Byggevarepriser.dk

Brækjern

Ferax Brækjern 750mm
75 kr.
Se produkt
Ferax brækjern 300mm
49 kr.
Se produkt
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3 med 3 dele
745 kr.
Se produkt
Teng Tools Brækjern PF190
69 kr.
Se produkt
Teng Tools Brækjern PF380
115 kr.
Se produkt
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3A med 3 dele
545 kr.
Se produkt
Ferax brækjern 500mm
65 kr.
Se produkt
Brækjern. teng tools pb12a / pb18a / pb22a
168 kr.
Se produkt
Brækjern Stanley Fatmax
325 kr.
Se produkt
Brækjern Stanley Fubar
784 kr.
Se produkt
BATO Brækjern flex, teleskob lille
824 kr.
Se produkt
BATO Brækjern flex, teleskob stor
1.424 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige brækjern hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste priser, imens nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af brækjern.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare brækjern.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Når du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de kendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder udbyder produkter fra flere nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af brækjern online.
De kendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og dermed har du valget om at handle online og transportere produkterne personligt. Som følge af det kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
Alverdens nichebutikker på nettet er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller brækjern online på deres hjemmeside.
Diverse webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du opleve en høj grad af informativ sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis brækjern.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
brækjern bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

brækjern harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

brækjern silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

brækjern jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig typisk uforudsigelige udfordringer ved omfangsrige projekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man har afsat en god portion plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
2Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv handlingsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder køreplanen.
3Du må aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er smart med fokus på dit velbefindende i arbejdet, specielt hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Det bør overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du bør få hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Hvis du fremskaffer professionel hjælp kan det være optimalt at søge prisoverslag fra diverse entreprenører.
5Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være forstandigt at notere hver eneste udgiftspost, og bagefter gennemgå eventuelle tilbud på dem én og én.
6Du kan finde utrolig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube faciliterer ret så meget brugbar info, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
7Du skal nødig gå ned på udstyr. Tit kan det være uundværligt at have det klar akkurat som du begynder på byggeriet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse udgifter i dit økonomiske overblik.
8Måske det viser sig af stor betydning at have de påkrævede byggematerialer disponible forinden du påbegynder projektet. Du kan med fordel udarbejde en punktforms note hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og bagefter eftergå hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. At få tilskud forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du jævnligt se vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
11Inden du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig rimeligt essentielt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
12Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af store byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter kræver flere end en enkelt person. Dertil må det blive bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En hel del e-butikker yder nu om stunder mange forskellige billige leveringstyper til brækjern. Et hit er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne lige når det passer dig. Løsningen er altså super praktisk, samt ofte tilmed den billigste metode til levering.

Du bør også tænke over at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig af og til en kende mindre billig, men derudover særdeles smart ift. brækjern online. Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du lever med kort afstand til online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på brækjern kan være vældig betydningsfuld om man står og skal bruge produkterne omgående, og med det formål er det temmelig relevant at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt for brækjern. Flere internet selskaber – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på en masse varer online, som imidlertid er påkrævet at orden realiseres forinden et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne klargjort før pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte internet firmaer sikrer levering uden omkostninger på brækjern online, men undertiden gælder det kun hvis der handles for en præcis sum. Ellers skal du gribe den billigste leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted.

Store byggemarkeder udlover afhentning hvor du køber billig brækjern hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af brækjern i følgende områder:

Thisted, Nyborg, Gentofte, København, Korsør, Frederikssund, Køge, Hillerød, Helsingør, Aabenraa, Randers, Ringsted, Værløse, Hvidovre, Roskilde, Nørresundby, Nakskov, Allerød, Stenløse, Jyllinge, Glostrup, Birkerød, Varde, Ølstykke, Dragør, Holbæk, Virum, Hjørring, Brønderslev, Grenaa, Herning, Hørsholm, Vordingborg, Odense, Charlottenlund, Sønderborg, Frederiksværk, Herlev, Frederiksberg, Vejle, Horsens, Holstebro, Hobro, Brøndby, Fredericia, Solrød Strand, Ballerup, Slagelse, Skanderborg, Viborg, Farum, Aalborg, Greve, Lystrup, Svendborg, Brabrand, Højbjerg, Rønne, Vanløse, Rødovre, Frederikshavn, Vallensbæk, Lillerød, Aarhus, Hedehusene, Struer, Nykøbing Falster, Tilst, Hedensted, Brønshøj, Tårnby, Middelfart, Kolding, Kalundborg, Nærum, Haderslev, Taastrup, Lyngby, Albertslund, Søborg, Haslev, Odder, Silkeborg, Valby, Risskov, Gladsaxe, Ikast, Esbjerg, Ishøj, Næstved, Skive, Åbyhøj, Kokkedal, og Rudersdal, .

Afhentning af brækjern er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere ofte leder efter bl.a. brækjern online og brækjern priser. Foruden dette ser vi typisk online shoppere kigge efter for eksempel køb brækjern, billig brækjern og brækjern tilbud, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Rabat på brækjern

Det er efterhånden ret så let for folk at vurdere prisniveauet på billige brækjern online fra forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv har flertallet af e-handler ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på brækjern enormt, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk være gunstigt at se nærmere på et par e-shops efter rabatter og tilbud på brækjern online forinden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør alligevel være så påpasselig, at hvis en webbutik frembyder billige brækjern online for en pris der anses for urealistisk tiltalende, er det tit være et kendetegn på en uægte webshop. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af en lov, som sikrer dig som køber overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du vil godtgøre omkostningerne til brækjern over en længere periode. Dette foreslåes som regel i nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggecentre som fx 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger fx køb brækjern og brækjern online. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter fx billig brækjern, brækjern tilbud samt brækjern priser.

Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot leverer egentlig troværdige chancer for at iagttage forskellige forhenværende køberes kritik og derved er det fornuftigt, at du vurderer e-butikkens kritik inden du bestiller billige brækjern online.

Facebook leverer lignende egentlig gode genveje til at få kendskab til webshoppens troværdighed. Derudover møder vi faktisk e-butikker hvor folk kan afgive en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde bør drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige brækjern online hos en e-forhandler bør de ideelt set gennemlæse shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke super spændende, især på de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Et andet alternativ kunne være at tjekke om internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at webbutikken efterfølger de danske regler, tillige med at netbutikken fra tid til anden besigtiges af specialister der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du oplever problemer med din shopping med brækjern. For øvrigt slår vi et slag for at man er vidende om de mest vitale vilkår der har betydning for bestillingen af brækjern online, for eksempel den ombytningspolitik shoppen kører med.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man til enhver tid gemmer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bekræfte købet af brækjern, uafhængig af om man har købt fra Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Harald Nyborg.

Ole gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Per Andersen gav 4 stjerner

Fremragende service

Jesper I gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Peter Poulsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering kan vise sig at være ret betydningsfuld ifald du absolut skal bruge dine nye varer lige om lidt, og herved er det helt meningsfuldt at du kontrollerer den forventede leveringsdato ved brækjern. En række internet shops tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men som trods alt står og falder med at bestillingen gennemføres forud for et besluttet tidspunkt.
2En række e-butikker yder levering uden beregning på brækjern, men i mange tilfælde er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb. Alternativt må man overveje den mest prisbevidste slags levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Løsningen viser sig som oftest derudover temmelig ukompliceret. Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at du selv henter varerne.
3Det er efterhånden rigtig smertefrit for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige brækjern fra flere internet shops, og derfor garanterer utallige e-firmaer gebyrfri levering. Det kan dog trods alt vise sig rentabelt at inspicere nogle enkelte webbutikker efter billige priser inden du bestiller, så man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
4Generelt foreslår vi at granske hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det er et kendetegn for at online forhandleren accepterer gældende dansk lovgivning, samt at e-forhandleren jævnligt efterses af jurister der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden folk shopper billige brækjern på en forretning på nettet kan man på en vis måde overveje deres regler.
5Temmelig mange shops på nettet frembyder nu om dage diverse forskellige billige metoder til levering til brækjern. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså usædvanlig nem, og i mange tilfælde tillige den mest betalelige mulighed for fragt.
6Inden folk køber billige brækjern i en e-forretning burde man helt sikkert tyde e-butikkens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke super spændende. Dertil foreslåes det at du er på vagt for de mest vedkommende betingelser der gælder for købet af billige brækjern online, for eksempel hvilken ombytningsret netbutikken har.
7Trustpilot præsterer immervæk stabile løsninger til at se nærmere på ret mange tidligere køberes observationer og derfor er det klogt, at du tager et kig på e-forhandlerens ratings før du køber billige brækjern online. Facebook fremskaffer tillige en del gode chancer for at få indsigt i webshoppens troværdighed.
8Den mest prisbevidste fragtløsning vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets hjemsted. Den fragtløsning er jo yderst væsentlig såfremt du behøver brækjern med det samme. Alternativt så præsterer visse internet firmaer levering uden betaling, men i de fleste tilfælde kun ifald der købes for en fastsat pris.
9Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en ordning, hvilket hjælper dig som køber imod svindlende e-forretninger. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage regningen i flere bidder.