Byggevarepriser.dk

Cylinderpudser

JET Cylinderpudser JWDS-1836-M
12.995 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 400 V
8.147 kr.
Se produkt
JET Cylinderpudser 22-44 PLUS
14.995 kr.
Se produkt
Holzmann Cylinderpudser ZS640P 230V
25.624 kr.
Se produkt
JET Cylinderpudser JWDS-1632
13.995 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 400 V
18.554 kr.
Se produkt
Holzmann Cylinderpudser ZS560U
9.899 kr.
Se produkt
JET Cylinderpudser 22-44 OSC-M
24.995 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 230 V
6.685 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 230 V
8.147 kr.
Se produkt
Holzmann Cylinderpudser ZS970P 230V
39.999 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 400 V
6.685 kr.
Se produkt
JET Dobbelt Cylinderpudser DDS-225-T
39.855 kr.
Se produkt
Holzmann Cylinderpudser
8.375 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 400 V
8.850 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 230 V
8.850 kr.
Se produkt
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 230 V
18.554 kr.
Se produkt
JET Dobbelt cylinderpudser DDS-225
42.995 kr.
Se produkt
JET Cylinderpudser JWDS-1020-M
10.925 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse webshoppens regningslinjer.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige cylinderpudser fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have gode priser, hvorimod nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed bør du vælge en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring cylinderpudser.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare cylinderpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derved har folk valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar få varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige nicheshops, og så kan du handle fra et stort udvalg af cylinderpudser online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du en lavere pris.
En masse nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem formår de at yde endnu mere konstruktiv service fra folk med ekspertviden i lige præcis cylinderpudser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller cylinderpudser online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
cylinderpudser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være fundamentalt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende nedskrive billige priser på dem alle sammen.
2Godt forarbejde er kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må have en strømlinet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du laver din strategi.
3Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, specielt ved krævende ombygninger. Krævende byggerier kræver mere end en person. Desuden viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
4Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af en masse anvendelig info, navnligt hvis du søger på engelsk.
5Forinden du går i gang med dit byggeprojekt må det være meget fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Der kommer næsten altid pludselige problemer når det kommer til store projekter, og altså viser det sig væsentligt at der er afsat en god portion tid i planen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
7For opgaver udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund kan du jævnligt tage notits af vejrprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du står midt i det vigtige projekt.
8Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
9Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Det kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
10Man må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være smart at have grejet disponibelt akkurat som du tager fat på arbejdet. Husk også at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Husk at kalkulere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal have hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert er det normalt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
12Det kan vise sig fundamentalt at have de relevante materialer klar i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres det du får brug for, og så gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En masse internet forretninger giver nu et hav af forskellige billige løsninger til levering til cylinderpudser. Det mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Muligheden er jo ualmindeligt overkommelig, samt typisk tilmed den billigste fragtform.

Du kunne også overveje at få varerne leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver til tider en anelse mindre billig, men ligeledes yderst uproblematisk med cylinderpudser online. Den prisbilligste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på cylinderpudser er super central i tilfælde af at du har behov for produktet straks, så med det formål er det ret så fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato for cylinderpudser. Mange online outlets – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, men som trods alt står og falder med at transaktionen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort før de pakkeansatte drager hjemad.

Indtil flere internet varehuse byder på gratis levering på cylinderpudser online, men oftest er det under betingelse af at du shopper for et præcist beløb. Alternativt skal du foretrække den billigste fragtløsning, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

Flere kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig cylinderpudser online og afhenter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af cylinderpudser i følgende områder:

Frederiksberg, Viborg, Brønderslev, Aabenraa, Frederikshavn, Hedehusene, Søborg, Nykøbing Falster, Haderslev, Risskov, Jyllinge, Middelfart, Grenaa, Albertslund, Fredericia, Glostrup, Rønne, Ringsted, Esbjerg, Vallensbæk, Vordingborg, Randers, Tilst, Næstved, Sønderborg, Odense, Hvidovre, Holstebro, Greve, Stenløse, Hjørring, Herlev, Rødovre, Hobro, Odder, Hedensted, Gentofte, Lyngby, Skive, Nærum, Thisted, Herning, Helsingør, Korsør, Haslev, Struer, Birkerød, Allerød, Holbæk, Ballerup, Charlottenlund, Hørsholm, Brønshøj, Farum, Gladsaxe, Virum, Kokkedal, Ikast, Frederiksværk, Værløse, København, Brabrand, Hillerød, Nørresundby, Horsens, Køge, Valby, Rudersdal, Vanløse, Dragør, Taastrup, Brøndby, Svendborg, Nakskov, Tårnby, Nyborg, Roskilde, Ølstykke, Skanderborg, Ishøj, Højbjerg, Lillerød, Slagelse, Solrød Strand, Frederikssund, Aalborg, Aarhus, Kalundborg, Lystrup, Åbyhøj, Vejle, Varde, Kolding, og Silkeborg, .

Afhentning for cylinderpudser er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i data er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis cylinderpudser tilbud og køb cylinderpudser. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter bl.a. billig cylinderpudser, cylinderpudser online samt cylinderpudser priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på cylinderpudser

Det er i dag vældig simpelt for alle at finde information om priser på billige cylinderpudser online i blandt flere e-firmaer, og til tak har en hel del internet forhandlere ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på cylinderpudser betragteligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden betaling.

Det kan imidlertid være fordelagtigt at sammenholde flere internet webshops efter billige priser på cylinderpudser online forud for at du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Man skal alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online butik udbyder billige cylinderpudser online til salg for en udsalgspris der virker hamrende god, kan det undertiden være et signal om en falsk e-forhandler. Køb med kort er imidlertid indbefattet af Indsigelsesordningen, som skærmer køberen overfor uægte online butikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale regningen på cylinderpudser i flere bidder. Det foreslåes som regel i niche webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Ses der på søgedata er det markant, at folk som regel kigger efter for eksempel cylinderpudser online og cylinderpudser tilbud. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter bl.a. køb cylinderpudser, cylinderpudser priser og billig cylinderpudser.

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig egentlig fremragende løsninger til at dechifrere en længere række tidligere køberes observationer og derved stiller vi forslag om, at du betragter netshoppens ratings før du placerer din ordre på billige cylinderpudser online.

Facebook tilbyder derudover forholdsvis gode chancer for at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Herinde møder vi endda e-handler hvor folk kan frembringe en omtale af ordreforløbet, som ligeledes må tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige cylinderpudser online i en shop bør de ideelt set granske e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en omfattende opgave, i særdeleshed på de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere om internet forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det kan være en indikator for at internet shoppen anerkender de gældende danske regler, og at shoppen løbende ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med din handel med cylinderpudser. Endvidere er det fornuftigt at køber er opmærksom på de mest centrale vilkår der kan have betydning for bestillingen af cylinderpudser online, eksempelvis den ombytningsret e-butikken benytter.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af cylinderpudser, uagtet om man handler fra Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller Harald Nyborg.

Maria C gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Morten gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Henrik M gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lone Madsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest betalelige løsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog kræver at du har bopæl i kort afstand af e-butikkens bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være ualmindeligt afgørende om man står og skal bruge cylinderpudser omgående. Alternativt så præsterer en hel del e-handler i Danmark levering uden beregning, men typisk kun såfremt der aftages for et præcist beløb.
2En masse netshops foreslår nu om dage et stort udvalg af billige former for levering til cylinderpudser. En af de mest anvendte er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså ekstremt praktisk, samt ofte endda den billigste leveringsmanér.
3Generelt foreslår vi at kontrollere om online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det skulle være en tilkendegivelse af at online shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen tit besigtiges af fagfolk der forstår retningslinjerne. Forinden nogen bestiller billige cylinderpudser hos en e-shop burde de for at være på den sikre side overveje virksomhedens forretningsaftale.
4Antal dages levering er selvfølgelig super afgørende såfremt du står og skal bruge ordren fluks, så derfor er det øjensynligt på sin plads at man gransker den forventede leveringstid for cylinderpudser. Mange internet outlets frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, men som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent tidspunkt.
5Det er jo yderst simpelt for alle at finde de laveste priser online på billige cylinderpudser i blandt diverse online shops, og af den grund tilbyder en hel del e-shops fragtfri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at efterse en række online outlets efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris.
6Inden folk handler billige cylinderpudser hos en internet shop bør man principielt have øje for shoppens forretningsvilkår, men det er tit ikke særlig interessant. Desuden går vi ind for at køber er vidende om de mest vedkommende betingelser der kan influere på købet af billige cylinderpudser online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen tilbyder.
7Trustpilot tilbyder dig ret solide løsninger til at beskue en lang række tidligere konsumenters synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du tolker online shoppens vurderinger før du handler billige cylinderpudser online. Facebook fører til derudover de facto anstændige muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en forordning, der beskytter os overfor bedrageriske online forhandlere. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at klare betalingen senere.
9En række online forretninger garanterer billig levering på cylinderpudser, men typisk er det betinget af at der aftages for en bestemt pris. Som alternativ må man udvælge den mindst kostelige løsning til levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop. Den er jævnligt desuden virkelig let. Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.