Byggevarepriser.dk

Chaussésten pristjek

Er du på udkig efter chaussésten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 500 stk for kun 2.065 kr. Det er 46 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.065 kr.Køb
2.174 kr.Køb
2.912 kr.Køb
2.974 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.264 kr.Køb
4.012 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkler til indkørsel til bålplads til bålsted til trappe

Varianter: røde beton granit halve små blå grå cirkel gule sorte store tørbeton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Ifald du vil have varerne med det samme eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige chaussésten fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode tilbud, imens nogle satser på faglig sparring. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som giver sparring omkring chaussésten.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort vareudvalg, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot chaussésten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af chaussésten online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derfor har mange valget om at handle online og transportere varerne selv. Hermed har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er specialister i deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du få ekstremt indsigtsfuld service fra folk med ekspertviden i lige præcis chaussésten.
Mange nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Forskellige specialiserede webshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille chaussésten online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der er endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube giver dig adgang til store mængder anvendelig information, især ifald du bruger den engelske version.
2For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen meget at sige. Af den grund skal du løbende undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
3I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Måske kan det blive betydningsfuldt at have de presserende byggematerialer parat forud for at du begynder projektet. Du har fordel af at sammenfatte en simpel note hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og bagefter gennemgå oversigten, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
5Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som beskyttelse mod eventuelle risici. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at lave et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør notere ens udgift ved dem slavisk.
7Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe eksperthjælp til noget af det. Hvis du henter hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
8Længe før du optager dit byggeprojekt kan det blive ganske fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggerier. Nogle projekter bør udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
10Man skal nødig mangle værktøj. Ofte kan det vise sig klogt at du har det disponibelt forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11Der kommer ofte ubelejlige hovedpiner i tilfælde med omfangsrige projekter, og altså viser det sig værdifuldt at man afsætter passende plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
12Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ret så betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål til chaussésten

 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvad er chaussesten?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  En masse shops på nettet giver efterhånden diverse billige leveringstyper til chaussésten. En favorit er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine produkter når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo vældig simpel, og typisk ydermere den prisbilligste fragtløsning.

  Du burde på samme måde overveje at bestille ordren til levering til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver typisk en tand dyrere, men lige så vel særdeles let med chaussésten online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket dog står og falder med at du lever lige ved online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på chaussésten er jo ret så betydningsfuld om man står og skal bruge varen nu og her, og i det øjemed er det relativt essentielt at du undersøger leveringstidspunktet for chaussésten. En stor portion shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen anbringes tidligere end et fast tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne ekspederet før logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte forhandlere på nettet yder levering uden gebyr på chaussésten online, men tit er det påkrævet at man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt kan man snuppe den billigste type af levering, der mange gange er at få leveret din pakke til en pakkeshop.

  Mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig chaussésten online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på chaussésten i følgende områder:

  Ikast, Næstved, Kalundborg, Svendborg, Brabrand, Thisted, Vallensbæk, Frederikshavn, Hobro, Hillerød, Gladsaxe, Herning, Søborg, Charlottenlund, Risskov, Odder, Hørsholm, Skive, Hjørring, Farum, Virum, Taastrup, Herlev, Roskilde, Hedehusene, Albertslund, Greve, Silkeborg, Valby, Ølstykke, Aabenraa, Nakskov, Ringsted, Tårnby, Rønne, Nyborg, Køge, Helsingør, Varde, Nærum, Rudersdal, Glostrup, Nørresundby, Birkerød, Horsens, Hvidovre, København, Haslev, Dragør, Lillerød, Vanløse, Frederiksværk, Kolding, Ishøj, Højbjerg, Middelfart, Korsør, Frederikssund, Skanderborg, Brønderslev, Åbyhøj, Ballerup, Nykøbing Falster, Kokkedal, Brøndby, Jyllinge, Frederiksberg, Lystrup, Lyngby, Aalborg, Vejle, Hedensted, Rødovre, Haderslev, Randers, Viborg, Odense, Esbjerg, Brønshøj, Fredericia, Gentofte, Tilst, Grenaa, Stenløse, Allerød, Holstebro, Slagelse, Værløse, Holbæk, Struer, Aarhus, Vordingborg, Solrød Strand, og Sønderborg, .

  Click-and-collect af chaussésten er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland).

  Når der ses på statistikkerne står det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. chaussésten priser og chaussésten tilbud. Derudover oplever vi som regel mennesker søge efter bl.a. køb chaussésten, chaussésten online og billig chaussésten, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

  Spar penge på chaussésten

  Det er efterhånden ekstremt enkelt for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige chaussésten online i blandt diverse internet selskaber, og herved har adskillige internet forhandlere været tvunget til at mindske prisen på chaussésten helt i bund, og endda sikre fragt uden betaling.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være lønsomt at tjekke visse internet webshops efter udsalg og tilbud på chaussésten online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

  Du skal blot huske på, at i tilfælde af at en internet forhandler udlover billige chaussésten online til en udsalgspris som er enormt fordelagtig, bør det undertiden være et faresignal om en svindel online butik. Køb med gængse betalingskort er dog dækket ind under en bestemmelse, som dækker kunden imod uærlige e-firmaer.

  Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at finansiere pengene til chaussésten over tid. Det fås typisk i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at folk som regel leder efter eksempelvis billig chaussésten og chaussésten tilbud. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter fx køb chaussésten, chaussésten priser samt chaussésten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til indkørsel til trappe til cirkler til bålsted

  Varianter: små store halve røde beton blå cirkel granit grå gule sorte tørbeton

  Læs nuværende kunders meninger

  Trustpilot præsterer rigtig fine muligheder for at sondere en stor gruppe andre kunders omtaler og herved er det godt, at du beser internet forhandlerens omtaler før du færdiggør din shopping med billige chaussésten online.

  Facebook byder på desuden fuldstændig hæderlige chancer for at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. Derudover ses en række e-forretninger som tilbyder kunderne at registrere en omtale af deres køb, hvilket ligeledes kan drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk shopper billige chaussésten online i en e-shop kan de utvivlsomt gennemgå netbutikkens betingelser, det er dog gerne ikke super spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  En nem løsning kan derfor være at granske om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er et tegn på at e-handlen efterlever de danske retningslinjer, samt at webbutikken rutinemæssigt efterses af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

  Det er en rigtig god chance for support, når du skulle få vanskeligheder med din ordre på chaussésten. Endvidere slår vi et slag for at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde vedtægter der har indvirkning på købet af chaussésten online, f.eks. hvilken returret online firmaet bruger.

  I relation til det er det samtidig relevant, at man permanent opbevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af chaussésten, hvad end man har handlet fra 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Søren gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Kirsten gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  Anders Pedersen gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Erik Olsen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at granske om e-handlen er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være en sikring om at internet selskabet adlyder de officielle regler, tillige med at e-forhandleren løbende besigtiges af fagmænd som har indsigt i vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige chaussésten i en shop burde man sådan set gennemse shoppens handelsbetingelser.
  2Den billigste leveringsløsning er unægtelig at hente produkterne selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig tæt på online butikkens lager. Den fragttype er naturligvis ekstremt vital såfremt vi har brug for chaussésten inden for kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte forretninger på nettet fragt uden beregning, men for det meste afkræver det at der handles for et bestemt beløb.
  3Fragtperioden er yderst vigtig hvis man står og skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så herved er det rigtig vigtigt at vi ser den forventede leveringsdato på chaussésten. En lang række internet virksomheder giver billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt.
  4Visse outlets på nettet byder på portofri fragt på chaussésten, men i de fleste tilfælde kun ifald der shoppes for en konkret sum. Som alternativ må man vælge den mest betalelige leveringsmåde, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt endvidere rigtig gnidningsløs. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
  5Det er super problemfrit for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige chaussésten i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og følgelig garanterer massevis af internet firmaer fri fragt. Det kan dog til hver en tid være indbringende at eftergå diverse netbutikker efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at man er skråsikker på at opnå den laveste pris.
  6Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under Indsigelsesordningen, som forsvarer dig som køber imod falske e-shops. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre pengene af flere omgange.
  7En hel del internet forhandlere frembyder i vore dage mange forskellige billige former for levering til chaussésten. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når det passer dig. Fragttypen er altså virkelig let gængelig, og typisk ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.
  8Forud for at nogen køber billige chaussésten i en e-shop kunne de ideelt set løbe igennem deres handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant. Yderligere foreslår vi at du er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der gælder for handlen med billige chaussésten online, som fx den returneringsret online forhandleren kører med.
  9Trustpilot forærer dig en lang række anstændige chancer for at bese en stor gruppe eksisterende brugeres oplevelser og herved tilråder vi, at du gennemgår internet forhandlerens ratings forinden du bestiller billige chaussésten online. Facebook giver dig lige så vel uden sammenligning fornemme metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk