Byggevarepriser.dk

Brændetårne pristjek

Er du på udkig efter brændetårne? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ask birk avnbøg lufttørret ovntørret eg

Mængder: 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle 1 m3

Levering: i poser i sække til døren på palle i bigbag i netsække i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder har et enormt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare brændetårne.
Du vil finde forskelle i prisen på billige brændetårne fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle satser på kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende butikkens regler.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du vælge en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring brændetårne.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du mange steder i landet, og i kraft af det har folk adgang til at bestille online og fragte materialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed skaffe varerne straks.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra flere leverandører, så du kan vælge fra et stort udvalg af brændetårne online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker producerer selv varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
Forskellige nicheforhandlere er eksperter i deres produkter, da de ikke sælger andet. På grund af det bør du modtage mere indsigtsfuld assistance fra mennesker som er eksperter i lige præcis brændetårne.
Mange nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler brændetårne online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

brændetårne silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

brændetårne jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Inden du starter dit byggeprojekt kan det være ultra essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Du kunne overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du køber assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente priser fra forskellige entreprenører.
3Det kan være en god idé at søge hjælp til arbejdet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggerier. Krævende byggeprojekter kræver flere end en enkelt person. Desuden bør det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4For opgaver udendørs har vejret en afgørende rolle. Således bør du jævnligt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned absolut lige når du er midt i dit vigtige projekt.
5Godt forarbejde er vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må lave en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være realistisk idet du sammensætter planen.
6Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig yderst relevant at du har udstyret til rådighed før du går løs med arbejdet. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
7Du bør aldrig glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke køber eksperthjælp.
8Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man bør tjekke prisen på dem én efter én.
9Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
10Måske kan det blive meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer klar til brug før du påbegynder byggeprocessen. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsliste som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og så gennemgå punkterne, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
11Du kan finde mange instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube faciliterer utrolig meget konstruktiv information, specielt hvis du kigger på engelsk.
12Der præsenterer sig typisk uforudsete problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål rundt om brændetårne

 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  En masse internet shops tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsløsninger til brændetårne. Førstevalget hos mange er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når der er mulighed for det. Den er nemlig vældig simpel, samt endda tilmed den mest betalelige løsning til levering.

  Du burde derudover udse dig at få pakken leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden bliver tit en tak mere bekostelig, men omvendt super fremkommelig ift. brændetårne online. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du lever i kort afstand af internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på brændetårne kan i nogle tilfælde være meget relevant ifald man absolut skal bruge din ordre om få sekunder, så af den grund er det utvivlsomt passende at man studerer den forventede leveringstid for brændetårne. En lang række outlets på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer online, men husk at det tager udgangspunkt i at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsendt før de logistikansatte har fri.

  En række online selskaber byder på levering uden omkostninger på brændetårne online, men oftest afkræver det at man bestiller for en konkret sum. Derudover kunne man snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

  Masser af byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du køber billig brændetårne online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på brændetårne i følgende områder:

  Svendborg, Hjørring, Herlev, Tårnby, Korsør, Grenaa, Nyborg, Brabrand, Stenløse, Nørresundby, Middelfart, Kokkedal, Værløse, Risskov, Nakskov, Charlottenlund, Lyngby, Jyllinge, Åbyhøj, Vallensbæk, Viborg, Nærum, Hedensted, Holbæk, Frederikssund, Lystrup, Varde, Haderslev, Virum, Højbjerg, Skanderborg, Hillerød, Brønshøj, Gladsaxe, Vanløse, Søborg, Hørsholm, Fredericia, Vejle, Birkerød, Aabenraa, Tilst, Aalborg, Ishøj, Holstebro, Ikast, Brønderslev, Aarhus, Ringsted, Allerød, Horsens, København, Randers, Struer, Frederiksværk, Solrød Strand, Valby, Taastrup, Kalundborg, Glostrup, Gentofte, Herning, Rudersdal, Roskilde, Silkeborg, Kolding, Farum, Esbjerg, Ballerup, Rønne, Haslev, Skive, Sønderborg, Hedehusene, Helsingør, Thisted, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Odense, Frederikshavn, Dragør, Ølstykke, Rødovre, Næstved, Albertslund, Lillerød, Greve, Hobro, Køge, Odder, Slagelse, Hvidovre, Vordingborg, og Brøndby, .

