Byggevarepriser.dk

Bondesten pristjek

Er du på udkig efter bondesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: rødmix grå slået kant gråmix

Størrelser: 8 cm 10 cm 5 cm 7 cm 9 cm 6 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du finde et andet.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot bondesten.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som giver sparring omkring bondesten.
Du kan finde forskelle i priserne på billige bondesten fra byggekæde til byggekæde. Nogle har billige priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du foretrækker.
Du skal kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derigennem har flertallet chancen for at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at undvære fragtomkostningen, samt samtidig have varerne med det samme.
De store byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af bondesten online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Mange niche webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at bestille bondesten online på deres side.
Mange niche netbutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du opleve super nyttig service fra personale der er eksperter i lige præcis bondesten.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

bondesten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bondesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

bondesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives hvis byggeriet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
2Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at hente tilbud fra flere leverandører.
3Du bør nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Det er fundamentalt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedskrive samtlige poster, og så søge sig frem til ens omkostning ved dem slavisk.
5Du kan finde stribevis af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube bringer dig vældig meget nyttig information, særligt hvis du benytter den engelske version.
6Det vil vise sig fundamentalt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du kan notere en enkel oversigt som samler alle de ting du skal bruge, og så gennemgå oversigten, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
7Forberedelse vil altid være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at have en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter tidsplanen.
8Det er en god idé at få hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det er vigtige arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
9Du bør nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det være fornuftigt at du har det ved hånden før du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
10Der viser sig typisk pludselige hovedpiner ved svære opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i agendaen, så man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
11For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du jævnligt se prognosen for vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
12Længe før du igangsætter byggeprocessen er det ultra betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Temmelig mange internet shops yder i dag en lang række forskellige billige leveringstyper til bondesten. Den mest anvendte er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig uproblematisk, og i mange tilfælde tilmed den mest billige type af levering.

Du burde ligeledes planlægge at få ordren sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver en gang i mellem en tak mere bekostelig, men ligeledes særdeles problemfri ift. bondesten online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog at hente ordren selv, hvilket betinges af at du lever i nærheden af online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på bondesten er selvfølgelig virkelig vital hvis du skal bruge produktet med det samme, og herved er det altså aktuelt at du ser den forventede leveringstid på bondesten. En del online virksomheder – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, men vær påpasselig da det påkræver at der bestilles forinden et besluttet klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsendt inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere netbutikker præsterer portofri levering på bondesten online, men typisk kun hvis man handler for en præcis sum. Derudover burde du snuppe den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

De største byggemarkeder udlover afhentning hvor du handler billig bondesten online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. De yder blandt andet afhentning af bondesten i disse byer:

Lillerød, Allerød, Brabrand, Taastrup, Tårnby, Vordingborg, Herning, Fredericia, Roskilde, Hørsholm, Holstebro, Gentofte, Viborg, Hjørring, Grenaa, Helsingør, Nærum, Ishøj, Rudersdal, Korsør, Vanløse, Esbjerg, Brøndby, Vallensbæk, Stenløse, Søborg, Charlottenlund, Virum, Odense, Holbæk, Nykøbing Falster, Kalundborg, Glostrup, Greve, Struer, Skanderborg, Aabenraa, Nørresundby, Højbjerg, Hobro, Ølstykke, Køge, Silkeborg, Svendborg, Vejle, Rønne, Herlev, Albertslund, Odder, Nyborg, Næstved, Nakskov, Værløse, Lyngby, Sønderborg, Thisted, Middelfart, Birkerød, Aarhus, Brønshøj, Skive, Ikast, Hillerød, Haslev, Ringsted, Risskov, Horsens, Gladsaxe, Valby, Hedehusene, Ballerup, Frederikssund, Kokkedal, Slagelse, Frederiksberg, Farum, Solrød Strand, Frederikshavn, Hvidovre, Brønderslev, Lystrup, København, Åbyhøj, Jyllinge, Aalborg, Dragør, Rødovre, Frederiksværk, Hedensted, Varde, Randers, Kolding, Haderslev, og Tilst, .

