Byggevarepriser.dk

Borsliber

JET Borslibemaskine 3-13mm
4.660 kr.
Se produkt
JET Borslibemaskine 2-32 mm
17.185 kr.
Se produkt
Holzmann Borslibemaskine BSG30PRO
12.998 kr.
Se produkt
Holzmann Borslibemaskine BSG13E
598 kr.
Se produkt
Holzmann Borslibemaskine BSG13PRO
4.674 kr.
Se produkt
PROMAC Metal Borslibemaskine VDG-13A
7.005 kr.
Se produkt
SC 200DGE A+B/DGT A+B Borsliber med borsliber A & B (6-45mm). Scantool
21.294 kr.
Se produkt
Borsliber 3,5-10,0 mm 5032-00
225 kr.
Se produkt
Borsliber 2,5-10 mm Bosch S41
478 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan du vælge en webshop, som kan give rådgivning til valg af borsliber.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige borsliber fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på billige priser, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens regler.
Nogle byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare borsliber.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du skal have varerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder finder du overalt i landet, og derfor har mange tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Dermed har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre udbyder varer fra talrige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af borsliber online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve super kompetent vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis borsliber.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du handler borsliber online på deres side.
Danmarks største byggecentre
borsliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

borsliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

borsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

borsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggerier. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere viser det sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Der præsenterer sig stort set altid pludselige problemer i forbindelse med store projekter, og følgelig er det betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
3Husk at gennemtænke om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af det. Når du søger hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at notere tilbud fra en håndfuld virksomheder.
4For projekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Således må du ofte se vejrvarslen i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned bedst som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
5Du skal ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder sikkerhedssko som hjælper dig overfor mulige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
6Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for naturen.
7Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må sammensætte en strømlinet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din agenda.
8Man bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at du har værktøjet klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive alle udgifter, og så kortlægge ens udgift ved dem en ad gangen.
10Før du går i gang med byggeriet er det meget essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Der findes rigelige mængder af guides og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig store mængder anvendelig info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
12Potentielt kan det vise sig essentielt at du har samtlige byggematerialer til disposition inden du kaster dig over eksekveringen. Du kan forfatte en enkel note hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og som det næste efterse punkterne, så du bliver sikker på at du har husket alt.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En lang række byggecentre tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringstyper til borsliber. En yndling er lige nu pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når du har lyst. Denne er jo vældig ligetil, og oftest også den mest letkøbte type af levering.

Du kunne tillige overveje at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er typisk en anelse mindre billig, men tillige usædvanlig hensigtsmæssig for borsliber online. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket dog er betinget af at du er i kort afstand af e-forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på borsliber kan være ret så væsentlig når man absolut skal bruge produkterne lige om lidt, og af den grund er det virkelig relevant at vi checker den forventede leveringstid ved borsliber. En masse internet butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, der dog tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden de lageransatte får fri.

Indtil flere online firmaer garanterer levering uden beregning på borsliber online, men i reglen kun ifald man køber for en konkret pris. I øvrigt må man udse dig den mest billige form for fragt, hvilket tit er at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder giver afhentning hvor man handler billig borsliber på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder eksempelvis afhentning af borsliber i følgende områder:

Vejle, Haslev, Aalborg, Frederikssund, Silkeborg, Stenløse, Køge, Ølstykke, Nærum, Næstved, Rødovre, Virum, Glostrup, Frederikshavn, Kokkedal, Haderslev, Skanderborg, Viborg, Vordingborg, Brønderslev, Taastrup, Hillerød, Thisted, Struer, Lystrup, Tårnby, Vanløse, Hørsholm, Fredericia, Gladsaxe, Søborg, Hjørring, Allerød, Albertslund, Svendborg, Risskov, Gentofte, Hedehusene, Lillerød, Charlottenlund, Rudersdal, Lyngby, Aarhus, Middelfart, Højbjerg, Ishøj, Aabenraa, Brønshøj, Helsingør, Ikast, København, Frederiksværk, Kalundborg, Nakskov, Valby, Horsens, Esbjerg, Grenaa, Kolding, Brabrand, Nyborg, Birkerød, Randers, Holstebro, Dragør, Hvidovre, Solrød Strand, Ballerup, Hobro, Varde, Hedensted, Korsør, Odder, Ringsted, Roskilde, Farum, Tilst, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Nørresundby, Holbæk, Slagelse, Brøndby, Herning, Herlev, Greve, Frederiksberg, Rønne, Jyllinge, Skive, Åbyhøj, Odense, Sønderborg, og Værløse, .

Klik-og-hent af borsliber er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at mennesker tit kigger efter bl.a. borsliber tilbud og borsliber online. Derudover oplever man tit folk søge bl.a. borsliber priser, billig borsliber samt køb borsliber, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Priser på borsliber

Det er ultra overkommeligt for købere at lave prissammenligning på billige borsliber online i blandt flere internet webshops, og på grund af dette har en hel del online butikker ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på borsliber drastisk, og i øvrigt tilbyde fragt uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at sammenligne indtil flere netbutikker efter rabatter og tilbud på borsliber online forud for at du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at ifald en forretning på nettet afsætter billige borsliber online til en udsalgspris der er usædvanlig billig, så kunne det mange gange være et faresignal om en bedragerisk internet butik. Køb med kort er dog indbefattet af en lovbestemmelse, som passer på en overfor snydagtige webshops.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du vil honorere pengene til borsliber over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig borsliber og borsliber priser. Vi ser desuden som regel folk efterspørge fx køb borsliber, borsliber online samt borsliber tilbud.

Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot forærer dig visse gode løsninger til at se nøjere på ganske mange eksisterende kunders reflektioner og derved er det godt, at du tager et kig på internet butikkens ratings forinden du placerer din ordre på billige borsliber online.

Facebook genererer for øvrigt relativt fornemme genveje til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Foruden det møder vi faktisk netshops som tilbyder kunderne at meddele en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes kan drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige borsliber online hos en internet virksomhed bør de i virkeligheden have øje for webshoppens handelsbetingelser, det er dog tit et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Alternativet er at se nærmere på hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en sikkerhed for at internet virksomheden efterfølger de officielle regler, samt at den lejlighedsvis monitoreres af jurister som behersker bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få bistand, ifald du møder problemer med din ordre på borsliber. Derudover er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser der har indvirkning på købet af borsliber online, fx den byttepolitik hjemmesiden kører med.

I den relation er det tilmed relevant, at man altid bevarer ens faktura e-mail, så man senere kan bevidne sit køb af borsliber, ligegyldig om man handler fra Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Stark.

Peter Mortensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Mads G gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anne Kristensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Rasmus S gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til online indkøb
1Det er ret så ligetil for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige borsliber i blandt flere webbutikker, og derved lover flertallet af internet butikker levering uden gebyr. Derfor kan det alligevel være lønsomt at besigtige indtil flere online varehuse efter billige priser forinden du køber, sådan at man er skråsikker på at antage den bedste pris.
2Trustpilot resulterer i ret relevante genveje til at udforske diverse nuværende køberes reflektioner og på grund af dette støtter vi, at du tjekker online forretningens ratings inden du handler billige borsliber online. Facebook præsterer desuden en række fortræffelige løsninger til at få en idé om online butikkens pålidelighed.
3Den mindst kostelige fragtløsning vil altid være selv at hente varerne, hvilket betinges af at du har bopæl i kort afstand af webbutikkens tilholdssted. Den leveringsløsning er naturligvis ret væsentlig forudsat vi skal bruge borsliber øjeblikkeligt. Alternativt så yder indtil flere online firmaer billig fragt, men i mange tilfælde forudsætter det at der shoppes for et konkret beløb.
4En række e-butikker præsterer fragt uden gebyr på borsliber, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du køber for et fastslået beløb. Alternativt kan man udse dig den mest betalelige leveringsversion, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen er somme tider ligeledes meget bekvem. Den prisbilligste leveringsmanér er dog at hente produkterne selv.
5Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det helt fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på borsliber. Adskillige e-handler byder på billig 1 dags levering på adskillige varenumre, som alligevel er forudsat at bestillingen placeres forud for et angivent klokkeslæt.
6Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket assisterer dig som køber imod fup online butikker. Som en anden løsning bør du benytte en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil betale regningen ude i fremtiden.
7Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et billede på at online shoppen anerkender dansk lovgivning, og at webshoppen regelmæssigt gennemses af eksperter der er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige borsliber hos en internet handler kan de sådan set betragte webbutikkens handelsaftale.
8Inden nogen handler billige borsliber hos en forretning på nettet behøver de altid betragte e-butikkens betingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Desuden stiller vi forslag om at du er vaks omkring de mest aktuelle vilkår der kan have indflydelse på shopping af billige borsliber online, for eksempel den ombytningsret e-forretningen benytter.
9Masser af firmaer på nettet udlover nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til borsliber. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig rigtig overkommelig, samt endda endda den billigste leveringsmetode.