Byggevarepriser.dk

Deltasliber

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.820 kr.
Se produkt
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus i Systainer3
2.819 kr.
Se produkt
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1 I-Plus 18V Bluetooth
4.205 kr.
Se produkt
Festool Akku Deltasliber DTSC 400 Li-Basic 18V
2.485 kr.
Se produkt
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1 I-Set 18V Bluetooth
5.320 kr.
Se produkt
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li-Basic
2.473 kr.
Se produkt
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Plus
4.198 kr.
Se produkt
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Set
5.298 kr.
Se produkt
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.748 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af deltasliber.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige deltasliber hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder har et enormt produktudvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot deltasliber.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra mange nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af deltasliber online.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder finder du i de større byer, og derfor har mange valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at slippe for fragten, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at handle deltasliber online på deres side.
Alverdens specialiserede netshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. På grund af det er det forventeligt at du får super gavnlig sparring fra ansatte der er specialister i netop deltasliber.
Majoriteten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

deltasliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

deltasliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

deltasliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

deltasliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du iværksætter byggeriet er det ufatteligt fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Du må for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse som arbejdshjelm som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Således kan du jævnligt se vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
4Man skal for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet klar før du starter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt ift. væsentlige byggeprojekter. Store byggeprojekter behøver mere end en person. Endvidere må det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
6Nogle gange kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
7Der viser sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og som følge heraf er det vigtigt at der er afsat rigeligt med tid i planen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
8Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør udarbejde en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver strategien.
9Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med enorme mængder nyttig information, særligt forudsat at du kigger i hele verden.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at kortlægge samtlige omkostninger, og efterfølgende dokumentere beløbet for dem slavisk.
11Husk at regne på hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal sikre dig assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel kan det godt betale sig at få en pris fra diverse håndværkere.
12Det bliver væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer parat inden du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er rigtig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En lang række forhandlere på nettet udlover nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmåder til deltasliber. En der er meget populær er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtformen er jo særligt smertefri, samt typisk derudover den prisbilligste slags levering.

Du kunne alternativt vælge at få pakken leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig ofte en smule mere pebret, men tillige i høj grad overkommelig ved køb af deltasliber online. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på deltasliber kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for din ordre nu og her, så derfor er det faktisk klogt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved deltasliber. En hel del internet webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, hvilket dog kræver at ordren laves tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne ordnet inden de lageransatte drager hjemad.

Nogle enkelte internet foretagender præsterer fragt uden gebyr på deltasliber online, men i reglen er det forbeholdt når man bestiller for et fastsat beløb. Ellers kan man udse dig den billigste leveringsform, der tit er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En masse byggecentre tildeler click-and-collect hvor man handler billig deltasliber hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på deltasliber i disse byer:

Lillerød, Nærum, Birkerød, Gentofte, Brabrand, Hjørring, Helsingør, Herlev, Glostrup, Tårnby, Albertslund, Rønne, Fredericia, Solrød Strand, Aarhus, Aalborg, Vordingborg, Dragør, Rudersdal, Randers, Risskov, Viborg, Åbyhøj, Kalundborg, Ølstykke, Haslev, Holbæk, Brøndby, Vanløse, Roskilde, Vejle, Hørsholm, Skive, Højbjerg, Næstved, Hobro, Silkeborg, Svendborg, Nyborg, Kokkedal, Ishøj, Hillerød, Brønderslev, Søborg, Horsens, Korsør, København, Frederikshavn, Odense, Allerød, Frederiksværk, Frederikssund, Skanderborg, Hedensted, Vallensbæk, Køge, Jyllinge, Haderslev, Lyngby, Aabenraa, Værløse, Nørresundby, Hedehusene, Ringsted, Charlottenlund, Varde, Virum, Ballerup, Grenaa, Odder, Hvidovre, Farum, Sønderborg, Herning, Brønshøj, Frederiksberg, Stenløse, Rødovre, Kolding, Nykøbing Falster, Middelfart, Lystrup, Greve, Nakskov, Gladsaxe, Esbjerg, Taastrup, Struer, Ikast, Holstebro, Slagelse, Thisted, Tilst, og Valby, .

