Byggevarepriser.dk

Borepatron

Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 18
113 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron lysthus MT 5 - B 22
216 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 4 / B 16
179 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 18
216 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 16
104 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 18
150 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 22
160 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B12
122 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron lysthus MT 3 - B 22
122 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 16
113 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 24
160 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 16
216 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B12
113 kr.
Se produkt
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 18
113 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regler.
For en del er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at vælge en netbutik, som kan give sparring omkring borepatron.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige borepatron fra webshop til webshop. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare borepatron.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan give øget troværdighed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra flere specialbutikker, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af borepatron online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og som følge af det har kunderne valget om at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Derfor har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber borepatron online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en bedre pris.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Således vil du opleve en høj grad af brugbar rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis borepatron.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

borepatron bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

borepatron jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

borepatron silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

borepatron harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man skal nødig undvære grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har grejet til disposition akkurat som du tager fat på byggeriet. Desuden er det afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
2Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ift. væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger bør udføres af flere mennesker. Derudover må det blive mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
3Det er afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det må være økonomisk at tage noter til hver eneste udgift, og efterfølgende kortlægge ens købspris for dem slavisk.
4Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en professionel.
5Der præsenterer sig typisk utidige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og herved kan det vise sig af stor betydning at der afsættes god tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Forinden du indleder byggeriet kan det være ultra afgørende at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
7Det bliver væsentligt at du har samtlige byggematerialer til rådighed i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du kunne udfærdige en simpel note indeholdende det du har brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, så du er sikker på at du har husket det hele.
8Planlægning vedbliver at være vejen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
9I visse tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggerier. Det ydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
10Det kan overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du søger hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra flere leverandører.
11For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette kan du tit kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
12Du kan finde en verden af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til overvældende meget gavnlig information, specielt forudsat at man søger på engelsk.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Mange webshops i Danmark tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmodeller til borepatron. En af de mest almindelige er nu om stunder udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså ekstremt simpel, samt endda endvidere den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kan ligeledes tænke over at få pakken bragt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver godt nok en smule dyrere, men desuden ekstremt let gængelig for borepatron online. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på borepatron er naturligvis særligt relevant såfremt man mangler dine nye produkter straks, så derfor er det uden tvivl afgørende at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for borepatron. De fleste e-firmaer i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 hverdags levering på en række af deres varer online, men husk at det er betinget af at bestillingen gennemføres før et fastslået klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen skippet afsted forinden pakkepersonalet får fri.

Flere internet varehuse byder på levering uden beregning på borepatron online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man køber for en fastsat pris. I øvrigt kan man udse dig den billigste leveringsmetode, der oftest vil være at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

En lang række byggecentre yder afhentning hvor man bestiller billig borepatron på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af borepatron i følgende byer:

Slagelse, Herning, Roskilde, Struer, Nørresundby, København, Dragør, Helsingør, Lillerød, Lyngby, Grenaa, Søborg, Viborg, Værløse, Ikast, Næstved, Vallensbæk, Skive, Lystrup, Ringsted, Frederikssund, Korsør, Rødovre, Haderslev, Nærum, Hedehusene, Ølstykke, Birkerød, Nakskov, Frederiksberg, Holbæk, Glostrup, Gentofte, Sønderborg, Farum, Vordingborg, Odense, Ishøj, Brønshøj, Hørsholm, Horsens, Greve, Tårnby, Frederikshavn, Rudersdal, Allerød, Brønderslev, Aarhus, Skanderborg, Kokkedal, Frederiksværk, Hedensted, Kolding, Risskov, Nykøbing Falster, Jyllinge, Gladsaxe, Brøndby, Hjørring, Herlev, Køge, Charlottenlund, Tilst, Hillerød, Haslev, Esbjerg, Åbyhøj, Randers, Albertslund, Stenløse, Rønne, Aalborg, Holstebro, Brabrand, Aabenraa, Ballerup, Odder, Svendborg, Varde, Kalundborg, Nyborg, Silkeborg, Taastrup, Valby, Højbjerg, Solrød Strand, Hobro, Thisted, Hvidovre, Virum, Middelfart, Vanløse, Vejle, og Fredericia, .

Afhentning af borepatron er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Vestsjælland).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. køb borepatron og billig borepatron. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge bl.a. borepatron online, borepatron tilbud samt borepatron priser, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Gode tilbud på borepatron

Det er jo efterhånden ret problemfrit for alle at søge sig frem til tilbud på billige borepatron online hos forskellige internet outlets, og følgelig har masser af online selskaber set sig nødsaget til at reducere priserne på borepatron enormt, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

Det kan dog imidlertid være gavnligt at sammenholde nogle enkelte e-shops efter billige priser på borepatron online inden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre huske på, at ifald en butik frembyder billige borepatron online til en udsalgspris der kan ses som uforståeligt gunstig, bør det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig internet handler. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en orden, der beskytter køberen imod snydagtige internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en løsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale regningen på borepatron senere. Det fås som regel i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger fx borepatron priser og borepatron tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere lede efter blandt andet køb borepatron, billig borepatron samt borepatron online.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot bringer dig ultra fortræffelige chancer for at inspicere forskellige øvrige forbrugeres omtaler og på grund af dette går vi ind for, at du besigtiger internet forretningens anmeldelser forud for at du køber billige borepatron online.

Facebook indebærer på samme måde regulære gunstige muligheder for at få kendskab til netshoppens kundefokus. I øvrigt er der faktisk internet webshops som gør det muligt at skrive en evaluering af købsoplevelsen, som tillige burde tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige borepatron online hos en netbutik burde de reelt løbe igennem webbutikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke videre spændende, specielt hos de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at bemærke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være et fingerpeg om at e-handlen forstår de gældende danske regler, foruden at internet webshoppen nu og da gennemses af jurister der har indsigt i vedtægterne på området.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du skulle få vanskeligheder som følge af dit køb af borepatron. Ligeså anbefaler vi at køberen er på vagt for de mest vitale forhold der kan have betydning for bestillingen af borepatron online, som fx hvilken returneringsret online forretningen benytter.

På grund af dette er det også essesentielt, at man stadig bevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af borepatron, ligegyldig om man bestiller fra Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Henrik F gav 5 stjerner

Fremragende!

Morten gav 4 stjerner

Rigtig god service

Marianne Knudsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Mads B gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til internetshopping
1Det har vist sig at være rigtig ukompliceret for alle og enhver at analysere priser online på billige borepatron på forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette tilbyder mange internet virksomheder billig levering. Det kan dog til hver en tid vise sig fordelagtigt at checke et par forskellige forretninger på nettet efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
2Den prisbilligste leveringsmetode er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket kræver at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den form for levering kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig ifald du mangler borepatron straks. Alternativt så sikrer en hel del online varehuse fragt uden gebyr, men undertiden er det under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.
3En hel del internet forhandlere sikrer levering uden betaling på borepatron, men tit er det kun gældende hvis man handler for et præcist beløb. Desuden kunne du snuppe den billigste type af levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver jævnligt til gengæld ret så ligetil. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren.
4En del online webshops yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmuligheder til borepatron. Et hit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når der er tid til det. Leveringsformen er jo temmelig overkommelig, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsløsning.
5Trustpilot yder uden sammenligning anstændige chancer for at gennemsøge mange andre forbrugeres iagttagelser og derfor er det klogt, at du bliver klogere på internet webshoppens kritik forinden du bestiller billige borepatron online. Facebook tilbyder dig ligeledes sådan set stabile genveje til at få indblik i online firmaets popularitet.
6Leveringsdygtigheden kan være særligt central ifald man står og skal bruge din pakke med det samme, og i det øjemed er det sandelig centralt at vi dobbelttjekker leveringstiden på borepatron. Masser af e-butikker i Danmark stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste varer, der dog beroer på at ordren køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt.
7Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af et regelsæt, der begunstiger dig som køber imod uærlige e-shops. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale beløbet senere.
8Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en tilkendegivelse af at e-shoppen følger de gældende danske regler, foruden at internet firmaet lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige som er indført i vedtægterne på området. Inden nogen bestiller billige borepatron på en online butik kunne man i virkeligheden tage stilling til e-butikkens regler.
9Inden folk køber billige borepatron hos en e-shop kunne man for at være sikker gennemgå e-butikkens betingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. I øvrigt kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde forhold i forbindelse med shopping af billige borepatron online, som fx den returneringsret online forretningen har.