hjelm som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
10Der viser sig som regel overraskende hovedpiner når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det vil det være værdifuldt at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, så man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
11Det er essentielt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan være en fordel at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende dokumentere billige priser på hver enkelt.
12Du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En masse online forhandlere tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsløsninger til diamantboremaskine. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ultra ligetil, samt ofte ydermere den mest letkøbte fragtløsning.

Du kunne ydermere afveje for og imod at få pakken leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig i mange tilfælde et hak mindre billig, men tillige ret så bekvem ift. diamantboremaskine online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, som desværre stiller krav om at du er lige ved e-handlens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på diamantboremaskine er jo temmelig essentiel forudsat man skal bruge produktet omgående, så med det formål er det selvsagt på sin plads at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid på diamantboremaskine. Temmelig mange netbutikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som imidlertid forudsætter at orden realiseres før et fastsat tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet betjent før logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få byggeforretninger yder portofri levering på diamantboremaskine online, men ofte er det kun gældende hvis der købes for en konkret sum. Ellers kan du udvælge den billigste leveringsform, som i mange tilfælde vil blive at få kørt pakken til en pakkeshop.

En række byggecentre giver klik-og-hent hvor du køber billig diamantboremaskine online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark og XL-Byg. De giver for eksempel afhentning af diamantboremaskine i disse byer:

Lillerød, Frederikssund, Skanderborg, Ishøj, Værløse, Aalborg, Varde, København, Søborg, Brabrand, Gladsaxe, Brøndby, Vanløse, Ikast, Hedehusene, Nakskov, Vordingborg, Frederikshavn, Hillerød, Holbæk, Odense, Thisted, Haderslev, Gentofte, Brønderslev, Taastrup, Nørresundby, Glostrup, Birkerød, Risskov, Kokkedal, Silkeborg, Slagelse, Åbyhøj, Kolding, Rødovre, Randers, Rudersdal, Svendborg, Hvidovre, Hjørring, Aarhus, Herning, Roskilde, Tilst, Albertslund, Nyborg, Hørsholm, Middelfart, Dragør, Køge, Hedensted, Vejle, Esbjerg, Holstebro, Aabenraa, Frederiksværk, Ringsted, Kalundborg, Højbjerg, Nærum, Farum, Tårnby, Brønshøj, Rønne, Frederiksberg, Haslev, Lystrup, Helsingør, Ølstykke, Odder, Nykøbing Falster, Allerød, Vallensbæk, Herlev, Skive, Sønderborg, Fredericia, Hobro, Korsør, Jyllinge, Struer, Charlottenlund, Valby, Stenløse, Viborg, Horsens, Grenaa, Solrød Strand, Næstved, Ballerup, Virum, Greve, og Lyngby, .

Click-and-collect ift. diamantboremaskine er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at online shoppere tit leder efter fx diamantboremaskine online og diamantboremaskine tilbud. Man ser desuden typisk folk søge fx billig diamantboremaskine, køb diamantboremaskine samt diamantboremaskine priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Bygma.

Den bedste pris på diamantboremaskine

Det er jo efterhånden usædvanlig praktisk for os alle at søge information om priser på billige diamantboremaskine online fra forskellige forretninger på nettet, og derfor har masser af e-shops fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på diamantboremaskine markant, og i øvrigt love billig fragt.

Det kan dog imidlertid være tiden værd at efterse et par e-firmaer efter billige priser på diamantboremaskine online forinden du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at få den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Du bør bare være så påpasselig, at såfremt en netbutik markedsfører billige diamantboremaskine online for en pris der er kolossalt fordelagtig, bør det undertiden være et symbol på en svindel online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af et lovbud, som værner køberen imod fup webbutikker.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale prisen på diamantboremaskine ude i fremtiden. Dette fås som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Når vi kigger i data er det klart, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. billig diamantboremaskine og diamantboremaskine tilbud. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter blandt andet køb diamantboremaskine, diamantboremaskine priser og diamantboremaskine online.

Udforsk eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot fører til flere pålidelige chancer for at granske ganske mange aktuelle køberes observationer og på grund af dette tilråder vi, at du eksaminerer e-handlens omtaler inden du køber billige diamantboremaskine online.

Facebook fører til tilsvarende ret fornemme løsninger til at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk webbutikker som tilbyder kunderne at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige diamantboremaskine online på en shop kunne de i og for sig overveje netbutikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde, specielt ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

En nem løsning kan derfor være at efterse om netbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en sikkerhed for at online firmaet lever op til de opstillede regler, udover at e-firmaet lejlighedsvis revurderes af eksperter der har meget erfaring med de gældende love.

Det giver dig anledning til bistand, for så vidt du bliver udsat for problemer i forbindelse med din bestilling af diamantboremaskine. Derudover anbefaler vi at køber er klar over de mest essentielle betingelser der kan have indvirkning på købet af diamantboremaskine online, som fx hvilken ombytningspolitik forretningen lover.

I den relation er det desuden essesentielt, at man permanent opbevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne bevidne købet af diamantboremaskine, uagtet om man bestiller ved Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anna gav 4 stjerner

Fremragende service.

Hans Christiansen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Martin C gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til når du køber online
1Det er ualmindeligt let for folk at finde de bedste priser online på billige diamantboremaskine på flere internet varehuse, og følgelig tilbyder en lang række outlets på nettet fragt uden betaling. Men det kan imidlertid være tiden værd at undersøge en række online virksomheder efter tilbud og udsalg inden du bestiller, således at man er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
2Nogle enkelte online selskaber præsterer billig levering på diamantboremaskine, men i reglen er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. Ellers skal du overveje den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Metoden bliver af og til endda ualmindeligt uproblematisk. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
3Den mindst kostelige fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på netshoppens arbejdslager. Den løsning kan være ret afgørende hvis du mangler diamantboremaskine inden for få dage. Alternativt så lover visse firmaer på nettet fragt uden beregning, men oftest kræves det at du indkøber for en præcis sum.
4En masse internet selskaber frembyder i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til diamantboremaskine. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig særligt hensigtsmæssig, og desuden desuden den mest letkøbte slags levering.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig om vi behøver din pakke med det samme, så herved er det faktisk klogt at du gransker den anslåede leveringstid ved diamantboremaskine. De fleste firmaer på nettet stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter, som alligevel tager udgangspunkt i at bestillingen placeres inden et givent klokkeslæt.
6Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et reglement, der beskytter folk overfor bedrageriske online varehuse. Som alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene senere.
7Inden nogen shopper billige diamantboremaskine i en e-forretning behøver de faktisk overveje shoppens vilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Yderligere foreslåes det at køberen er påpasselig med de mest basale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige diamantboremaskine online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet virksomheden har.
8Trustpilot bringer dig regulære fornemme muligheder for at dechifrere mange forhenværende køberes reflektioner og derved rekommanderer vi, at du iagttager online shoppens omtaler inden du bestiller billige diamantboremaskine online. Facebook indebærer lige så vel egentlig værdifulde chancer for at få indsigt i webshoppens kundefokus.
9Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en tilkendegivelse af at online forhandleren respekterer den officielle danske lovgivning, og at online shoppen jævnligt føres tilsyn med af fagmænd som har indsigt i vilkårene. Før folk bestiller billige diamantboremaskine hos en forretning på nettet kan de de facto gennemløbe webbutikkens betingelser.