  Afhentning ift. brændetårne er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter fx brændetårne online og køb brændetårne. Man ser desuden jævnligt folk søge efter eksempelvis brændetårne priser, brændetårne tilbud samt billig brændetårne, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

  Priser på brændetårne

  Det er i dag vældig smertefrit for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige brændetårne online på forskellige butikker på nettet, og på grund af dette har flere internet butikker fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på brændetårne drastisk, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid blive lønnende at efterse nogle e-shops efter tilbud på brændetårne online før du køber, så du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Man må bare være klar over, at i tilfælde af at en netshop frembyder billige brændetårne online til en udsalgspris som kan ses som urealistisk billig, så bør det for det meste være et kendetegn på en falsk internet handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en orden, der hjælper køber overfor uærlige netshops.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du efterspørger at honorere betalingen af brændetårne over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

  Ses der på søgedata bliver det klart, at netshoppere som regel søger efter bl.a. brændetårne priser og brændetårne online. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter blandt andet køb brændetårne, brændetårne tilbud og billig brændetårne.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: lufttørret eg ask ovntørret birk avnbøg

  Mængder: 1 rummeter 1 palle 1 m3 1 kubikmeter

  Levering: til døren på palle i netsække i bigbag i sække i poser i løs vægt

  Analyser nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot frembringer ganske fordelagtige genveje til at udforske adskillige øvrige køberes meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger på online forretningens kritik forud for at du handler billige brændetårne online.

  Facebook byder på ydermere forholdsvis stabile metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk internet varehuse som giver folk mulighed for at frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, som også bør benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk shopper billige brændetårne online på en internet butik kan man i princippet granske e-butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig morsomt, specielt på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bygma.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at finde ud af om netshoppen er støttet af e-mærket, siden det typisk er et sympol på at online butikken anerkender de danske love, og at online virksomheden løbende revideres af sagkyndige der har indsigt i lovgivningen.

  Det giver dig chance for at blive hjulpet, hvis du bliver udsat for besvær med din ordre på brændetårne. Herudover er det prisværdigt at køber er påpasselig med de fundamentale vedtægter i forbindelse med købet af brændetårne online, for eksempel den ombytningspolitik internet forretningen lover.

  I den relation er det ydermere essesentielt, at man permanent bibeholder ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af brændetårne, uanset om man bestiller fra Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

  Karen Pedersen gav 5 stjerner

  SUPER

  Søren Møller gav 4 stjerner

  god service

  Erik N gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Else K gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter en overfor uægte e-handler. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale omkostningerne i flere bidder.
  2Trustpilot fremskaffer de facto passende muligheder for at efterse ganske mange øvrige kunders domme og derved er det prisværdigt, at du kigger på e-firmaets anmeldelser inden du shopper billige brændetårne online. Facebook genererer ligeledes rigtig belejlige chancer for at få indblik i internet selskabets kundefokus.
  3Det er jo vældig enkelt for købere at prissammenligne online på billige brændetårne fra forskellige webshops, og så lover flere internet handler i Danmark fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig lukrativt at kigge forbi nogle forskellige online virksomheder efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
  4Den billigste fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den fragttype kan vise sig at være vældig betydningsfuld hvis man behøver brændetårne med det samme. Alternativt så yder nogle enkelte internet selskaber fragt uden gebyr, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for en bestemt pris.
  5Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en garanti for at online shoppen opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet webshoppen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige der kender vilkårene på området. Inden nogen shopper billige brændetårne hos en netshop burde man i princippet studere forhandlerens regler.
  6En række internet shops frembyder fri fragt på brændetårne, men i mange tilfælde er det betinget af at der aftages for en præcis sum. Desuden bør du overveje den mest billige fragtform, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden er til tider desuden i høj grad ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
  7En stor portion webshops i Danmark udlover nu om dage mange forskellige billige leveringsmodeller til brændetårne. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når du har lyst. Fragtformen er altså vældig simpel, og endda tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.
  8Inden folk køber billige brændetårne i en internet shop burde de faktisk overveje dens regler, det er dog naturligvis et omfattende arbejde. Tilsvarende er det smart at køberen er klar over de mest betydningsfulde regler der influerer på handlen med billige brændetårne online, som eksempelvis den byttepolitik e-butikken garanterer.
  9Antal dages levering er jo ultra central i tilfælde af at man står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det komplet meningsfuldt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på brændetårne. En stor portion internet shops yder billig 1 dags levering på en række af deres varenumre, men glem ikke at det forudsætter at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk