Byggevarepriser.dk

Boltsaks

Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Se produkt
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Se produkt
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Se produkt
Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Se produkt
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Se produkt
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Se produkt
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Se produkt
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Se produkt
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Se produkt
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Se produkt
Milwaukee Boltsaks 355mm
280 kr.
Se produkt
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Se produkt
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Se produkt
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Se produkt
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Se produkt
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Se produkt
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Se produkt
Boltsaks bc414
355 kr.
Se produkt
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Se produkt
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Se produkt
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Se produkt
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Se produkt
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Se produkt
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Se produkt
BATO Boltsaks
299 kr.
Se produkt
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Se produkt
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Se produkt
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Se produkt
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare fragten, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er særligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som giver gode råd til valg af boltsaks.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige boltsaks fra byggekæde til byggekæde. Nogle har lave priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot boltsaks.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggekæder findes i hele landet, og derigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne selv. Dermed har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne straks.
De kendte byggecentre samler varer fra talrige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af boltsaks online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får endnu mere begavet service fra ansatte som er eksperter i lige præcis boltsaks.
Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at købe boltsaks online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

boltsaks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

boltsaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

boltsaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at have en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter din køreplan.
2Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have alle byggematerialer disponible inden du begynder eksekveringen. Du kunne udarbejde en enkel indkøbsliste med alt det der er nødvendige, og derefter efterse oversigten, således at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
3For udendørs opgaver kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrberetningerne lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
4Det er muligt at hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Der findes stribevis af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med en masse konstruktiv oplysning, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
6Der kommer stort set altid uforudsete problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i agendaen, så man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig uundværligt at have udstyret parat inden du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
8Du må for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj herunder sko og hjelm der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt når du ikke får assistance fra en professionel.
9Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det må være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved dem én efter én.
10Forinden du starter arbejdet kan det blive ultra essentielt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Det kan være nyttigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om omfattende ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter behøver flere mennesker. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
12Du burde måske overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør købe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du henter eksperthjælp er der penge at spare ved at hente prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

akku, elektrisk, hydraulisk, kraftig, lille, mini, Bahco, Knipex, 60 cm, udveksling

Hvilken leveringsversion er smartest?

Masser af internet forretninger frembyder i øjeblikket et hav af forskellige billige muligheder for levering til boltsaks. Den mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når du har tid. Fragtmetoden er jo ekstremt ligetil, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste leveringsmåde.

Du bør lige så vel påtænke at få pakken sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er beklageligvis en anelse mindre billig, men ligeledes temmelig gnidningsløs for boltsaks online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du befinder dig nær internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på boltsaks er naturligvis super essentiel når vi har brug for ordren straks, og herved er det tydeligvis passende at du undersøger den estimerede leveringstid på boltsaks. Mange online firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Visse forretninger på nettet sikrer gebyrfri levering på boltsaks online, men oftest er det kun gældende hvis du køber for en præcis sum. I øvrigt kunne man overveje den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

En masse kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig boltsaks hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af boltsaks i følgende byer:

Glostrup, Kokkedal, Thisted, Rudersdal, Viborg, Haslev, Korsør, Ringsted, Tårnby, Hobro, København, Højbjerg, Roskilde, Brøndby, Ikast, Haderslev, Aabenraa, Valby, Esbjerg, Lyngby, Struer, Nørresundby, Varde, Vallensbæk, Birkerød, Gladsaxe, Ballerup, Vordingborg, Horsens, Slagelse, Kolding, Taastrup, Kalundborg, Holbæk, Værløse, Skanderborg, Vanløse, Frederiksberg, Herning, Randers, Hedehusene, Aarhus, Fredericia, Brønderslev, Holstebro, Jyllinge, Stenløse, Sønderborg, Risskov, Allerød, Frederikshavn, Hørsholm, Brønshøj, Hvidovre, Ishøj, Lillerød, Herlev, Hillerød, Hedensted, Farum, Hjørring, Søborg, Lystrup, Åbyhøj, Gentofte, Rødovre, Silkeborg, Svendborg, Køge, Middelfart, Grenaa, Helsingør, Ølstykke, Albertslund, Nakskov, Solrød Strand, Odder, Virum, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Vejle, Næstved, Dragør, Aalborg, Nærum, Frederikssund, Skive, Nyborg, Rønne, Frederiksværk, Tilst, Odense, Brabrand, og Greve, .

Click-and-collect af boltsaks er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at folk tit efterspørger eksempelvis boltsaks tilbud og køb boltsaks. Man ser desuden jævnligt folk kigge efter fx billig boltsaks, boltsaks online samt boltsaks priser, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Find den bedste pris på boltsaks

Det er efterhånden super nemt for os alle at finde de laveste priser på billige boltsaks online fra flere shops på nettet, og af den grund har massevis af online webshops fundet det nødvendigt at mindske prisen på boltsaks markant, og endda frembyde fri fragt.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lukrativt at analysere nogle få e-shops efter tilbud og rabatter på boltsaks online inden du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet forhandler reklamerer billige boltsaks online til salg for en pris som er besynderligt beskeden, kunne det ofte være et bevis på en svindel e-forretning. Betalinger med kort er dog omfattet af en retningslinje, som dækker dig som køber imod uægte online firmaer.

Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du agter at finansiere prisen på boltsaks over en periode. Det fås normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere ofte leder efter fx boltsaks priser og billig boltsaks. Derudover oplever man ofte netshoppere efterspørge for eksempel boltsaks tilbud, boltsaks online samt køb boltsaks.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot medfører rigtig gunstige løsninger til at granske en lang række forhenværende konsumenters anmeldelser og derfor går vi ind for, at du vurderer online virksomhedens omtaler før du bestiller billige boltsaks online.

Facebook leverer tillige uden sammenligning nyttige chancer for at få indblik i netshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi endda online forretninger hvor du kan forfatte en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes bør drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige boltsaks online i en butik bør de de facto bese dens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig spændende, især ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at granske hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at netbutikken anerkender den officielle danske lovgivning, og at online firmaet løbende revideres af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for en håndsrækning, hvis du bliver udsat for dilemmaer med din shopping med boltsaks. Endvidere foreslåes det at du er vidende om de primære vedtægter der er gældende for bestillingen af boltsaks online, for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen har.

Derfor er det ligeledes relevant, at man til enhver tid sikrer ens faktura e-mail, således man til enhver tid kan bevise sit køb af boltsaks, hvad end man bestiller hos Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Karen L gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Susanne Møller gav 4 stjerner

Det var godt !

Lars Sørensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Susanne H gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Størstedelen af online outlets giver i dag flere billige leveringsmidler til boltsaks. En sikker vinder er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter bestillingen når du har tid. Fragttypen er nemlig meget problemfri, samt tit ydermere den billigste fragtmetode.
2Før folk bestiller billige boltsaks hos en e-handler bør man helt sikkert læse virksomhedens betingelser, men det er bare ikke særlig interessant. Dertil tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de primære regler der er gældende for handlen med billige boltsaks online, fx den returpolitik internet firmaet bruger.
3Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en forordning, som assisterer dig som køber overfor snydagtige firmaer på nettet. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at honorere regningen over et længere tidsrum.
4Det er ultra smertefrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige boltsaks hos forskellige internet varehuse, og følgelig garanterer flere internet shops portofri fragt. Det kan til hver en tid være nyttigt at sammenligne visse online virksomheder efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
5Trustpilot indebærer nogle fine muligheder for at finde ud af adskillige øvrige brugeres anmeldelser og af den grund er det at foretrække, at du gennemsøger online shoppens anmeldelser inden du køber billige boltsaks online. Facebook leverer derudover egentlig belejlige løsninger til at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed.
6Leveringshastigheden er naturligvis vældig udslagsgivende når man behøver dine nye produkter lige om lidt, så herved er det ret så essentielt at du efterser den forventede leveringsdato på boltsaks. Temmelig mange netshops i Danmark præsterer billig 1 dags levering på mange af shoppens varer, men vær vagtsom da det stiller krav om at transaktionen gennemføres før et fastsat klokkeslæt.
7En hel del internet shops yder fragt uden gebyr på boltsaks, men tit er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Alternativt skal du tage den mest billige form for levering, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Metoden bliver uheldigvis også vældig problemfri. Den mest letkøbte leveringstype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
8Den billigste løsning vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog kræver at du opholder dig i nærheden af netbutikkens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig om man har behov for boltsaks omgående. Alternativt så frembyder visse online forhandlere fri fragt, men undertiden gælder det kun hvis du indkøber for en konkret sum.
9Vi tilråder at kontrollere hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en antydning af at webshoppen efterlever de officielle regler, samt at e-forretningen jævnligt vurderes af fagmænd som er inde i de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige boltsaks hos en internet handler bør man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser.