Byggevarepriser.dk

Brosten pristjek

Er du på udkig efter brosten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til indkørsel til trappe til haven til gårdsplads til bedkant

Varianter: store slidte beton sorte små grå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige brosten fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare brosten.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de kendte byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring brosten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af brosten online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Ergo kan du modtage super indsigtsfuld vejledning fra folk der er specialister i lige præcis brosten.
Størstedelen af niche netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller brosten online hos dem.
Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online får du en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man bør på ingen måde mangle værktøj. Det kan vise sig at være meningsfuldt at du har værktøjet parat før du går løs med byggeprocessen. Derudover er det godt at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
2Der kommer ofte overraskende bump på vejen når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
3Der ligger en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig oplysning, specielt hvis man søger på engelsk.
4Inden du indleder byggeprojektet kan det blive højst essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Du bør ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke får professionel assistance.
6Ofte vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det kan være en fordel at dokumentere alle udgiftsposter, og herefter kortlægge ens udgift ved dem én og én.
7Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør hente hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Når du søger hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at lede efter en pris fra en håndfuld entreprenører.
8Det kan blive væsentligt at du har samtlige byggematerialer klar til brug i god tid før du tager fat på projektet. Du kunne udfærdige en enkel liste med alt det du får brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man såfremt ombygningen er CO2-besparende. Støtten er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af større byggeopgaver. Større byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover er det bedre og mere interessant når man er flere om det.
11Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag bør du jævnligt tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
12Forberedelse er kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må udarbejde en effektiv plan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk når du nedskriver køreplanen.
Danskernes foretrukne byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål om brosten

 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En stor portion online webshops tildeler nu om dage alverdens billige løsninger til levering til brosten. En af de mest populære er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv afhenter produkterne når du har tid. Fragtløsningen er nemlig ret ukompliceret, samt i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.

  Du kan ydermere forsøge at vælge at få sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Metoden bliver som oftest en tand mere omkostningsfuld, men desuden ultra overkommelig ved køb af brosten online. Den billigste løsning vil dog altid være at hente ordren selv, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af internet firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på brosten er selvfølgelig vældig relevant ifald du skal bruge pakken inden for få dage, og derfor er det nemlig væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringsdato for brosten. Størstedelen af internet outlets – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det påkræver at orden realiseres forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren ordnet før lagermedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte e-forretninger i Danmark byder på fri fragt på brosten online, men oftest stiller det krav om at der aftages for en konkret pris. Ellers må man tage den billigste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

  Mange netbutikker tilbyder afhentning hvor du bestiller billig brosten på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af brosten i disse områder:

  Charlottenlund, København, Dragør, Hørsholm, Nakskov, Nykøbing Falster, Vejle, Skive, Hobro, Aabenraa, Grenaa, Brabrand, Søborg, Lyngby, Korsør, Allerød, Hedehusene, Roskilde, Horsens, Højbjerg, Nærum, Ølstykke, Vordingborg, Farum, Herlev, Albertslund, Nørresundby, Lillerød, Valby, Ballerup, Brøndby, Haslev, Jyllinge, Aalborg, Tilst, Risskov, Kalundborg, Rudersdal, Nyborg, Frederiksværk, Odense, Hjørring, Silkeborg, Struer, Glostrup, Åbyhøj, Herning, Kolding, Hillerød, Birkerød, Køge, Frederikshavn, Brønshøj, Næstved, Slagelse, Fredericia, Lystrup, Hedensted, Middelfart, Ishøj, Stenløse, Odder, Tårnby, Vallensbæk, Helsingør, Virum, Haderslev, Greve, Hvidovre, Rønne, Taastrup, Ringsted, Solrød Strand, Thisted, Værløse, Holstebro, Frederikssund, Svendborg, Varde, Frederiksberg, Gentofte, Randers, Brønderslev, Ikast, Viborg, Skanderborg, Rødovre, Vanløse, Holbæk, Sønderborg, Kokkedal, Gladsaxe, Esbjerg, og Aarhus, .

  Afhentning af brosten er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland).

  Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at folk mange gange leder efter bl.a. brosten online og billig brosten. Vi ser desuden jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis brosten tilbud, brosten priser og køb brosten, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

  Tilbud på brosten

  Det er jo efterhånden ekstremt smart for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige brosten online på flere internet forretninger, og altså har flertallet af internet virksomheder fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på brosten drastisk, og derudover tilbyde fragt uden gebyr.

  Dog kan det immervæk blive nyttigt at undersøge et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på brosten online forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Man må ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en forhandler på nettet udbyder billige brosten online til en pris der virker enormt billig, så bør det undertiden være et kendetegn på en snydagtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er dog omfavnet af et reglement, der sikrer kunden imod uoprigtige forhandlere på nettet.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale pengene til brosten ude i fremtiden. Det tilbydes normalt ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og 10-4.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere ofte søger blandt andet billig brosten og brosten online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge fx brosten priser, køb brosten og brosten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven til gårdsplads til bedkant til trappe til bede

  Varianter: sorte grå beton små slidte store

  Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot fører til rigtig pålidelige genveje til at gennemsøge en længere række forhenværende brugeres synspunkter og derved tilråder vi, at du tjekker internet selskabets anmeldelser inden du shopper billige brosten online.

  Facebook medfører for øvrigt super uafhængige genveje til at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Desuden møder vi en del online varehuse i Danmark hvor det er muligt at meddele en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige brosten online hos en butik kan man sådan set kigge på netshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre spændende, særligt hos de udbredte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Et andet alternativ kan være at se om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det er et signal om at internet firmaet imødekommer dansk lovgivning, tillige med at forretningen løbende undersøges af fagfolk der kender lovene på området.

  Dette er desuden en god anledning til at få bistand, hvis du møder besvær med din ordre på brosten. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de mest vitale reglementer der har indvirkning på købet af brosten online, som fx den byttepolitik online forhandleren bruger.

  I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af brosten, hvad end man køber ved 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

  Michael Poulsen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Jette Knudsen gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Henrik gav 5 stjerner

  god service

  Mads Olsen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Antal dages levering er selvfølgelig særdeles bestemmende forudsat vi mangler varerne straks, så derfor er det utvivlsomt vigtigt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt på brosten. Mange netshops i Danmark udlover billig 1 dags fragt på en lang række varer, men som ikke desto mindre påkræver at ordren laves forinden et aftalt klokkeslæt.
  2Det har vist sig at være ultra gnidningsløst for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige brosten hos diverse internet forhandlere i Danmark, og derved præsterer en hel del internet firmaer gratis levering. Til gengæld kan det imidlertid blive lukrativt at prøve et par forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  3Den mest betalelige fragtform vil altid være at hente varerne selv, som jo betinges af at du har bopæl nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den fragtform kan være særdeles relevant forudsat vi skal bruge brosten om kort tid. Alternativt så lover flere forretninger på nettet billig levering, men ofte forudsætter det at man indkøber for en konkret pris.
  4Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af et regulativ, hvilket bistår en overfor svindlende online forretninger. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at afbetale beløbet over en periode.
  5Nogle enkelte forretninger på nettet garanterer gebyrfri levering på brosten, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for et præcist beløb. I øvrigt burde man overveje den mest betalelige leveringsudgave, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Denne viser sig uheldigvis desuden ultra fleksibel. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  6Størstedelen af internet outlets tildeler nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til brosten. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når der er tid til det. Fragtløsningen er jo temmelig fleksibel, samt desuden endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
  7Trustpilot genererer ultra fremragende muligheder for at efterforske mange aktuelle forbrugeres vurderinger og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på e-handlens vurderinger før du bestiller billige brosten online. Facebook genererer ligeledes nogle pæne muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus.
  8Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en antydning af at online forretningen respekterer dansk lovgivning, samt at online virksomheden hyppigt kigges til af fagfolk som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige brosten hos en internet virksomhed bør de for at være på den sikre side skimme webshoppens forretningsaftale.
  9Inden nogen shopper billige brosten på en shop bør de for at være på den sikre side få overblik over e-shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende. Udover dette kan det være til hjælp at kunden er obs på de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige brosten online, som fx den ombytningsrettighed shoppen bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk