Byggevarepriser.dk

Bred Skruetrækker

Bosch SKRUETRÆKKER GSR 6-45 TE
2.135 kr.
Se produkt
Skruetrækker kort lige kærv 5,5x25mm Bahco
126 kr.
Se produkt
Skruetrækker Torx T6 50mm Bahco
80 kr.
Se produkt
Skruetrækker TX 10x65mm Bahco
152 kr.
Se produkt
Skruetrækker TX 15x70mm Bahco
156 kr.
Se produkt
Skruetrækker TX 25 80mm Bahco
166 kr.
Se produkt
Bosch AKKU-SKRUETRÆKKER GSR18-2-LI 2X1,5AH LBOX
2.798 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker VDE SW10 X125
130 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker Hex 5mm
90 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker VDE SW13 X125
165 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker VDE SW7 X125
125 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker VDE SL 1,2X6,5X150
70 kr.
Se produkt
Bosch SKRUETRÆKKER GSR 6-25 TE
2.348 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker VDE SL 0,8x4 x100mm
55 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker Hex 6mm
90 kr.
Se produkt
Bosch AKKU-SKRUETRÆKKER GSR36VE2-LI SOLO L-boxx
3.560 kr.
Se produkt
Milwaukee Skruetrækker Hex 5,5mm
90 kr.
Se produkt
Bosch SKRUETRÆKKER GSR 6-45 TE
2.135 kr.
Se produkt
Milwaukee skruetrækker VDE PH1 x 80mm
55 kr.
Se produkt
METABO SKRUETRÆKKER DS 14
1.395 kr.
Se produkt
Skruetrækker stubby 6 x 25mm Kreator
21 kr.
Se produkt
Skruetrækker isoleret PH1, 80 mm. Wera
166 kr.
Se produkt
Skruetrækker TX15x100mm Kreator
29 kr.
Se produkt
Skruetrækker 3x75mm Kreator
21 kr.
Se produkt
Skruetrækker med bits Stanley
210 kr.
Se produkt
Skruetrækker Torx T15 ProBuilder
46 kr.
Se produkt
Skruetrækker kort lige kærv 5,5x25mm Bahco
126 kr.
Se produkt
Skruetrækker slot 6x38mm ProBuilder
46 kr.
Se produkt
Skruetrækker Torx kærv T25 200mm Wera
132 kr.
Se produkt
Skruetrækker PH2 100mm Wera
150 kr.
Se produkt
Skruetrækker PZ1 100mm ProBuilder
40 kr.
Se produkt
Skruetrækker 4x100mm Kreator
25 kr.
Se produkt
Skruetrækker PH2x100mm Kreator
32 kr.
Se produkt
Skruetrækker VDE 1000 Volt PZ0x60 mm Kreator
35 kr.
Se produkt
Skruetrækker PH3x150mm Kreator
46 kr.
Se produkt
Skruetrækker Torx kærv T8 140mm Wera
118 kr.
Se produkt
Skruetrækker isoleret PH2, 100 mm. Wera
142 kr.
Se produkt
Skruetrækker PH2 ProBuilder
40 kr.
Se produkt
Skruetrækker 8x150mm Kreator
46 kr.
Se produkt
Skruetrækker 5,5x100mm Wera 378b
168 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returnering. Du bør derfor læse netbutikkens regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du får råd og vejledning til valg af bred skruetrækker.
Du vil finde forskelle i prisen på billige bred skruetrækker hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af varer, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot bred skruetrækker.
Det er naturligvis super relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og hermed har kunderne chancen for at handle online og fragte byggematerialerne selv. På grund af det har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggecentre forhandler varer fra mange forskellige specialbutikker, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af bred skruetrækker online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som oftest er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber bred skruetrækker online hos dem.
De fleste nicheforhandlere har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Derfor kan du opleve ekstra konstruktiv assistance fra personale som er specialister i netop bred skruetrækker.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

