Byggevarepriser.dk

Bloknøgle


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige bloknøgle hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af bloknøgle.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot bloknøgle.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragten, så kunne du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggecentre sælger produkter fra flere specialbutikker, og så kan du vælge fra et stort sortiment af bloknøgle online.
De udbredte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og herigennem har flertallet valget om at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får en høj grad af god assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop bloknøgle.
Diverse nichebutikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber bloknøgle online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

bloknøgle jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bloknøgle silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

bloknøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bloknøgle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske du burde vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at modtage uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
2I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
3Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemstillinger når det handler om større byggeprojekter, og ergo vil det vise sig vigtigt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, således at man er overbevist om at have tid nok til det.
4Du bør på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse såsom arbejdssko som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
5Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal have en velovervejet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
6Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive økonomisk at kortlægge alle udgifter, og dernæst søge sig frem til ens købspris for hver eneste af dem.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det er omfangsrige byggeopgaver. Større opgaver kræver mere end en person. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig utrolig meget anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
9Det bliver meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed forud for at du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsliste med alt hvad du har brug for, og dernæst eftergå materialerne, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
10Inden du påbegynder byggeprojektet er det ubeskriveligt afgørende at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Ved opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det store projekt.
12Du skal på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig afgørende at have grejet klar til brug før du begynder på arbejdet. Du bør huske at påregne disse omkostninger i det økonomiske overblik.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En hel del byggemarkeder tilbyder nu diverse billige leveringsmuligheder til bloknøgle. En favorit iblandt mange er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså ekstremt fremkommelig, samt tit også den billigste leveringsmulighed.

Du kan endvidere tænke over at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Denne er godt nok en anelse mere pebret, men endvidere ualmindeligt hensigtsmæssig ved køb af bloknøgle online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på bloknøgle er jo ret væsentlig når du mangler varerne om kort tid, så med det formål er det ret så relevant at vi gransker den estimerede leveringsdato på bloknøgle. En del e-shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig 1 hverdags levering på flere varer online, som dog antager at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet fikset før de logistikansatte får fri.

Nogle shops på nettet garanterer fragt uden betaling på bloknøgle online, men ofte forudsætter det at der handles for et bestemt beløb. Ellers burde man udvælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Flere webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig bloknøgle online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af bloknøgle i disse områder:

Allerød, Roskilde, Værløse, Lyngby, Albertslund, Kokkedal, Herlev, Rudersdal, Ishøj, Lillerød, Nykøbing Falster, Holbæk, Hillerød, Randers, Vallensbæk, Solrød Strand, Skive, Middelfart, Glostrup, Haslev, Åbyhøj, Aarhus, Herning, Vordingborg, Struer, Varde, Nørresundby, Tårnby, Farum, Brønderslev, Jyllinge, Brøndby, København, Aalborg, Horsens, Risskov, Sønderborg, Brabrand, Hedensted, Aabenraa, Helsingør, Hørsholm, Dragør, Birkerød, Nyborg, Gladsaxe, Rønne, Stenløse, Rødovre, Slagelse, Haderslev, Ikast, Frederikssund, Svendborg, Næstved, Frederiksværk, Lystrup, Viborg, Ballerup, Odense, Søborg, Hvidovre, Gentofte, Silkeborg, Fredericia, Odder, Hjørring, Tilst, Frederikshavn, Holstebro, Kolding, Hobro, Frederiksberg, Ringsted, Nakskov, Køge, Virum, Grenaa, Thisted, Skanderborg, Vejle, Kalundborg, Vanløse, Valby, Hedehusene, Ølstykke, Esbjerg, Højbjerg, Greve, Nærum, Taastrup, Korsør, Charlottenlund, og Brønshøj, .

Click-and-collect for bloknøgle er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter fx bloknøgle priser og køb bloknøgle. Vi ser derudover typisk internet shoppere søge efter eksempelvis bloknøgle tilbud, bloknøgle online og billig bloknøgle, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Spar penge på bloknøgle

Det er jo ekstremt simpelt for folk at finde de bedste priser på billige bloknøgle online hos forskellige outlets på nettet, og for det har mange e-forretninger ikke kunne slippe for at presse prisniveauet på bloknøgle betydeligt, og i øvrigt love levering uden betaling.

Men det kan trods alt vise sig udbytterigt at efterprøve diverse firmaer på nettet efter billige priser på bloknøgle online forud for at du shopper, så du er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Man må dog være opmærksom på, at ifald en online shop forhandler billige bloknøgle online til en tilbudspris der er uforståeligt beskeden, så bør det tit være et signal om en uægte e-butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, der beskytter os imod uægte netshops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage omkostningerne til bloknøgle over en periode. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere tit leder efter blandt andet bloknøgle tilbud og køb bloknøgle. Man ser derudover typisk folk kigge efter eksempelvis billig bloknøgle, bloknøgle online samt bloknøgle priser.

Tjek nuværende kunders oplevelser

Trustpilot præsterer ret anstændige chancer for at gøre dig bekendt med en længere række tidligere køberes iagttagelser og af den grund slår vi et slag for, at du kigger nærmere på internet selskabets anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige bloknøgle online.

Facebook giver dig på samme måde faktisk gode metoder til at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Her ser vi faktisk outlets på nettet som giver folk mulighed for at registrere en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde kan drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige bloknøgle online hos en internet handler behøver man principielt bese forhandlerens handelsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave, specielt ved de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, siden det kan være et sympol på at netbutikken forsvarer de officielle danske regler, udover at e-handlen jævnligt tilses af jurister der er indført i de gældende love.

Dette er en god anledning til en håndsrækning, såfremt du møder problemer ved dit køb af bloknøgle. Tilsvarende går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af bloknøgle online, som fx den byttepolitik netbutikken benytter.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af bloknøgle, ligegyldig om man shopper fra Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

Birthe R gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Louise L gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Lene Jensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Kim Madsen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til internetshopping
1Den mindst kostelige slags levering er unægtelig at hente pakken selv, som jo står og falder med at du har bopæl tæt på internet forretningens hjemsted. Den metode til levering er selvfølgelig yderst bestemmende forudsat du absolut skal bruge bloknøgle om et øjeblik. Alternativt så yder flere firmaer på nettet billig levering, men undertiden er det betinget af at der købes for en konkret sum.
2En række online butikker tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige løsninger til levering til bloknøgle. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling når du har tid. Fragtmuligheden er altså virkelig smart, samt desuden endda den billigste metode til levering.
3Trustpilot byder på en lang række gunstige genveje til at eksaminere en hel del andre køberes erfaringer og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på e-firmaets kritik inden du bestiller billige bloknøgle online. Facebook fører til derudover uden sammenligning udmærkede chancer for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
4Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, grundet at det generelt er en tryghed om at internet virksomheden forstår den officielle danske lovgivning, foruden at netbutikken løbende gennemses af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området. Forinden nogen køber billige bloknøgle hos en internet webshop behøver man i og for sig kigge på deres regler.
5Flere online webshops yder fragt uden omkostninger på bloknøgle, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for et præcist beløb. Derudover burde du beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden er desværre endvidere temmelig let. Den billigste løsning er unægtelig at hente ordren selv.
6Det er temmelig nemt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige bloknøgle fra forskellige online webshops, og herved yder langt de fleste e-handler levering uden betaling. Dog kan det stadigvæk være gunstigt at kontrollere indtil flere online selskaber efter billige priser inden du køber, således at du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
7Leveringsdygtigheden kan være super vital når du har brug for din pakke om et øjeblik, og derfor er det faktisk meningsfuldt at vi checker den anslåede leveringstid for bloknøgle. En stor portion forhandlere på nettet tilbyder billig dag-til-dag levering på en række varer, der dog er underforstået at du når at bestille forud for et nøjagtigt tidspunkt.
8Inden folk handler billige bloknøgle hos en internet forhandler bør man til hver en tid gennemse webbutikkens betingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. Endvidere foreslåes det at du er hensynstagende til de fundamentale regler der har indvirkning på shopping af billige bloknøgle online, som eksempelvis den ombytningsrettighed butikken lover.
9Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af et regelsæt, som skærmer en imod uægte internet varehuse. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage beløbet over en periode.