Byggevarepriser.dk

Bugthøvl

Emmerich Bugthøvl nr. 63 Rund
139 kr.
Se produkt
Stanley bugthøvl 1-12-152 rund sål
195 kr.
Se produkt
Emmerich Bugthøvl nr. 64 Flad
139 kr.
Se produkt
Stanley bugthøvl 1-12-151 lige sål
215 kr.
Se produkt
EMMERICH bugthøvl nr. 64 Flad
145 kr.
Se produkt
EMMERICH bugthøvl nr. 63 Rund
140 kr.
Se produkt
IRWIN Bugthøvl, flad sål (konveks)54x250mm
241 kr.
Se produkt
EMMERICH bugthøvl 52 mm lige
236 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot bugthøvl.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af bugthøvl.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke butikkens regler.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed muligt hos de gængse byggekæder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige bugthøvl fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og på grund af det har mange adgang til at handle online og fragte materialerne personligt. Derigennem har du chancen for at spare fragtomkostningen, og endda hente varerne straks.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra diverse specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af bugthøvl online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der oftest er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller bugthøvl online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får super kyndig rådgivning fra personale der er specialister i netop bugthøvl.
Danmarks største byggemarkeder
bugthøvl bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

bugthøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

bugthøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

bugthøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet beroer altså på at byggeriet har betydning for naturen.
2Der viser sig som regel pludselige problemstillinger når det handler om svære byggeprojekter, og derfor er det betydningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i kalenderen, således at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du bør tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du skal have professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
4For udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. Af den årsag må du tit undersøge vejrmeldingerne lige før byggeriets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at regne absolut lige når du er gået i gang med det store byggeprojekt.
5Det kan være en god idé at få assistance til projektet, især hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
7Du skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have det klar til brug inden du går løs med byggeprocessen. Glem ikke at medregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
8Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
9Muligvis kan det blive værdifuldt at have de fornødne byggematerialer parat i god tid før du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammensætte en enkel note hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og så tjekke hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
10Det er fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive en god idé at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem en ad gangen.
11I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det vise sig højst vigtigt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
12Der er en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube er formidler af enormt meget nyttig information, specielt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes foretrukne byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

Størstedelen af netshops yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtløsninger til bugthøvl. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er altså ekstremt smart, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste fragttype.

Du kunne ligeledes beslutte dig for at få det leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig en gang i mellem en tak dyrere, men ydermere vældig fleksibel ift. bugthøvl online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog altid være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du er i kort afstand af e-handlens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på bugthøvl er ekstremt udslagsgivende hvis du har brug for varen inden for få dage, så af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at vi ser det forventede leveringstidspunkt på bugthøvl. Temmelig mange internet forretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, men vær på vagt da det står og falder med at du når at bestille forud for et bestemt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet distribueret forinden logistikmedarbejderne har fri.

Visse outlets på nettet lover levering uden gebyr på bugthøvl online, men oftest er det betinget af at du køber for et præcist beløb. Desuden kan du gribe den mest letkøbte metode til levering, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

En masse webbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig bugthøvl online men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår for eksempel klik-og-hent på bugthøvl i disse byer:

Lillerød, Kokkedal, Haderslev, Højbjerg, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Valby, Risskov, København, Lyngby, Lystrup, Tårnby, Odder, Ikast, Glostrup, Struer, Hedehusene, Gladsaxe, Slagelse, Brønderslev, Farum, Horsens, Aarhus, Nakskov, Rødovre, Randers, Allerød, Ølstykke, Holbæk, Odense, Hobro, Hvidovre, Hillerød, Nyborg, Grenaa, Silkeborg, Albertslund, Svendborg, Korsør, Vallensbæk, Birkerød, Værløse, Varde, Solrød Strand, Skanderborg, Virum, Charlottenlund, Skive, Vanløse, Ballerup, Hjørring, Herning, Søborg, Middelfart, Holstebro, Gentofte, Frederikshavn, Vejle, Rudersdal, Fredericia, Helsingør, Greve, Esbjerg, Kalundborg, Roskilde, Hedensted, Dragør, Sønderborg, Rønne, Ringsted, Frederiksværk, Jyllinge, Brøndby, Køge, Vordingborg, Brabrand, Haslev, Stenløse, Frederikssund, Ishøj, Thisted, Aalborg, Viborg, Næstved, Nørresundby, Aabenraa, Brønshøj, Taastrup, Tilst, Nærum, Frederiksberg, Kolding, Hørsholm, og Herlev, .

Afhentning for bugthøvl er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ses der på data står det markant, at folk jævnligt søger for eksempel bugthøvl tilbud og bugthøvl priser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter eksempelvis køb bugthøvl, billig bugthøvl og bugthøvl online, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på bugthøvl

Det er i dag ret så ukompliceret for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige bugthøvl online fra flere internet shops, og til gengæld har flere online shops set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på bugthøvl eftertrykkeligt, og ydermere love fri fragt.

Men det kan imidlertid blive smart at besigtige en række e-forhandlere efter tilbud på bugthøvl online inden du handler, så du er tryg ved at få den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Du bør blot være så påvagt, at såfremt en e-butik sælger billige bugthøvl online for en salgspris der er utopisk overkommelig, så burde det tit være en varsel om en uægte e-handler. Handler med kort er i hvert fald inkluderet i en lov, der redder folk imod fup internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere prisen på bugthøvl over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere som regel leder efter blandt andet bugthøvl tilbud og billig bugthøvl. Man ser desuden ofte mennesker efterspørge bl.a. bugthøvl online, køb bugthøvl og bugthøvl priser.

Læs folks vurderinger

Trustpilot frembyder helt passende genveje til at gennemstøve en længere række øvrige køberes reflektioner og herved anbefaler vi, at du beser e-shoppens ratings forinden du køber billige bugthøvl online.

Facebook tilbyder dig desuden fuldt ud fortræffelige løsninger til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk forhandlere på nettet hvor man kan afgive en bedømmelse af deres køb, som desuden må bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige bugthøvl online i en webshop kunne de på en vis måde skimme shoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, specielt med de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Alternativet kunne være at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en erklæring om at internet virksomheden følger de gældende danske regler, foruden at internet forretningen nu og da undersøges af eksperter der har ekspertise inden for reglerne.

Det giver dig chance for opbakning, for så vidt du møder problemer i forbindelse med din ordre på bugthøvl. Yderligere kan det være til hjælp at køberen er vidende om de mest essentielle vedtægter i forbindelse med bestillingen af bugthøvl online, som fx den ombytningsrettighed netshoppen garanterer.

I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af bugthøvl, uafhængig af om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Davidsen.

Lene Andersen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Niels gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Hanne A gav 5 stjerner

SUPER

Anders Johansen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til online shopping
1En hel del e-shops i Danmark byder på fragt uden gebyr på bugthøvl, men ofte gælder det kun hvis du shopper for en konkret sum. Derudover skal man tage den mest billige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Denne er gennemsnitligt endvidere temmelig nem. Den mest billige løsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
2Den prisbilligste fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du opholder dig nærved e-forretningens arbejdslager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være temmelig vital såfremt man står og skal bruge bugthøvl omgående. Alternativt så frembyder flere e-forretninger i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man aftager for en fastsat pris.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en orden, hvilket skærmer køber overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du vil afdrage prisen af flere omgange.
4Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er et fingerpeg om at internet selskabet imødekommer dansk lovgivning, udover at internet selskabet lejlighedsvis evalueres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige bugthøvl på en e-shop bør de når alt kommer til alt skimme deres handelsbetingelser.
5Leveringstidspunktet kan være særdeles afgørende hvis man har brug for ordren om et øjeblik, så af den grund er det ganske fornuftigt at vi studerer den anslåede leveringstid ved bugthøvl. De fleste internet firmaer stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, som trods alt er påkrævet at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
6Trustpilot tilbyder faktisk gunstige genveje til at efterse diverse eksisterende brugeres omtaler og derved er det smart, at du besigtiger online forretningens ratings forinden du bestiller billige bugthøvl online. Facebook medfører også regulære hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i netshoppens popularitet.
7En stor portion online outlets yder i dag diverse billige leveringstyper til bugthøvl. Den mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke når du har tid. Fragttypen er altså meget gnidningsløs, samt endda også den mest prisbevidste type af levering.
8Det er i dag super let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige bugthøvl på flere online shops, og på grund af dette præsterer en lang række outlets på nettet fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at eftergå enkelte online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du køber, så man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
9Inden folk shopper billige bugthøvl hos en shop kunne man utvivlsomt gennemløbe webbutikkens regler, men det er typisk et tidskrævende projekt. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de mest basale retningslinjer der kan have betydning for købet af billige bugthøvl online, for eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren benytter.