bred skruetrækker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

bred skruetrækker bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bred skruetrækker silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bred skruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs har vejret meget at sige. Således bør du tit holde øje med vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der kommer altid overraskende problemstillinger når det handler om svære byggeprojekter, og på grund af det vurderes det af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Planlægning er metoden til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at have en klar tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
4Det bliver af stor betydning at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed før du påbegynder arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og derefter eftergå punkterne, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
5Du skal for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedssko som hjælp overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6Du kan tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra forskellige håndværkere.
7Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive sundt at beskrive alle udgifter, og dernæst undersøge den billigste pris på hver eneste af dem.
8Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få hvis renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at projektet har en positiv betydning for naturen.
9Længe før du optager byggeprojektet kan det være rimeligt fundamentalt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
10Du skal nødig gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være en fordel at have værktøjet parat forinden du iværksætter byggeprojektet. Du bør huske at påregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, specielt ift. store byggeopgaver. Flere projekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Du finder utallige guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er kilde til meget almennyttig info, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
Danskernes favorit byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er virkelig imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget flot. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del e-forhandlere foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsudgaver til bred skruetrækker. Et hit er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig ualmindeligt praktisk, samt typisk tillige den billigste leveringsudgave.

Du kunne omvendt udse dig at vælge at få leveret til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver uheldigvis en sjat dyrere, men endvidere temmelig bekvem for bred skruetrækker online. Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig at hente varerne selv, hvilket kræver at du lever tæt på e-firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på bred skruetrækker er selvfølgelig vældig afgørende ifald man står og skal bruge ordren omgående, og af den grund er det rigtig vigtigt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved bred skruetrækker. Mange internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, som trods alt er påkrævet at ordren indsendes forinden et konkret tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted før logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på bred skruetrækker online, men i reglen er det påkrævet at man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kunne man snuppe den billigste leveringsversion, der gerne vil blive at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En lang række webbutikker foreslår afhentning hvor man køber billig bred skruetrækker online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på bred skruetrækker i disse områder:

Fredericia, Helsingør, Søborg, Dragør, Aabenraa, Tårnby, Nærum, Gentofte, Hjørring, Rønne, Greve, Jyllinge, Aalborg, Roskilde, Virum, Vejle, Korsør, Nørresundby, Odense, Kokkedal, Ringsted, Haderslev, Grenaa, Sønderborg, Middelfart, Højbjerg, Nykøbing Falster, Ishøj, Aarhus, Hørsholm, Kalundborg, Charlottenlund, Rødovre, Valby, Værløse, Solrød Strand, Glostrup, Slagelse, Lyngby, Brønshøj, Ballerup, Køge, Hobro, Lillerød, Haslev, Vordingborg, Brøndby, Varde, Vallensbæk, Allerød, Albertslund, Lystrup, Tilst, Ikast, Farum, Nyborg, Hvidovre, Skive, Randers, Taastrup, Hedensted, Stenløse, Rudersdal, Viborg, Ølstykke, Frederikshavn, Brønderslev, Struer, Nakskov, Frederiksberg, Næstved, Risskov, Brabrand, Silkeborg, Odder, Thisted, Åbyhøj, Hedehusene, Frederikssund, Kolding, Birkerød, Frederiksværk, Gladsaxe, Svendborg, Holstebro, København, Vanløse, Horsens, Herlev, Skanderborg, Esbjerg, Hillerød, Herning, og Holbæk, .

Click-and-collect for bred skruetrækker er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tallene er det klart, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis bred skruetrækker priser og bred skruetrækker tilbud. Foruden dette oplever vi tit netshoppere lede efter eksempelvis bred skruetrækker online, køb bred skruetrækker og billig bred skruetrækker, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Bygma.

Tilbud på bred skruetrækker

Det har vist sig at være ret bekvemt for internetbrugere at prissammenligne på billige bred skruetrækker online hos diverse e-butikker, og ergo har langt de fleste webbutikker ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på bred skruetrækker betragteligt, og endda sikre gratis levering.

Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at eftergå et par webbutikker efter tilbud og udsalg på bred skruetrækker online inden du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Man skal bare være omhyggelig med, at ifald en online webshop forhandler billige bred skruetrækker online til en pris som er mystisk billig, så burde det tit være et symbol på en svindel online shop. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af en vedtægt, der beskytter køberen overfor uoprigtige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere betalingen af bred skruetrækker senere. Dette fås normalt ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger bl.a. køb bred skruetrækker og bred skruetrækker online. Vi ser desuden jævnligt online shoppere kigge efter fx bred skruetrækker priser, bred skruetrækker tilbud og billig bred skruetrækker.

Gennemsøg tidligere kunders meninger

Trustpilot frembringer fuldstændig pålidelige genveje til at udforske en række tidligere kunders ratings og på grund af dette foreslåes det, at du kigger nærmere på online virksomhedens vurderinger før du shopper billige bred skruetrækker online.

Facebook tilbyder dig også en række hæderlige muligheder for at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Desuden er der en række online varehuse i Danmark hvor folk kan publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige bred skruetrækker online i en netbutik kunne man i princippet læse webbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke super spændende, især med de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

Alternativet kan være at kigge om netbutikken er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et signal om at webbutikken føjer den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet hyppigt vurderes af specialister der har meget erfaring med reglerne.

Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, når du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af bred skruetrækker. Tilsvarende slår vi et slag for at du er klar over de væsentligste bestemmelser der kan influere på bestillingen af bred skruetrækker online, til eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet lover.

Her er det tilmed afgørende, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man senere vil kunne bekræfte købet af bred skruetrækker, uagtet om man har købt fra Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Silvan.

Per T gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Anne I gav 4 stjerner

Perfekt køb

Birthe gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Christian O gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til når du køber online
1En lang række internet outlets giver i dag diverse billige leveringstyper til bred skruetrækker. Det mest almindelige er i dag pakkeshoppen, så du selv kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig meget gnidningsløs, og mange gange også den mest letkøbte mulighed for fragt.
2Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket skærmer kunden imod snydagtige butikker på nettet. Alternativt kunne du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, når du agter at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
3Leveringstiden er jo ualmindeligt essentiel såfremt du absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det i sandhed klogt at man efterser tidshorisonten for levering ved bred skruetrækker. En lang række online shops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men det står og falder med at ordren placeres før et aftalt klokkeslæt.
4Trustpilot giver dig fuldkommen værdifulde genveje til at kontrollere forskellige aktuelle konsumenters omtaler og herved anbefaler vi, at du eftergår internet forhandlerens omtaler før du shopper billige bred skruetrækker online. Facebook frembringer tillige ganske habile løsninger til at få en idé om internet selskabets troværdighed.
5Før nogen bestiller billige bred skruetrækker hos en e-butik bør de uden tvivl se på netbutikkens vilkår, dog er det undertiden et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er hensynstagende til de mest basale bestemmelser gældende for handlen med billige bred skruetrækker online, for eksempel hvilken byttepolitik online webshoppen har.
6Den mest betalelige form for levering er unægtelig selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du lever nærved online shoppens hjemsted. Den fragtform kan i nogle tilfælde være temmelig central når man har brug for bred skruetrækker lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række e-firmaer billig fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der aftages for en bestemt sum.
7Visse internet virksomheder byder på levering uden betaling på bred skruetrækker, men tit kun ifald du shopper for et fastsat beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen er til tider ydermere ualmindeligt smart. Den prisbilligste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
8Det er i dag ekstremt overkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige bred skruetrækker hos forskellige butikker på nettet, og af den grund garanterer langt de fleste internet firmaer levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at undersøge nogle få online shops efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er sikret at antage den mest betalelige pris.
9Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket er en antydning af at internet forhandleren forstår de gældende danske regler, foruden at online virksomheden lejlighedsvis gennemses af sagkyndige der behersker vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige bred skruetrækker hos en webshop behøver man i og for sig tage stilling til webshoppens forretningsbetingelser.