Byggevarepriser.dk

Bøjlegreb

Bøjlegreb Bue SS - 96 mm, 2 stk.
40 kr.
Se produkt
Bøjlegreb U SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Se produkt
Bøjlegreb Bue Alu - 96 mm, 2 stk.
70 kr.
Se produkt
Bøjlegreb Bue Alu - 128 mm, 2 stk
80 kr.
Se produkt
Bøjlegreb U SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Se produkt
Bøjlegreb Flad bue SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Se produkt
Bøjlegreb Flad bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Se produkt
Bøjlegreb Bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Se produkt
Bøjlegreb T-SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Se produkt
Bøjlegreb T SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Dette er særligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare bøjlegreb.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af bøjlegreb.
Der findes forskelle i priserne på billige bøjlegreb fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har du mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige producenter, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af bøjlegreb online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber bøjlegreb online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres produkter, da de ikke sælger andet. Altså kan du få ekstremt anvendelig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis bøjlegreb.
Forskellige nichefokuserede webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online får du bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

bøjlegreb harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bøjlegreb silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

bøjlegreb jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

bøjlegreb bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Således må du jævnligt tage et kig på vejrprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du står midt i det krævende byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed ift. krævende byggerier. Omfattende opgaver behøver flere folk. Desuden vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
3Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter køreplanen.
4Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner når det handler om store byggeprojekter, og herved vil det vise sig vigtigt at man afsætter nok tid i køreplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Du kan finde stribevis af guides og videoer online som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder en masse gavnlig info, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
6Inden du påbegynder arbejdet kan det vise sig rimeligt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Det kan vise sig fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug forinden du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og bagefter granske listen, således at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
8Husk at du kan hente offentlig støtte til byggerier. Det ydes såfremt projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen influerer positivt på klimaet.
9Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være meningsfuldt at du har værktøjet til disposition idet du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medregne de her udgifter i dit budget.
10Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være rationelt at notere samtlige omkostninger, og herefter gennemgå den billigste pris på dem hver især.
11Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som sikkerhedssko der sikrer dig mod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Du bør gennemtænke hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør skaffe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Når du søger professionel hjælp kan det være optimalt at notere forslag fra forskellige håndværkere.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En masse internet firmaer frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmodeller til bøjlegreb. En af dem der er mest populær er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig virkelig problemfri, samt tit desuden den billigste leveringsmåde.

Du burde ligeledes planlægge at bestille ordren til levering hjem til dig eller ud til dit arbejde. Løsningen er ofte lidt mere bekostelig, men samtidig ret så bekvem ved køb af bøjlegreb online. Den mest betalelige slags levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du befinder dig med kort afstand til online firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på bøjlegreb er naturligvis ekstremt udslagsgivende såfremt du behøver ordren fluks, så herved er det temmelig klogt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på bøjlegreb. Flere forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, som betinges af at bestillingen anbringes forinden et konkret klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne pakket inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte outlets på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på bøjlegreb online, men typisk er det under forudsætning af at du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt kan du vælge den billigste leveringsudgave, der gerne er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

De store byggecentre frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig bøjlegreb på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af bøjlegreb i disse byer:

Sønderborg, Gladsaxe, Charlottenlund, Herlev, Albertslund, Værløse, Fredericia, Vanløse, Varde, Nørresundby, København, Aarhus, Ikast, Holbæk, Hjørring, Brønderslev, Nakskov, Herning, Solrød Strand, Ballerup, Hobro, Frederiksværk, Dragør, Vallensbæk, Valby, Taastrup, Åbyhøj, Aabenraa, Højbjerg, Korsør, Nyborg, Nærum, Haslev, Helsingør, Næstved, Brøndby, Ishøj, Hedehusene, Skive, Nykøbing Falster, Stenløse, Grenaa, Farum, Kalundborg, Frederiksberg, Viborg, Lyngby, Ølstykke, Allerød, Søborg, Struer, Holstebro, Middelfart, Tårnby, Lillerød, Greve, Køge, Roskilde, Rødovre, Jyllinge, Hvidovre, Randers, Rudersdal, Hørsholm, Skanderborg, Odder, Odense, Thisted, Hillerød, Svendborg, Kolding, Birkerød, Glostrup, Virum, Esbjerg, Horsens, Slagelse, Risskov, Frederikssund, Rønne, Hedensted, Lystrup, Brabrand, Gentofte, Aalborg, Vejle, Kokkedal, Silkeborg, Ringsted, Frederikshavn, Haderslev, Brønshøj, Tilst, og Vordingborg, .

Afhentning af bøjlegreb er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland).

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis billig bøjlegreb og bøjlegreb tilbud. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge efter blandt andet bøjlegreb online, køb bøjlegreb og bøjlegreb priser, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på bøjlegreb

Det er usædvanlig fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige bøjlegreb online på tværs af internet foretagender, og til tak har en lang række internet firmaer været tvunget til at presse salgspriserne på bøjlegreb kolossalt, og ovenikøbet garantere portofri levering.

Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at besigtige et par forskellige webshops efter tilbud og rabatter på bøjlegreb online inden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Man skal trods alt være klar over, at i tilfælde af at en e-handler udlover billige bøjlegreb online for en tilbudspris der kan ses som ekstraordinært overkommelig, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig netshop. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lov, der dækker dig som kunde overfor bedrageriske e-handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at afdrage beløbet til bøjlegreb over flere uger. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel køb bøjlegreb og billig bøjlegreb. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge fx bøjlegreb online, bøjlegreb tilbud samt bøjlegreb priser.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot indebærer super solide chancer for at tolke en længere række eksisterende køberes betragtninger og herved rekommanderer vi, at du undersøger netbutikkens anmeldelser forud for at du shopper billige bøjlegreb online.

Facebook frembyder endvidere absolut ønskværdige muligheder for at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række internet foretagender hvor du kan forfatte en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde bør drages fordel af til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige bøjlegreb online i en shop bør man utvivlsomt gennemgå netshoppens forretningsvilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave, specielt hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af om online shoppen er e-mærket medlem, siden det kan være en erklæring om at online forhandleren overholder de opstillede regler, foruden at e-firmaet jævnligt overvåges af jurister der kender de gældende regler.

Derudover giver det dig anledning til support, for så vidt du får problemstillinger som følge af din shopping med bøjlegreb. Yderligere er det fornuftigt at du er vaks omkring de mest relevante forhold der kan have betydning for købet af bøjlegreb online, som fx den returret internet forretningen lover.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk beholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet kan bevise sit køb af bøjlegreb, uagtet om man har bestilt fra Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Anders V gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Charlotte Thomsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jette Johansen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Mette J gav 5 stjerner

Udmærket

9 tips til online indkøb
1Den billigste slags levering er dog selv at hente ordren, som dog kræver at du bor lige ved internet firmaets hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis ekstremt essentiel i tilfælde af at vi mangler bøjlegreb lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del internet foretagender portofri levering, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for et bestemt beløb.
2Temmelig mange webbutikker i Danmark tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige fragtmetoder til bøjlegreb. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ultra fremkommelig, samt ofte endvidere den billigste leveringsmodel.
3Nogle enkelte online firmaer sikrer gratis levering på bøjlegreb, men tit under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris. Desuden kan du tage den billigste fragtmetode, som ofte vil være at få leveret din bestilling til en pakkeshop. Løsningen bliver undertiden også super smertefri. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
4Leveringsdygtigheden er jo ret så essentiel om vi behøver din pakke straks, så med det formål er det utvivlsomt afgørende at man gransker leveringstidspunktet for bøjlegreb. Mange online selskaber yder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, som imidlertid nødvendiggør at ordren køres igennem tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Trustpilot yder ganske pålidelige muligheder for at dechifrere en hel del tidligere brugeres meninger og derved er det klogt, at du gennemsøger internet firmaets omtaler inden du handler billige bøjlegreb online. Facebook indebærer også ultra gunstige metoder til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
6Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, der redder køber overfor uægte online firmaer. Alternativt kunne du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare omkostningerne over tid.
7Før folk bestiller billige bøjlegreb på en online shop behøver de altid løbe igennem deres handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. Dertil kan det være til hjælp at køber er obs på de mest centrale bestemmelser der kan have betydning for købet af billige bøjlegreb online, for eksempel den returneringsret forretningen tilsikrer.
8Det er ret smertefrit for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige bøjlegreb i blandt flere online varehuse, og så præsterer en hel del netbutikker fragtfri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at studere nogle enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
9Generelt går vi ind for at finde ud af om online forretningen er verificeret af e-mærket, som ofte er et fingerpeg om at internet butikken føjer den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden fra tid til anden revurderes af jurister der forstår de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige bøjlegreb på en e-butik kunne man for at være sikker skimme virksomhedens vilkår.