Afhentning ift. bondesten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Amager) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel bondesten online og køb bondesten. Foruden dette ser vi mange gange mennesker kigge efter blandt andet bondesten tilbud, bondesten priser og billig bondesten, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på bondesten

Det er i dag yderst ligetil for alle at søge sig frem til tilbud på billige bondesten online på flere e-shops, og så har mange internet webshops været tvunget til at trykke priserne på bondesten drastisk, og i øvrigt yde gratis levering.

Det kan imidlertid vise sig gavnligt at inspicere et par netbutikker efter tilbud og udsalg på bondesten online før du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må blot være opmærksom på, at såfremt en internet forhandler afsætter billige bondesten online på tilbud til en pris der er besynderligt favorabel, så kunne det mange gange være et signal om en uægte internet butik. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, som bistår en imod bedrageriske outlets på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere regningen på bondesten senere. Det foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis køb bondesten og billig bondesten. Derudover oplever vi ofte mennesker søge fx bondesten tilbud, bondesten priser samt bondesten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: slået kant grå rødmix gråmix

Størrelser: 8 cm 5 cm 10 cm 6 cm 7 cm 9 cm

Brands: RBR IBF

Undersøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder nogenlunde troværdige genveje til at kortlægge en stor portion forhenværende forbrugeres betragtninger og derfor er det godt, at du analyserer online firmaets bedømmelser før du shopper billige bondesten online.

Facebook fremskaffer ydermere ultra gavnlige muligheder for at få en idé om online firmaets popularitet. Foruden det ser vi en del internet outlets hvor kunder kan offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel må benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige bondesten online i en webshop burde man egentlig tyde e-shoppens betingelser, men det er normalt ikke særlig spændende, især på de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kunne være at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er et fingerpeg om at internet virksomheden overholder dansk lovgivning, udover at e-firmaet nu og da vurderes af fagfolk som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du skulle få dilemmaer i forbindelse med dit køb af bondesten. Desuden slår vi et slag for at du er klar over de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af bondesten online, fx hvilken returpolitik hjemmesiden benytter.

Derfor er det tillige vigtigt, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, så man senere vil kunne bevise bestillingen af bondesten, ligegyldig om man har handlet fra Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller 10-4.

Henrik gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jesper gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Ole gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Pia gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til din online shopping
1Flere butikker på nettet sikrer gebyrfri levering på bondesten, men i reglen er det så præmissen at der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man snuppe den mest betalelige fragtløsning, som ofte vil blive at få kørt varerne til et afhentningssted. Løsningen er til tider til gengæld særligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
2Forud for at folk shopper billige bondesten på en webbutik kunne man ideelt set se på webshoppens forretningsaftale, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. For øvrigt støtter vi at man er klar over de fundamentale regler der har betydning for købet af billige bondesten online, til eksempel hvilken returpolitik internet shoppen tilsikrer.
3Den prisbilligste leveringsmåde vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet butikkens arbejdslager. Den leveringstype kan være yderst relevant ifald man står og skal bruge bondesten inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle online outlets portofri levering, men undertiden kun hvis man indkøber for et præcist beløb.
4Fragtperioden er rigtig vital om man har behov for pakken om kort tid, og herved er det relativt væsentligt at vi checker det estimerede leveringstidspunkt ved bondesten. Adskillige netbutikker byder på billig 1 dags fragt på en række varer, som dog stiller krav om at bestillingen laves inden et bestemt tidspunkt.
5Trustpilot frembyder en lang række gode løsninger til at evaluere flere andre køberes reflektioner og derved foreslåes det, at du betragter internet shoppens omtaler forinden du shopper billige bondesten online. Facebook giver dig desuden fuldstændig hæderlige muligheder for at få indblik i online virksomhedens popularitet.
6Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en regel, der garanterer køberen overfor bedrageriske e-forretninger. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre betalingen i flere bidder.
7En hel del internet butikker giver nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmetoder til bondesten. En af de populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig ekstremt smart, og endda tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.
8Det er jo ret så ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige bondesten på flere e-forretninger, og til tak garanterer flertallet af online firmaer billig levering. Men det kan ikke desto mindre blive profitabelt at checke et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er velinformeret til at antage den laveste pris.
9Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at e-forhandleren forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden rutinemæssigt revurderes af eksperter som har nøje kendskab til reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige bondesten hos en shop på nettet kan de reelt gennemlæse dens forretningsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk