Byggevarepriser.dk

Cutterkniv

Cutterknive 18mm HERO 3164-090
25 kr.
Se produkt
Cutterknivsæt 3 dele 9/18mm Kreator KRT000200
32 kr.
Se produkt
Cutterkniv med skruelås 18 mm
42 kr.
Se produkt
Cutter kniv 9 MM ProBuilder
20 kr.
Se produkt
Cutter kniv 25 MM ProBuilder
36 kr.
Se produkt
Cutterkniv 18 mm med dåseåbner ProBuilder 55526
37 kr.
Se produkt
Cutter kniv 18 MM ProBuilder
25 kr.
Se produkt
Cutter kniv med auto load 18 MM ProBuilder
60 kr.
Se produkt
Cutterkniv 18mm Kreator KRT000206
36 kr.
Se produkt
Cutterkniv 18mm i aluminium Kreator KRT000303
60 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige cutterkniv fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man kende webshoppens regningslinjer.
For en del er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af cutterkniv.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot cutterkniv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i store dele af landet, og takket være dette har folk chancen for at bestille online og hente materialerne selv. Derigennem kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og endda få fat i varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af cutterkniv online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det vil du opleve ekstremt konstruktiv assistance fra folk med specialistviden i lige præcis cutterkniv.
Hovedparten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
De fleste nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber cutterkniv online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
cutterkniv harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

cutterkniv jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

cutterkniv silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

cutterkniv bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm som hjælper dig overfor eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel assistance.
2Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, navnlig i tilfælde af krævende projekter. Enkelte opgaver kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
3Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at liste en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du laver handlingsplanen.
4Inden du starter byggeprojektet er det højst centralt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det er aktuelt at du har de presserende byggematerialer til rådighed inden du kaster dig over dit arbejde. Du kunne med fordel lave en enkel oversigt som samler de materialer som er nødvendige, og derefter tjekke hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
6I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et budget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det vil være forstandigt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke beløbet for dem alle sammen.
7Du må nødig gå ned på grej. Det kan vise sig at være fundamentalt at have grejet ved hånden akkurat som du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
8Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når ombygningen er CO2-besparende. Bidraget forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Hvis du søger assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at hente priser fra flere virksomheder.
10Du kan finde mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med enormt meget brugbar oplysning, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
11Der kommer stort set altid ubelejlige problematikker i tilfælde med omfattende opgaver, og derfor vurderes det essentielt at der afsættes god tid i planen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således bør du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Adskillige online firmaer giver efterhånden mange forskellige billige leveringsformer til cutterkniv. Det mest almindelige er efterhånden pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig ultra problemfri, samt ofte desuden den mest letkøbte form for levering.

Du burde tillige prøve at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig sædvanligvis en tand dyrere, men samtidig vældig enkel med cutterkniv online. Den billigste leveringsversion er unægtelig selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du lever nær online forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på cutterkniv er naturligvis temmelig afgørende ifald vi absolut skal bruge produktet nu og her, så med det formål er det faktisk væsentligt at du studerer den estimerede leveringstid på cutterkniv. Størstedelen af online selskaber – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen anbringes forinden et givent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne på posthuset inden de lageransatte tager hjem.

Flere online shops præsterer fragtfri levering på cutterkniv online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der erhverves for et bestemt beløb. Desuden kunne man beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

En række byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du køber billig cutterkniv online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på cutterkniv i følgende områder:

Helsingør, Vordingborg, Hillerød, Silkeborg, Tilst, Skanderborg, Albertslund, Virum, Aabenraa, Grenaa, Næstved, Viborg, Tårnby, Haderslev, Farum, Roskilde, Hobro, Fredericia, Randers, Odder, Taastrup, Haslev, Charlottenlund, Stenløse, Aalborg, Slagelse, Ikast, Hedensted, Nykøbing Falster, Vanløse, Frederiksværk, Kolding, Nakskov, Horsens, Køge, Thisted, Herning, Rønne, Lillerød, Nærum, Herlev, Gentofte, Dragør, Aarhus, Nørresundby, Værløse, Hjørring, Brønshøj, Solrød Strand, Lystrup, Rødovre, Holbæk, Frederiksberg, Varde, Brøndby, Glostrup, Skive, Hedehusene, Korsør, Frederikshavn, Esbjerg, Greve, Kalundborg, Vejle, Nyborg, Ringsted, Allerød, Højbjerg, Birkerød, Kokkedal, Brabrand, Vallensbæk, Ishøj, Sønderborg, Åbyhøj, Rudersdal, Struer, Hvidovre, Risskov, Ballerup, Holstebro, Odense, Brønderslev, Svendborg, Gladsaxe, Valby, Hørsholm, Søborg, Lyngby, Frederikssund, Ølstykke, Middelfart, Jyllinge, og København, .

Click-and-collect for cutterkniv er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Amager).

Ses der på data bliver det klart, at folk typisk efterspørger bl.a. køb cutterkniv og cutterkniv online. Derudover oplever vi ofte online shoppere kigge efter eksempelvis cutterkniv priser, cutterkniv tilbud og billig cutterkniv, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Den bedste pris på cutterkniv

Det er jo efterhånden ret gnidningsløst for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige cutterkniv online på diverse e-handler, og følgelig har flertallet af firmaer på nettet set sig nødsaget til at tvinge salgspriserne på cutterkniv en hel del, og ydermere tilbyde gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk være indbringende at efterprøve flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på cutterkniv online før du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Du må dog huske på, at såfremt en internet webshop reklamerer billige cutterkniv online for en pris som er urealistisk god, bør det tit være et bevis på en uoprigtig netbutik. Shopping med kort er dog indbefattet af en retningslinje, der assisterer dig imod svindlende e-forretninger.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage betalingen af cutterkniv i flere bidder. Det foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på data er det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis cutterkniv priser og cutterkniv tilbud. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis køb cutterkniv, cutterkniv online og billig cutterkniv.

Udforsk tidligere køberes erfaringer

Trustpilot medfører sådan set pæne løsninger til at se nærmere på en lang række eksisterende forbrugeres ratings og derfor rekommanderer vi, at du sonderer online butikkens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige cutterkniv online.

Facebook fremskaffer lige så vel nogenlunde tiltalende chancer for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt ser vi nogle e-firmaer hvor det er muligt at sammensætte en kritik af virksomhedens service, som tilmed kan drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige cutterkniv online på en e-butik behøver man i reglen sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt, særligt hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

En nemmere løsning er at se nærmere på om e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et tegn på at webbutikken imødekommer dansk lovgivning, foruden at forretningen nu og da besigtiges af eksperter som er indført i retningslinjerne.

Dette er desuden en god genvej til støtte, såfremt du får dilemmaer i processen med dit køb af cutterkniv. I øvrigt foreslåes det at køber er påpasselig med de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af cutterkniv online, som fx den returneringsret internet forhandleren benytter.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man altid beholder ens kvittering, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af cutterkniv, ligegyldig om man køber ved XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Inge A gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Charlotte Jensen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Søren Møller gav 5 stjerner

Fremragende service

Ole Møller gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til online indkøb
1Fragttiden er jo ret vigtig om du har behov for ordren om få sekunder, så herved er det jo væsentligt at du finder den estimerede leveringsdato ved cutterkniv. Størstedelen af firmaer på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på flere varenumre, men vær obs på at det er underforstået at du bestiller inden et bestemt tidspunkt.
2Den billigste fragtløsning vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du er tæt på internet shoppens tilholdssted. Den leveringstype er ret så relevant hvis man mangler cutterkniv straks. Alternativt så tilbyder nogle få internet foretagender portofri fragt, men tit kræves det at der bestilles for en fastsat sum.
3De fleste internet webshops frembyder nu om dage diverse forskellige billige fragtmetoder til cutterkniv. En der er meget almindelig er i dag afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ualmindeligt gnidningsløs, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste fragtform.
4Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at internet shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at internet forhandleren løbende føres tilsyn med af fagmænd som er indført i vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige cutterkniv på en internet webshop behøver man i reglen gennemlæse e-butikkens handelsbetingelser.
5Nogle få internet forhandlere frembyder portofri levering på cutterkniv, men undertiden stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum. Ellers burde du foretrække den mest billige slags levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Løsningen er gennemsnitligt omvendt vældig praktisk. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
6Trustpilot bringer dig uden sammenligning strålende chancer for at kontrollere adskillige nuværende forbrugeres ratings og derfor tilrådes det, at du kigger på online forhandlerens ratings før du bestiller billige cutterkniv online. Facebook resulterer i tilsvarende nogenlunde ønskværdige chancer for at få kendskab til e-forretningens popularitet.
7Forud for at nogen shopper billige cutterkniv på en online butik kan de i virkeligheden granske webbutikkens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde. Desuden kan det være til hjælp at køber er vidende om de primære vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige cutterkniv online, som fx den ombytningsret online forhandleren bruger.
8Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en forordning, som assisterer folk overfor uoprigtige online forretninger. Som alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil klare omkostningerne over en periode.
9Det er jo efterhånden ret så ligetil for alle at tjekke tilbud online på billige cutterkniv hos diverse internet butikker i Danmark, og til tak lover masser af butikker på nettet gratis fragt. Derfor kan det immervæk være nyttigt at efterprøve enkelte e-butikker efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at antage den mindst kostelige pris.