Afhentning af deltasliber er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm).

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter eksempelvis deltasliber online og deltasliber priser. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter for eksempel deltasliber tilbud, billig deltasliber samt køb deltasliber, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Tilbud på deltasliber

Det er jo efterhånden ekstremt nemt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige deltasliber online i blandt diverse forretninger på nettet, og derved har masser af internet outlets fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på deltasliber betragteligt, og derudover love fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk være smart at efterprøve indtil flere shops på nettet efter tilbud og udsalg på deltasliber online forud for at du gennemfører din handel, således at man er sikker på at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at ifald en butik på nettet udlover billige deltasliber online til salg for en pris som anses for utrolig gunstig, er det undertiden være en indikator for en svindel e-forretning. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af et regulativ, som garanterer dig imod uægte internet selskaber.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil klare betalingen af deltasliber i flere bidder. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når man ser på søgedata bliver det markant, at netshoppere ofte kigger efter fx køb deltasliber og deltasliber priser. Derudover ser vi mange gange online shoppere søge efter blandt andet deltasliber tilbud, billig deltasliber og deltasliber online.

Se nærmere på tidligere køberes ratings

Trustpilot frembringer ganske ærlige løsninger til at se nøjere på en hel del nuværende konsumenters iagttagelser og herved er det godt, at du eftersøger e-shoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige deltasliber online.

Facebook leverer derudover uden sammenligning fremragende metoder til at få en idé om internet forretningens troværdighed. Her ses en del netshops hvor kunder kan sammensætte en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige deltasliber online i en e-forretning bør man i reglen bese webbutikkens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke videre spændende, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

En anden løsning kunne være at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, fordi det længe har været en sikkerhed for at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at netshoppen jævnligt kontrolleres af eksperter som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, såfremt du får dilemmaer i processen med din shopping med deltasliber. Desuden går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af deltasliber online, for eksempel den returneringsret internet forhandleren tilsikrer.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, således man senere kan vidne om sit køb af deltasliber, uafhængig af om man shopper fra 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Rigtig god service

Jette Madsen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Jette Sørensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot genererer ret så pæne løsninger til at fortolke flere aktuelle brugeres kritik og derfor er det fornuftigt, at du gennemsøger online butikkens omtaler inden du køber billige deltasliber online. Facebook leverer endvidere flere stabile muligheder for at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed.
2Forud for at folk shopper billige deltasliber hos en online forretning burde man i reglen kigge på shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke specielt ophidsende. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige deltasliber online, eksempelvis hvilken returret online webshoppen garanterer.
3Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du er nær internet virksomhedens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ekstremt bestemmende om du mangler deltasliber omgående. Alternativt så garanterer nogle få e-forhandlere levering uden gebyr, men i reglen er det forudsat at der indkøbes for et præcist beløb.
4Størstedelen af internet virksomheder tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til deltasliber. En af de mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt problemfri, og endda tilmed den billigste leveringsmåde.
5Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at online webshoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at shoppen tit kigges til af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige deltasliber hos en forhandler på nettet kan de sådan set se på netbutikkens betingelser.
6Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en vedtægt, hvilket begunstiger os imod uærlige internet foretagender. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at betale regningen af flere omgange.
7En hel del internet foretagender yder fragt uden betaling på deltasliber, men i reglen afkræver det at du køber for en præcis sum. I øvrigt skal man udvælge den mindst kostelige form for fragt, hvilket tit vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig som oftest på den anden side super ligetil. Den mest letkøbte leveringsmåde er dog at hente produkterne selv.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så bestemmende ifald vi skal bruge dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det bestemt væsentligt at vi finder leveringstidspunktet for deltasliber. Størstedelen af online virksomheder yder billig 1 dags fragt på flere varer, men som imidlertid forudsætter at handlen gemmenføres inden et fast tidspunkt.
9Det er i dag særligt nemt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige deltasliber fra flere netbutikker, og altså yder masser af online selskaber billig fragt. Det kan ikke desto mindre blive profitabelt at efterprøve en række e-firmaer efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris.