Byggevarepriser.dk

Dannebrogsvimpel

Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 8 Meter 21x400cm
100 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 6 Meter 20x300cm
85 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 10 Meter 21x500cm
100 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 7 Meter 20x350cm
85 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 12-13 Meter 23x600cm
130 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 11 Meter 23x550cm
130 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 5 meter 20x250cm
100 kr.
Se produkt
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 9 Meter 21x450cm
100 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse byggeshoppens regler.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derfor bør du vælge en webshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af dannebrogsvimpel.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
Der findes forskelle i priserne på billige dannebrogsvimpel alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på lave priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt i de kendte byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare dannebrogsvimpel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har mange chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det kan du overveje at undvære fragten, samt samtidig få varerne straks.
De kendte byggecentre samler produkter fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af dannebrogsvimpel online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er eksperter i deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved formår de at yde en høj grad af informativ rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop dannebrogsvimpel.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille dannebrogsvimpel online hos dem.
Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre
dannebrogsvimpel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

dannebrogsvimpel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

dannebrogsvimpel jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

dannebrogsvimpel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, specielt ved væsentlige byggerier. Større opgaver behøver flere personer. I øvrigt er det bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
2Husk at du kan få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
3Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har grejet klar før du går løs med byggeprojektet. Glem ikke at tillægge de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Forud for at du optager byggeriet kan det være ganske meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget nyttig info, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
6Det er meningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det kan være forstandigt at notere hver enkelt udgiftspost, og dernæst gennemgå ens omkostning ved hver eneste af dem.
7Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod mulige risici. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund bør du løbende se vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplekse projekt.
9Det vil vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed før du starter byggeriet. Du kan notere en simpel indkøbsseddel som samler alt hvad du får brug for, og så tjekke punkterne, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
10Der kommer ofte utidige hovedpiner i tilfælde med krævende opgaver, og af den grund viser det sig vigtigt at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
11Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver din dagsorden.
12Du bør reflektere over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal få professionel assistance til opstarten af arbejdet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson anbefales det at få en pris fra en håndfuld entreprenører.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

De fleste e-forhandlere udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til dannebrogsvimpel. En af favoritterne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer når der er tid til det. Den er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og ofte også den mest prisbevidste fragtform.

Du bør endvidere vælge at vælge levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig som regel lidt mere omkostningsfuld, men derudover rigtig overkommelig ved køb af dannebrogsvimpel online. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter varerne, men det står og falder med at du har bopæl tæt på internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på dannebrogsvimpel kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital hvis vi absolut skal bruge ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det ret så vigtigt at du finder den forventede leveringsdato på dannebrogsvimpel. En række e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, som tager udgangspunkt i at ordren gennemføres inden et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne ordnet inden de lageransatte har fri.

Indtil flere internet outlets yder portofri fragt på dannebrogsvimpel online, men for det meste er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt pris. Derudover skulle du foretrække den billigste leveringsmetode, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted.

Masser af netshops tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig dannebrogsvimpel online og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på dannebrogsvimpel i disse områder:

Brønderslev, Herning, Rødovre, Varde, Korsør, Tårnby, Dragør, Greve, Aalborg, Haderslev, Roskilde, Hillerød, Glostrup, Birkerød, Taastrup, Lillerød, Vejle, Esbjerg, Ishøj, Nærum, Charlottenlund, Svendborg, Aarhus, Horsens, Kolding, Ballerup, Lystrup, Solrød Strand, Køge, Hvidovre, Haslev, Tilst, Lyngby, Odder, Sønderborg, Holbæk, Holstebro, Skanderborg, København, Albertslund, Herlev, Ikast, Odense, Brønshøj, Slagelse, Gladsaxe, Grenaa, Hjørring, Frederikshavn, Aabenraa, Kokkedal, Åbyhøj, Hørsholm, Frederiksberg, Kalundborg, Rudersdal, Hedehusene, Silkeborg, Rønne, Middelfart, Højbjerg, Nykøbing Falster, Nakskov, Thisted, Nørresundby, Brabrand, Vanløse, Stenløse, Ringsted, Gentofte, Søborg, Vordingborg, Virum, Valby, Næstved, Helsingør, Viborg, Randers, Farum, Frederikssund, Frederiksværk, Jyllinge, Hobro, Risskov, Nyborg, Skive, Fredericia, Brøndby, Hedensted, Allerød, Ølstykke, Vallensbæk, Struer, og Værløse, .

Click-and-collect ift. dannebrogsvimpel er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når der ses på tallene er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter fx dannebrogsvimpel online og dannebrogsvimpel priser. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter blandt andet billig dannebrogsvimpel, dannebrogsvimpel tilbud og køb dannebrogsvimpel, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Stark.

Rabat på dannebrogsvimpel

Det er jo efterhånden i høj grad let for forbrugerne at finde information om priser på billige dannebrogsvimpel online i blandt flere internet varehuse, og derfor har masser af forretninger på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på dannebrogsvimpel voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid være indbringende at sammenligne nogle enkelte webshops efter tilbud og udsalg på dannebrogsvimpel online før du handler, så du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Man bør dog ikke overse, at såfremt en shop på nettet forhandler billige dannebrogsvimpel online på tilbud til en pris der kan virke ubegribelig attraktiv, så burde det tit være en indikator for en fup butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en ordning, hvilket garanterer dig imod uærlige e-butikker.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil klare pengene til dannebrogsvimpel over tid. Det fås som regel i nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter eksempelvis køb dannebrogsvimpel og dannebrogsvimpel tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter eksempelvis dannebrogsvimpel online, dannebrogsvimpel priser og billig dannebrogsvimpel.

Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot medfører tilpas gode genveje til at fortolke ret mange øvrige brugeres reflektioner og derfor kan det anbefales, at du kigger nærmere på internet selskabets kritik før du køber billige dannebrogsvimpel online.

Facebook bringer dig desuden uden sammenligning sikre metoder til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. Foruden det er der endda online webshops hvor man kan sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere kan udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige dannebrogsvimpel online på en internet shop kan man i og for sig granske e-butikkens betingelser, det er dog typisk ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Et nemt alternativ er at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det bør være en garanti for at webshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, og at webbutikken jævnligt besøges af jurister som forstår de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, for så vidt du oplever problemstillinger med din shopping med dannebrogsvimpel. Desuden tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de primære forhold der kan have betydning for bestillingen af dannebrogsvimpel online, til eksempel den returneringsret e-forhandleren anvender.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man når som helst sikrer ens ordremail, således man i fremtiden kan vidne om købet af dannebrogsvimpel, uanset om man har bestilt hos Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 eller Harald Nyborg.

Maria H gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Maria Madsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Helle Christensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Inge gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot fremskaffer absolut ærlige genveje til at studere mange aktuelle konsumenters tanker og af den grund er det en hjælp, at du undersøger internet firmaets vurderinger forinden du handler billige dannebrogsvimpel online. Facebook fører til lige så vel flere pæne chancer for at få en idé om online webshoppens popularitet.
2Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, der assisterer dig som køber overfor uærlige internet forhandlere. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen ude i fremtiden.
3Leveringstidspunktet er naturligvis meget vital såfremt du mangler varerne om få sekunder, og af den grund er det forholdsvis afgørende at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for dannebrogsvimpel. De fleste internet outlets præsterer billig dag-til-dag levering på en masse varer, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen realiseres inden et aftalt klokkeslæt.
4Inden folk shopper billige dannebrogsvimpel på en internet webshop burde de i princippet gennemløbe webshoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant. Dertil tilråder vi at man er klar over de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for købet af billige dannebrogsvimpel online, f.eks. hvilken ombytningspolitik e-forretningen kører med.
5En stor portion netshops tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtformer til dannebrogsvimpel. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når du har lyst. Løsningen er altså virkelig nem, og typisk endda den mest betalelige metode til levering.
6En hel del online forretninger præsterer portofri levering på dannebrogsvimpel, men i reglen er det under forudsætning af at du køber for en konkret sum. Derudover må man udvælge den mindst kostelige metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Muligheden bliver godt nok derudover ultra fleksibel. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv.
7Generelt tilråder vi at granske hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er et kendetegn for at internet selskabet opfylder den officielle danske lovgivning, samt at online virksomheden tit føres tilsyn med af fagmænd som behersker de gældende vilkår. Inden nogen handler billige dannebrogsvimpel på en shop kunne de utvivlsomt få overblik over virksomhedens forretningsvilkår.
8Den mest betalelige leveringsversion er dog at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsudgave kan vise sig at være særligt bestemmende hvis man står og skal bruge dannebrogsvimpel om et øjeblik. Alternativt så sikrer en hel del online firmaer gratis fragt, men i reglen kræver det at der erhverves for et fastsat beløb.
9Det er jo ret gnidningsløst for alle at finde de laveste priser online på billige dannebrogsvimpel på diverse online virksomheder, og med det motiv præsterer flere internet virksomheder portofri fragt. Dog kan det immervæk være rentabelt at analysere enkelte netbutikker efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at få den bedste pris.