Byggevarepriser.dk

Bordfræser

Holzmann Bordfræser FS200 230V
12.749 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS160L 230V
8.495 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS300SFP
43.995 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 230 V
7.529 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser T 1300
55.088 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 230 V
9.450 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS200S 230V
13.995 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser T 650
10.997 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS160L 400V
8.495 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 400 V
8.166 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS300SP
34.995 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 400 V
7.529 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 400 V
9.450 kr.
Se produkt
Holzmann Bordfræser FS200SF 230V
22.749 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 230 V
8.166 kr.
Se produkt
Bernardo Bordfræser T 1300 E
66.366 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende firmaets regningslinjer.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er især en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan give sparring omkring bordfræser.
Det er helt klart super vigtigt at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige bordfræser fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på billige priser, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare bordfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af bordfræser online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og hermed har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Derigennem kan du vælge at spare fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille bordfræser online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
Mange nichefokuserede netbutikker har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du modtage endnu mere konstruktiv assistance fra nogle der er eksperter i netop bordfræser.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

bordfræser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

bordfræser silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

bordfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

bordfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer altid utidige vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og altså vil det vise sig afgørende at der er afsat rimelig plads i tidsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
2Det kan overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du søger professionel assistance vil det normalt være en god idé at få prisoverslag fra forskellige virksomheder.
3Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko der hjælper dig overfor mulige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en professionel.
4Der kan findes mange guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube tilbyder dig store mængder nyttig info, særligt forudsat at du kigger på engelsk.
5I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen forbedrer klimaet.
6Før du påbegynder byggeriet kan det blive rimeligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
8Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være fundamentalt at have værktøjet parat før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det er sundt at nedskrive alle udgiftsposter, og så dokumentere mulige tilbud på dem alle sammen.
10Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggerier. Store ting bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag skal du løbende tage notits af udsigten ift. vejret lige før projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne netop som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
12Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de relevante byggematerialer disponible inden du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en punktforms liste som samler alt der bliver brug for, og som det næste granske oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En stor portion internet butikker udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsformer til bordfræser. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer den dag der passer dig. Løsningen er jo ultra smertefri, samt tit desuden den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan alternativt planlægge at vælge at få leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver som regel en sjat mindre billig, men endda ualmindeligt enkel for bordfræser online. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente produkterne, som jo betinges af at du befinder dig nær online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på bordfræser er selvfølgelig ultra essentiel om man har behov for din ordre fluks, så med det formål er det aldeles fornuftigt at man checker leveringstiden for bordfræser. Temmelig mange netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men vær obs på at det er påkrævet at handlen gemmenføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så at de kan nå at få pakken ekspederet før de lageransatte får fri.

Nogle e-firmaer lover levering uden betaling på bordfræser online, men i reglen er det under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum. I øvrigt må man vælge den mest billige metode til levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Mange byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig bordfræser hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af bordfræser i disse områder:

Varde, Dragør, Jyllinge, Frederikssund, Vejle, Rønne, Brønderslev, Taastrup, Svendborg, Hedensted, Nyborg, Køge, Hedehusene, Åbyhøj, Fredericia, Birkerød, Rødovre, Kolding, Aalborg, Rudersdal, Frederikshavn, Stenløse, Allerød, Aarhus, Lystrup, Højbjerg, Greve, Haderslev, Skanderborg, Silkeborg, Odder, Valby, Tilst, Solrød Strand, Ringsted, Brønshøj, Ølstykke, Tårnby, Hjørring, Esbjerg, Virum, Lyngby, Korsør, Værløse, Herning, Lillerød, Hobro, Næstved, Risskov, Viborg, Frederiksværk, Odense, Charlottenlund, Holbæk, Vallensbæk, Thisted, Nakskov, Horsens, Roskilde, Randers, Søborg, Kokkedal, Nærum, Nørresundby, Ballerup, Vanløse, Glostrup, Gentofte, Gladsaxe, Skive, Middelfart, Brøndby, Kalundborg, Helsingør, Sønderborg, Hvidovre, Ishøj, Hørsholm, Grenaa, Vordingborg, Holstebro, Farum, Slagelse, Frederiksberg, Albertslund, Aabenraa, Hillerød, København, Haslev, Nykøbing Falster, Ikast, Struer, Herlev, og Brabrand, .

Afhentning ift. bordfræser er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland).

Når vi ser på søgedata står det markant, at folk mange gange søger fx bordfræser priser og bordfræser online. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge fx køb bordfræser, bordfræser tilbud og billig bordfræser, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Spar penge på bordfræser

Det er ekstremt fremkommeligt for internetbrugere at analysere tilbud på billige bordfræser online fra flere internet butikker i Danmark, og derved har flertallet af webshops været nødt til at trykke salgspriserne på bordfræser markant, og ydermere præstere portofri levering.

Det kan dog ikke desto mindre være smart at analysere nogle få e-forhandlere efter tilbud og udsalg på bordfræser online forud for at du handler, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige bordfræser online til salg for en pris der er utopisk gunstig, så kan det ofte være en indikation på en uærlig internet butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en forordning, der værner kunden overfor svindlende e-forretninger.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre prisen på bordfræser senere. Det tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Når vi ser på tallene står det klart, at internet shoppere tit efterspørger fx bordfræser tilbud og billig bordfræser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere efterspørge fx bordfræser online, bordfræser priser samt køb bordfræser.

Udforsk tidligere kunders meninger

Trustpilot bringer dig tilpas pålidelige løsninger til at gennemgå ganske mange aktuelle brugeres ratings og derfor er det godt, at du besigtiger internet shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige bordfræser online.

Facebook tilbyder dig lige så vel egentlig gode metoder til at få indblik i online shoppens kundefokus. Foruden det møder vi faktisk online forhandlere hvor man kan notere en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige bordfræser online i en internet virksomhed behøver de de facto gennemlæse netbutikkens forretningsaftale, men det er i reglen en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

En anden mulighed kunne være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en garanti for at internet firmaet retter sig efter de officielle regler, foruden at internet butikken tit ses til af fagmænd der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, hvis du skulle få vanskeligheder med din bestilling af bordfræser. Udover dette rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der kan have betydning for købet af bordfræser online, eksempelvis den returneringsret internet shoppen anvender.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne påvise sit køb af bordfræser, uanset om man har handlet ved Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Erik A gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Lene J gav 4 stjerner

God til prisen

Lars U gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jesper U gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot resulterer i egentlig habile chancer for at læse mange andre konsumenters betragtninger og herved er det at foretrække, at du vurderer e-shoppens ratings forinden du handler billige bordfræser online. Facebook leverer også de facto ønskværdige muligheder for at få en idé om e-handlens kundetilfredshed.
2Leveringstiden kan være ultra væsentlig forudsat du behøver produkterne med det samme, og med det formål er det forholdsvis på sin plads at vi tjekker den anslåede leveringsdato på bordfræser. En stor portion online forretninger garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
3Størstedelen af online varehuse tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til bordfræser. En favorit er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige når det passer dig. Løsningen er nemlig usædvanlig nem, samt tit endda den mindst kostelige leveringsmulighed.
4Inden folk handler billige bordfræser på en internet butik kan de de facto kigge på virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke videre spændende. Ligeledes støtter vi at køber er på vagt for de grundlæggende betingelser der indvirker på shopping af billige bordfræser online, som for eksempel hvilken returpolitik forretningen har.
5Nogle shops på nettet yder fragtfri levering på bordfræser, men tit er det forbeholdt når man indkøber for en præcis sum. Derudover bør du vælge den mest letkøbte fragtmulighed, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Løsningen viser sig jævnligt til gengæld meget praktisk. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
6Generelt tilråder vi at bemærke om internet forhandleren er e-mærket, hvilket længe har været et billede på at online firmaet accepterer de opstillede regler, samt at internet butikken en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd som behersker reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige bordfræser på en netbutik kunne de de facto læse dens vilkår.
7Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en forordning, som skærmer en imod fup internet firmaer. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at dække betalingen over en periode.
8Det er efterhånden ret gnidningsløst for forbrugerne at sammenholde priser online på billige bordfræser i blandt flere online butikker, og følgelig yder utallige e-forhandlere billig levering. Det kan dog stadigvæk blive gavnligt at sammenligne et par e-butikker efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
9Den billigste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den mulighed forudsætter at du har bopæl lige ved online virksomhedens bopæl. Den leveringsmodel kan vise sig at være ret så aktuel såfremt man står og skal bruge bordfræser inden for få dage. Alternativt så yder en hel del netshops fragt uden beregning, men typisk er det betinget af at du køber for et fastsat beløb.